|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
8.9.2009 22:24:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

kaj?

da bi se tak na hitro zasekirala...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
8.9.2009 22:27:37   
leo**tia
evo mi smo nabavili cucelj za avent..ampak 1 tako da sem spet luknjala in sedaj mislim da bo ok...user posted image sem šla do kolegice,,enih pol ure vožnjeuser posted image ...glavno da smo nabavili,jutri pa grem v dm po 2jkico pa tisto za kašice..ker ko je zelo zaspana mi na žlički zaspi a nič ne pojeuser posted image ...kdaj boste kaj začele s čokolinotom?jaz sem mislila pri 7mesecih..frutolino in te zadeve noče jest..samo sadne kaše ji grejouser posted image ...sploh nimam idej kaj naj ji kuham..pa juhco hoče,ampak meseko ne...se davi pa je zelo na mele koščke..tud s paličnim zmiksam pa noče..danes se je s kruhom davilauser posted image ...je jedla skorico pa je preveč odtrgala..kaki 1cm je komaj ven skašljala..sem se ustrašila,materuser posted image ...ah,ne dobi več kruh...nič grem,,ker sem bila pri zdravniku in imam vnetje želoca-gastritis,tako da grem počivat ker me spet boli..lahko noč...vam pokažem par slikicuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
8.9.2009 22:28:30   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

PUNCE!

Ste že kaj razmišljale kateri
avtosedež boste kupile? Katero skupino? Jaz sem gledala onega Kiddy-ja, ki nima pasov, ima neko "mizico" spredaj namesto pasov, je zmagovalec na testih, je pa za otroke od 9-36kg.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199186

Ga poznate?
Je pa drag! user posted image

mi bomo kupli recaro

http://www.soncek.si/si/avtosedezi/od-9-do-18-kg/recaro-g2064.shtml

moj je naštudiral in je rekel, da je najboljši glede varnosti v skupini 9-18. pa baje naj bi blo 9-18 bolj varni kot 9-36. tako pravi moj. sama pa nisem v bistvu nič kaj študirala tega. tak da ti ne bi vedela povedat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
8.9.2009 22:29:43   
MalaČebelica

kaj?

aja. ja, saj ti maš tako naravo dela, da si na vse hudo navajena...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
8.9.2009 22:31:31   
KOKICA32

PUNCE!

avtosedež boste kupile? Katero skupino? Jaz sem gledala onega Kiddy-ja, ki nima pasov, ima neko "mizico" spredaj namesto pasov, je zmagovalec na testih, je pa za otroke od 9-36kg.

Ga poznate?

mi bomo kupli recaro

moj je naštudiral in je rekel, da je najboljši glede varnosti v skupini 9-18. pa baje naj bi blo 9-18 bolj varni kot 9-36. tako pravi moj. sama pa nisem v bistvu nič kaj študirala tega. tak da ti ne bi vedela povedat.

Aha, vprašaj ti njega zakaj so bolj varni? Ker jaz sem za to, da se kupi in imam potem nekaj časa mir s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 3705
8.9.2009 22:32:12   
KOKICA32

kaj?

aja. ja, saj ti maš tako naravo dela, da si na vse hudo navajena...

ja, nažalost...včasih zelo hude in tudi žalostne stvari! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3706
8.9.2009 22:37:24   
MalaČebelica

PUNCE!

Ga poznate?

mi bomo kupli recaro

Aha, vprašaj ti njega zakaj so bolj varni? Ker jaz sem za to, da se kupi in imam potem nekaj časa mir s tem.

bom ga vprašala. samo zdaj ga nimam pri roki...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
8.9.2009 22:38:44   
KOKICA32

PUNCE!

Ga poznate?

mi bomo kupli recaro

bom ga vprašala. samo zdaj ga nimam pri roki...

okej, ko ga boš imela...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3708
8.9.2009 22:51:29   
MalaČebelica
jaz zdaj tudi grem počasi. že zelo ozko gledam. pa še spet sem lačna user posted image joj tote moje kile. samo jamram, samo se čisto nikamor ne premaknejo user posted image lačna sem pa nonstop. saj se tudi ne morejo nikamor premaknit, ko samo jem. ma bit če bolje. zdaj še mam toto dojenje za izgovor da ne morem hujšat. pol pa bo že kaj drugega user posted image sam da mi ni treba. saj me bojo že v službi zasekirala pa bom pol shujšala...

v glavnem - lahko noč

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
8.9.2009 22:58:34   
yania
čer, je še kjera tu, ali že vse ajate?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
8.9.2009 23:22:09   
KOKICA32
LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
8.9.2009 23:44:35   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

persida  kje je kaka slikaaaaaaa ????

