|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
7.9.2009 15:35:10   
arneja
Diana, navijam, da tokrat uspe. Se spomnim, da tvoj ni mogel plavalčkov tam dati, tako, da ti priporočam, da jih od doma prineseta. Zadeve gredo doma lažje od rok user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.9.2009 15:37:35   
cukica
Podganca lepa imena in naj Rok in Nejc pridno rasteta in pijeta mamino mleko,...
Pa še to klicala v Lj.,V četrtek 10.9. grem po inekcije in začnemo s postopkom,pa še ta dan bo moja nečakinja stara 1 leto,...
Tok sem vesela že cel dan si pojem(vem da danes bo srečen dan,...)
Lp vsem

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
7.9.2009 15:53:51   
aqua77
Miška naša, lepa imena si dala malima princema... user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo, da pridno papcate, pa bo vse ok!!! Držim pesti za vse štiri!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
7.9.2009 17:23:41   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ŽIVIJO VSEM!cez vikend sem bila na madžarskem zato me ni bilo na forumu!moja sporočila pa takšna;18.9 grem po zdravila,spet bom imela dolg postopek!DR.DROBNIČ pravi da bova poskusila še enkrat glede na to ker moj dragi imel težave!tokrat ne bo imel,to že veva!v glavnem će tudi tokrat nama ne bi uspelo in bi imela kaj za v skrinjo dati,DR.DROBNIČ predlagal da bi šli na mojo naravno ovulacija!upam da bo nama tokrat le uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo, super user posted image user posted image user posted image , itak da bo uspelo, držim pesti!!!!

BEBIII, kakšno je stanje v hladilniku user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
7.9.2009 18:11:46   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Miška naša, lepa imena si dala malima princema... user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo, da pridno papcate, pa bo vse ok!!! Držim pesti za vse štiri!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se moram kar pod to podpisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana70, polnijo se počasi,polnijo.....ampak tudi praznijouser posted image user posted image user posted image user posted image
No bom videla jutri kakšen je situejšn, a je kakšen folikel zrastel ali še nič.......user posted image
Upajmo, da bo kej iz tega aaaaauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
7.9.2009 18:13:00   
Rakica_80
Lana70...priletiš jutri do mene, da vidiš luknico, lukno, luknetino v ziduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
7.9.2009 18:20:17   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Loremi, ali tebe migrene kaj bolj po teh injekcijah dajejo kot navadno? Ohladilo se je pa res čisto preveč, ob jutrih jaz skoraj zamrznem.

V bistvu sem sama pri sebi ugotavljala, da sem imela (trkam) ravno med postopkov (dajanjem injekcij) več miru pred glavoboli. Pa ko sem še brala, da (sploh suprefact oz. ta zdravila, predno začneš jemat stimulacijo) povzročajo glavobole, jst sem mela pa glih takrat kolikor tolko mir, tko da me je to presenečal. Pomojem je pri meni mal tud hormonskega izvora in vse možno, da mi je stimulacija s te strani ustrezala (samo da ne bom preveč goflala okol tega, da me naslednjič ne zadave na fejst spet ta glava) user posted image .

Metuljci user posted image  user posted image  user posted image , ampak kot so dekleta povedala, mogoče celo tako boljš, kot da bi imela še slabše posledice.

Bebiii, ja ja, kr še kak sendvič bo padel, še meni paše, tebi pa itak, morš že tko zgodi na pot, je treba jest tud pol user posted image . Nej bo ovulacija čimprej user posted image .

Cukica, bravo za štart, nej nečakinja dobi družbo user posted image !

Diana, naj bo tokrat brez težav in uspešno user posted image !

