|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
7.9.2009 15:18:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Pa še eno skupno poziranje

user posted image  user posted image

kok sta luštna user posted image  user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
7.9.2009 15:37:04   
malcekvita
res sta luštna user posted image

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
7.9.2009 16:34:46   
frutolina
Lepa sta!

Samo vidim da so se podatki mojga škratka zgubili?user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
7.9.2009 16:58:59   
Pat74
Tista, ki zna, a lahko še na seznamu dopiše za Andreja, težo in višino pri 3 mesecih: 7120 g in 68,5 cm. Pa še tole slikico prpopa:
user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
7.9.2009 17:00:23   
Pat74
Hvala!

Jerneja tvoj je pa atijev, edino laski so tvoji?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
7.9.2009 19:13:11   
m..tina
Pat74...ni panike, če si me preimenovala. Glavno, da sem vedla, da sem jaz. user posted image

Jernejav...kaka fajna sta! A atija še zmeri ni doma?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
7.9.2009 19:50:42   
klavdyk
jernejav-kok sta luštnauser posted image user posted image a bomo kdaj mele še korošice kako srečanje? m..tina?

no da še js mal potožim
našmu očitno ni pasal včerjašni luft-smo bli na pikniku-dans je že cel dan neki smrkal-mu pučem nos s fiziološko pa s baby vacom pa ni nič boljše. mal ma tut vročine 37,6. upam,da se bo jutri poštimalo, saj smo dans ponoči bedeli in sploh nisem navajena saj drugače celo noč prespi in dans je mamauser posted image user posted image zdaj se je najedel pa spi

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
7.9.2009 19:51:39   
klavdyk
mah sn že prehitro rekla. je že alarm. šibamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
7.9.2009 19:54:23   
jernejav
Hvala, ja zopet sva sama, ati krenil danes na sever Nemčije tk da ga nekaj dni ni.
Je pa res da je celi ati, še laski so po njem, mama se barva in je natur temna.
Pri nas ni nobenih reakcij na ceplenjeuser posted image user posted image user posted image
SREČANJE KOROŠIC- ja bi se lahko zopet doble, le aparata ne smemo pozabiti spet.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
7.9.2009 20:06:04   
m..tina
Srečanje korošic: Ja, res bi se lahko doble. Js sem tu za akcijo. Zdej mormo še Matcar nahecat, da bo prišla!

Klavdyk...pa res je blo z včerajšnjim piknikom neki narobe. Naš je dans sitn, ko sto user posted image , ponoči si je pa tud kr naprej neki namišljeval, tk da sem ga pol k nama v postlo vzela, pa še zmeri ni bil mir. Bolj smo prebedeli, ko pa prespali noč.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
7.9.2009 21:45:52   
malcekvita
Pat74 tudi vaš Andrej je toook luškan user posted image . pravi cartek mali

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
8.9.2009 6:16:18   
matcar
Jutro!
Da se malo javim.Mi smo ok,Saš je pravi velikan že,pa zobki so tudi že na poti,ima spodnjo dlesen čisto belo,pa v ustih se vse znajde.
Maksova oćka je tudi ok,sma bila na kontroli včeraj in je zelo dobro videt.Pa šola se je začela,tako,da imamo spet pestro vsako jutro.Jaz sem tudi ok,cel vikend sem delala,pa še fitnes vsaki dan,tako da imam dneve natrpane.Sem polna energije!user posted image user posted image user posted image
Srečanja korošic pa se tokrat zagotovo udeležim,samo dan in uro mi javite.Pasalo pa bi mi naslednji teden,vseeno kdaj ali dopoldan ali popoldan.Pa fotoaparat bom 100% imela zraven,tako da se bomo lahko poslikale.
Vsem čestitke za obmesečnice in rojstne dneve!user posted image user posted image user posted image
Na slikicah pa ste tudi prav fletni vsi!Krofki in jagodke pa so itak pravi cukerčki!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1087
8.9.2009 6:32:08   
Pat74
Malcekvita hvala, res je naš Andrej pravi lepotec - sicer so pa naši dojenčki vsi zelo lepi, najbrž ima pomlad kar fajn prste vmes - se ptički ženijo in tralala...
Drugač pa dobro jutro vsem, mi smo danes bolj zgodni, ker šibam k frizerjuuser posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
8.9.2009 6:33:53   
Pat74
Matcar lepo, da so tvoji otroci ok. Ja, šola pa tud nam pobere kar veliko časa, sploh pa obšolske dejavnosti. Za fitnes ti pa kar zavidam, to boš lepa mamica!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
8.9.2009 10:21:57   
detelja
ojla...kako ste kaj na te že jesenkse dni? pri nas se vse vrti okrog zobkov...dva sta se že pokazala, nam naredila nekaj nevšečnosti...drugače pa je maja ful boga...skoz jo neki matra...jutri imamo P in dobimo 2 pikico...upam, da jo bo dobro prenesla...drugi teden pa gremo na dunaj k majini botrci...maja mi noče in noče bit vozičku...

