Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 6.9.2009 22:39:05
|
|
|
|
sonček33
|
Joj podganca kako sem čakala te novice. Rok in Nejc, kako lepi imeni, bodita zdrava. LP vsem trem.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 6:20:49
|
|
|
|
arneja
|
Miška, samo, da ste ok. In kako lepi imeni ste izbrali . Lepo se cartajte pa veliko papcajte, da bosta fanta hitro velika in močna . A sem prva, kaj, brez, da bi mi kdo dihal za ovratnik ?
< Sporočilo je popravil arneja -- 7.9.2009 6:25:23 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 6:23:27
|
|
|
|
arneja
|
Aja, Mismis, že prejšnji teden pa včeraj sem spet tvojega Darcy-ja gledala in se režala zraven kot nora. No, bolj Bridgetki kot njemu .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 7:03:54
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 7:06:01
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Punce naš ratatujček vas vse lepo pozdravlja in vam sporoča, da so vsi trije uredu. Rok je sicer na pediatriji, kjer je preživel operacijo in zdaj pridno okreva, Nejc pa je zraven mamice v porodnišnici na intenzivnem oddelku in že lepo papca mamino mleko in je vsak dan bolj močn. miška moja draga tisoč in za vse tri. Lupčka vsem trem....no, štirim, če smem očkota tudi polupčkat
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 7:11:56
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Aja, Mismis, že prejšnji teden pa včeraj sem spet tvojega Darcy-ja gledala in se režala zraven kot nora. No, bolj Bridgetki kot njemu . Arnejček, pri nas tudi, pri nas tudi....joj, a ni PREPROSTO ČUDOVIT (z angleškim naglasom se tole sicer sliši bolje ). Ampak da ne bomo skakali v zelje Mismis, tudi Hugh Grant je bil njami...tisto na letalu...pa na terasi hotela ...marička pomagaj, se moram nehat slinit, bo tole čisto preveč nedostojno za bodočo mami
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 7:13:55
|
|
|
|
loremi
|
johnie, tole je pa ogromno celic, nej se jih čimveč oplodi, v sredo pa srečno! miška, super novičke, nej rok čimprej okreva in da bi malčka čimbolje pridobivala na teži! naj rasteta sončka ! arneja, ja, pohitela si . Vsem želim prijeten začetek novega delovnega tedna in naj nam bo čimbolj toplo, tole se je zdele kr konkretno ohladil.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 8:16:23
|
|
|
|
biba007
|
Loremi, hvala za kofi. Ti, pa ja ne, da je naš pupek Tomi danes pustil mamico malo pospat? Jejhata no, pa če to ni eno pridno dete Johnie, 15 celic je pa ja super . A si bila v prejšnjem postopu tudi takšna super kokoška? Kaj pa se je potem zgodilo?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 10:12:35
|
|
|
|
mismis
|
ahoj vsem skupaj ma tile stari grehi so pa res en qurc, bo treba bolj pogosto hoditi k spovedi. Kako smo kaj, mi danes že v službi delamo, ne tako veselo kot bi si mogoče kdo mislil. BEBIII, super da si obnovila seznamček, full hvala. Malo mi časa zmanjkuje za vse. Kaj si danes zrihtala... Biba, ma niso šli briketi gor, ampak ob službi, učenju za izpit, kužonu in našemu, mi žal ostane malo časa za RR. Pa saj bo konec meseca že bolje. Vidim pa, sa sta si z Arnejo mojega Colina privoščili, ja fajn mi smo ga tokrat zamudili, kaj češ večerno učenje , še dobro da imamo vse to na DVD-jih Je pa tale moj Colin Ab fab Reby, a je mali princ priden? ostale preberm pa kasneje, gužva
< Sporočilo je popravil mismis -- 7.9.2009 10:14:22 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 10:13:20
|
|
|
|
mismis
|
zajeb...al je sem še sleeping beauty
< Sporočilo je popravil mismis -- 7.9.2009 10:14:06 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 12:10:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Joj podganca kako sem čakala te novice. Rok in Nejc, kako lepi imeni, bodita zdrava. LP vsem trem. Samo tako naprej. Držim pesti zate, moja Podganca in njena lepa medvedka.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 12:12:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pika74 O arneja , ne jaz nisem imela roza... pomoje si prišla za mano oz. takrat, ko sem jaz že odšla. Drugič se bova za uro točno zmenile . Jaz imam najbrž v sredo punkcijo... uh gre hitro. pa-pa oooooo Pika. Tebe pa sem tak vesela. Navijam ko noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Ojla ljubavi . Tud jest sm te fuuuul vesela . Skor nobene več ne poznam tle gor... skor vse so (na srečo!!) že nosečke oz. maimce... tko da mi je včasih kar mal čudno tle gor bit. Ampak nimam kaj... meni je usojeno, da sem v tem čošku mal dlje časa, kot druge... Kako si kaj? Sem vmes mal špricala na RR. Si že med nosečkami? Bla med , pa je šlo vse v , pa sem spet na tej temi. Upam, da tokrat rata do konca , pol pa čez kako leto še . Pika sem ziher, da bova tudi midve enkrat na tisti kičasto lepi lepi temi Nosečke IVF/ICSI........
