|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
8.9.2009 21:18:32   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Simona moja nič noče ne zelenjave ne mesa ne krompirja nič noče danes že fruteka ki ga je imela rada še kar samo kupljenega sadnega sedaj tudi tega ni več danes najbolj hotela jest pa niti dve žlički grisolina nimam več pojma sem resnično močnooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

poglej ji jezik, da nima mogoče kakšne majhne bele pikice ali pa po nebu.. Ker je to potem sor.. in ponavadi otroci nočejo jesti..
Drgač pa nevem, kaj pa mleko?

boma2 :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
8.9.2009 21:20:45   
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Simona moja nič noče ne zelenjave ne mesa ne krompirja nič noče danes že fruteka ki ga je imela rada še kar samo kupljenega sadnega sedaj tudi tega ni več danes najbolj hotela jest pa niti dve žlički grisolina nimam več pojma sem resnično močnooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

poglej ji jezik, da nima mogoče kakšne majhne bele pikice ali pa po nebu.. Ker je to potem sor.. in ponavadi otroci nočejo jesti..

ne ne nč nima že od samega začetka je tako da noče nič kaj jest mleko se pa kar trese ko vidi flaško pač ni pripravljena al kaj naj rečem...nekoč bo bolje pravijo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
8.9.2009 21:23:58   
boma2
mamice...

eo vprašanje... Moj user posted image malo kiha in včasih malo zakašlja, malo mu iz noska priteče.. vročine še nima... Zanima me, ker imava jutri pregled in cepljenje? A  bo cepljen ali ne? A mi lahko kakšna svetuje kako mu ščistite nosek? A sam s fiziološko našpricate al kako?

hvala

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
8.9.2009 21:24:18   
PERSIDA
cita - pridi še malo domovuser posted image .Se pardoniram...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
8.9.2009 21:25:13   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pa še eno vprašanje za tiste k že kupujete copate in čevljčke in podobno.... spomladi na zdravniškem mi je p rekla nej kupim florjanu cicibanove copate.... tle na forumu sme brala in pravijo ene da je bolje imet raven podplat.... ker je noga življenskega pomena in ker želim, da florjan nebi imel platfusa sem zdej v dilemi kaj narest, da bo zanj najboljše.... ker je večino dneva v vrtcu in če bi ti cicibanovi copatki pomagal pol bi blo že fino, da bi vsaj v vrtcu imel ornk copate ker jih ima res celo dopoldne obuteuser posted image user posted image user posted image user posted image kakšno je vaše mnenje naj kupim cicibanove copate al ne?
kje vse se jih pa da dobit ker bo rada da jih proba ne preko netauser posted image

Katjuša, moje mnenje...
Jst mislm da je Florjan tok star da bi mu dala kr navadne copate, te k majo uzad za nataknit, ala šolski copati. Nenazadnje je proti platfusu najbolj da čim več bosi hodjo, cicibanke so pa za moje pojme za mlajše otroke k še ne hodjo dobr. Neli jih je mela samo v vrtcu (cicibanove, ampak jih zdej že neki časa nima več), doma je pa bosa v nogavičkah z bremzicami hodila. Sem kr vesela da je tud na splošno rada bosa, no, pozimi mal manj k je mrzlo po tlehuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
8.9.2009 21:27:53   
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

cita - pridi še malo domovuser posted image .Se pardoniram...

draga super mami sem domov tudi prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me ne spremljaš dovolj...mal heca...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
8.9.2009 21:29:35   
birdy

mamice...

eo vprašanje... Moj user posted image malo kiha in včasih malo zakašlja, malo mu iz noska priteče.. vročine še nima... Zanima me, ker imava jutri pregled in cepljenje? A  bo cepljen ali ne? A mi lahko kakšna svetuje kako mu ščistite nosek? A sam s fiziološko našpricate al kako?

hvala

Moja je bla tko dvakrat cepljenja, reakcije nobene. Pomoje še dons ne bi bla cepljena če bi čakal da je čist zdravauser posted image
Nosek čistim z fiziološko, kr eno brizgo ji špricnem v nosnici. Če je pa hudo pa še aspirator, mam električnega, ker nam ko se zabaše tist na stisk ne pomaga...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
8.9.2009 21:36:55   
Katjusa
punce kaki so pa avtosedeži k ste neki pravle v leklerku? kolk je cena? jst ne dobim kataloga pa me zanima ker bi rabla en avtosedež tko za rezervo....
a mi lahko katera slika iz kataloga prosim? rabim pa 9-18 in pol še eno stopnjo večjega mislim da od 9-36 al neki takega.... ker so to rezervni nebi dajala veliko zanjeuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
8.9.2009 21:41:00   
BarbaraGS
crticaa jaz imam ta sotorcek in je full dober, ampak izkoristek bo popolen ko bo znala kobacat, da bo lahko skozi tunelcek sla. Drugace pa se lahko kupi te zogice posebej in kaksen sotorcek v ikei npr. je zelo poceni, pa ti pride skoro isto (sam tunelcka ni)

katjusa jaz imam cel kup eyetoy igric, sam downlodane, ker imamo cipiran ps2. A vi ga tudi imate? Moj je cist nor. Imava ps2, pa cipiran wii, pa ps3... Jaz pa razen eyetoya, pa singstarja ne uporabljam teh zadev :)

