Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
madonca kaj nej še naredim, da niki ne bo več tojk gnojček teku iz učka, ma zamašen solzovod in ji čist skojz ven gnojček teče ji umivam skojz z kamelcami, kapelce ne pomagajo, kaj še lahko naredim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:20:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
čveki, nevem Jaz sem naši zadnjič mal mojega mleka pošpricala, je bilo takoj bolje.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:22:19
|
|
|
|
Tanja_
|
Čveka kere kapljice pa imaš?Več kot teden dni jih ne smeš dajat. Pa probej s fiziološko umivat.Drgač pa k pediatru pokazat. Punce, pomagajte.Kaj naj kupim prijateljici za RD?Sva pa zelo dobri prjatlci. Sam sm ji tok stvari že kupla, da se ne bi rada ponavljala, pa sm zdej brez idej. Pa ne nakita.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:24:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Čveka kere kapljice pa imaš?Več kot teden dni jih ne smeš dajat. Pa probej s fiziološko umivat.Drgač pa k pediatru pokazat. Punce, pomagajte.Kaj naj kupim prijateljici za RD?Sva pa zelo dobri prjatlci. Sam sm ji tok stvari že kupla, da se ne bi rada ponavljala, pa sm zdej brez idej. Pa ne nakita. Če rada bere kako dobro knjigo Če se rada razvaja, bom za masažo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:26:46
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja jaz sm nazadnje kupila prijateljici bon za v eno trgovino z oblačili da si je kupila kaj lepega...to je blo nazadnje kaj drugega mi pa ni padlo na pamet,mam jaz tud problem to kupovat...sm pa tud sestri k ma jutri RD kupila kar bon za 40€ v supernovi in lahko kupuje v katerikoli trgovini Maj še kar spi že od 8h ...pa sm šla mal ležat ker sm neki čudna pa nism mogla zaspat...mogoče naslednjo rundo pa bom...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:34:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Čveka kere kapljice pa imaš?Več kot teden dni jih ne smeš dajat. Pa probej s fiziološko umivat.Drgač pa k pediatru pokazat. Punce, pomagajte.Kaj naj kupim prijateljici za RD?Sva pa zelo dobri prjatlci. Sam sm ji tok stvari že kupla, da se ne bi rada ponavljala, pa sm zdej brez idej. Pa ne nakita. Če rada bere kako dobro knjigo Če se rada razvaja, bom za masažo ja cokoladno masazo...super stvarca...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:35:05
|
|
|
|
KatMat
|
no mi odhajamo...fajn se mejte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:35:52
|
|
|
|
Tanja_
|
Bon za masažo je že dobila enkrat od mene, pa za savno... Pa lani bon za drogerijo, pa sem mislila letos za Emporium.A mislite, da je čudno, k sm ji že lani bon?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:47:04
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Spal smo bolj za en drek, najprej jst nisem mogla zaspat (prov mi je, kaj pa pijem kavo ob devetih zvečer), pol se je Taja zbudla ob enih, pol se je premetavala, pa spet zbudla.... Je pa pršla patronaža in zdej sm kao ful pametna, pa pojma nimam.Vglavnm začela bom s korenčkom, pol cvetačo, bučke... Pa nisem vedla da ji lahko že dam polento. Pa mal soli se tud lahko da zraven. Tanja Al ji pa dej kakšen bon za manikuro. Jst rajš dobim bon, pa si sama kupm, kot da mi kupjo kakšno stvar ki mi ni všeč, in jo morm menjat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 10:49:10
|
|
|
|
lake
|
Kaj boste kuhale, dons bom najbrž jst mulo, nič začinjeno. Sm včeri skuhala, pol mi pa reče da ni lačen, dons lahko pa stran vržem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 11:23:28
|
|
|
|
Čebelca10
|
Lake: a bož ze začela z uvajanjem z GH? Jst bom tudi verjetno začela, ker mali noče čez dan več velik mleka popit... Ponoč bi pa seveda jedu... Tak da ne vem kaj nardit...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 11:36:10
