Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:34:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - če ,pa ti telefon ne dela Slike ,preberi malo nazaj,kaj ,pa se hodiš gugat. gugalnica - kaj zdrži 100kil? koga vse pa misliš ti tja gor naložit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:34:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič ne bo s slikami, ker ti ji jih tudi nisi poslala! razumita me, če pa mi ne gre Persidi poslat Dobi v Čet. vse slike na CD pa še kak bonus zraven (mene ). IZVIRNO SPOROČILO: cita a se je treba naročit za guganje?? neee, vidve sa pridita
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:34:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica feliške pa ni ne tu nič ne na FB... ja,saj zato sprašujem kje se potepa. A so šli mogoče na dopust? nič ne vem.... Jaz pa vem! Sam če kero zanima, ji na zs napišem. meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Imaš zs.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:35:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica koga vse pa misliš ti tja gor naložit si pozabila, da ima dva otroka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:35:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida kje je kaka slikaaaaaaa ???? Kje pa se naša Feliša skriva?? Nič ne bo s slikami, ker ti ji jih tudi nisi poslala! Kokica hvala za mail.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:35:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj pol se lahko pridemo v četrtek k tebi tasa gugat lahko ja, samo prneste si nekaj stolov zraven, ker imamo samo 4. saj bomo se gugali. kaj te rabimo stole
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:35:48
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mama PERSIDA sem tukaj...želiš prosim... Malo te sledim lepo te je slišat tudi tukaj. sej lepo od tebe sem vesela...da me nekdo pogreša...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:36:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica koga vse pa misliš ti tja gor naložit si pozabila, da ima dva otroka? tasa, najboljš da pol srečanja kar pri tebi ob gugalnici delate.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:36:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica feliške pa ni ne tu nič ne na FB... ja,saj zato sprašujem kje se potepa. A so šli mogoče na dopust? nič ne vem.... Jaz pa vem! Sam če kero zanima, ji na zs napišem. jaaaaaa. mene zanima....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:36:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida kje je kaka slikaaaaaaa ???? Kje pa se naša Feliša skriva?? Nič ne bo s slikami, ker ti ji jih tudi nisi poslala! kam si to pošiljate? na maile? a ni Kokica že skrajni čas, da prideš na FB pa tam vidiš vse slike
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:36:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mariborčanke in tiste iz okolice - kaj velja za četrtek ob enajstih? velja.... samo naj mi še ena enkrat prosim razloži kje to je in kje lahk parkiram to je pri srednji zdravstveni, pri zdravstvenem faksu, drugi gimnaziji, parku magdalena, pizzeriji pomodoro, novem šparu. če prideš po ptujski, greš na tržaško proti europarku in potem zaviješ pri đamiji (telekom) levo in potem greš na semaforih ravno pa takoj prva ulica desno. lahko parkiraš pri tem novem šparu. al pa v europarku pa pripešačiš do tja. ni daleč. al pa parkiraš v planetu tuš pa me počakaš al pa jaz tebe (ker grem tam mimo) pa grema skup... aha... bom js raje kr pri Tušu parkirala...mi gre ful na živce iskanje parkplaca pa te bom počakala in bova šli skup...kaj imam tvvojo telefonsko? verjetno ne..daj mi jo pošlji na ZS...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:36:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida kje je kaka slikaaaaaaa ???? Kje pa se naša Feliša skriva?? Nič ne bo s slikami, ker ti ji jih tudi nisi poslala! Kokica hvala za mail. brrrrr
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:37:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - če ,pa ti telefon ne dela Slike ,preberi malo nazaj,kaj ,pa se hodiš gugat. gugalnica - kaj zdrži 100kil? vzdrži 130 kg, tak da... nič bat, če mojga deda vzdrži se nimamo za kaj bat a praviš ,da buldoga zdrži,te slona(mene )tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:37:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica feliške pa ni ne tu nič ne na FB... ja,saj zato sprašujem kje se potepa. A so šli mogoče na dopust? nič ne vem.... Jaz pa vem! Sam če kero zanima, ji na zs napišem. jaaaaaa. mene zanima.... ja če vse pol tudi mene
