|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
1.9.2009 14:05:03   
Shadow
Hana76, najprej seveda čestitke za dva sončka! Hja, mislim, da je ni tukaj, ki ni doktorirala iz nabave vozička. user posted image  Na forumu Nosečnost - čvekanje v pričakovanju - dvojčki boš našla cele simpozije o primerjavi vozičkov, tako da malo prelistaj tiste strani, pa boš hitro videla, da idealnega vozička enostavno ni - ali je težek, ali je širok, ali pa svinjsko drag. Mi imamo rabljenega Hartana, mehki vreči sta od ene druge firme, a pašeta noter, potem pa bom odstranili trde vstavke in ju bomo imeli še za zimske vreče. je pa vozičer zelo lahko vodljiv, robusten in trpežen, je pa res težek kot s.v.i.n.j.a, sploh ko ga daješ v in iz avta. Je pa res pomembno, da se da naklon poležati v čisto horizontalo, kar se pri Hartanu da.

No, želim ti, da se boš pravilno odločila, tako da bo zate najbolj prav.

Kar se tiče isofix podstavkov - mi jih nimamo, pa tudi gre, ker lupinic ne nosimo ven iz avta, razen ko gremo na kak pregled. Sicer pa tudi pas v minutki pripneš okoli lupinice, je pa res, da je s podstavkom bolj komot.

Tudi jaz iskreno in s trahospoštvanjem občudujem vse mamice s štirimi (pa saj ne, da one, ki imamo 'samo' dva nismo asice...), ker bi včasih dala vse na svetu, da bi mi čez noč zrastel še en par rok, magari iz uh! user posted image  Ravno danes ponoči je moj imel nočno, moja lojzeka pa sta se spravila ob 3h zjutraj uprizoriti kričalni duet. Pa sem enega na pol nafutrala, misleč, da bo za prvo silo ok, vzela drugega, začela futrati, ko se prvi spet vklopi, ker je zahteval popolno dozo. In pol spet drugega na pol nafutrala, prvega do konca, pa se spet drugi vklopi s tuljenjem. No, saj ob 4.15 je bilo vsega konec, pa sta oba nafutrana in previta zaspala nazaj, jaz pa sem šla tri čike skaditi, da sem se skulirala. user posted image  Smo pa za nagrado danes vsi spali do 9h. user posted image

Čujte ženske, katere stolčke za hranjenje imate ve? Meni je nekaj mamic svetovalo kar trip trap varianto, nekatere pa one plastične monstrume. Bom zelo hvaležna za kak nasvet in izkušnjo.

Zdaj grem pa malo vaše albume gledati, da vidim, če ste kaj novih slikic dodale. user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
1.9.2009 16:01:26   
hedviga
Senči, maaa so pasali čikci? Se mi je kar zluštalo ko sem prebrala, sam...ma ne, ne bom več. user posted image

Kar se opreme tiče:Voziček- imam teutonio.Težkokategornika. Se je obnesel super doslej. Ima naklon do ravnega, zraven dobila mehki košari, velike bicikle, težek je za popi.... No imam pa nekaj malih pripomb: mehanizem za snemat spredne bicikle se je "razlabavil". no, je res da je bla vmes Pokljuka in da gonim ta bogi voz čez drn in strn., streha in mreža pod njo se je "razlabavila" in ne pomaga če jo zategnem. Poleg tega je mal čudn narejen, vsaj men se zdi, Larči kaj ti meniš...

Visoki stolčki - imam chicco polly plastične monstrume. Nisem šla na triptrape, ker se mi zdi, da nekak še nista dovolj stabilna za tja not, že tukaj sta najprej sedela kot dva pozabljenčka user posted image

Lupince - iz paketa , brez iso fix posdtavkov, ker je milo rečeno to en navadn nateg. Podstavek stane več kot lupinca (vsaj tele moje) in ga rabiš samo za lupinco. Naslednji sedeži imajo vgrajen če majo, če ne ni nič. Prišnolam obe lupinci tiktak, to je od vsega transporta še najmanj.