Kje pa se naša Feliša skriva??

evo meeeeeeeeeeeeeeeee user posted image se opravičujem, ker sem za par dni izginila, ampak smo jo usekali na morje user posted image smo ga bili (no, predvsem jaz) nujno potrebni, nisem pa tega nič razglašala, ker imam paranojo pred prazno hišo in ne maram nikjer objavljati, da nas ne bo doma. Se še zdaj nisem čisto znebila tistega groznega občutka, ko so nam vlomili user posted image Sicer pa vas je nekatere Najaa že seznanila user posted image

skratka, v petek je bil Jure še cepljen in sem malo cvikala pred reakcijo, pa predvsem me je skrbelo, da mu na morju ne bo všeč, ker je konec junija na morju samo jokal. Tokrat je bila pa slika čisto drugačna - bil je neverjetno zadovoljen, reakcije na cepljenje nobene, ves čas se je smejal, spal celo noč, podnevi je pa tudi ogromno spal vse 4 dni. Ma, mislim, da niti enkrat ni zajokal. Najaa, a se pri vas kakšno stanovanje prodaja? user posted image Bi se kar na morje preselili user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
8.9.2009 23:45:27   
felix7

feliške pa ni ne tu nič ne na FB...

a bo zbrisana? user posted image

a žeeeeeeeeeeee? user posted image sej mam bonus, ko sem prej vsak dan tok naklofala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
8.9.2009 23:45:46   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober dan.

Zdaj pa naslednja, ki bo vprašala, če je še na seznamu, bo brisana! user posted image   user posted image user posted image

frau Najaa, a boš prosim še naše podatke posodobila? si jih verjetno spregledala, tako da ponižno prosim, če dopišeš user posted image :
8600g, 70 cm, naslednji pregled 16.10.

drugače bo pa najbrž treba spet malo seznam čistit. mi gre prav na živce, ko se kar naenkrat pojavi par novih, vse navdušene, da bi šle rade na seznam in potem se nikoli več ne javijo. Ma naslednjič, ko bo katera hotla na seznam, jo bomo najprej stestirale user posted image , 14 dni bo mogla intenzivno klepetat, da si bo prislužila mesto na seznamu user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
8.9.2009 23:46:28   
felix7

Kaj pa Lija dela?
Kaj ste lepega kupli? Ah seveda, nove cunje je treba čim prej na rit da, normalno. user posted image Dobra si, da jih še opereš. Moj sploh ne počaka, da se opere.

Kakšne blesarije berem na tem forumu, pa daaaaaaaaaaj! user posted image (ne mislim tule pri nas...)

dej link user posted image to je pa ja zabavno brat, haha

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
8.9.2009 23:46:32   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

ne vem...oča mi je en dan povedao da mu je en enkrat na morju povedo da je to strup..zakaj ne vem..ampak jaz nebi dajala..bi raje 3.5razredčila...začnemo nekje čez 2meseca,,,vse ji delam s am..vsak po svoje.user posted image
točno tako!

KM se itak do 1.leta ne priporoča spljoh, ampak vsak po svoje, kot ste že rekle. user posted image Potem po 1.letu pa samo polnomastno. Tisto mešanje z vodo je kr neki. Otrok rabi za rast in razvoj maščobe.

tasa, ti ji daješ že prav mleko? Mislim v čisti obliki? Ali samo za mešanje s kašicami?

ja, glih danes sem v knjižnici vzela dve knjigi o prehrani za dojenčke in točno to piše.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
8.9.2009 23:46:54   
felix7

Aja, eno resno vprašanje, preden vas zaćne metat. user posted image
Mislite, da je kaj narobe, če v AM zmešam 10ml več vode kot je predpisano? Sem namreč prebrala nekje, da če tako delaš, da otrok nima težav s prebavo. In res odkar ji dam 10ml več, kaka vsak dan in včasih celo  večkrat.

zakaj bi bilo pa kaj narobe? Sej ko mešaš AM, ne moreš glih na mililiter natančno zmešat. 10 ml gor al pa dol user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
8.9.2009 23:47:07   
felix7

PUNCE!

Ga poznate?

mi smo že nabavli maxi cosi 9 - 18 kg

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
8.9.2009 23:47:11   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

čer, je še kjera tu, ali že vse ajate?

yanči, a mi boš slikice poslala? user posted image si najbrž mal pozabla user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
8.9.2009 23:48:11   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Dober dan.

