špelin@
|
Čer Uf, danes pa ob vseh opravkih prav lovim samo sebe... V vrtcu se je imel Gregor fino, nič ni jokal, lepo se je igral, krepko se je pokakal, da sta ga morali previti in preobleči (btw: tako kot pri kasso tudi pri nas otroci prve starostne skupine v vrtcu nosijo vrtčevska oblačila) Tulit je začel, ko sem prišla. Kot bi se spomnil, da sem ga zapustila V glavnem: v vrtcu mu ni hudega. Za vse bolančke (Nejc, Tilen, še en Nejc,...): jana81, ravno v tej smeri se bom izobraževala. Učila se bom na "primeru" moje stare matere, ki je prejšnji teden spet padla in jo bo hodila negovat ena gospa, tako da bom imela prakso in se učila iz prve roke. Ne moreš verjeti, kako je zapleteno previjat (v plenico) starega človeka, če ne poznaš pravilno izpeljanega postopka. tilči, v Gregorjevem vrtcu so oblečeni takole: od danes naprej ima G. spodaj body brez rokavov, čez pa imajo ravno tako od danes naprej dolge rokave in dolge hlače. Prej je bil brez bodyja, samo v kr. rokavih in kr. hlačah. Če smem še jaz vprašat (bi tudi na ZS): v kateri trgovini delaš? Ej, nobel fotka edinaos, torej boste uživali v Čateških Estrella*, se mi je zdelo čudno, kaj ti v nedeljo v službi suzy85, sta našla kakšno primerno pohištvo? kasso, a je bil prispevek na TV? Nisem utegnila gledat nia5, zdaj pa počivaj in uživaj Čmrlika, kako kaj počutje? Madonca, s tabo bom res morala 1x na kavo, imam željo že od takrat, ko sva govorili po telefonu Srčekgirll in jana81, kahla... ammmmmmm, mi smo še svetlobna leta daleč od nje Za Vida in Nejca pa nina7, škoda... Pa dobro opravite v alergološki Kako pa kaj tvoje počutje?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.9.2009 21:32:30 >
|