Še kej? a sem pozabla? Ne vem, zdej pa naprej mal napokat, gremo gledat dež v Portorož do nedelje. Madona mam srečo....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
1.9.2009 21:43:06   
lara light
Pika, Taškica, moji punci, se še spomnita, kako smo sedele za malo mizico v city parku in nas je bilo kar 9?user posted image
Jaz na kuhajne marmelade lahko pozabim. Moja dva še vedno nista uredila črevesne flore in se matramo iz dneva v dan. Kakor kak dan, včeraj sta bila super smejoča, danes bolečine zjutraj in od 15 h dalje do postelje... Ponoči sta pa pridna. Joka ni, to je važno. Mala kar prespi največkrat noč, dečko pa se bolj posveča mamici in njenim dobrotamuser posted image
Senči, bravo za do 9h spanjeuser posted image
Hana, dobrodošla! Naj nosečnost lepo poteka!user posted image user posted image
Tudi jaz imam sicer rabljeno teutonio in kot pravi Hedi, tista mreža se skoz dol snema, ko zdaj dodajam še eno zaščito, ker je sonce premočno in kolesa že škrtajo (zaradi snemanja ob vsakem prevozu z avtom), najboj me moti pa glasna streha ob premikanju naprej nazaj, se mi vedno zbudita..sicer pa lepo teče, izredno lahko vodljiv, (v primerjavi z bratovim Graco) če le ni hriba, ker je težak...da bi pa ustrezal vsem tvojim zahtevam, kar pozabi. Me smo tudi tko štartale in potem delale kompromise. Noki ima Easy walker, ker ga nosi v 4. nadstropje, ene majo zaporedne, ker ne pridejo v stanovanje itd.
Jaz imam navadne lupinice, ki jih ne jemljem ven. Niti pasa ne odpinkam, samo od zunanje strani ga shaklam, dam noter bebe, prpnem notranje paske in zahaklam nazaj pas, zelo enostavno se mi zdi. Morda zato, ker sta še majhna...ne vem.
Joj Hedi, upam, da bo pri morju lepše kot napovedujejo..držim pesti!user posted image  Sicer bo vseeno lepo, boš vidla, uživajte! Koliko, 150m2?? Vsaka čast, mi mamo 2x manj, pa je vseeno no comment.user posted image

Grem, ju3 mamo drugič RA, lepo nočno in kot lepo reče Mf, poljubčkajte vaše sončke!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
1.9.2009 22:05:01   
Shadow
Hedi, pasali so, pasali! Ma jaz sem ena izmed tistih pack, ki nikoli niso prav nehale user posted image , še na dan poroda se mi je luštalo kot hudič, pa me niso ven pustili.  

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
1.9.2009 22:22:47   
Snezinka4
Hedi nič bat... spanja ni bilo več kot eno uro, mojih 150 kvadratov je pa v totalnem kaosu, marmelado sem kuhala nazadnje kot najstnica, k sreči tašča naredi idealnouser posted image .
Pika jaz pa nebi figove marmeladeuser posted image , bi pa marelično, če si jo že kuhalauser posted image user posted image user posted image , pa slivove se tudi nebi branila, ker je letos slaba letina sliv pri taščiuser posted image user posted image

Triptrap so definitivno uporabni. Moja hči je stara 9 let in ga še vedno uporablja, upam pa, da ga bo predala dvojčicam...user posted image čist za začetek hranjenja pa niso najbolj primerni, mora otrok že precej dobro sedeti...mi smo imeli za začetek takega ki ga namontiraš na mizo. Precej majhen in uporaben in ko greš na smučanje ali na morje ga laže s sabo vzameš kot monstruma...Monstruma bi sicer jaz imela, samo verjetno le, če ga bomo kje dobili. Kupovali ju ne bomo...

