Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 18:39:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo zakaj je meni tole ful znano (moj je enkrat isto neradu ) očitno je to neka serijska napaka pri moških
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 18:44:35
|
|
|
|
Katjusa
|
pa še eno vprašanje za tiste k že kupujete copate in čevljčke in podobno.... spomladi na zdravniškem mi je p rekla nej kupim florjanu cicibanove copate.... tle na forumu sme brala in pravijo ene da je bolje imet raven podplat.... ker je noga življenskega pomena in ker želim, da florjan nebi imel platfusa sem zdej v dilemi kaj narest, da bo zanj najboljše.... ker je večino dneva v vrtcu in če bi ti cicibanovi copatki pomagal pol bi blo že fino, da bi vsaj v vrtcu imel ornk copate ker jih ima res celo dopoldne obute kakšno je vaše mnenje naj kupim cicibanove copate al ne? kje vse se jih pa da dobit ker bo rada da jih proba ne preko neta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 19:43:34
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......v btc-ju v ljubljani je prav cicibanova trgovina
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:30:41
|
|
|
|
orto2
|
živjo februarke! Dolgo se nisem javila, sva z mojim sončkom uživala na morju že od konca maja . Bilo je super, verjetno greva še malo nazaj. Aljaž ful uživa v čofanju v morju, prav veselje ga je gledat. Kako ste kaj? Niti slučajno nisem bila na netu, sploh ne vem kaj se dogaja. Me pa zanima, kateri avtosedeži so kaj dobri? Počasi bo treba lupinico zamenjat,... Ste se že kaj menile o teh? Lp,k Aja, kaj pa neko srečanje ta teden?????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:36:29
|
|
|
|
Deja
|
Živijo babnice!!! Danes sem se imela tako fajn kot že dolgo ne... tako v službi kot doma.... včeraj je mlea pisala.... IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo iz Leclerove reklame- če kero zanima, vem da je bilo nekaj govora o tem.... KOPALNI OBROČ (stolček za v banjo)---- 9,99 oz. 8,84 7x body-----7,95 € (od 3-24 m) in danes me je možek peljal v šoping... predvsem po body-e meni so full všeč, čeprav sem jih komaj najdla... prilepim sliko da vam nardim lušte.... Pakirani pa so tako v vrečkici - zato sem šla enih 10 krat mimo njih... In ker nismo vedeli katera številka bo našemu dedu prav, smo vzeli kar 2 paketa, enega za 12m in enega za 18m.... enkrat bojo že prav prišli... lep pozdrav...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:40:04
|
|
|
|
baki
|
haj punce ....dons se vam sploh nisem nič javila.dons imamo uvajanje na kinderpet ki pa je v katjini sobi.bomo vidli kako bo malo me je strah da ga nebi slišala.bom odprla vsa vrata.do zdaj je spal v košeku pa se tudi obrnit ni več mogel.tk da je kinderpet luksuz zanj.vam jutri povem kako bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:42:19
|
|
|
|
baki
|
deja ....a v enmu paketu je 7 bodyov.kok pa stanejo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:45:18
|
|
|
|
baki
|
katjusa.....menda so najboljši copati super fit .tako sem zvedla ker imajo raven podplat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:48:38
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Pri nas je že tišina, otročka spita in sicer prvič oba skupaj v sobici . Ja prav ste prebrale Sem se skorajžla in sva z možekom popoldan prestavila postelco v Nejčkovo sobo, pa da vidimo kako bo. Sva rekla da poskusno, da vidimo majchy edino prav da greš s Hano na sprehodka sploh sedaj ko ni več tiste hude vročine in je prav luštno. Mi gremo vsak dopoldan vn vsaj za dve urci sam mi smo zgodni ker smo že ob sedmih pokonci. katjuša ko takole vidim Benjamina na tleh zmer "vidim" Florjana. Glede copatkov ti lahko napišem kaj sem se jaz odločila ko sem izbirala. Cicibanove so mi bile absolutno pretrde in sem mu kupla raje super fit, ker so mehkejše. Odločitev je seveda tvoja Deja luštni nakup
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:50:04
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki deja ....a v enmu paketu je 7 bodyov.kok pa stanejo? ja v paketu je 7 body-ev in stanejo 7,59€!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:50:07
|
|
|
|
Urša08
|
Punce sedaj pa resno kaj je sedaj s kavico v četrtek ? Tiste k ste za se pofočkajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:50:56
|
|
|
|
simonakr
|