Zdaj pa naslednja, ki bo vprašala, če je še na seznamu, bo brisana! user posted image   user posted image user posted image

frau Najaa, a boš prosim še naše podatke posodobila? si jih verjetno spregledala, tako da ponižno prosim, če dopišeš user posted image :
8600g, 70 cm, naslednji pregled 16.10.

drugače bo pa najbrž treba spet malo seznam čistit. mi gre prav na živce, ko se kar naenkrat pojavi par novih, vse navdušene, da bi šle rade na seznam in potem se nikoli več ne javijo. Ma naslednjič, ko bo katera hotla na seznam, jo bomo najprej stestirale user posted image , 14 dni bo mogla intenzivno klepetat, da si bo prislužila mesto na seznamu user posted image

hahahaaaaaauser posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
8.9.2009 23:48:47   
yania
feliška, kje ste bli na morčku?.....kaj ni nič pihalo pri vas?..

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
8.9.2009 23:48:50   
felix7
tako... sem prebrala vse za teh 5 dni nazaj in zdaj sem na tekočem (jutri moram priti na tekoče še s FBjem) user posted image seveda je ura že taka, da ste vse v horizontali in zdaj grem tja še jaz. Če me naslednje dni ne bo veliko naokrog, je pa košarka kriva user posted image

nočkooooooooooo

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
8.9.2009 23:50:26   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

feliška, kje ste bli na morčku?.....kaj ni nič pihalo pri vas?..

o lej jo lej jo user posted image glih ko hočem it, se prikažeš user posted image
sem se pa na morju na vas spomnila, ker smo bili nasproti vas, v Selcah, ampak se mi je zdelo, da ste šli že domov. Ja, v Selcah je pa vojaški kamp tako dobro skrit v zalivu, da se burje skoraj ne občuti. Res je, da za kopat ni bilo, pa na čoln smo šli tudi samo v ponedeljek malo, ampak je bilo vseeno fino.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
8.9.2009 23:56:29   
yania
Mi2 vsa pa danes imela Razv.ambulanto kontrolo...pa kr neki spet...ma ti dohtarji tud se ne znajo uskladiti,m na fizioterapiji naju hvalijo, tu pa kr neki,,,vedno kaj novega...danes je bila na sporedu desna rokica, katero naj bi premalo uporabljal, pa se opiral, pa prijemal...ma ko sva odšla, je vse funkcioniralo...

ma najbolj me je pa razp.s tisto blazino, ko me je že skurila, da napiše naročilnico za njo, se spodaj že podpiše, in potem pride na idejo, da lahko v Kranju naročim neko podobno zadevo...ma naj gre nekam...resnično...
ma kako naj z njim delam vaje, ko na tleh na kovtru nama drsi, al pa na dekici, tepihov nimamo zaradi mojih alergij.....imam tiste puzle za sestaviti na morju, samo tisto ni isto..,ta podloga je super, ko jo imajo samo je 140 E....ma kje naj staknem tolko .....sem tako žalostna, pa skoraj je že napisala.....
sej jutri imamo pa fizioterapijo, pa še cepljenje popoldan pri svoji zdravnici...bom jutri povedala, da mi brezveze razlagajo kako naj delava vaje, ko nama res ne uspeva to na postelji, al pa na tleh...mah naj se grejo solit....potem pa pravi sestra, da so do tega opravičeni tisti, ki eno leto hodijo na fiziot.oz.razvojno...ma za timona je pa itak danes spet en kup imela povedat....ma da ne rečem, da je rekla, da če bo desničar, bomo imeli problem...pa kar nekaj no....sem prav besna...pa sej ne fehtam tle kr neki no...ne vem, saj se gre za otroka, saj  ne bom jaz tam gor trebušnjakov delalauser posted image

Najaa, ti jo imaš?

nič., sem prebrala mal novičke po netu, zdej pa grem ajat...jutri imava že ob 10.30....potem pa še 1x nazaj...
javim podatke....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
8.9.2009 23:59:00   
yania
Feliša..a nasproti ste bili...pa Helena je bila še bližje vasuser posted image user posted image user posted image ,,,no lepo, da ste uživali, sej sonček je pa bi, a ne...

nič, grem jaz vodoravno....

še dobro da imam brezžičnega, da lahko ležim na sedežni...sej drugače bi me že prej zmanjkalo....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?