Anonimen
|
Jutro. Metuljči, žal mi je, da so ti prekinili postopek.. Ampak je vseeno boljše zate, da so ga, ker je hiperca lahko precej nevarna. Meni so sicer tudi rekli, da jo bom imela, ampak mi niso prekinili. Ti se kar potolaži, pa lepo štartaj naslednji mesec, pa bo. Uf, kaj berem.. Da ti ne bi delali punkcije. MA, ne, to ne pride v poštev!! Obvezno na punkcijo, pa naj dajo potem zarodke v skrinjo, če bo prehudo. Aha, vidim, da ti je zarja napisala svojo izkušnjo. No, te ti jaz napišem svojo: estradiol je bil če se ne motim malo 7,9, foliklov pa cca.20 velikih (18-22) in cca. 20 drobnih. Imela sem delno punkcijo (en dan so spunktirali tiste male, drug dan velike). No, na koncu sem imela samo 7 celic, čeprav je zgledalo, da jih bo več. Po punkciji me je malo bolel trebuh, zvečer me je malo tiščalo v prsih, drug dan je bilo boljše. Do transferja (ki ga potem ni bilo, ker ni bilo zarodkov) sem se počutila ok, le trebuh sem imela tako napihnjen, da navadnih hlač nisem mogla nosit. Moraš se pripraviti - lahko bo tvoja zgodba podobna moji ali pa zarjinji. Tako, da se moraš sama odločit. Je pa tako, da se postopek ne šteje, če ne pride do punkcije. diana, tudi jaz držim pesti, da ti bo uspelo!!! Potem se pa itak vidimo na UZ-ju, ker jaz štartam začetek oktrobra s mild postopkom. cukica, tole me pa spominja na tisti dan, ko sem jaz dobila pošto za IVF. Tudi zate držim pesti, da bi bil ta postopek uspešen!! bebiii, držim pesti, da bo jutri boljši rezultat, ker bi tud jaz rada končno probala tiste sendviče v LJ. reby, kak luškan medo!!
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 8.9.2009 6:36:31 >
|