|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
9.9.2009 7:59:03   
Katjusa
Dobro jutro,
ja jst že pokonci otzroci bolani tak da smo ubogemu benjaminu noseka čistli ob po 1 in ob po5 zjutri..... Florjan ima pa tud vročino tak da bo ta teden doma.... je tok jokal k sem rekla, da ne more v vrtecuser posted image user posted image user posted image .... samo, da bi se hitro pozdravu.

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

hehehe birdy pred kratkim sem tudi sama izvedela, da so to eni super ceveljcki na malamasa.si

katjusa prej sem ti pisala za sedez v leclerku. Za ps2 pa so ja aerobne igre in borilne vescine in ena igrica eyetoye groove je ko pleses tako kot kaze na kameri (krogci te usmerjajo kamor moras dati roke) - full smeh. To imam jaz in ti jo lahko posodim. Cipi pa so mislim da od 40-60€ in so vredni tega dnarja, ker lahko downlodas vse in igras... Za telovadit pa je drugace boljsi wii, ker imas prav steper in poseben program za hujsanje. Ni sicer tako zabaven kot ps3, ti pa prav izmeri maso in te spremlja ob hujsanju...

sej ni prvi namen hujšanje ampak se mal razgibatuser posted image user posted image user posted image user posted image včeraj sma se ornk razgibala..... te borilne veščine imama in neke športne igre ma se ful režima zraven tak dober, da lahko otroc spijo:)
čip je moj nekje slišu za 30€ sma bi ga mogu sam not datuser posted image a to je tvoj sam zrihtal?
ja jst sem navijala za wii ampak je pol cena zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image . za enkrat je ta OK kasneje pa mogoče še wii kupimo ampak ful kasneje... dost je blo za letos zapravljanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla pokukat te copatke pediped sam men to ne potegne preveč usnja... ne maram usnjauser posted image pa ne zdijo se mi nič ekstra razn cene..... se bom odpravla res pogledat še te ciciban te imajo tud ta lok v sredini.....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
9.9.2009 8:00:30   
Urša08
Katjuša eto miljon pikic pokic za tvoja fanta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj se čim prej pozdravita. Zate pa en  user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
9.9.2009 8:01:24   
Za Florjana in Benjamina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bosta čim prej zdrava...bogi Florjan ko je tako vesel vrteca...sej bo kmalu dober pa bo lahko šel...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
9.9.2009 8:02:20   
Urša08
Katjuša dej k boš pogledala za cicibanove, dej še za super fitke - men so boljšpe ker so bolj mehkeuser posted image Je pa tudi pri nas tako, da hodi  90% časa bos, še na morju ni hotu na plaži met sandalc ampak je bos po skalah letal.

Včeraj si me najbrž spregledala ko sem vprašala kak fotko sta izbrala user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
9.9.2009 8:02:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
MLEA loh že jutr prideš k meni, samo za tebe je Šime v službi vajencu dal delat ekstra kartonske škatle za dodatno embalažouser posted image , tko d loh tut s tanovm Mercedezom prideš, pa ne bo nič umazanuser posted image user posted image -  A ŽE MAŠ AVTO?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma si mel mal u dobro voljo spravla... Eto je Onasis reku, da pridemo dopoldne po krompir.......user posted image user posted image user posted image

A TI JE ŽE KDO REKU, DA SI CARICA............user posted image user posted image user posted image user posted image

kak krompir men ga pa ni hotla prodat.... zdej pa mam nek krompir k je že cel kitast.... tolk o tem, da smo kupli domačega pri sosediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ni bil ravno poceniuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
9.9.2009 8:04:36   
Urša08
pa dobro jutrouser posted image

cita vidim da si ti tudi pri jutranji kaviciuser posted image , jaz jo tudi pijem, potem mam pa akcijo rihtanja otrokuser posted image

mlea ne bit slabe voljeuser posted image Sedež pa res lahko kolumbo dostaviš, če ne bo šlo bom pa v soboto clo enih 5 minut v vašem koncu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
9.9.2009 8:05:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša dej k boš pogledala za cicibanove, dej še za super fitke - men so boljšpe ker so bolj mehkeuser posted image Je pa tudi pri nas tako, da hodi  90% časa bos, še na morju ni hotu na plaži met sandalc ampak je bos po skalah letal.

Včeraj si me najbrž spregledala ko sem vprašala kak fotko sta izbrala user posted image

a te superfit imajo tud ta lok za oblikovanje nogice?

canona sam kupla sx1... pa fullDH snemanje 20x optični zoom.... misla sma zrcalnorefleksnega sam sem pol jst vz+trajala, da nimam časa ročno nastavljat zoomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pr tem je ful možnih nastavotev od hitrosti zaklopke do osvetljenosti.... če pa želiš pa lahko avtomatsko:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
9.9.2009 8:05:51   
Katjusa
aja pa 4 AA grejo notuser posted image user posted image user posted image user posted image pa 8 g kartica je bla zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.9.2009 8:06:07 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
9.9.2009 8:07:01   
Katjusa
punce hvala za pikepokeuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
9.9.2009 8:07:05   
Urša08
Katjuša ja s tem krompirjem je loterija. Midva sva ga že par let kupovala pr enmu kmetu in ni bil slab, na morju sta ga pa prijatla zrihtala k ga jemljeta pri enmu drugmu je bil pa fantastičen. S tem da sva midva dajala 5 e za 10 kg, oni pa 3 e za 10 kg. Sta nama ga ravno v petek prinesla.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
9.9.2009 8:07:34   
Katjusa
Cita kdaj pride laura? kak se ima?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
9.9.2009 8:10:23   
Katjusa