Hana - dobrodošla. Voziček - imamo Easy walkerja s trdimi košarami...okreten, lahko vodljiv, dovolj ozek, mreža proti komarjem (zelo uporabna), prevleka za dež, tudi težak (kateri za dvojčke pa ni), nakloni se pa v športnem delu regulirajo z zadrgami (še nismo preizkušali) in to je po moje edini in zelo velik minus tega vozička...če te zanimajo detajli pa povej, še kaj napišem...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
1.9.2009 23:25:38   
blanč
Večer
Mater sem zmatrana...
Otroka po kopanju, hranjenju, petju uspavank končno komauser posted image
Shadow jaz sem pa šla na enga preden sem v porodno zavila.
Kako pa ve vozite otročke navzdol?? Jaz ima vedno dvignem naklon, da jima bučke dol ne visita, samo sta potem čisto zgrbljena v košarcahuser posted image Moja mičkena še vedno kar cmiha in se hoče cartat pa sem razmišljala, če bi si kupla "sling" oz pestunjo, da bi vseeno lahko kej nardila... A ima katera kake izkušnje s temuser posted image sem gledala enga v pikapolonici???http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-oranZna/541183830032054118
Nč, zmatrana za umret, grem ajat. Pridne bit pa, če marmelado kuhate še buhtljne spečteuser posted image  Zame je kuhanje in pospravljanje postala utopijauser posted image  Mamo hujš ko pr ciganih...
Nočko babike
user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
2.9.2009 8:37:52   
pikatara
Jutranja kavica v miru. Že par dni sta bila pred mano pokonci in to pol ni umivanja in kavice dokler ju ne zrihtam. Hedi dobiš. Vidiš zato smo kupili le 60 kvadratov, da je manj pospravljanjauser posted image . Je pa na račun mojih aktivnosti možek po več kot pol leta doma posesal in pomil po tleh. Tvoj Miha je kot moja Karolina. Že dva dni samo joka, če pete odmaknem. Pol sem pa cel dan z njima na tleh in se učim.

Belen čez vikend bom definitivno kaj na vašem koncu, sam še ne vem kdaj. Možek čaka razpored, pol je pa odvisno ali zmaga ali zgubi. Poslala sem ti zs s telefonsko. Daj mi ti pol prosim še tvojo pošlji, da te pokličem ko bom tam.

Taški dobiš en tegelc. Ni s cimetom. Samo fige in cuker in segreto samo do 60 stopinj, da vse ta dobro ohrani. Ne ti Hedi spitat, kdo bo pa pol minike nosiluser posted image . Punca zgleda kot bi bila naša hčerka.

Shadow naši stolčki za hranjenje so od peg perega pappa diner. Res je, da sta velika ampak drugače bolj praktična. Mali lažje sedijo not, ima tri naklone in nekaj različnih višin, pa še pladenj za pol ko začnejo sami jest. Samo te noge so malo nerodne, ker tolk placa zasedejo, ampak se z eno potezo zloži.

Larči se še spomnim ja. Bi mogle spet kdaj ponovit sedaj ko nas je več. Ko bi le bila ti kje bližje. Taški moram jit kaj pogledat dokler je še vreme, sam da dam tele izpite čez. Pri lupinici sploh ne odtegnem pasa, sam čez dvignem otroka. Sedaj je še lažje, ko ni več treba tolk gledat kako ga dvigneš. Z lupinicami sva ju samo dvakrat na morju za 5 min ven nesla, drugače ju vedno dam v mehki košari, tud za na preglede, če sva oba pa vsak svojega ven neseva. Mehke košare so za prenašanje super.

Snežinka letos sva se malo pozno spravila marmelado kuhat, pa še to se ne bi, če ne bi iz morja domačih fig dobila. Sedaj sva pa not padla in sva začela še pelate vlagat in seveda o marelični razmišljam. Pa imava eno veliko težavo, da marelic ni več. Sva par najinih sadje zelenjavarjev zaposlila, da jih najdejo. Punce poročajte, če so še kje, ker sem lansko zalogo vso pojedla. Figova tud meni ni preveč všeč. Sva pa kar nekaj jagodne letos naredila.

Blanči dokler sta bila v košaricah nisem nič naklona spreminjala, sta mi pa vedno v klancu navzgor dol zlezla. Ampak to mi sedaj delata sama tudi na ravnem, ker jima je všeč met noge skrčene in gor na rob vozička dajat. Karolina tudi doma, če se le da noge skoz v luft drži, še najraje jih ima na Patriku ali pa na reciverju. Pol mi pa radijo vklaplja in postaje menja.

