|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
8.9.2009 6:53:28   
arneja
Reby, daj še kakšno stimulacijo, please user posted image . To mene stimulira, ne pa visoki, nabiti, temnolasi dedci user posted image .

Grethy, kje se ti skrivaš? Čeprav lepe novičke te pa vedno zbezajo na plano user posted image .

Sonček, a nam ti tudi malo stimulacije privoščiš user posted image ? In Lovro je že 7 mesecev star user posted image ? Kdaj se je pa to zgodilo?? Meni včasih res ni javno, kako čas leti.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
8.9.2009 7:16:25   
metuljci
dobro jutro. evo spet v službi, samo upam, da me ne bo še bolj zamorila user posted image

punce niste me razumele, ne bojim se punkcije, to je še najmanj, ker bi itak šla pod narkozo user posted image

včeraj sem bila itak pretresena, danes je boljše, čeprav ni ok. sva se pomenila tud z mojim, mi stoji ob strani in oba meniva da sem se prav odločila. odločitev o prekinitvi postopka sem sprejela sama, ob nasvetu mojga dr, kateri je prišel do mene in mi še on naredil uz, da se je sam prepričal (prej mi ga je delala ena druga dr). me je nato odpeljal v pisarno in mi vse podrobno razložil. če bi bila hiperca (kar je velika verjetnost da bi bil) bi bila ta huda varijanta verjetno, ker bi je pač povedal, da zna biti stvar zelo neprijetna, 14 dnevna hospitalizacija, zelo napihnjen trebuh..... jaz mu zaupam, ker vem da je strokovnjak, saj sem po njegovih nasvetih sprejela že par odločitev in mi ni žal. itak pa vem, da mi tega nebi predlagal, če nebi bilo tako boljše zame. tako, da me zdaj čaka pucanje jajčnikov, čez nekje 3 mesece pa ta kratki postopek in bolj na izi, ker zdaj sem imela ta dolgega. zdaj vsaj vedo kako moje telo reagira in bodo verjetno lažje predpisali terapijo zame in tudi bolj pripravljena bom na tega hudiča od hiperce, če me takrat ponovno doleti. kaj ta stvar se rada ponavlja?

se opravičujem za dolg post, samo sem se mogla malo "razpričat".

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
8.9.2009 7:17:19   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

zarja  ali pa druge punce katere ste imele hiperco, dajte mi povedat, če je res to tako grozna stvar, ker me je zdaj zaradi tega strah it v naslednji postopek user posted image  se da to kako preprečit?

V srednje hudi hiperci ob punkciji, sem kasneje zanosila in hiperca se ni poslabšala. Pred punkcijo so bile take bolečine, da sem zobe stiskala, ko so mi delali UZ, sem že roko stegovala proti ginekologinji, naj neha štet folikle. Hoja je bila mal težja, ker sem ob vsakem koraku čutila bolečino. K sreči sem punkcijo imela pod narkozo, po koncu pa so me nafilali s protibolečinskimi zadevami. In tu se je moja hiperca k sreči končala oz se ni razvijala v še hujšo obliko. Nosečnost je bila potrjena, jaz pa sem čutila še samo napetost in napihnjenost, ki je uplahnila šele v 6 tednu.
Imela sem blazno srečo, da se ni razvila v hujšo obliko. Kar koli bi se takrat zgodilo, bi jaz vseeno šla na punkcijo. Hiperca se bo vseeno lahko pojavila, če greš ali ne greš na punkcijo (vsaj tako so meni razložili), odvisno kake "sreče" si. Lahko pa se s punkcijo umiri, nikoli ne veš, tu je en velik rizik, ki sloni na tebi. Pravtako ni nujno, da se z nosečnostjo še poveča. Hm, ko bi le vedeli, kaj in kako se bo razpletlo. Glede na to, da te že zdaj spremljajo, boš takrat še bolj pod budnim očesom. In res je tudi, da lahko pristaneš v bolnici, na infuziji, z bruhanjem, z groznimi bolečinami.....
Za preprečitev pa so meni priporočali veliko ogromne količine proteinov in vode. Jajčne celice so iz proteinov in ker jih imaš velik, lahko pride do pomanjkanja le tega in zato je njihova funkcija omejena in pride so zastajanja vode v telesu (napisano zelo po kmečkouser posted image ). Hkrati pa sem mogla meriti koliko tekočine spijem in meriti koliko polulalm. Če bi bilo polulalnega precej manj kot popitega ali pojedenega, bi mogla takoj v bolnico.