Punce, jst sem se že skor zavida v deko, ma ker veter jesenski je to in nizke temperature user posted image . A jej, vsakič mam težave, ko se začne hladit, ledena sem ko kocka.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
7.9.2009 18:41:43   
metuljci
zdejle sem malo spala, ker je me ta šok pripeljal prav do migrene user posted image

danes sem dala kri, da so mi preverili hormon estradiol. že pri uz mi je rekla, da je vrednost hormona zelo velika, foliklov je pa tudi en kup in se mi zdi, da so kar velki (od 16-24). ko sem gledala sliko med uz, sem vidla same "žogice". no in je rekla, da mi glede na raven hormona in na število foliklov grozi hiperstimulacija. itak sem padla v jok in je bila dr. tako uvidevna, da je poklicala mojga dr in potem mi je pač vse razložil. rekel je, da hiperce še nimam, je pa zelo velika možnost, da jo dobim. in da se morem sama odločit, če bom šla na riziko al ne. potem sem se odločila, da grem stran, ker tudi če bi mi delali punkcijo, bi mogla zamrznjenčke čakati 3 mesece, kot tudi na naslednji postopek 3 mesece. je pa možnost, da mi pri naslednjem postopku tudi zagrozi hiperca.

zarja  ali pa druge punce katere ste imele hiperco, dajte mi povedat, če je res to tako grozna stvar, ker me je zdaj zaradi tega strah it v naslednji postopek user posted image  se da to kako preprečit?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
7.9.2009 18:44:23   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lana70...priletiš jutri do mene, da vidiš luknico, lukno, luknetino v ziduuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej veš, d imam abonma tam dol user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 1384
7.9.2009 19:24:23   
Reby
Kukuc, mal stimulacije user posted image

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
7.9.2009 19:28:13   
cukica
Joj Reby kakšen cuker je,...iiiiiiiiiii

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
7.9.2009 19:54:12   
tassi1
kkak lepotec je  user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
7.9.2009 20:07:53   
Rakica_80
Metuljci....NA PUNKCIJO HODI, pa ne boš sedaj odnehalauser posted image , raje greš po zamrznjenčke čez dva meseca kot ponovno v postopek, hallloooo, ma kakšna boleča punkcija, če sem jo jaz preživela s  hiperco jo boš tudi ti.
Moj nasvet hodi dalje, nekaterim puncam celo uspeva s hiperco zanosit!!!!!
Oprosti, ma prav sem jezna, ko nekdo tako odnehauser posted image user posted image
Jutri kar pokliči in reci da greš na punkcijo, če ne greš, bodo ostali notri folikli eno letouser posted image user posted image user posted image
Ne se bat, samo naprej korajžnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
7.9.2009 20:09:29   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

sej veš, d imam abonma tam dol user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sem se sedaj nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Reby...leeepoooteeec maminuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
7.9.2009 20:12:20   
Rakica_80
Nič,..grem počasi pod tuš, jutri moram spet zgodaj vstat, držite pesti, da se je kakšen folikel zvlekel venuser posted image user posted image  in da se mi je endometrij začel debelit, če ne bom morala cel mesec gor klatit po LJuser posted image user posted image user posted image
Nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
7.9.2009 20:53:28   
Grethy

Metuljčica - pejdi naprej, tudi če boš zamrznjenčke čakala 3 mesece, ker gre postopek saj veš kam ... zakaj bi načenjala novega, če lahko koristiš trenutnega, pa na kakršenkoli način ... saj naslednjega niti ne boš potrebovala, ker boš že v tem zmagala, samo ne obupuj ... punkcija ni neboleča, jo pa vsaka prenaša po svojem pragu bolečine in z mislijo na zmago v postopku ... kdo pa pravi da nisi ravno ti tista glavna zmagovalka ... ajdi bejba glavo v luft pa se bori do konca ... me smo s tabo !!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 1391
7.9.2009 21:10:59   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Punce naš ratatujček vas vse lepo pozdravlja in vam sporoča, da so vsi trije uredu. Rok je sicer na pediatriji, kjer je preživel operacijo in zdaj pridno okreva, Nejc pa je zraven mamice v porodnišnici na intenzivnem oddelku in že lepo papca mamino mleko in je vsak dan bolj močn.
miška moja draga tisoč user posted image  inuser posted image za vse tri.

