Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 22:15:05
|
|
|
|
timy
|
Glede številk, naša nosi trenutno št. 74, določene še 68, vendar bova kmalu posegle na višje Mi smo tudi kupili avtosedež in Eva že ponosno sedi v njem. Res je, da je od 9. mesecev naprej, vendar je Eva zelo velika za svojo starost, pa tudi njena teža se po (domačem) tehtanju občutno približuje 9 kg. Glede Gh, midve imava že kar več obrokov GH, saj flaške še videt ne more. Razen, ko se zbudi zgodaj zjutraj, ali pa pozno zvečer jo morda še lahko prelisičim. Drugače pa sva na GH. Claud za samostojno hranjenje. Si sama niti pomisliti ne upam, kaj bi bilo, če bi Eva sama jedla , vse na mamici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 22:15:15
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 vesnozaver masa se naredi enaka kot za palačinke, samo bolj gosta more bit, suh kvas daš not pa malo pecilnega praška in fajn mešaš, bolj kot mešaš boljši bodo. potem pa moreš pustit vsaj eno uro da raste in potem fajn premešaš in če se ti da spet pustiš da raste. KAJ JE TO RECEPT ZA UŠTIPCE al kva že.... ja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 22:18:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 vesnozaver masa se naredi enaka kot za palačinke, samo bolj gosta more bit, suh kvas daš not pa malo pecilnega praška in fajn mešaš, bolj kot mešaš boljši bodo. potem pa moreš pustit vsaj eno uro da raste in potem fajn premešaš in če se ti da spet pustiš da raste. KAJ JE TO RECEPT ZA UŠTIPCE al kva že.... ja U bom probala jutr narest... s čim pa se to je???? Ej sem taka k Tanja Ribič...če se kajmak je z marmelado....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 22:21:27
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ...čer... No zanima me glede GH uvajanje... Jaz zdaj uvajam mlečna kašica dopoldne , potem sadje in potem še zelenjava.. Zdaj me pa zanima koliko mleka mu dam po teh obrokih kej ali nič? Zdaj vse delam s paličnim mešalnikom, zdaj me pa zanima kdaj bom lahko mal večje koščke dala? Zanima me pa tudi , kaj naj dodam k krompirju, korenčku, špinači, kolerabi, blitvi... Kaj dajete vi... Pa pri sadju jaz sem dala jabolko, banano, marelico, hruško.. kaj pa zdaj? Hvala za odgovore.. Ne vem točno, kaj sprašuješ. Glede začimb ali ostale zelenjave, ki jo lahko daš. od začimb jaz dajem čisto malo soli, petršilja, bazilike, rožmarina. Tudi malo čebule in česna. Kuham na olivnem olju. Če pa pripravljam hrano le za njo, potem dodam malo masla, ali sirčka. Zelenjavi sem dodajala polento, riž, testenine brez glutena, zdaj ji pa dajem že navadne testenine, zdrob. Pri sadju moja obožuje slive, pa ponavadi kupim Hippovo kašico jabolko v gozdnih sadežih - res ima rada bolj temno sadje. Sadju pa občasno dodam tudi skuto ali kakšen jogurt.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 22:22:41
|
|
|
|
rebeka84
|
meni so zelo dobri z kislo smetano, drugače pa jih moj je s šunko, marmelado... no pol pa daš v posodo olje recimo kot za pomfri, počakaš da se zagreje in zajemaš testo z žlico in ga daješ v olje....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 7:57:43
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Birdy čim prej se pozdravite Mi pa zadnje čase spimo do 7 in mi tok paše . Tudi nočke so boljše, se zbujamo samo še za hranjenje. Barbarags kakšna je bila današnja nočka? Zdej je pa Nejc vstal tako, da se kasneje še oglasim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 7:59:31
|
|
|
|
Urša08
|
še kavica za vse
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:05:52
|
|
|
|
Onasiss
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:13:03
|
|
|
|
Onasiss
|
KRISTI, BENJAMINU IN LARISSI VSE NAJ ZA OBMESEČJE.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:15:27
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo konc z mojo dieto...izgubljeni kilogrami -4...No ja, še dve kili moram dat dol pa bo prednosečniška teža. Sem pa pridna vsak dan delam trebušnjake in vsako jutro bom začela hodt še u fitness...samo ne vem kdaj bo to Preko sindikata mamo zastonj pa bi lahko izkoristila......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:16:40
|
|
|
|
Onasiss
|
No še to, naša nočka lepo prespana, je bila ob 4-ih lakota in potem spet spanje do 7,30..... Ursa- tudi tebi za prespane noči...... KAJ PA OSTALE???? Barbaro, Mihailo......???????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:24:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea KRISTI, BENJAMINU IN LARISSI VSE NAJ ZA OBMESEČJE..... Se podpišem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:25:27
|
|
|
|
Onasiss
|