Želim ti vso srečouser posted image user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
8.9.2009 7:19:47   
Hope2
Aha, zdaj vidim, da si se že odločila. Srečno vseeno. 

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
8.9.2009 7:24:27   
loremi
Dobro jutro,

Reby, hvala za kavico, ampak ura je pa zgodnja, o ja, a je moral vajin lušen medo papat kaj user posted image . Pa še mal stimulacije, super ja user posted image !

Arneja, ja, sej pravim, glede na to, da sem brala, da nekatera dekleta doživljajo med začetkom špikanja glavobole, jih jaz začuda (trkam) nisem imela, razen kak mali, da se da preživet sem in tja tud brez tableta. Ampak migren pa takrat ni bilo. Sem imela pa zdej po abraziji močne, očitno je bilo nihanje hormonov in kaki padci vrednosti kar večji, ma nimam pojma. Tudi na predavanju za IVF so povedali, da Suprefact (oz. v Mb Diphereline, pa še kakšni) lahko kot stranski učinek prinese glavobole user posted image .

Metuljči, sem že napisala par besed, pa vidim, da si sama vmes že odgovorila. Super, takole so te dr. obvarovali pred hiperco, pa še postopek ti ne bo šel v nič user posted image . Zdej bodo vedli, kako reagiraš in drugič lažje postavli enote zdravil, da se čimbolj izognejo temu.

Mismis, ti želim, da se ti zdej tale trud sedenja za bukvami poplača u uspehom na koncu user posted image !

Zebe me v noge ko cucka, zdele bi blo boljš kje na toplem in noge k mojmu tiščat, da jih vsej mal pogreje user posted image .

Pa lep dan želim vsem!

< Sporočilo je popravil loremi -- 8.9.2009 7:28:50 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
8.9.2009 7:27:49   
loremi
eh ...

< Sporočilo je popravil loremi -- 8.9.2009 7:28:09 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
8.9.2009 7:47:32   
metuljci
loremi jaz tud med špikanjem nisem imela glavobolov user posted image me je malo skrbelo ko sem prebrala med stranskimi učinki tud to nadlogo, vendar me hvala bogu ni doletelo user posted image vsaj to ne user posted image

punce hvala za razlage, vseeno je malo lažje presoditi kako in kaj, ko ti nekdo, ki je imel tako izkušnjo razloži situacijo user posted image

ne vem, jaz mislim, da sem se dobro odločila in da mi dr ni bv predlagal tega, saj mi je na vseh razgovorih "tupil v glavo" to, da so oni tam, da mi pomagajo priti do otroka user posted image in seveda na čimmanj stresen način kot je možno user posted image sem vesela da je moj dr glih dr. Reljič user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
8.9.2009 7:52:23   
biba007
Dobro jutro, lubike mojeuser posted image

Rebiček, hvala za kofi, ampak pred 5 zjutraj...mislim....tile novi strandardi kavnega šihta so se pa čisto preveč zaostrili...kje so sindikati, ko jih rabiš, a?....user posted image user posted image ....Je pa Tomi res super cuker....sem fotko pokazala našemu, pa pravi, da zgleda, kot da bo rad spal...sem si mislih, hehe, če bo po mami, že neuser posted image user posted image