Sploh ne morem verjet, da je še vedno tišina, grem še malo pospravit. Včeraj sem pa otvorila plavalno sezono, ob osmih sem ta mala umila in dala v pižamo, pol pa gasa. Po dveh urah pridem domov in dragega vprašam kako je in veste kaj pravi, paše bit malo v miru sam doma. Super, bom dostikrat ponovila. Otroka je nafutral in dal spat, pol je imel pa mir. Pa še brez slabe vesti lahko pol on hodi na tenis.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
2.9.2009 9:03:51   
Belen
ciao mamice,
widim da ste pridne, aktiwne, ene otroke w šolo poslale, super ste....

mi smo zdej ene dwa tedna ujeli super ritem... punčke gredo spat cc.ob 20.30-21h in spijo do 4-5h, pol nahranim in do 8-9h... super....upam,da čimweč traja to user posted image user posted image

konc mesca gremo w čateške toplice za 4 dni mal na oddih...ker poleti smo bli "samo na morju" user posted image user posted image ...
powejte mi.... ta ferdov obroč za katero starost je primeren???? user posted image
kaj potrebujem za njih za w bazen? kopalne plenice al še kaj? user posted image

shadow...js sm tudi kadila nekje 3 mesce pred porodom še...pole mi ni weč pasalo... zdej mi wsako tolko zapaše ko sm s kolegicami na kawi al pivu...ampak wem če bi začela, pole bi spet "normalno" kadila... mah... nikoli ne reci nikoli....
sicer če bi moj kadil bi tudi js,ampak ker je on kontra... user posted image

pika..sm ti poslala tel na ZS... tko da ti ko se ustališ, ko weš kaj in kako twoj mož...pokliči, js spokam pikice w awto al woziček in se kje dobimo... user posted image
upma,da ne bo dežja, ker neki strašijo...... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.9.2009 10:01:56   
malaflobe
Taški z GH smo začeli dober teden pred dopolnjenimi 6 meseci. Ko sem opazila, da sta zainteresirana in ko sta hotela pri meni večkrat jest. Zdaj pa jesta zelenjavo po spisku vse kar jima dam. Vsak nekje 1,5 dcl pa še zvečer obrok milupine kašice sam moram pazit, da jima dam prej preden sta utrujena, ker drugač gre z žličko prepočas in je ful jok.

Moja tavelika je v šoli. In zjutraj je potočila nekaj solzic. Je kar hudo, sem jo animirala, da bo lepo in upam, da ji bo res. Ni bila nič v vrtcu in je mal šok ampak vem, da se bo vklopla, ker je zlato dekle.

Jaz imam tudi navadne lupinice in jih vsakič vzamem iz avta, pa jih hitro pripnem sploh ni težko ko se navadiš. Prvič je najtežje potem pa gre.

Nič, uživajte s svojimi škrati, ker vse preveč hitro zrastejo. Moja dva bosta že 7 mesecevuser posted image user posted image kako hitro je minilo.

Pobožajte in poljubite svoje zakladke!

Buši dobrodošla in kaj napiši kako ste.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
2.9.2009 18:32:44   
blanč
punce, naša miš 73 oz podganca mi je napisala masage, da ji je odtekla voda.Je 30 tednov noseča in rabi naše dobre misli in stiskanje pestiuser posted image
Podganca upam, da se kmalu beremo tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
2.9.2009 20:05:19   
Snezinka4
Podganca vse dobro ti želim!!!!!!Mislim nate!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
2.9.2009 21:11:48   
lara light
Miška, tudi jaz sem s tabo! Pridruži se nam kmalu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1237
2.9.2009 21:52:14   
nokes
čeeer, babike, miškec je postala dvojna mamica!!! čestitam miška in vam želim, da čimprej pridete domov! user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
2.9.2009 22:52:35   
buši2
Čestitke Miški tudi z moje strani user posted image user posted image ! Lepo se cartajte.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
3.9.2009 7:52:46   
taškica
Čestitam!!!!!user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.9.2009 8:27:59   
Belen
čestitke miška user posted image user posted image user posted image

kaj pa ima? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.9.2009 9:01:28   
4pikice
Čestitke miška za user posted image user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

2+1=4pikice

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.9.2009 9:10:18   
Shadow
U madonca, to pa je presenečenje!