Cita-dej mi na zs javi cifro....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:25:36
|
|
|
|
Urša08
|
Vse naj naj Kristi, Benjaminu in Larissi za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:26:46
|
|
|
|
Urša08
|
Mlea super za nočko , pa seveda za izgubljene kile jaz sem že 100 x rekla, da se bom trebušnjake spravla delat, pa pri tem ostane .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:29:11
|
|
|
|
|
Dobro jutro, za nami uspešna nočka malo daljša kot druga ampak veselje je tu včeraj sem šla pa spat že ob 22:00 z mojim sva se spičla v postli ampak to je poglavje zase ... Jaz imam zajterk kavico in žemljico sem na dieti namreč danes drugi dan....Lia se igra tamle na tleh upam da čim dlje zunaj je pa mraz pišoka... Mlea čestitike za dieto in seveda izgubljene kilograme mi samo zaupaš v kolikem času si spravla dol 4 kg pa kakšna dieta možno da si že kdaj amapk jaz tako nisem skoz spremljala...Prosim...številko ti napišem na mail velja??? Men pa ni nobena odgovorila na tist kar sem vprašala predvčerajšnjem zvečer
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:29:15
|
|
|
|
Urša08
|
Boma Žiga ima dva obroka goste hrane in sicer dopoldan sadje in v času kosila kosilo. Po gostem obroku mu ne ponujam več mleka, sva ga popolnoma nadomestila. V zelenjavico dam včasih kako merico adaptiranega mleka, npr. v špinačo, ali v brokoli, da je bolj kremasto. Dodam tudi malce soli in počasi bom začela tudi z ostalimi začimbami, seveda minimalno, da se navadi na tako hrano kot jo mi jemo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:30:52
|
|
|
|
Urša08
|
cita daj še enkrat vprašaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:33:06
|
|
|
|
Onasiss
|
Cita-a imaš tisto dieto 14 dnevno iz kliničnega??? No jaz sem kujšala s to dieto in mi je šlo pač SAMO tok dol Ok-pošlji mi na mail....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:34:58
|
|
|
|
Urša08
|
Cita sem šla nazaj gledat. A pa si ji ponudila npr. krompirček + zelenjavico in mal solila dodala malo mlekca, putrčka. Atud ni šlo? Kaj pa kaka zelenjavica s polentico, al pa zelenjavna juhica Si že vse probala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:47:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Cita-a imaš tisto dieto 14 dnevno iz kliničnega??? No jaz sem kujšala s to dieto in mi je šlo pač SAMO tok dol Ok-pošlji mi na mail.... To je ta ko lahko greš kao 9 kg dol a ne...jaz sem že hujšala na to nekoč pa sem šla dol 6 joj jaz jih moram dat dol uffffffff bo treba ne vem kulkrat ponavljat tole...ja pač tako je ko imam večni problem s temi kilami nikoliiiii nisem bila šlank vedno imam šlaufe kostrukcijo imam tudi tako sej je cela familiji malo bolj okrogla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:51:13
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro mamice! jaz bedim že od šestih, ker je to Urošev nov urnik. Igrala sva se do osmih, on je zaspal jaz pa delam uštipce, ker ste mi včeraj lušte naredle! letam po stanovanju in polnim posode z vodo, ker nam je zmanjkuje oz. je ni več. kako je s tem prekuhavanjem? do kdaj moremo prekuhavat vodo za ?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:53:01
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Cita sem šla nazaj gledat. A pa si ji ponudila npr. krompirček + zelenjavico in mal solila dodala malo mlekca, putrčka. Atud ni šlo? Kaj pa kaka zelenjavica s polentico, al pa zelenjavna juhica Si že vse probala? Vse sem probala...nimam več pameti ne vem joj kako mi je hudo ko se spomnim kak jedec je bila moja Laura joj sploh opisat vam ne morem tako kot vaši ta naša miss pa izbirčna pa sem ji probala dfat skutko pa ja tri žličke pol pa konec jogort isto kar pa recimo malo več poje je kupljen sadni frutek sej mi ga ni problema kupit ampak ne more pa sam to jest...ne vem...upam da dokler gremo v vrtec bo že kaj jedla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:53:54
|
|
|
|
Urša08
|
rebeka mislim da debata o prekuhani vodi že kak teden poteka. Zaenkrat jo večinoma prekuhavamo. Mislim pa da je črticaa nehala prekuhavat. Toliko vem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 8:54:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 dobro jutro mamice! jaz bedim že od šestih, ker je to Urošev nov urnik. Igrala sva se do osmih, on je zaspal jaz pa delam uštipce, ker ste mi včeraj lušte naredle! letam po stanovanju in polnim posode z vodo, ker nam je zmanjkuje oz. je ni več. kako je s tem prekuhavanjem? do kdaj moremo prekuhavat vodo za ? jaz jo še vedno prekuhavam in kolikor se spomnim sem jo pr lauri dokler je jedla adaptirano mleko...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?