|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
6.9.2009 22:39:05   
sonček33
Joj podganca kako sem čakala te novice. Rok in Nejc, kako lepi imeni, bodita zdrava. LP vsem trem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
7.9.2009 6:20:49   
arneja
Miška, samo, da ste ok. In kako lepi imeni ste izbrali user posted image . Lepo se cartajte pa veliko papcajte, da bosta fanta hitro velika in močna user posted image .

A sem prva, kaj, brez, da bi mi kdo dihal za ovratnik user posted image ?

< Sporočilo je popravil arneja -- 7.9.2009 6:25:23 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
7.9.2009 6:23:27   
arneja
Aja, Mismis, že prejšnji teden pa včeraj sem spet tvojega Darcy-ja gledala in se režala zraven kot nora. No, bolj Bridgetki kot njemu user posted image .

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
7.9.2009 7:03:54   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
7.9.2009 7:06:01   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Punce naš ratatujček vas vse lepo pozdravlja in vam sporoča, da so vsi trije uredu. Rok je sicer na pediatriji, kjer je preživel operacijo in zdaj pridno okreva, Nejc pa je zraven mamice v porodnišnici na intenzivnem oddelku in že lepo papca mamino mleko in je vsak dan bolj močn.
miška moja draga tisoč user posted image  inuser posted image za vse tri.

user posted image user posted image user posted image
Lupčka vsem trem....no, štirim, če smem očkota tudi polupčkatuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
7.9.2009 7:11:56   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Aja, Mismis, že prejšnji teden pa včeraj sem spet tvojega Darcy-ja gledala in se režala zraven kot nora. No, bolj Bridgetki kot njemu user posted image .

Arnejček, pri nas tudi, pri nas tudi....joj, a ni PREPROSTO ČUDOVIT (z angleškim naglasom se tole sicer sliši boljeuser posted image ). Ampak da ne bomo skakali v zelje Mismis, tudi Hugh Grant je bil njami...tisto na letalu...pa na terasi hotelauser posted image ...marička pomagaj, se moram nehat slinit, bo tole čisto preveč nedostojno za bodočo mamiuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.9.2009 7:13:55   
loremi
johnie, tole je pa ogromno celic, nej se jih čimveč oplodi, v sredo pa srečno!

miška, super novičke, nej rok čimprej okreva in da bi malčka čimbolje pridobivala na teži! naj rasteta sončka user posted image !

arneja, ja, pohitela si user posted image .

Vsem želim prijeten začetek novega delovnega tedna in naj nam bo čimbolj toplo, tole se je zdele kr konkretno ohladil.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.9.2009 8:16:23   
biba007
Loremi, hvala za kofi. Ti, pa ja ne, da je naš pupek Tomi danes pustil mamico malo pospat? Jejhata no, pa če to ni eno pridno deteuser posted image

Johnie, 15 celic je pa ja superuser posted image . A si bila v prejšnjem postopu tudi takšna super kokoška? Kaj pa se je potem zgodilo?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
7.9.2009 10:12:35   
mismis
ahoj vsem skupaj

ma tile stari grehi so pa res en qurc, bo treba bolj pogosto hoditi k spovedi.

Kako smo kaj, mi danes že v službi delamo, ne tako veselo kot bi si mogoče kdo mislil.

BEBIII, super da si obnovila seznamček, full hvala. Malo mi časa zmanjkuje za vse.
Kaj si danes zrihtala...

Biba, ma niso šli briketi gor, ampak ob službi, učenju za izpit, kužonu in našemu, mi žal ostane malo časa za RR. Pa saj bo konec meseca že bolje.
Vidim pa, sa sta si z Arnejo mojega Colina privoščili, ja fajn mi smo ga tokrat zamudili, kaj češ večerno učenje user posted image , še dobro da imamo vse to na DVD-jih user posted image   Je pa tale moj Colin Ab fab user posted image user posted image

Reby, a je mali princ priden?

ostale preberm pa kasneje, gužva

< Sporočilo je popravil mismis -- 7.9.2009 10:14:22 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
7.9.2009 10:13:20   
mismis
zajeb...al je user posted image user posted image user posted image

sem še sleeping beauty

< Sporočilo je popravil mismis -- 7.9.2009 10:14:06 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
7.9.2009 12:10:23   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Joj podganca kako sem čakala te novice. Rok in Nejc, kako lepi imeni, bodita zdrava. LP vsem trem.

Samo tako naprej. Držim pesti zate, moja Podganca in njena lepa medvedka.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
7.9.2009 12:12:47   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

O arneja user posted image ,
ne jaz nisem imela roza... pomoje si prišla za mano oz. takrat, ko sem jaz že odšla. Drugič se bova za uro točno zmenile user posted image .

Jaz imam najbrž v sredo punkcijo... uh gre hitro.

pa-pa

oooooo Pika. Tebe pa sem tak vesela. Navijam ko noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla ljubavi user posted image . Tud jest sm te fuuuul vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Skor nobene več ne poznam tle gor... skor vse so (na srečo!!) že nosečke oz. maimce... tko da mi je včasih kar mal čudno tle gor bit. Ampak nimam kaj... meni je usojeno, da sem v tem čošku mal dlje časa, kot druge... user posted image

Kako si kaj? Sem vmes mal špricala na RR. Si že med nosečkami?

