skačica
|
jutro! Uf, ste pa čvekaste danes. Midve s tamalo sva se šele dobr vstale, pojedle zajtrk, zdele pa mala sestavlja puzle, jaz pa za 5 minut na RR. Pol greva v trgovino pa k mami se igrat na igrala. Jaz bi najraje kar ležala, ker sem res že rahlo utrujena od nepočivanja, ampak mi je bad se ne ukvarjat z Izo. Bo že. lanolin- ja, za bradavice je ja. Iza ni na začetku dobro zagrabila in so se mi naredile čisto male ranice, ki so bolele ko in sem se potem s tem lanolinom mazala. Je pa res fajn zato, ker se ga ne rabi umivat dol pred dojenjejm. Pomaga pa tko tko, ampak brez njega bi blo še hujš. otroški bazar- ja, se spravljamo že dve leti, letos pa sigurno gremo, ker bo verjetn že kaj zanimivega za Izo. Torej, ja, gremo. dojenček pri meni- absolutno in sploh nič drugače pri meni. Izo sem prvo noč samo gledala in nisem spala celo noč nič. Sej ne moreš po porodu spat, ker enostavno moraš gledat in občudovat svojga otročka. Pol so mi jo pa vozili pod lučko, ker je imela zlatenico in če bi blo pomoje bi bla skoz zraven, tko pa nisem smela bit in sem jokala v sobi. Sej se smešno sliši, ampak takrat so hormoni na višku in si čisto zmešan, če ti otroka nekam peljejo. Men so se ure vlekle kot dnevi.Da ne govorim, da sem še bolj jokala potem, ko sem videla, da otročki tam pod lučkami jokajo full dolgo časa, preden pokličejo mamico, da ga pocrklja ali nahrani. Eh, zdej najbrž ne bo tako težko, tud če bo mala spet mogla pod lučko. majakla- ja, najprej dobivaš porodniško al kaj, pol pa avtomatsko naprej podaljšajo, samo da ni več porodniška, ampak nekaj drugega (za nego al kaj). Zdej je samo en obrazec in ne rabiš dvojne vloge dajat. vakumski porod- ga pa jaz tudi ne bi imela, če bi imela izbiro, ampak te nobeden ne vpraša, če je potreben ti pač naredijo. Upam, da ne. Grem še mal Izo zabavat.
|