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo nas pri poskušanju...na začetku se je tresu na koncu mu je pa že šlo dol
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 11:39:37
|
|
|
|
lake
|
Počas bom začela z hrano. Dudica A ti ga maš pa že v stolčku?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:05:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
grrrr...že vse napisala, pa je šteknilo Pa jovo na novo-mamo fizioterapevtko jutri ob osmih zjutraj, pa ne vem, kako s futranjem. Idealno bi verjetno bilo, da ga nafutram ob sedmih, tako da se mu že malo poleže hrana. Razmišljam, da bi ga kar ob štirih zjutri zbudila (če se ne bo že sam prej) in nafutrala, da bi bil ob sedmih spet lačen. Kako pa sfurat, da bo pol buden in dobre volje, se mi pa ne sanja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:06:44
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Kaj boste kuhale, dons bom najbrž jst mulo, nič začinjeno. Sm včeri skuhala, pol mi pa reče da ni lačen, dons lahko pa stran vržem. pa dej uprico njega...pa naj bo lacen povrh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:08:28
|
|
|
|
KatMat
|
dudi kaj je dobr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Čveka kere kapljice pa imaš?Več kot teden dni jih ne smeš dajat. Pa probej s fiziološko umivat.Drgač pa k pediatru pokazat. Punce, pomagajte.Kaj naj kupim prijateljici za RD?Sva pa zelo dobri prjatlci. Sam sm ji tok stvari že kupla, da se ne bi rada ponavljala, pa sm zdej brez idej. Pa ne nakita. sem sm bla pri pediatrinji, pa je ona rekla da ima zamašen solzovod sam jz nočem da gre na operativno odmašenje solzovoda ma ne vem kako seimenujejo kaplice mi jih je zmankalo sam ni nič pomagalo.... plunk v morje mah bo že upam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:16:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Počas bom začela z hrano. Dudica A ti ga maš pa že v stolčku? Ma ne še tolk to je stolček od večjega...on zdej že skoraj vedno sedi na klopi in ne več v tem stolčku...Maju je pa ful všeč ta stolček in kadar jemo al pa je tečen ga do konca dol nagnem in ful uživa...tako da mamo mir ko jemo katmat hvala...res je cukrčk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:19:19
|
|
|
|
Dudica1
|
za večjega sm enkrat dobila tobrex za oči pa nism smela več kot 3 dni...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:21:16
|
|
|
|
lake
|
Tud naša ma zamašen solzevod, in ji čistm z fiziološko. Da nebi šla na poseg. Delajo do enega leta v živo, brez narkoze, starše ven pošljejo, pa še učinkovito baje da ni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:23:45
|
|
|
|
Dudica1
|
o groza kr v živo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:24:08
|
|
|
|
Leela
|
flaska ne vidim albuma . na moja ringaraja mi pokaže, da si ga naredila in ene načrte, ko pa gor kliknem me pa na prvo stran albumov vrže. Pod moji prijatelji pa pokaže samo javne. čudno to. dudi kakšne face poka cveka s kamilicami se učkov ne sme spirat, preveč izsušijo oko in posledično se še bolj solzi. Spiraj s fiziološko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:24:50
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud naša ma zamašen solzevod, in ji čistm z fiziološko. Da nebi šla na poseg. Delajo do enega leta v živo, brez narkoze, starše ven pošljejo, pa še učinkovito baje da ni. OMG. Sebi naj v živo delajo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:25:53
|
|
|
|
KatMat
|
aja mi smo ze iz razvojne...prav da nic ne vidi in da je tija fejst punca mogoce mal bolj napredna od ostalih....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.9.2009 12:30:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja mi smo ze iz razvojne...prav da nic ne vidi in da je tija fejst punca mogoce mal bolj napredna od ostalih.... juhu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?