A ve dajete kar navadno polento? Kaj pa riz? Kaksen? Kje ga kupite?

Copatke sem kupila na copatki.si, zdaj bom pa se skorenjcke od pedipeta,ker mi zgledajo mehki in topli. Sam podplat imajo usnjen se mi zdi :/, kaj boste kupile za hodit zunaj pozimi?

Moja se ne plazi... Sej vem da je izmed nasih user posted image najmlajsa, ampak ko berem kako vsi vasi kobacajo, nasa pa se (ce je od volje) zvlece kam za par centi, postanem kar nestrpna...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
8.9.2009 21:41:42   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

dobro jutro!
Hvala bogu za njeno sobico. Res spi celo noc od kar je tam. Danes je tudi... Sicer se zbudi okrog 5-6h za podoj, ampak pol spi naprej in ponoci se ne zbuja kot se je prej. Pa midva ne rabiva po prstkih se vlacit v posteljo in se sporazumevat z gibi glave in rok, ampak z besedami :).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kr podpišem...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
8.9.2009 21:45:28   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Boma Žiga ima dva obroka goste hrane in sicer dopoldan sadje in v času kosila kosilo. Po gostem obroku mu ne ponujam več mleka, sva ga popolnoma nadomestila. V zelenjavico dam včasih kako merico adaptiranega mleka, npr. v špinačo, ali v brokoli, da je bolj kremasto. Dodam tudi malce soli in počasi bom začela tudi z ostalimi začimbami, seveda minimalno, da se navadi na tako hrano kot jo mi jemo. 

hvala..:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
8.9.2009 21:46:41   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

sem pozabila povedati da je danes mojega Uroša pičila osa, ampak hvala bogu ni imel nobene alergijske reakcije! malo je zajokal pa je bil takoj ok.

bogi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
8.9.2009 21:48:02   
boma2

ne ne nč nima že od samega začetka je tako da noče nič kaj jest mleko se pa kar trese ko vidi flaško pač ni pripravljena al kaj naj rečem...nekoč bo bolje pravijo...

aje pravijo, da potem za en teden prekineš  s hrano in jo potem spet probaš čez kakšen teden.. da baje pol pa jejo... držim pesti... user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
8.9.2009 21:48:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Katjuša tudi v celju je Cicibanova trgovina, na Prešernovi ulici, od Mcdonaldsa naprej proti zvezdi, mislim, da je v bivši Pekovi trgovini.

oo hvala:) sicer se ne vem odločit ene pravjo da je boljše raven podplat drugi da cicibanuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej imamo kr take mehke "šolske" imamo iste tud doma sam to za zdej k je še dokaj toplo in da ne švica v nogice, za kasneje sem že kupla ene mehke z ravnim podplatom.... zdej pač razmišljam in gruntam kaj bi blo za platfus najboljšeuser posted image
user posted image

birdy, da more bit bos je tud P rekla sam je povdarla da na ravnih tleh to nič ne nuca zunaj na travi pesku in to pa ker pika in se te mišice krčijo.... in florjan je to tok resno vzel da je bil doma celo poletje bosuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
8.9.2009 21:51:02   
Katjusa
katjusa jaz imam cel kup eyetoy igric, sam downlodane, ker imamo cipiran ps2. A vi ga tudi imate? Moj je cist nor. Imava ps2, pa cipiran wii, pa ps3... Jaz pa razen eyetoya, pa singstarja ne uporabljam teh zadev :)

Mi2 sma misla wii kupit pol pa sma se zaradi cene odločla za PS2 sam imama čist novega tak da si dol ne morem nič potegnat.... ker še nimama čipiranega.... a obstaja kaka aerobična vaja? sej mi2 sma ga najbolj kupla ker je to zabava z gibanjem:) mormo mal gibat:)) a to je tvoj sam čipiral al sta dala kam rihtat k pride bojda 80€user posted image
zdej sma na ebayu gledala mal orginale sam ne vem kaj je kej pametnega?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
8.9.2009 21:52:12   
timy