Metuljči, hej, pupika, drži se, tako ali drugače. Saj ni dvoma - ti si tu najpomembnejša (pravi še ena, ki je s hiperco na ti)...pa saj so ti Zlastolaska, Zarja, SS, Hope etc že vse razložile....glej, če misliš, da je nadaljevanje do punkcije prenevarno, ok, ampak v tem primeru ti vsi ti milijoni zloščenih foliklčkov ostanejo v telesu. Kar je seveda skrajno "nenaravno" stanje...so ti kaj razložili stranske učinke, pa posledice? Saj ne, da bi te hotela jezit, saj veš, radi te mamo in nas skrbi zate, ampak z vsemi informacijami se človek ponavadi lažje odloči... Hiperca je pa sitna, ja, ampak pod zdravniškim nadzorom se jo občičajno čisto da prenesti....

Arnejček, da ne pozabim, super za prevzem pokala Hercul...a dela? Me je po vseh tistih formatih itd. malček zaskrbelouser posted image . Hej, pa kaj jaz to vidim, si ponovem prešaltala na 7? A te je Bibon nekaj naučil, auser posted image user posted image user posted image ... Kaj pa atovih ob-6-naj-bo?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
8.9.2009 7:56:09   
zarja1

sem vesela da je moj dr glih dr. Reljič user posted image

odličen zdravnikuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
8.9.2009 8:13:37   
arneja
Bibek, dela user posted image user posted image user posted image . To bom uživala user posted image . Nič nisem na 7 prešaltala, na 6.30 sem user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
8.9.2009 8:30:41   
metuljci
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

ampak v tem primeru ti vsi ti milijoni zloščenih foliklčkov ostanejo v telesu. Kar je seveda skrajno "nenaravno" stanje...so ti kaj razložili stranske učinke, pa posledice?

v bistvu mi je dr. Reljič povedal, da se ti folikli "spucajo" in da bodo to pucanje spremljali, naslednji uz mam že v ponedeljek. o tem mi ni nič povedal, če bi bile kakšne posledice ali stranski učinki. v bistvu je bil osredotočen bolj na posledice hiperce. jaz sem še vedno mnenja, da mi nebi ogrožal zdravja s tem, da ne grem na punkcijo in da že vedo kaj delajo user posted image no vsaj upam user posted image zdej sem pa res prestrašena user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
8.9.2009 8:33:05   
arneja
Metuljci, bog ne daj, da bi vidva seksala - si predstavljaš, da ti folikli popokajo pa jih plavalčki vse polovijo user posted image ? Glej, sigurno zdravniki vedo, kaj delajo, ti jim zaupaj. Če pa še vedno dvomiš, pa pokliči tja. 

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
8.9.2009 8:42:49   
metuljci
arneja si me nasmejala user posted image plavalčki od mojga so preveč leni, da bi našli jajčeca user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
8.9.2009 8:47:45   
gigi1
Daaan user posted image

Nimam časa brat vse za nazaj.

metuljči user posted image user posted image user posted image  ti kar poslušaj dr. Reljiča. Sigurno ve kaj dela.

Podganca lupčka tebi in tvojima sončkoma.

Pupike lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.9.2009 8:48:06   
lana70
morgeeeen.....pa ob kakšnih nečloveških urah to vstajate user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.9.2009 8:48:20   
biba007

arneja si me nasmejala user posted image plavalčki od mojga so preveč leni, da bi našli jajčeca user posted image

Že morda, ampak tudi slepa kura zrno najdeuser posted image .

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
8.9.2009 8:48:51   
lana70
ooo žižetka, a si prišla    user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
8.9.2009 9:13:28   
metuljci

hehe kaj pa če resno ob taki poplavi celic kakšen fantič najde "zavetišče"  - tolko boljše user posted image
punce sem že boljše volje - hvala vam user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
8.9.2009 9:14:21   
metuljci
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

morgeeeen.....pa ob kakšnih nečloveških urah to vstajate user posted image user posted image

smo v službi že od 7 user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.9.2009 9:39:01   
cukica
A katera že kaj ve kdo ma septembra uz?Sej drgač bom pa mal v četrtek poškilila,...

