felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Mi2 vsa pa danes imela Razv.ambulanto kontrolo...pa kr neki spet...ma ti dohtarji tud se ne znajo uskladiti,m na fizioterapiji naju hvalijo, tu pa kr neki,,,vedno kaj novega...danes je bila na sporedu desna rokica, katero naj bi premalo uporabljal, pa se opiral, pa prijemal...ma ko sva odšla, je vse funkcioniralo... ma najbolj me je pa razp.s tisto blazino, ko me je že skurila, da napiše naročilnico za njo, se spodaj že podpiše, in potem pride na idejo, da lahko v Kranju naročim neko podobno zadevo...ma naj gre nekam...resnično... ma kako naj z njim delam vaje, ko na tleh na kovtru nama drsi, al pa na dekici, tepihov nimamo zaradi mojih alergij.....imam tiste puzle za sestaviti na morju, samo tisto ni isto..,ta podloga je super, ko jo imajo samo je 140 E....ma kje naj staknem tolko .....sem tako žalostna, pa skoraj je že napisala..... sej jutri imamo pa fizioterapijo, pa še cepljenje popoldan pri svoji zdravnici...bom jutri povedala, da mi brezveze razlagajo kako naj delava vaje, ko nama res ne uspeva to na postelji, al pa na tleh...mah naj se grejo solit....potem pa pravi sestra, da so do tega opravičeni tisti, ki eno leto hodijo na fiziot.oz.razvojno...ma za timona je pa itak danes spet en kup imela povedat....ma da ne rečem, da je rekla, da če bo desničar, bomo imeli problem...pa kar nekaj no....sem prav besna...pa sej ne fehtam tle kr neki no...ne vem, saj se gre za otroka, saj ne bom jaz tam gor trebušnjakov delala Najaa, ti jo imaš? nič., sem prebrala mal novičke po netu, zdej pa grem ajat...jutri imava že ob 10.30....potem pa še 1x nazaj... javim podatke.... ne bit žalostna Timonček je čisto normalno razvit fantek. Ti zdravniki s svojimi pripombami včasih naredijo samo škodo. Ne sekiraj se, Timon je pa konec koncev le dojenček, desno rokico se bo že naučil uporabljati! Vse ob svojem času