Katjuša ja s tem krompirjem je loterija. Midva sva ga že par let kupovala pr enmu kmetu in ni bil slab, na morju sta ga pa prijatla zrihtala k ga jemljeta pri enmu drugmu je bil pa fantastičen. S tem da sva midva dajala 5 e za 10 kg, oni pa 3 e za 10 kg. Sta nama ga ravno v petek prinesla.user posted image

mi smo ga kupli po 50 centov torej taka cena k vaš:) ampak je ful slab ko ga lupim so na začetku že te rjave korenince al kaj je touser posted image user posted image user posted image user posted image
kolubmovega pa nisem našla sama pa ga ni hotla prodat.... čakat pa nisme upama ker pol ga pr osed nebi dobla več pa itak v trgovini ga ne rada kupujem ker ga tolk premetavajo, da mi gre na jok ko ga jemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
9.9.2009 8:19:56   
Urša08
Katjuša mislim da majo tud lok.  Sej to misliš , če so malce zaviti kot nogica?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
9.9.2009 8:24:54   
Urša08
Sem mogla it Žiga nahrantuser posted image .

Katjuša super za fotkota user posted image user posted image user posted image user posted image A slike sproti razvijate? Jaz jih od konca maja nisem, tako da se je kar nabralouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
9.9.2009 8:25:06   
Katjusa

Katjuša mislim da majo tud lok.  Sej to misliš , če so malce zaviti kot nogica?

ja to kjer se kaže platfus... bo treba it v trgovino pa pogledat kaj bomo kupli al bo imel kr ene ravneuser posted image user posted image user posted image vsak mi drugače svetuje jst bi pa rada da nebi imel platfusa.... za zdej ima čist ravno nogico in upam, da se mu popravi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
9.9.2009 8:26:09   
Katjusa

Sem mogla it Žiga nahrantuser posted image .

Katjuša super za fotkota user posted image user posted image user posted image user posted image A slike sproti razvijate? Jaz jih od konca maja nisem, tako da se je kar nabralouser posted image

jst nisem slik razvijala že eno leto.... čakam, da bom imela čas in vse skupi spravla pa dala razvit ker to bo vsaj ene 500 slikuser posted image user posted image user posted image user posted image benjamin še zdej nima albuma florjan pa že 4user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
9.9.2009 8:27:15   
Urša08
Katjuša kaj ti je pa zdravnica svetovala pri platfusu? Ti verjamem da hočeš vse najboljše za svojega otroka kot vsaka mamica user posted image A na netu kej piše o copatkih pri platfusu?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
9.9.2009 8:34:39   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Cita kdaj pride laura? kak se ima?

Laura pride v soboto sem jo včerajs pet klicala pa je bila že malo boljše volje me je pa prosila če jo lahko danes spet pokličem pa sem reklča seveda lahkoo...no sedaj pa naj povem ko ima njen fater tulk za povedat je še enkrat ni poklical na morje...

Katjusa jaz ti ne morem poslat slikce za kolaž sploh mi noče neki je z našim mailem narobe ti jo lahko dam tle prosimmmm za spremembo...prosimmmmmmm

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
9.9.2009 8:35:38   

pa dobro jutrouser posted image

cita vidim da si ti tudi pri jutranji kaviciuser posted image , jaz jo tudi pijem, potem mam pa akcijo rihtanja otrokuser posted image

mlea ne bit slabe voljeuser posted image Sedež pa res lahko kolumbo dostaviš, če ne bo šlo bom pa v soboto clo enih 5 minut v vašem koncu

moja kavica je že spita...to je zajterk pr hujšanju...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
9.9.2009 8:36:01   
Katjusa

Katjuša kaj ti je pa zdravnica svetovala pri platfusu? Ti verjamem da hočeš vse najboljše za svojega otroka kot vsaka mamica user posted image A na netu kej piše o copatkih pri platfusu?

sej P je rekla ciciban... na netu pa berem, da jim stevujejo ravne podplate zdej pa nimam pojma.... verjetno bom šla ciciban pogledat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
9.9.2009 8:49:33   
Katjusa
cita naj ti bouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.9.2009 8:51:29   
Katjusa
zdej pa grem dobim čez kako urco obisk in še morem otroke zrihtat pa zajtrk jim dat... beni se pa tud počasi zbuja....
zdej sem mal preučila copate, zdej morem pa sam jih it še pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte pa se tipkamo kej ko bo čas:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
9.9.2009 8:52:31   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cita naj ti bouser posted image

Hvala maš sokca v dobrem ko se vidimo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 9:12:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 9:13:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?