Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:42:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ja saj včasih se splača....samo meni se ne da te pa sparkirajte pr men na hofu pa gremo skupaj tja Mogoče pa bo kaj placa pri Sparu. Zadnjič je bilo vse fraj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:42:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa mene te tudi plis! Maš zs.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:42:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa: hvala lepa. Sem že pomirjena Najaa si dobila mail? Hvala za ZS A misliš knjigo? Sem ja, hvala. Tistega linka pa nisem mogla odpret, pa sama probi poiskat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:45:01
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa mene te tudi plis! Maš zs. kaj pa jaz
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:45:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida kje je kaka slikaaaaaaa ???? Kje pa se naša Feliša skriva?? Nič ne bo s slikami, ker ti ji jih tudi nisi poslala! kam si to pošiljate? na maile? a ni Kokica že skrajni čas, da prideš na FB pa tam vidiš vse slike te že dolgo nisem, a?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:46:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa mene te tudi plis! Maš zs. Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:46:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mariborčanke in tiste iz okolice - kaj velja za četrtek ob enajstih? velja.... samo naj mi še ena enkrat prosim razloži kje to je in kje lahk parkiram to je pri srednji zdravstveni, pri zdravstvenem faksu, drugi gimnaziji, parku magdalena, pizzeriji pomodoro, novem šparu. če prideš po ptujski, greš na tržaško proti europarku in potem zaviješ pri đamiji (telekom) levo in potem greš na semaforih ravno pa takoj prva ulica desno. lahko parkiraš pri tem novem šparu. al pa v europarku pa pripešačiš do tja. ni daleč. al pa parkiraš v planetu tuš pa me počakaš al pa jaz tebe (ker grem tam mimo) pa grema skup... aha... bom js raje kr pri Tušu parkirala...mi gre ful na živce iskanje parkplaca pa te bom počakala in bova šli skup...kaj imam tvvojo telefonsko? verjetno ne..daj mi jo pošlji na ZS... jaz tvojo mam. sem ravno zadnjič vidla. mislim, da mi jo je enkrat tasa dala. samo sem se spomnila, da ne grem mimo tuša kaj pa če pridem mimo europarka? al pa se dobima pri bolnici pa ti parkiraš v europarku?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:46:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida kje je kaka slikaaaaaaa ???? Kje pa se naša Feliša skriva?? Nič ne bo s slikami, ker ti ji jih tudi nisi poslala! kam si to pošiljate? na maile? a ni Kokica že skrajni čas, da prideš na FB pa tam vidiš vse slike te že dolgo nisem, a? res je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:47:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida kje je kaka slikaaaaaaa ???? Kje pa se naša Feliša skriva?? Nič ne bo s slikami, ker ti ji jih tudi nisi poslala! Kokica hvala za mail. brrrrr Tasa: jaz bi tudi dobila ta mail, če lahko mater sem radovedna
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:48:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa mene te tudi plis! Maš zs. kaj pa jaz Ti tud, seveda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:49:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa mene te tudi plis! Maš zs. Hvala! Si potešila svojo radovednost? MalaČebelica, maš zs. Aja sem na hitro prebrala, pa nisem vidla, da sprašuješ za mail. No, zdej maš pa tud zs od mene.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 8.9.2009 21:50:38 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:50:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika ja saj včasih se splača....samo meni se ne da te pa sparkirajte pr men na hofu pa gremo skupaj tja Mogoče pa bo kaj placa pri Sparu. Zadnjič je bilo vse fraj. samo zdaj ko je šola, je po moje bolj kriza....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:50:07
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage moje malo se pošetajte saj vam nebo škodlo .Kje ste še vidle ,da se človek v kafič zapelje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:50:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa mene te tudi plis! Maš zs. kaj pa jaz Ti tud, seveda. Hvala...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:51:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje malo se pošetajte saj vam nebo škodlo .Kje ste še vidle ,da se človek v kafič zapelje Zmagovalna!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:51:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa mene te tudi plis! Maš zs. Hvala! Si potešila svojo radovednost? MalaČebelica, maš zs. Aja sem na hitro prebrala, pa nisem vidla, da sprašuješ za mail. No, zdej maš pa tud zs od mene. aha, tnx. moji radovednosti ni ne konca ne kraja in čem met zs in mail
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:51:34
|
|
|
|
|
NO jaz vas zapuščam ker mi je slabo ampak nisem noseča ... Lahko in kar se da dolgo nočko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:51:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje malo se pošetajte saj vam nebo škodlo .Kje ste še vidle ,da se človek v kafič zapelje ja se strinjam. jaz sem brez avta in morem povsod peš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:53:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita NO jaz vas zapuščam ker mi je slabo ampak nisem noseča ... Lahko in kar se da dolgo nočko... Tebi pa lahko in čim krajšo nočko. Zjutraj pa dober tek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:55:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje malo se pošetajte saj vam nebo škodlo .Kje ste še vidle ,da se človek v kafič zapelje kje pa boš te ti parkirala gospodična?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:56:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita NO jaz vas zapuščam ker mi je slabo ampak nisem noseča ... Lahko in kar se da dolgo nočko... Nočko in lepo pančaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:58:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje malo se pošetajte saj vam nebo škodlo .Kje ste še vidle ,da se človek v kafič zapelje kje pa boš te ti parkirala gospodična? V lenartu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:59:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita NO jaz vas zapuščam ker mi je slabo ampak nisem noseča ... Lahko in kar se da dolgo nočko... lahko noč pa za slabost
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:59:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lahko noč drage moje in PERSIDA MA VAS RADA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 22:01:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
glede parkiranja pa lahko tudi jaz spustim ene dva al tri avte na naš službeni parkplac, ker sem se spomnila da je šefica v tujini in ne bom dobila po buči. edino pipser se morem spomnit vzet...
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?