Shadow
|
Hana76, najprej seveda čestitke za dva sončka! Hja, mislim, da je ni tukaj, ki ni doktorirala iz nabave vozička. Na forumu Nosečnost - čvekanje v pričakovanju - dvojčki boš našla cele simpozije o primerjavi vozičkov, tako da malo prelistaj tiste strani, pa boš hitro videla, da idealnega vozička enostavno ni - ali je težek, ali je širok, ali pa svinjsko drag. Mi imamo rabljenega Hartana, mehki vreči sta od ene druge firme, a pašeta noter, potem pa bom odstranili trde vstavke in ju bomo imeli še za zimske vreče. je pa vozičer zelo lahko vodljiv, robusten in trpežen, je pa res težek kot s.v.i.n.j.a, sploh ko ga daješ v in iz avta. Je pa res pomembno, da se da naklon poležati v čisto horizontalo, kar se pri Hartanu da. No, želim ti, da se boš pravilno odločila, tako da bo zate najbolj prav. Kar se tiče isofix podstavkov - mi jih nimamo, pa tudi gre, ker lupinic ne nosimo ven iz avta, razen ko gremo na kak pregled. Sicer pa tudi pas v minutki pripneš okoli lupinice, je pa res, da je s podstavkom bolj komot. Tudi jaz iskreno in s trahospoštvanjem občudujem vse mamice s štirimi (pa saj ne, da one, ki imamo 'samo' dva nismo asice...), ker bi včasih dala vse na svetu, da bi mi čez noč zrastel še en par rok, magari iz uh! Ravno danes ponoči je moj imel nočno, moja lojzeka pa sta se spravila ob 3h zjutraj uprizoriti kričalni duet. Pa sem enega na pol nafutrala, misleč, da bo za prvo silo ok, vzela drugega, začela futrati, ko se prvi spet vklopi, ker je zahteval popolno dozo. In pol spet drugega na pol nafutrala, prvega do konca, pa se spet drugi vklopi s tuljenjem. No, saj ob 4.15 je bilo vsega konec, pa sta oba nafutrana in previta zaspala nazaj, jaz pa sem šla tri čike skaditi, da sem se skulirala. Smo pa za nagrado danes vsi spali do 9h. Čujte ženske, katere stolčke za hranjenje imate ve? Meni je nekaj mamic svetovalo kar trip trap varianto, nekatere pa one plastične monstrume. Bom zelo hvaležna za kak nasvet in izkušnjo. Zdaj grem pa malo vaše albume gledati, da vidim, če ste kaj novih slikic dodale.
|