user posted image user posted image kako ve ospavate svoje user posted image čez dan? moja maja včasih komaj gleda in še sam joče in tečka pa ne more in ne more zapsat...jo cartam, nosim, pijeve, ima slepo dudo itd..itd...glasbo itd...pa nič ne pomaga...včasih se tako muči, da me kar srček boli...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
8.9.2009 11:17:31   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image user posted image kako ve ospavate svoje user posted image čez dan? moja maja včasih komaj gleda in še sam joče in tečka pa ne more in ne more zapsat...jo cartam, nosim, pijeve, ima slepo dudo itd..itd...glasbo itd...pa nič ne pomaga...včasih se tako muči, da me kar srček boli...

Jaz Anžeta čez dan uspavam tasko da gapoložim na najino posteljo in mu dam flaško toplega čaja(Anže čez dan spijne kar veliko čaja, tudi več kot pol litra), nekje na polovici zaspi, pa zamenjam flaško za dudo, jo nekajkrat potegne in izpljune, drugače ne gre, razen v vozičku kjer ga kr samo od sebe zmanjka.
Tudi večerni obred se zaključi z flaško mleka in že ga več ni user posted image user posted image user posted image user posted image .

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
8.9.2009 12:25:25   
nmagk
Da vas na hitro pozdravim imam veliko dela doma tako,da nimam časa,včeraj smo imeli 5 mesecev,tako gre hitro,da bomo kmalu že hodiliuser posted image .
Naša Karolinca čez dan sama zaspi 2 do 3 krat,nima posebnih ur,za noč pa zaspi tam nekje ob pol 9h trdno in spi do 7.30 zjutraj,to je nekako rutina,se pa tudi zgodi,da se v mes kdaj pa kdaj predrami,naprimer danes ob 3h zjutraj,ko je naš Grega tako živo sanjal svojega dedija in se znjim v spanju igral,no bil je preglasen in se je predramila,tale moj Grega tud v spanju ni tiho ne vem če je kdo večja raglja kot ta moj johan tako ga kličem ljubkovalno potem se pa jezi,da on ni johan ampak Gegauser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
8.9.2009 12:27:37   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Naš Jakob se podobno obnaša zvečer. Po kopanju postane tako aktiven, da ga enostavno ni več za umirit. Pa se začneva dojiti, pa se umiri, pol pa naenkrat, kot da bi ga nekaj pičilo, čisto podivja in ga ni več moč ustaviti.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
8.9.2009 12:32:08   
veronikab
jernejav - ful lepa slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
8.9.2009 12:33:35   
veronikab
Pat74 - Andrej je pa pravi lepotec. To se bodo punce ozirale za njimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1095
8.9.2009 13:19:47   
klavdyk
dan

mi smo danes bolje spali-je enkrat jedel pa otem zaspal do 7 ko sem pelala tamalega v vrtec. zdaj pa spet smrka in mu spet pučem nos. ja kaj čmo. sej se bo poprajlo.user posted image

Gregor bo dans prvič prespal v vrtcu in grem po njega pol mal čez dve, ko pride moja mama domov. bomo vidli kako se je obneslo. zjutraj je spt malo jokal, sm potem ga kr vzgojiteljica prime iin gresta v učilnico. no v čet mamo pa že roditeljski sestanek.

drugače pa kuham zdaj, tamali se je glih najedel, zdaj pa mam lahk mal čveka po netu Gašper se pa igra v stajico-no leži in se jezi nad rokicamiuser posted image user posted image user posted image

jerenjav-ful sta šikana

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.9.2009 13:20:29   
klavdyk
Pat74-ma tamali pa ma lasi. user posted image user posted image user posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
8.9.2009 13:25:23   
veronikab
.... pa še recepti iz MON-a:

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/recepti.php#1

Recepti so namenjeni predvsem otrokom z alergijami, ampak lahko koristijo seveda vsem... (prvi recepti brez alergenov)

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
8.9.2009 14:26:21   
malcekvita
veronikab super so tile recepti!!! user posted image  hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1099
8.9.2009 14:46:53   
Pat74
Pat74-ma tamali pa ma lasi. 

Ja, še moja frizerka je to danes opazila, pa ricast bo tud. Kar se tiče pa punc - moja puška že čaka v kotu user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?