Katjuša tudi v celju je Cicibanova trgovina, na Prešernovi ulici, od Mcdonaldsa naprej proti zvezdi, mislim, da je v bivši Pekovi trgovini.

oo hvala:) sicer se ne vem odločit ene pravjo da je boljše raven podplat drugi da cicibanuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej imamo kr take mehke "šolske" imamo iste tud doma sam to za zdej k je še dokaj toplo in da ne švica v nogice, za kasneje sem že kupla ene mehke z ravnim podplatom.... zdej pač razmišljam in gruntam kaj bi blo za platfus najboljšeuser posted image
user posted image

birdy, da more bit bos je tud P rekla sam je povdarla da na ravnih tleh to nič ne nuca zunaj na travi pesku in to pa ker pika in se te mišice krčijo.... in florjan je to tok resno vzel da je bil doma celo poletje bosuser posted image user posted image user posted image

ja, moj ati tudi vedno reče, da naj otroci poleti zunaj bosi hodijo. In to res drži. bravo za Florjana, da to tako resno vzameuser posted image user posted image user posted image  Priden fantek ni kaj. Glede Cicibanovih ali drugih copat ti pa žal nič ne morem svetovati, ker še sama ne vem. Moj osebni zdravnik, ki ima že tri otroke, prisega na Cicibanove čevlje, prav tako mi je svetovala P, tako da bom na začetku posegla po teh, če pa ne bodo ustrezali pa po tistih, ki jih priporočajo drugiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
8.9.2009 21:54:35   
timy

Mi2 sma misla wii kupit pol pa sma se zaradi cene odločla za PS2 sam imama čist novega tak da si dol ne morem nič potegnat.... ker še nimama čipiranega.... a obstaja kaka aerobična vaja? sej mi2 sma ga najbolj kupla ker je to zabava z gibanjem:) mormo mal gibat:)) a to je tvoj sam čipiral al sta dala kam rihtat k pride bojda 80€user posted image

Jojuser posted image , če bi jaz imela malo pojma o tem, kaj se vidve menitauser posted image  Sem mislila, da gre za kakšne igrice, potem pa neke aerobične vajeuser posted image user posted image user posted image  sem čisto za časomuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
8.9.2009 21:57:42   
Katjusa

Jojuser posted image , če bi jaz imela malo pojma o tem, kaj se vidve menitauser posted image  Sem mislila, da gre za kakšne igrice, potem pa neke aerobične vajeuser posted image user posted image user posted image  sem čisto za časomuser posted image

eye toy so igrce, ki se igrajo tako da stojiš pred tvjem na katerem je kamera ins e gledaš not kako igrašuser posted image user posted image user posted image aja igraš pa tako da migaš torej nimaš nič v roki ampak brcaš in z rokami mahašuser posted image user posted image user posted image user posted image tko fajn  zadeva mi2 sma včeraj kupla in mal probala pa sma se ful režala polek do ene 12 ponočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
8.9.2009 21:59:53   
timy

eye toy so igrce, ki se igrajo tako da stojiš pred tvjem na katerem je kamera ins e gledaš not kako igrašuser posted image user posted image user posted image aja igraš pa tako da migaš torej nimaš nič v roki ampak brcaš in z rokami mahašuser posted image user posted image user posted image user posted image tko fajn  zadeva mi2 sma včeraj kupla in mal probala pa sma se ful režala polek do ene 12 ponočuser posted image user posted image user posted image user posted image

to se pa sliši fuul dobr, to bi jaz tudi imelauser posted image  a potrebujem kakšno posebno opremo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
8.9.2009 22:02:46   
birdy
Barbara, ne sekiri se... Moja je med starejšimi pa tud še nć ne plazi, še sedi neuser posted image  Ona se prekotali in vrti v krogu in to je to.
Če pa kej šteje ma pa men najlepši smeh na svetuuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
8.9.2009 22:02:51   
timy
Moj me priganja, da greva aja ajauser posted image  No, pa lahko noč. Se beremo jutriuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
8.9.2009 22:04:44   
Katjusa

to se pa sliši fuul dobr, to bi jaz tudi imelauser posted image  a potrebujem kakšno posebno opremo?

ps2 rabiš in potem še to kamero in kako igrco:)

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
8.9.2009 22:06:06   
Katjusa
jst odhajam pa skakat pred TVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 22:06:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu timy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
8.9.2009 22:07:20   
boma2
mamice...

jaz odhajam spaar... držte pesti, da bom prespala noč.-

jutri držite pesti.. da bo vse ok 9.9.2009 ob 9. uri imamo zdravnika + cepljenje... :(

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?