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:38:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida kje je kaka slikaaaaaaa ???? Kje pa se naša Feliša skriva?? Nič ne bo s slikami, ker ti ji jih tudi nisi poslala! Kokica hvala za mail. brrrrr Tasa:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:38:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mariborčanke in tiste iz okolice - kaj velja za četrtek ob enajstih? velja.... samo naj mi še ena enkrat prosim razloži kje to je in kje lahk parkiram Po moje bo tam zelooo težko parkirati...ker se je začela šola...sem imela enkrat že kar težave tam..pri Šparu ni bilo variante (beri je bilo vse polno), potem sem končno v eni od okoliških ulic našla en fraj parking! te se pa zmenimo ob pol enajstih pa parkirajte pri tušu pa gremo do padrinota peš. aja, kaj jaz kvasim gluposti. moj brat ma zagovor in grem na njegov faks in bom prišla iz mesta
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:38:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica koga vse pa misliš ti tja gor naložit si pozabila, da ima dva otroka? tasa, najboljš da pol srečanja kar pri tebi ob gugalnici delate. samo kaj ko pa imamo samo 2 gugalnici, pa naenkrat je lahko samo ena gor, ker T. noče nardit še 2. luken. Tak da pol pa se bomo spokregali kdo bo se gugal..ta-stari al ta-mladi .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:38:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica feliške pa ni ne tu nič ne na FB... ja,saj zato sprašujem kje se potepa. A so šli mogoče na dopust? nič ne vem.... Jaz pa vem! Sam če kero zanima, ji na zs napišem. jaaaaaa. mene zanima.... ja če vse pol tudi mene pa mene te tudi plis!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:39:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
gugalnica - kaj zdrži 100kil? koga vse pa misliš ti tja gor naložit sama sebe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:39:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA a praviš ,da buldoga zdrži,te slona(mene )tudi OPICA joj kak te bom, ko te dobim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:39:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mariborčanke in tiste iz okolice - kaj velja za četrtek ob enajstih? velja.... samo naj mi še ena enkrat prosim razloži kje to je in kje lahk parkiram Po moje bo tam zelooo težko parkirati...ker se je začela šola...sem imela enkrat že kar težave tam..pri Šparu ni bilo variante (beri je bilo vse polno), potem sem končno v eni od okoliških ulic našla en fraj parking! te se pa zmenimo ob pol enajstih pa parkirajte pri tušu pa gremo do padrinota peš. aja, kaj jaz kvasim gluposti. moj brat ma zagovor in grem na njegov faks in bom prišla iz mesta jaz bom kar tam iskala parking! Sem vztrajna!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:40:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica feliške pa ni ne tu nič ne na FB... ja,saj zato sprašujem kje se potepa. A so šli mogoče na dopust? nič ne vem.... Jaz pa vem! Sam če kero zanima, ji na zs napišem. jaaaaaa. mene zanima.... Maš zs.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:40:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa: hvala lepa. Sem že pomirjena Najaa si dobila mail? Hvala za ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:41:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica koga vse pa misliš ti tja gor naložit si pozabila, da ima dva otroka? a vsak ma že 50 kg? al vsi trije majo skup 100?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 8.9.2009 21:41:17
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mariborčanke in tiste iz okolice - kaj velja za četrtek ob enajstih? velja.... samo naj mi še ena enkrat prosim razloži kje to je in kje lahk parkiram Po moje bo tam zelooo težko parkirati...ker se je začela šola...sem imela enkrat že kar težave tam..pri Šparu ni bilo variante (beri je bilo vse polno), potem sem končno v eni od okoliških ulic našla en fraj parking! te se pa zmenimo ob pol enajstih pa parkirajte pri tušu pa gremo do padrinota peš. aja, kaj jaz kvasim gluposti. moj brat ma zagovor in grem na njegov faks in bom prišla iz mesta jaz bom kar tam iskala parking! Sem vztrajna! ja saj včasih se splača....samo meni se ne da
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?