Miška draga, ISKRENE ČESTITKE ob prihodu obeh fantolinčkov! Hitro se porihtajte, poredite, pa hitro domov na cartanje!

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.9.2009 10:38:43   
malaflobe
user posted image ČESTITKE MIŠKA. VSE DOBRO VAM ŽELIM! user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.9.2009 12:54:51   
Hana76
Najprej - vse ste mi res face, ker tako humorno opisujete svojo skrb za tamale. user posted image

Istočasno sem ugotovila tudi, da bom očitno spadala med herojke, ker bom imela dvojčka v 4. nadstropju brez lifta + velikega psa...user posted image

Hvala Belen, pikatara, buši2, hedviga, lara light, shadow, snežinka4, da ste mi dale nekaj osnovnih informacij, iluzija o idealnem vozičku pa se mi je itak porušila že, ko sem začela gledat. user posted image

Buši2 in shadow, ali bi bila katera od vaju tako prijazna, da bi mi voziček pokazali v živo, da ga sprobam? Enako prošnjo imam za snežinko4 in (mislim da) noki? Nič ne zamerim, če se vam ne ljubi, bom pa zelo hvaležna, če boste za, pa če seveda niste predaleč. Jaz sem mariborčanka...

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.9.2009 14:27:51   
Snezinka4
Hana Easy walkerji so iz Ljubljane, ni pa problem ti ga pokazat. Pošlji ZS ko boš vedla, kdaj boš v Lj, če te zanima, pa si bova izmenjali številke.

Punce, a ma kera računalničarja doma? Potem uspavanje ne bo problem: http://hrcek.si/blog/ata-je-programer/ No razen, če nimate dveh računalnikov...user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!!!!

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.9.2009 17:20:11   
suncicica
cestitke novopeceni mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.9.2009 20:31:45   
gemelli
Cestitamo, Miska!!!!!  user posted image user posted image user posted image  Dobrodosla v nas klub dvojnih mamic!!!!!!!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.9.2009 21:09:51   
taškica
Oj pikice, danes sem pa jest utrujena. V enem momentu (zvečer) me pokliče Snežinka in se v bistvu zavem kaj vse počnem in kako mi možgani delajo; naj opišem situacijo:

Otroka sta prišla s teleovadbe, eden je šel direkt v bano, dvojčka sta bila že skopana, mož je fasungo iz avta nosil, drugi - starejši pa je trucal, da gre vadit ven - "samo za 10 minut" trike od  BMX. Ok - naj mu bo (eden manj). Ampak takrat se je šele dobro začelo. Na štedilniku sem kuhala mlečni riž (zahteva stalno mešanje), pa makarone za BMXsača, ki si je to zaželel, mož je nosil notri kartone za kartone, sem sproti zlagala notri, ta večji je skos zvonil na vratih in me spraševal kako se triki sploh izvajajo (sva jih prej gledala na YOU Tubu), dvojčka sta cmihala in gledala zmedeno mamo, vmes me pokliče Snežinka, še hitro en nasvet mojemu BMXsašu (full je dobr bit pameten, če v življenju nisi vozil tega smešnega kolesa), Snežinko na hitro odpikam - ko uleti nagec iz banje se postavi z ritko pred mano: "a lahko pogledaš, če sem si dobro obrisal ritko, prosim?" Norišnica, vam povem.

Riž sem zadnji moment rešila, da se ni zažgal.

Še dobro da so taki momenti samo ob večerihhhhhhh. V glavnem punce moje držte se. Prihaja jesenska ohladitev.user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.9.2009 21:29:23   
nokes
TAŠKIIIIII!! user posted image ti nočeš, da mam jst še otroke, a ne??? misliiiim, da pride, pa te vpraša, če ma rit obrisano??? user posted image  halo, kaj pa un grauž od mlečnega riža??? a se bo sam skuhal??? aj, aj, taški, dobro ti tole gre!!! user posted image user posted image user posted image

no, babike bubike, mi se paciramo, gremo.... KOOOOOOOOONČNOOOOOOO!!! vas poskušam brat, mogoče kaj napišem, pridne bit! user posted image

uf, aja, dobli prvi zob, ima ivana eno žagico spodaj, iiiiiuser posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 3.9.2009 21:32:35 >

nokes

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?