Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 12:49:22
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita MOrem povedat s tem ko sem mislila Neja nisem nč slabega mislila res ne da ne bo katera narobe razumela...vem pa da si normalna...mač povem kar mislim...včas je bolje da sem tiho a ne...ok šibam nekdo me kliče...papa Mislim, da nobena tega ni razumela, kot da si mislila kaj slabega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 13:03:18
|
|
|
|
mediuhec
|
najaa: glede seznama: enkrat so me brisale (ueee), zato manjka nekaj podatkov, bom se potrudila pa jih za nazaj napisala. MB: pa kaj bo jutri res dež? a potem raje prestavimo al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 13:37:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ful slabo kaže vreme za jutri. 15stopinj in cel dan dež
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 13:50:34
|
|
|
|
ada2
|
jaz se pokorno spet javljam... danes je naš miha star že pol leta novi podatki za seznam: 7700g in 70 cm, naslednji pregled paa 1.12. začela sva malo uvajat sadje, pa korenček, do zdaj se je pa samo dojil. drugače še vedno lepo celo noč spi, pa res veliko smo zunaj, zato se tudi bolj poredko javljam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 14:12:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nina00 welcome back again za Brina. Upam, da bo čimprej boljši. Hvala! Trenutno je že stari dobrovoljni Brin Sem držala pesti, ker imamo ta konec tedna v načrtu podaljšan vikend na morju. Nina, kam šibate?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 14:42:37
|
|
|
|
trezika
|
vidim, da bo na maminajdi.si tokrat kr nekaj marčevskih zvončkov in trobentic
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 14:43:54
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec najaa: glede seznama: enkrat so me brisale (ueee), zato manjka nekaj podatkov, bom se potrudila pa jih za nazaj napisala. MB: pa kaj bo jutri res dež? a potem raje prestavimo al kaj? glede na napoved bi jaz raje videla da se zmenimo enkrat za naslednji teden... od nedelje dalje bo baje spet bolj toplo če pa ostane za jutri pa mi naj ena prosim razloži kje se dobimo kr tega Padrina al kako se že reče ne poznam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 14:49:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ful slabo kaže vreme za jutri. 15stopinj in cel dan dež najboljše da se zmenimo jutri zjutraj ko bomo videle res kakšno je vreme..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 14:49:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz se pokorno spet javljam... danes je naš miha star že pol leta novi podatki za seznam: 7700g in 70 cm, naslednji pregled paa 1.12. začela sva malo uvajat sadje, pa korenček, do zdaj se je pa samo dojil. drugače še vedno lepo celo noč spi, pa res veliko smo zunaj, zato se tudi bolj poredko javljam čestitke za pol tortice in bravo za mere
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 14:50:20
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! A spet to tekmovanjeupam, da bo tokrat malo bolj pošteno, ker je žalostno mal, kak eni .... Tak da go go marčevčki Ma men sploh ne dovoli glasovat
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 3.9.2009 14:53:11 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 14:53:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! A spet to tekmovanjeupam, da bo tokrat malo bolj pošteno, ker je žalostno mal, kak eni .... Tak da go go marčevčki pošteno bi bilo, če bi se klikalo z vsakega IPja enkrat na dan. Ker ponarejati IPje je malo težje, kot pa ustvarjati lažne emaile... Pa trajati bi moralo max 14 dni, ne pa dva meseca