Čer punce! Jest sm spet brez računalnika pa ta tehnologija. Se je čist nov kar začel sam od sebe prižigat ko sm ga že ugasnila za ponoret! Pa čist nov je bil pa vse em mela že naloženo No da mal pokomentiram: Urša - jest se pofločkam za kavico samo ker me jutr ne bo nč na netu ti bom zvečer sms poslala, pa mi boš povedala kje pa kdaj. Cita ti si jamrala da vaša ne je krompirja, ane? No naša ga tud ne, sm pa pogruntala da če ga dam zraven h kakšni drugi zelenjavi, da je una zelenjava dominantna, pa še kar gre. Orto in Boma WB! Majchy - kaj dogaja da nič ne govoriš/tipkaš? A si nam kej zamerla al kaj? Dej oglasi se! Čestitke za vse obmesečnice!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:52:52
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: baki deja ....a v enmu paketu je 7 bodyov.kok pa stanejo? ja v paketu je 7 body-ev in stanejo 7,59€!!!!!!! Kolk so jih pa še mel? Da vem v LJ hodit al pa Mlei naročat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:53:43
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr velja ti sporočim Ena je spraševala glede polente kako jo pripravimo. Jaz sem jo danes kar med zelenjavco umešala za kosilo. Če jo dam pa kot mlečni obrok, jo pa skuham na adaptiranem mleku (lahko ji dodaš še malce zmiksane banane).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:53:49
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sedaj pa resno kaj je sedaj s kavico v četrtek ? Tiste k ste za se pofočkajte Jest jest jest No pa Larisa tud, sevede!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:54:49
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr jaz sem Mlei stolček naročila in mi ga bo v četrtek na srečanje prinesla Aha pa Majchy ni nč huda samo malce je rr omejila in se sprehaja s Hano.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:57:58
|
|
|
|
Urša08
|
Si grem enga čajčka skuhat pa mal na kavčka uživat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 20:58:06
|
|
|
|
|
Simona moja nič noče ne zelenjave ne mesa ne krompirja nič noče danes že fruteka ki ga je imela rada še kar samo kupljenega sadnega sedaj tudi tega ni več danes najbolj hotela jest pa niti dve žlički grisolina nimam več pojma sem resnično močnooo ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 21:03:29
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: baki deja ....a v enmu paketu je 7 bodyov.kok pa stanejo? ja v paketu je 7 body-ev in stanejo 7,95€!!!!!!! Kolk so jih pa še mel? Da vem v LJ hodit al pa Mlei naročat! Joj... jaz sem jih kupila v Mariboru... pa so jih meli fuuuuuullllll
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 21:06:49
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pa še eno vprašanje za tiste k že kupujete copate in čevljčke in podobno.... spomladi na zdravniškem mi je p rekla nej kupim florjanu cicibanove copate.... tle na forumu sme brala in pravijo ene da je bolje imet raven podplat.... ker je noga življenskega pomena in ker želim, da florjan nebi imel platfusa sem zdej v dilemi kaj narest, da bo zanj najboljše.... ker je večino dneva v vrtcu in če bi ti cicibanovi copatki pomagal pol bi blo že fino, da bi vsaj v vrtcu imel ornk copate ker jih ima res celo dopoldne obute kakšno je vaše mnenje naj kupim cicibanove copate al ne? kje vse se jih pa da dobit ker bo rada da jih proba ne preko neta vsekakor v daichmanu jih dobiš ceneje URŠAQ JZ PRIDEM PA ČE BO KUJ SAM NS 5 TM SKAKAL OKOL,... kayica hotla sm te prašat kako kej z rokico od tvoje princeske a je zdj vse ok,... za egipt,..sm ti čist fouš simona sj bodije majo še uzadej jih kasnej dajo vn,.. jz zmeri mojga pošlem u skladišče,..da se tm zmen mal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 21:12:15
|
|
|
|
simonakr
|
Jest se grem izležavat na kavč! Se tipkamo ko dobim rač nazaj! papa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 21:16:22
|
|
|
|
timy
|
katjuša - Cicibanova trgovina v Celju naj bi bila na Prešernovi ulici 4, greš od Mcdonaldsa proti Zvezdi, mislim, da je v bivši Peko trgovini
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 21:16:53
|
|
|
|
boma2
|
dober večer...mamice.. :) Mene zanima, tudi kakšne copatke oziroma čeveljčke imajo vaši ..:) hvala... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 21:17:22
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: baki deja ....a v enmu paketu je 7 bodyov.kok pa stanejo? ja v paketu je 7 body-ev in stanejo 7,95€!!!!!!! Kolk so jih pa še mel? Da vem v LJ hodit al pa Mlei naročat! Joj... jaz sem jih kupila v Mariboru... pa so jih meli fuuuuuullllll a lahko zvem v kateri trgovini v Ljubljani?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 8.9.2009 21:18:23
|
|
|
|
timy
|
Katjuša tudi v celju je Cicibanova trgovina, na Prešernovi ulici, od Mcdonaldsa naprej proti zvezdi, mislim, da je v bivši Pekovi trgovini.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?