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
8.9.2009 9:47:42   
cukica
Bebiii Kaj si zrihtala v Lj?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.9.2009 9:49:52   
Rakica_80
Jutrooooouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Metuljci....NA PUNKCIJO HODI, pa ne boš sedaj odnehalauser posted image , raje greš po zamrznjenčke čez dva meseca kot ponovno v postopek, hallloooo, ma kakšna boleča punkcija, če sem jo jaz preživela s  hiperco jo boš tudi ti.
Moj nasvet hodi dalje, nekaterim puncam celo uspeva s hiperco zanosit!!!!!
Oprosti, ma prav sem jezna, ko nekdo tako odnehauser posted image user posted image
Jutri kar pokliči in reci da greš na punkcijo, če ne greš, bodo ostali notri folikli eno letouser posted image user posted image user posted image
Ne se bat, samo naprej korajžnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečnouser posted image user posted image user posted image

Bebiii ne me narobe razumet, ampak jaz bolj Metuljci razumem, da ji tud zdravniki pomalem odsvetujejo punkcijo. Stopka potencira stanje, in ja razumem zdravnike, da raje pokažejo dvom in zaskrbljenost.
Metuljci še enkrat; zaupaj zdravnikom, naj te lepo spremljajo in kaj je najbolj važno NAJPREJ POSTAVI SEBE NA PRVO MESTO.

Žal, se ne strinjam s tebojuser posted image
Jaz sigurno nebi prekinila postopek, lih sem danes govorila z dvemi puncami, ki so imele tudi zelo hudo hiperstimulacijo, pa so vseeno šle na punkcijo- delno in za tem so ji povedali, da ne bo imela ET,ena ima celo 12 zamrznjenčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image
Praviš, da najprej poskrbi za svoje zdravje, če si že nafilan s temi hormoni itak že nisi več zdrav ne normalenuser posted image Jaz sem bila tudi v bolnici 5 dni, ni postopek uspel, ampak imam 2 lepi zamrznjeni blastocidiuser posted image Res pa je, da vsaka odloča zase, jaz v vsakem primeru držim z vamauser posted image

Reby...hvala za kofetekuser posted image

Suzi...se strinjam s tebojuser posted image še malček pa boš ti v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, jaz se bom očitno nažrla teh sendvičevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Metuljci....punce so ti dovolj povedale...jaz ti želim, da ti uspe v naslednjem postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis....srečno na izpituuser posted image
No, danes sem dala samo kri, ob 11 moram poklicati, da mi pove vrednost hormona in jutri imam UZ + Kri.

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.9.2009 10:01:16   
Rakica_80

AKTUALNO  

Torek, 08.09.
Bit - ETZ
BEBIII - odvzem krvi

Sreda, 09.09.
vrtnica.m - sestra Milica
johnie - ET

Četrtek, 10.09.
cukica - prevzem zdravil

Petek, 11.09.
db - UZ

Torek, 15.09.
tinkamiška - UZ

Petek, 18.09.

diana79 - prevzem zdravil

Petek, 25.09.
paddy - UZ
palcica_ - posvet dr. D

OBJEMČKI 

palcica_   

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

matejka78 greje  test 02.09. ????
zup2 greje   test 17.09.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš. začetek 07.09.)
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač, razgovor 13.08.)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • cukica ( GK LJ, zamrznjenčki)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 01.10.)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                    14                               5                         35,7 %  
julij                         4                               1                             25    %  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE SEPTEMBER    

Vitaebella (PO)

BibaTolstojBond (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.9.2009 10:03:02   
Rakica_80
Bit....lepo sprejmi otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čez 14 dni pa en veeeelikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.9.2009 10:07:49   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?