|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
8.9.2009 10:09:15   
Anonimen
madonca kaj nej še naredim, da niki ne bo več tojk gnojček teku iz učka, ma zamašen solzovod in ji čist skojz ven gnojček tečeuser posted image user posted image user posted image ji umivam skojz z kamelcami, kapelce ne pomagajo, kaj še lahko naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
8.9.2009 10:20:02   
FLASK_A
čveki, nevemuser posted image Jaz sem naši zadnjič mal mojega mleka pošpricala, je bilo takoj bolje.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
8.9.2009 10:22:19   
Tanja_
Čveka kere kapljice pa imaš?Več kot teden dni jih ne smeš dajat. Pa probej s fiziološko umivat.Drgač pa k pediatru pokazat.

Punce, pomagajte.Kaj naj kupim prijateljici za RD?Sva pa zelo dobri prjatlci. Sam sm ji tok stvari že kupla, da se ne bi rada ponavljala, pa sm zdej brez idej. Pa ne nakita.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
8.9.2009 10:24:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Čveka kere kapljice pa imaš?Več kot teden dni jih ne smeš dajat. Pa probej s fiziološko umivat.Drgač pa k pediatru pokazat.

Punce, pomagajte.Kaj naj kupim prijateljici za RD?Sva pa zelo dobri prjatlci. Sam sm ji tok stvari že kupla, da se ne bi rada ponavljala, pa sm zdej brez idej. Pa ne nakita.

Če rada bere kako dobro knjigouser posted image
Če se rada razvaja, bom za masažouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
8.9.2009 10:26:46   
Dudica1
tanja jaz sm nazadnje kupila prijateljici bon za v eno trgovino z oblačili da si je kupila kaj lepega...to je blo nazadnje kaj drugega mi pa ni padlo na pamet,mam jaz tud problem to kupovat...sm pa tud sestri k ma jutri RD kupila kar bon za 40€ v supernovi in lahko kupuje v katerikoli trgovini user posted image

Maj še kar spi že od 8huser posted image ...pa sm šla mal ležat ker sm neki čudna pa nism mogla zaspat...mogoče naslednjo rundo pa bom...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
8.9.2009 10:34:04   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Če rada bere kako dobro knjigouser posted image
Če se rada razvaja, bom za masažouser posted image

ja cokoladno masazo...super stvarca...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
8.9.2009 10:35:05   
KatMat
no mi odhajamo...fajn se mejte!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
8.9.2009 10:35:52   
Tanja_
Bon za masažo je že dobila enkrat od mene, pa za savno...
Pa lani bon za drogerijo, pa sem mislila letos za Emporium.A mislite, da je čudno, k sm ji že lani bon?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
8.9.2009 10:47:04   
lake
Dobro jutro!

Spal smo bolj za en drek, najprej jst nisem mogla zaspat (prov mi je, kaj pa pijem kavo ob devetih zvečer), pol se je Taja zbudla ob enih, pol se je premetavala, pa spet zbudla....

Je pa pršla patronaža in zdej sm kao ful pametna, pa pojma nimam.Vglavnm začela bom s korenčkom, pol cvetačo, bučke... Pa nisem vedla da ji lahko že dam polento. Pa mal soli se tud lahko da zraven.

Tanja
Al ji pa dej kakšen bon za manikuro. Jst rajš dobim bon, pa si sama kupm, kot da mi kupjo kakšno stvar ki mi ni všeč, in jo morm menjat.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
8.9.2009 10:49:10   
lake
Kaj boste kuhale, dons bom najbrž jst mulo, nič začinjeno. Sm včeri skuhala, pol mi pa reče da ni lačen, dons lahko pa stran vržem. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
8.9.2009 11:23:28   
Čebelca10
Lake: a bož ze začela z uvajanjem z GH?
Jst bom tudi verjetno začela, ker mali noče čez dan več velik mleka popit... Ponoč bi pa seveda jedu... Tak da ne vem kaj nardit...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
8.9.2009 11:36:10   
Dudica1
Evo nas pri poskušanju...na začetku se je tresu na koncu mu je pa že šlo dol

user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
8.9.2009 11:39:37   
lake
Počas bom začela z hrano.
Dudica A ti ga maš pa že v stolčku?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
8.9.2009 12:05:47   
PapuaNG
grrrr...že vse napisala, pa je šteknilo user posted image Pa jovo na novo-mamo fizioterapevtko jutri ob osmih zjutraj, pa ne vem, kako s futranjem. Idealno bi verjetno bilo, da ga nafutram ob sedmih, tako da se mu že malo poleže hrana. Razmišljam, da bi ga kar ob štirih zjutri zbudila (če se ne bo že sam prej) in nafutrala, da bi bil ob sedmih spet lačen. Kako pa sfurat, da bo pol buden in dobre volje, se mi pa ne sanja user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
8.9.2009 12:06:44   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kaj boste kuhale, dons bom najbrž jst mulo, nič začinjeno. Sm včeri skuhala, pol mi pa reče da ni lačen, dons lahko pa stran vržem. 
pa dej uprico njega...pa naj bo lacen povrh

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
8.9.2009 12:08:28   
KatMat
dudi kaj je dobr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
8.9.2009 12:15:23   
Anonimen

sem sm bla pri pediatrinji, pa je ona rekla da ima zamašen solzovoduser posted image sam jz nočem da gre na operativno odmašenje solzovodauser posted image ma ne vem kako seimenujejo kaplice mi jih je zmankalo sam ni nič pomagalo.... plunk v morjeuser posted image user posted image user posted image   mah bo že upamuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
8.9.2009 12:16:18   
Dudica1

Počas bom začela z hrano.
Dudica A ti ga maš pa že v stolčku?

Ma ne še tolk to je stolček od večjega...on zdej že skoraj vedno sedi na klopi in ne več v tem stolčku...Maju je pa ful všeč ta stolček in kadar jemo al pa je tečen ga do konca dol nagnem in ful uživa...tako da mamo mir ko jemo user posted image

katmat hvala...res je cukrčk

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
8.9.2009 12:19:19   
Dudica1
za večjega sm enkrat dobila tobrex za oči pa nism smela več kot 3 dni...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
8.9.2009 12:21:16   
lake
Tud naša ma zamašen solzevod, in ji čistm z fiziološko. Da nebi šla na poseg. Delajo do enega leta v živo, brez narkoze, starše ven pošljejo, pa še učinkovito baje da ni. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
8.9.2009 12:23:45   
Dudica1
o groza kr v živouser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
8.9.2009 12:24:08   
Leela
flaska ne vidim albuma user posted image . na moja ringaraja mi pokaže, da si ga naredila in ene načrte, ko pa gor kliknem me pa na prvo stran albumov vrže. Pod moji prijatelji pa pokaže samo javne.
čudno to.

dudi kakšne face poka user posted image

cveka s kamilicami se učkov ne sme spirat, preveč izsušijo oko in posledično se še bolj solzi. Spiraj s fiziološko.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
8.9.2009 12:24:50   
Leela

Tud naša ma zamašen solzevod, in ji čistm z fiziološko. Da nebi šla na poseg. Delajo do enega leta v živo, brez narkoze, starše ven pošljejo, pa še učinkovito baje da ni. 

OMG. Sebi naj v živo delajo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
8.9.2009 12:25:53   
KatMat
aja mi smo ze iz razvojne...prav da nic ne vidi in da je tija fejst punca mogoce mal bolj napredna od ostalih....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
8.9.2009 12:30:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

aja mi smo ze iz razvojne...prav da nic ne vidi in da je tija fejst punca mogoce mal bolj napredna od ostalih....

juhu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?