Februarka08
|
Dobro jutro. Stuhica, ko si spraševala glede števila bodijev ipd... jaz mislim da imaš dovolj, le kakšno pižamico več bi si jaz nabavila. Ker tega gre ful, ker je non stop nekaj pobruhan in to ful smrdi. Razen če ti bo stroj skoz laufal no, meni ne bo, zato imam vsega kakšen kos mal več. Pravoda, lepo da so ti povedali kaj koristnega a boš tud v KR rodila? Mogoče se pa še srečava Mrtvičenje rok - joj, meni se tud to skoz dogaja... pa že pri tamali je blo tko, tko da mislim da je res ˝kriva˝ Mene so pa včer zvečer hormoni čist iz tira spravl, sem kot dež. Kakšen dan sem že tako naveličana svojih problemov da vam ne morm povedat. Pa vedno znova mam kaj, res ne morm uživat v . Me je potem moj miril, da če drugega ne, sem imela vsaj porod lep in dokaj hiter, da bo tudi ta tak (iz njegovih ust......) pa da bojo zdravi otroci ipd... Ja, upam da bo res tako, bom že potrpela še telih nekaj tednov samo da bo vse ok. Ampak včasih maš res polno kapo vsega, pa bolečine naredijo svoje in ne morš več ah... Sem pa ravno zibko uredila, sem jo čisto obrisala, dala obrobo not pa jogi oblekla, vrtiljak naštimala in dekce not zložila tako da je pripravljeno torba za je tudi že posušena, moja se pa še kar lufta na terasi naj se še kakšen dan Jutri gre moj v Tosamo, jaz se sploh ne bom več vozila kam daleč, ker mi vožnja in tisto tresenje ne pašeta, mi takoj trebuh otrdi tako da gre še po pleničke za , vložkov imam pa pomoje dost še od tamale. Morm pogledat kolk mi jih je ostalo. Mrežaste hlačke sem tudi kupila lani v Tosami, pa jih nisem nič rabila, tako da so še zapakirane, ostalo pa mislim da imamo. Aja, še vato bo vzel in je to to v sredo greva na hitro še v BC po kompletek, dudice in še kakšno malenkost, pa v lekarno, potem smo pa res PRIPRAVLJENI Kar čvekam in čvekam, a ne? Sigurno se vam ne da več brat saj že grem...