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 12:15:51
|
|
|
|
zarja1
|
Draga moja Shuki.......vse najlepše. Rada te mam, mučo fejst!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 12:16:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se je tud mal kamen odvalil od srca, ko se je miška končno javila. Upam, da bojo čimprej vsi 3je doma.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 12:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
shuki, vse najboljše!!!! Lepo praznuj!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 12:20:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi shuki, vse najboljše!!!! Lepo praznuj!! ooo, se kar podpišem
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 12:34:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi shuki, vse najboljše!!!! Lepo praznuj!! ooo, se kar podpišem Še jaz
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 12:49:18
|
|
|
|
loremi
|
Shuka, tudi od mene vse najboljše! Bebii, mate na obali kej toplejš, kot tu? Kdaj dobiš otročke na toplo?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 13:14:27
|
|
|
|
mismis
|
Shuka, vse naj, naj pa še boljše za tvoj rosjtni dan, pa veliko sreče in zdravja...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 14:07:20
|
|
|
|
metuljci
|
danes so me izključili iz postopka, ker je velika verjetnost, da me doleti hiperstimulacija zakaj se zame ne more nobena stvar končat tko kot bi mogla????!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 14:08:26
|
|
|
|
diana79
|
ŽIVIJO VSEM!cez vikend sem bila na madžarskem zato me ni bilo na forumu!moja sporočila pa takšna;18.9 grem po zdravila,spet bom imela dolg postopek!DR.DROBNIČ pravi da bova poskusila še enkrat glede na to ker moj dragi imel težave!tokrat ne bo imel,to že veva!v glavnem će tudi tokrat nama ne bi uspelo in bi imela kaj za v skrinjo dati,DR.DROBNIČ predlagal da bi šli na mojo naravno ovulacija!upam da bo nama tokrat le uspelo!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 14:30:22
|
|
|
|
Rakica_80
|
Draga Metuljci, vem da je težko, ampak pomisli raje, če bi ti delali ET, bi ahko izgubila . Boljše je malo počakat, da se ščistiš vseh teh hormonov, da se telo spočije in šele takrat it po . Počakaj še kakšen mesec in hodi ponovno v akcijo takrat ti bo uspelo sigurno Samo nekaj mi tu ni jasno, zakaj so ti prekinili, če pa ni prišlo do hiperce, a že imaš dosti povečane al kako, kaj so ti točno rekli? Diana79, super za špike, naj bo tokrat uspešno Loremi....ja ja toplo je fulll Mojega pa dobim, ko nastopi ovulacija, glede na to, da imam dolge cikle, bom morala še hodit v LJ. Mismis....ni problema zato smo tukaj, da si pomagamo Kako gre z ispiti-sej jih imaš
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 15:24:51
|
|
|
|
arneja
|
Joj, Hope, ko bi ti vedela, kako sem bila veeeesela tvojega sporočila: mogoče si me pa hujšat gnala s tistimi poskoki . Čakaj, da bom imela bebo, me boš sigurno sanjala, da mi razlagaš, kako krčke preganjat . Bibika, štafeta prevzeta. Svečano . In slovesno obljubljam, da jo predam N74 konec septembra . Pismo, da bomo zelo na hitro vse tri mamice .
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 15:32:11
|
|
|
|
arneja
|
No, no, Biba, če si noseča pa res ne pomeni, da si pa čisto vse lahko privoščiš: očkota pa ti res ni treba polupčkati . Loremi, ali tebe migrene kaj bolj po teh injekcijah dajejo kot navadno? Ohladilo se je pa res čisto preveč, ob jutrih jaz skoraj zamrznem. Mismis, pa saj tale tvoj Colin res kar do srčka seže (Grant pa kam drugam ). Zarja, pa itak, da bomo vse enkrat na Nosečkah, potem pa še na Otročkih . Zdaj boš pa res že počasi tudi ti šla po bebeja . Shukica zlata, eno samo željo imam zate: naj te tvoj Maj razveseljuje iz dneva v dan s svojimi malimi vragolijami (s ta velikimi te bo čez 15 let verjetno bolj jezil ). Joj, Metuljci, ampak je bolje tako, verjemi. Vprašaj Zarjo, kakšne komplikacije vse te lahko doletijo.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 7.9.2009 15:34:17
|
|
|
|
cukica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi shuki, vse najboljše!!!! Lepo praznuj!! ooo, se kar podpišem jaz tudi voščim vse naj naj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?