|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
3.9.2009 12:49:22   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: cita

MOrem povedat s tem ko sem mislila Neja nisem nč slabega mislila res ne da ne bo katera narobe razumela...vem pa  da si normalna...mač povem kar mislim...včas je bolje da sem tiho a ne...ok šibam nekdo me kliče...papa

Mislim, da nobena tega ni razumela, kot da si mislila kaj slabega user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
3.9.2009 13:01:11   
MalaČebelica
zdaj pa še jaz prosim za glasovanje

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=1&Itemid=220

Klara trenutno vodi, ker ima že en glas (moj) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
3.9.2009 13:03:18   
mediuhec
najaa: glede seznama: enkrat so me brisale (ueee), zato manjka nekaj podatkov, bom se potrudila pa jih za nazaj napisala.

MB: pa kaj bo jutri res dež? a potem raje prestavimo al kaj?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
3.9.2009 13:37:10   
MalaČebelica
ful slabo kaže vreme za jutri. 15stopinj in cel dan dež user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
3.9.2009 13:50:34   
ada2
jaz se pokorno spet javljam... danes je naš miha star že pol letauser posted image

novi podatki za seznam: 7700g in 70 cm, naslednji pregled paa 1.12.

začela sva malo uvajat sadje, pa korenček, do zdaj se je pa samo dojil. drugače še vedno lepo celo noč spi, pa res veliko smo zunaj, zato se tudi bolj poredko javljamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
3.9.2009 14:12:38   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nina00  welcome back again user posted image user posted image user posted image za Brina. Upam, da bo čimprej boljši.

user posted image user posted image user posted image

Hvala! Trenutno je že stari dobrovoljni Brin user posted image  Sem držala pesti, ker imamo ta konec tedna v načrtu podaljšan vikend na morju.

Nina, kam šibate?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
3.9.2009 14:12:41   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=1&Itemid=220

Klara trenutno vodi, ker ima že en glas (moj) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj ima dva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3182
3.9.2009 14:42:37   
trezika
vidim, da bo na maminajdi.si tokrat kr nekaj marčevskih zvončkov in trobentic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
3.9.2009 14:43:54   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

najaa: glede seznama: enkrat so me brisale (ueee), zato manjka nekaj podatkov, bom se potrudila pa jih za nazaj napisala.

MB: pa kaj bo jutri res dež? a potem raje prestavimo al kaj?

glede na napoved bi jaz raje videla da se zmenimo enkrat za naslednji teden... od nedelje dalje bo baje spet bolj toplo user posted image če pa ostane za jutri pa mi naj ena prosim razloži kje se dobimo kr tega Padrina al kako se že reče ne poznam user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
3.9.2009 14:49:00   
tasa_m

ima že 4. glasove in še vedno vodi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3185
3.9.2009 14:49:02   
tasa_m

najboljše da se zmenimo jutri zjutraj ko bomo videle res kakšno je vreme..

Neposredna povezava do sporočila: 3186
3.9.2009 14:49:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaz se pokorno spet javljam... danes je naš miha star že pol letauser posted image

novi podatki za seznam: 7700g in 70 cm, naslednji pregled paa 1.12.

začela sva malo uvajat sadje, pa korenček, do zdaj se je pa samo dojil. drugače še vedno lepo celo noč spi, pa res veliko smo zunaj, zato se tudi bolj poredko javljamuser posted image
user posted image user posted image čestitke za pol tortice user posted image user posted image

in bravo za mere user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
3.9.2009 14:50:20   
Lolita23
Živjo!!

A spet to tekmovanjeupam, da bo tokrat malo bolj pošteno, ker je žalostno mal, kak eni .... Tak da go go marčevčki

Ma men sploh ne dovoli glasovatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 3.9.2009 14:53:11 >

18.3.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
3.9.2009 14:53:44   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

A spet to tekmovanjeupam, da bo tokrat malo bolj pošteno, ker je žalostno mal, kak eni .... Tak da go go marčevčki

pošteno bi bilo, če bi se klikalo z vsakega IPja enkrat na dan. Ker ponarejati IPje je malo težje, kot pa ustvarjati lažne emaile... Pa trajati bi moralo max 14 dni, ne pa dva meseca user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
3.9.2009 15:07:27   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

vidim, da bo na maminajdi.si tokrat kr nekaj marčevskih zvončkov in trobentic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

a res? sem čorava. nisem videla niti enega razen Klare. grem zdaj še enkrat gledat

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
3.9.2009 15:09:11   
MalaČebelica

Živjo!!