Lepe novičke ... sem si kr malo oddahnla ... sam da se štimajo ... zdej pa pesti za čimprej domov user posted image user posted image user posted image user posted image pa en velik KISS vsem trem !!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
7.9.2009 21:13:16   
sonček33
POdganca moja, mislim na vas. Fantka iamta super lepa imena...

Gretka, kdaj kava?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
7.9.2009 21:16:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

zdejle sem malo spala, ker je me ta šok pripeljal prav do migrene user posted image

danes sem dala kri, da so mi preverili hormon estradiol. že pri uz mi je rekla, da je vrednost hormona zelo velika, foliklov je pa tudi en kup in se mi zdi, da so kar velki (od 16-24). ko sem gledala sliko med uz, sem vidla same "žogice". no in je rekla, da mi glede na raven hormona in na število foliklov grozi hiperstimulacija. itak sem padla v jok in je bila dr. tako uvidevna, da je poklicala mojga dr in potem mi je pač vse razložil. rekel je, da hiperce še nimam, je pa zelo velika možnost, da jo dobim. in da se morem sama odločit, če bom šla na riziko al ne. potem sem se odločila, da grem stran, ker tudi če bi mi delali punkcijo, bi mogla zamrznjenčke čakati 3 mesece, kot tudi na naslednji postopek 3 mesece. je pa možnost, da mi pri naslednjem postopku tudi zagrozi hiperca.

zarja  ali pa druge punce katere ste imele hiperco, dajte mi povedat, če je res to tako grozna stvar, ker me je zdaj zaradi tega strah it v naslednji postopek user posted image  se da to kako preprečit?
Metuljci moja zgodba je bla glih taka. Full foliklov, estradiol je bil 7,5 in je sta moja Vlaisavljevič in Reljič rekla, al gremo al ne sploh na punkcijo, ker baje stopka le še potencira hiperco. Ampak jaz korajžna eh gremo naprej naši. In smo šli. Spunktirali 20 celic, nekaj foliklov je pustil med punkcijo kar noter (biolog je baje že fajn švicaluser posted image ), smo šli veseli domov brez bolečin, brez nekega uf je blo hudo. Pol pa se je tretji dan začelo-transfer bi morala imet 5. dan. Bolečina v žlički, trebušni krči, napihnjenost, slabost-ni kaj niuser posted image . Hitro na urgenco- čez en dan pridobila 9 kg-voda v pljučih, trebušni votlini, dihalna stiska. Nočem te strašit ampak jaz sem res fasala ta hudo obliko. 10 dni v bolnici nisem očesa leže zatisnila, trebuh je narastel na velikost 7 mesecuser posted image . Transfer je odpadel. Od 15 oplojenih so jih 9 zamrznili. Prvi transfer je bil negativen, drug za trenutek pravo veselje in zdaj čakam na tretjega, ki se mi obeta v oktobru.
Moj nasvet je; ubogaj in poslušaj zdravnike, naj te budno spremljajo in ne obupuj. Tudi če do transfera ne pride, boš imela veliko pingvinčkov. Ti si na PRVEM MESTU.
Drži se. Poljubčak sam zate, en poseben.

Horny Teddy

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
7.9.2009 21:23:46   
zarja1

Metuljci....NA PUNKCIJO HODI, pa ne boš sedaj odnehalauser posted image , raje greš po zamrznjenčke čez dva meseca kot ponovno v postopek, hallloooo, ma kakšna boleča punkcija, če sem jo jaz preživela s  hiperco jo boš tudi ti.
Moj nasvet hodi dalje, nekaterim puncam celo uspeva s hiperco zanosit!!!!!
Oprosti, ma prav sem jezna, ko nekdo tako odnehauser posted image user posted image
Jutri kar pokliči in reci da greš na punkcijo, če ne greš, bodo ostali notri folikli eno letouser posted image user posted image user posted image
Ne se bat, samo naprej korajžnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečnouser posted image user posted image user posted image

Bebiii ne me narobe razumet, ampak jaz bolj Metuljci razumem, da ji tud zdravniki pomalem odsvetujejo punkcijo. Stopka potencira stanje, in ja razumem zdravnike, da raje pokažejo dvom in zaskrbljenost.
Metuljci še enkrat; zaupaj zdravnikom, naj te lepo spremljajo in kaj je najbolj važno NAJPREJ POSTAVI SEBE NA PRVO MESTO.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1395
7.9.2009 21:26:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kukuc, mal stimulacije user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist sem brez besed..........