Bla med user posted image , pa je šlo vse v user posted image user posted image , pa sem spet na tej temi. Upam, da tokrat rata do koncauser posted image user posted image , pol pa čez kako leto še user posted image .
Pika sem ziher, da bova tudi midve enkrat na tisti kičasto lepi lepi temi Nosečke IVF/ICSI........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
7.9.2009 12:15:51   
zarja1
Draga moja Shuki.......vse najlepše. Rada te mam, mučo fejst!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
7.9.2009 12:16:42   
Anonimen
Men se je tud mal kamen odvalil od srca, ko se je miška končno javila.user posted image   Upam, da bojo čimprej vsi 3je doma.

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.9.2009 12:17:15   
Anonimen
shuki, vse najboljše!!!! Lepo praznuj!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.9.2009 12:20:03   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

shuki, vse najboljše!!!! Lepo praznuj!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo, se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.9.2009 12:34:25   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Še jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.9.2009 12:49:18   
loremi
Shuka, tudi od mene vse najboljše! user posted image user posted image

Bebii, mate na obali kej toplejš, kot tu? Kdaj dobiš otročke na toplo?

Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.9.2009 13:14:27   
mismis
Shuka, vse naj, naj pa še boljše za tvoj rosjtni dan, pa veliko sreče in zdravja... user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.9.2009 14:07:20   
metuljci
danes so me izključili iz postopka, ker je velika verjetnost, da me doleti hiperstimulacija user posted image user posted image user posted image  zakaj se zame ne more nobena stvar končat tko kot bi mogla????!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
7.9.2009 14:08:26   
diana79
ŽIVIJO VSEM!cez vikend sem bila na madžarskem zato me ni bilo na forumu!moja sporočila pa takšna;18.9 grem po zdravila,spet bom imela dolg postopek!DR.DROBNIČ pravi da bova poskusila še enkrat glede na to ker moj dragi imel težave!tokrat ne bo imel,to že veva!v glavnem će tudi tokrat nama ne bi uspelo in bi imela kaj za v skrinjo dati,DR.DROBNIČ predlagal da bi šli na mojo naravno ovulacija!upam da bo nama tokrat le uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
7.9.2009 14:30:22   
Rakica_80
Draga Metuljci, vem da je težko, ampak pomisli raje, če bi ti delali ET, bi ahko izgubila user posted image . Boljše je malo počakat, da se ščistiš vseh teh hormonov, da se telo spočije in šele takrat it pouser posted image . Počakaj še kakšen mesec in hodi ponovno v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image takrat ti bo uspelo sigurnouser posted image
Samo nekaj mi tu ni jasno, zakaj so ti prekinili, če pa ni prišlo do hiperce, a že imaš dosti povečane al kako, kaj so ti točno rekli?

Diana79, super za špike, naj bo tokrat uspešnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Loremi....ja ja toplo je fullluser posted image  Mojegauser posted image  pa dobim, ko nastopi ovulacija, glede na to, da imam dolge cikle, bom morala še hodit v LJ.
Mismis....ni problemauser posted image zato smo tukaj, da si pomagamouser posted image Kako gre z ispiti-sej jih imašuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
7.9.2009 15:24:51   
arneja
Joj, Hope, ko bi ti vedela, kako sem bila veeeesela tvojega sporočila: mogoče si me pa hujšat gnala s tistimi poskoki user posted image . Čakaj, da bom imela bebo, me boš sigurno sanjala, da mi razlagaš, kako krčke preganjat user posted image .

Bibika, štafeta prevzeta. Svečano user posted image . In slovesno obljubljam, da jo predam N74 konec septembra user posted image . Pismo, da bomo zelo na hitro vse tri mamice user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1373
7.9.2009 15:32:11   
arneja
No, no, Biba, če si noseča pa res ne pomeni, da si pa čisto vse lahko privoščiš: očkota pa ti res ni treba polupčkati user posted image .

Loremi
, ali tebe migrene kaj bolj po teh injekcijah dajejo kot navadno? Ohladilo se je pa res čisto preveč, ob jutrih jaz skoraj zamrznem.

Mismis, pa saj tale tvoj Colin res kar do srčka seže user posted image (Grant pa kam drugam user posted image ).

Zarja, pa itak, da bomo vse enkrat na Nosečkah, potem pa še na Otročkih user posted image . Zdaj boš pa res že počasi tudi ti šla po bebeja user posted image .

Shukica
zlata, eno samo željo imam zate: naj te tvoj Maj razveseljuje iz dneva v dan s svojimi malimi vragolijami user posted image (s ta velikimi te bo čez 15 let verjetno bolj jezil user posted image ).

Joj, Metuljci, ampak je bolje tako, verjemi. Vprašaj Zarjo, kakšne komplikacije vse te lahko doletijo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
7.9.2009 15:34:17   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

jaz tudi voščim vse naj naj

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?