Anonimen
|
Sonček85 - Super za tako fajn spanje. Naj tako ostane! Pa javi, kaj je pokazal test (videla, da je negativen, saj bo kmalu pozitiven, boš videla ). Boš videla, vse bo ok. Hormoni se lahko malo zaštrikajo tudi od psihe. Saj res, kako je tvoj oče? Pa super za novo vrtavko pri bajti . zanchy - Lepo, da si se javila. Pa glej ga korenjaka, res je velik. Ni kaj, očitno bo orng dedc. matcar - Glej jih male kopalce, kako so lepi! vsaka mama naredi najboljše - Ne vem no, jaz se ne morem strinjat s tem. Absolutno vsaka naredi to, kar sama verjame, da je najboljše, toda žal pa prav vse mame delamo napake in bi lahko bilo marsikaj boljše. Prej, ko to spoznamo, prej se lahko na lastnih napakah učimo in kaj izboljšamo. Zato pa je fajn, da se mame med sabo pogovarjamo, podelimo svoje izkušnje in druga od druge učimo. Pat74 - Bravo za mere! detelja, lili82 in blancica - Bravo za prvi zobek! Mi ga tudi že nestrpno čakamo. m..tina - Kaj pa če s tretjo dozo cepljenja malo počakaš, glede na sedanjo reakcijo? Ta cepiva niso hec. malcekvita - Nič se sekirat glede cepljenja, si ukrepala po svoji intuiciji in je to gotovo ok. Mi se sploh ne bomo cepili. blancica - Sva se že poklikali na FB? Cveta28 - Bravo za muco plavalko! To je potem tista posebna sorta, ki uživa v plavanju. Glede "izsiljevanja z jokom" se pa nikakor ne morem strinjat. Pač ne razumem, zakaj bi bila otrokova potreba po tem, da se stisne k mamici, jo čuti in voha, napačna oziroma manj vredna od potrebe po hrani. Predstavljaj si, da si zaželiš objeti moža, pa ti on reče: Ne, to ni v najinem urniku. Čez eno uro. Zame bi bil takšen moški čustveno hladen in otopel. Če otrok "izsiljuje", da želi biti raje v naročju kot v posteljici, saj je v naročju več ljubezni, potem očitno to potrebuje. In zakaj že mu ne bi dali ljubezni? To mi ne bo nikoli jasno. Ne morem verjet, da mi je uspelo . Vmes pa je dragi že čisto obupal nad mano in me "nadrl", da naj se več ne lažem "samo 10 minut", potem pa tle visim celo debelo uro . Malo ljubosumja pa ne škodi. Lepo in mirno noč, naj vaši zakladki pridno spijo, pa se tipkamo tukaj in na FB, NenaLena
|