Ma men sploh ne dovoli glasovatuser posted image user posted image user posted image

ma saj nima veze. tak vem da spet ne bo fer. ma mi je žal da eni to tak brezveze shekajo in pol pridejo te zadeve na slab glas.... ma saj ni niti tak važno. tolko da se malo pokažemo in da se nekaj dogaja user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
3.9.2009 15:10:19   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

najboljše da se zmenimo jutri zjutraj ko bomo videle res kakšno je vreme..

dobro.

samo če prestavimo na drugi teden, pol jaz navijam za četrtek ali petek, ker naju na začetku tedna ni. sma pri mojih ker gre moj v anglijo.

če pa se slučajno dobite na začetku tedna pa se morete še enkrat na koncu. ker jaz to več ne bom tolerirala da vas tak malo vidim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
3.9.2009 15:12:12   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Živjo!!

pošteno bi bilo, če bi se klikalo z vsakega IPja enkrat na dan. Ker ponarejati IPje je malo težje, kot pa ustvarjati lažne emaile... Pa trajati bi moralo max 14 dni, ne pa dva meseca user posted image

to se strinjam. pa vse slike bi se mogle objavit na isti dan in bi jih pač zbirali od do nekega datuma. ne pa kar vse povprek, da eni začnejo 14 dni za drugimi in spadajo v isti krog glasovanja.....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.9.2009 16:24:33   
Najaa

MOrem povedat s tem ko sem mislila Neja nisem nč slabega mislila res ne da ne bo katera narobe razumela...vem pa  da si normalna...mač povem kar mislim...včas je bolje da sem tiho a ne...ok šibam nekdo me kliče...papa

Ma neeee! Če si dobila tak občutek, zakaj pa ne bi povedala. Lej jo, da ne boš zdaj užaljena! user posted image
Sej midve se pa ja že dolgo poznava. No ti mene že dolgo poznaš. user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.9.2009 16:27:06   
tasa_m
Najaa ti dam malo dela, ko boš urejala seznam, prosim menjaj slikico. Tista je že stara user posted image . Hvala user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.9.2009 16:28:45 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
3.9.2009 16:27:29   
tasa_m

ne vem zakaj mi ne gre pomanjšat ??user posted image user posted image   Ne gre mi user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.9.2009 16:28:07 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.9.2009 16:37:37   
Najaa
tasa, to bo felix naredila (prosim, felix user posted image ), ker jaz ne morem.
Daj mi na zs pošlji tvoj naslov, da že enkrat pošljem tisto Liji. Sem tak jezna sama na sebe, ker stalno pozabim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
3.9.2009 16:49:54   
tasa_m

tasa, to bo felix naredila (prosim, felix user posted image ), ker jaz ne morem.
Daj mi na zs pošlji tvoj naslov, da že enkrat pošljem tisto Liji. Sem tak jezna sama na sebe, ker stalno pozabim.

Ne se jezit, škodi lepoti user posted image
ti bom poslala ja.. hehe.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
3.9.2009 17:22:50   
tasa_m
A mi lahko ena prosim pove kdaj pri katerih mesecih se lahko začne devat skuta? V HIPPovih kašicah sem videla da je od 6.mes. že skuta (skuta+banana+še nekaj-sem pozabilauser posted image ) pa sem mislila,da bi mogoče jutri dopoldan ji dala malo skute in veliko sadja. Imamo namreč skuto z 10% m.m. doma.

Hvala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
3.9.2009 17:53:32   
NoBady

Ma nisem stroga, no. Moram malo vprašat okol, če sem res stroga. Mogoče sam tak delujem. Mislim pa nič slabega ne.
A zato nisi hotla več na kofe priti? user posted image

Sej ne da misliš kaj slabega sploh ne ampak tko...Zarad tega da ne bi prišla ni šans sej bom še rpišal takoj ko se pripeljemo na vaše konce imamo v planu te pokličem seveda in čle boš imela čas pa kofetkamo...glih sem včer rekla kak je grozno ko tle ko smo doma nimam nobene take da bi lahko z njo kofetkala se sprehajala itd...sem samauser posted image  no sej mi na poti poje Lia pesmice včasih bolj na glas včasih pa bolj tiho...dolg čas mi naj ne bi bilo...user posted image user posted image user posted image

jaz sem najbližjeuser posted image user posted image user posted image ... ma se lahko kdaj zmenimo, jst sm pa kr dostkrat v tvojih koncih user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?