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 15:07:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika vidim, da bo na maminajdi.si tokrat kr nekaj marčevskih zvončkov in trobentic a res? sem čorava. nisem videla niti enega razen Klare. grem zdaj še enkrat gledat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 15:09:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! A spet to tekmovanjeupam, da bo tokrat malo bolj pošteno, ker je žalostno mal, kak eni .... Tak da go go marčevčki Ma men sploh ne dovoli glasovat ma saj nima veze. tak vem da spet ne bo fer. ma mi je žal da eni to tak brezveze shekajo in pol pridejo te zadeve na slab glas.... ma saj ni niti tak važno. tolko da se malo pokažemo in da se nekaj dogaja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 15:10:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ful slabo kaže vreme za jutri. 15stopinj in cel dan dež najboljše da se zmenimo jutri zjutraj ko bomo videle res kakšno je vreme.. dobro. samo če prestavimo na drugi teden, pol jaz navijam za četrtek ali petek, ker naju na začetku tedna ni. sma pri mojih ker gre moj v anglijo. če pa se slučajno dobite na začetku tedna pa se morete še enkrat na koncu. ker jaz to več ne bom tolerirala da vas tak malo vidim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 15:12:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! A spet to tekmovanjeupam, da bo tokrat malo bolj pošteno, ker je žalostno mal, kak eni .... Tak da go go marčevčki pošteno bi bilo, če bi se klikalo z vsakega IPja enkrat na dan. Ker ponarejati IPje je malo težje, kot pa ustvarjati lažne emaile... Pa trajati bi moralo max 14 dni, ne pa dva meseca to se strinjam. pa vse slike bi se mogle objavit na isti dan in bi jih pač zbirali od do nekega datuma. ne pa kar vse povprek, da eni začnejo 14 dni za drugimi in spadajo v isti krog glasovanja.....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 16:24:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita MOrem povedat s tem ko sem mislila Neja nisem nč slabega mislila res ne da ne bo katera narobe razumela...vem pa da si normalna...mač povem kar mislim...včas je bolje da sem tiho a ne...ok šibam nekdo me kliče...papa Ma neeee! Če si dobila tak občutek, zakaj pa ne bi povedala. Lej jo, da ne boš zdaj užaljena! Sej midve se pa ja že dolgo poznava. No ti mene že dolgo poznaš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 16:27:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Najaa ti dam malo dela, ko boš urejala seznam, prosim menjaj slikico. Tista je že stara . Hvala
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.9.2009 16:28:45 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 16:27:29
|
|
|
|
tasa_m
|
ne vem zakaj mi ne gre pomanjšat ?? Ne gre mi
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.9.2009 16:28:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 16:37:37
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, to bo felix naredila (prosim, felix ), ker jaz ne morem. Daj mi na zs pošlji tvoj naslov, da že enkrat pošljem tisto Liji. Sem tak jezna sama na sebe, ker stalno pozabim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 16:49:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, to bo felix naredila (prosim, felix ), ker jaz ne morem. Daj mi na zs pošlji tvoj naslov, da že enkrat pošljem tisto Liji. Sem tak jezna sama na sebe, ker stalno pozabim. Ne se jezit, škodi lepoti ti bom poslala ja.. hehe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 17:22:50
|
|
|
|
tasa_m
|
A mi lahko ena prosim pove kdaj pri katerih mesecih se lahko začne devat skuta? V HIPPovih kašicah sem videla da je od 6.mes. že skuta (skuta+banana+še nekaj-sem pozabila ) pa sem mislila,da bi mogoče jutri dopoldan ji dala malo skute in veliko sadja. Imamo namreč skuto z 10% m.m. doma. Hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 3.9.2009 17:53:32
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma nisem stroga, no. Moram malo vprašat okol, če sem res stroga. Mogoče sam tak delujem. Mislim pa nič slabega ne. A zato nisi hotla več na kofe priti? Sej ne da misliš kaj slabega sploh ne ampak tko...Zarad tega da ne bi prišla ni šans sej bom še rpišal takoj ko se pripeljemo na vaše konce imamo v planu te pokličem seveda in čle boš imela čas pa kofetkamo...glih sem včer rekla kak je grozno ko tle ko smo doma nimam nobene take da bi lahko z njo kofetkala se sprehajala itd...sem sama no sej mi na poti poje Lia pesmice včasih bolj na glas včasih pa bolj tiho...dolg čas mi naj ne bi bilo... jaz sem najbližje ... ma se lahko kdaj zmenimo, jst sm pa kr dostkrat v tvojih koncih
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?