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
8.9.2009 4:41:42   
Reby
Jutro user posted image

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
8.9.2009 6:35:50   
Anonimen
Jutro.

Metuljči, žal mi je, da so ti prekinili postopek.. Ampak je vseeno boljše zate, da so ga, ker je hiperca lahko precej nevarna. Meni so sicer tudi rekli, da jo bom imela, ampak mi niso prekinili. Ti se kar potolaži, pa lepo štartaj naslednji mesec, pa bo.user posted image Uf, kaj berem.. Da ti ne bi delali punkcije.user posted image user posted image user posted image MA, ne, to ne pride v poštev!! Obvezno na punkcijo, pa naj dajo potem zarodke v skrinjo, če bo prehudo. Aha, vidim, da ti je zarja napisala svojo izkušnjo. user posted image No, te ti jaz napišem svojo: estradiol je bil če se ne motim malo 7,9, foliklov pa cca.20 velikih (18-22) in cca. 20 drobnih. Imela sem delno punkcijo (en dan so spunktirali tiste male, drug dan velike). No, na koncu sem imela samo 7 celic, čeprav je zgledalo, da jih bo več. Po punkciji me je malo bolel trebuh, zvečer me je malo tiščalo v prsih, drug dan je bilo boljše. Do transferja (ki ga potem ni bilo, ker ni bilo zarodkov) sem se počutila ok, le trebuh sem imela tako napihnjen, da navadnih hlač nisem mogla nosit. Moraš se pripraviti - lahko bo tvoja zgodba podobna moji ali pa zarjinji. Tako, da se moraš sama odločit. Je pa tako, da se postopek ne šteje, če ne pride do punkcije.

diana
, tudi jaz držim pesti, da ti bo uspelo!!! Potem se pa itak vidimo na UZ-ju, ker jaz štartam začetek oktrobra s mild postopkom.user posted image

cukica, tole me pa spominja na tisti dan, ko sem jaz dobila pošto za IVF. user posted image user posted image Tudi zate držim pesti, da bi bil ta postopek uspešen!!

bebiii, držim pesti, da bo jutri boljši rezultat, ker bi tud jaz rada končno probala tiste sendviče v LJ. user posted image   user posted image

reby, kak luškan medo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 8.9.2009 6:36:31 >

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
8.9.2009 6:42:01   
arneja
O, Suzika, a si me našibala user posted image ? Se vidi, da si jaz zdaj špike šele ob pol 7-h dajem pa sem malo bolj pozna.

Reby, kaj hudiča pa ti sredi noči počneš pokonci?? Tomi je pa cuker na kvadrat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
8.9.2009 6:47:44   
arneja
Bebi, upam, da foliklčki pridno rastejo user posted image .

Aqua, kako ti gre špikanje?

Loremi, mene je pa ravno po Diphereline dvakrat migrena udarila navsezgodaj zjutraj user posted image . Upam, da bo zdaj mir, ko imam dodan še Gonal. Pa zebe mene tudi stalno v noge in tale jutranji mraz mi prav nič ne diši. Popoldan je pa tako lepo toplo user posted image .

Metuljci
, a ti si tudi še ena taka revica z migrenami user posted image ? Kakšno dozo zdravil si pa ti imela? Je to zate prvi postopek? Na pukcijo pa itak da pojdi, se nisi zdaj brez zveze s hormoni giftala. Samo ET boš imela kasneje, ko si bo telo opomoglo. Saj si v MB, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?