|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
7.9.2009 8:14:21   
Meliitak
Dobro jutro vsem user posted image

boob...tudi pri meni se dogaja mrtvičenje in čudni občutki v rokah, kot da bi bile napihnjene...to je verjetno kot prvo zaradi povečanega pretoka krvi in potem včasih dlani kr pečejo, je pa tud možno da se bejbi naslanja na kak živec in pol še poslabša stvari...jest mam ful slab hrbet (slaba drža, ukrivljen), sicer nikol zdravljena zarad tega sam mislm, da je tud nekaj na tem, ampak kaj ko se zravnana skor ne morm več držat, bolj mi sede da se kar npr. zleknem v sedež...ja seveda pol pa pride val mrtvičenja he, he...ampak ne smeš skrbet boob to je pač ena od nadlog nosečnostiuser posted image

...drugač pa včeri bil lep dan, katerga del sem preživela z nekaj sodelavkami, katere HB niso bile preveč firbčne, tko da smo lepo poklepetal...sem pa ugotovila, da bo z mojo vožnjo počas konc, ker sem čist preveč lesena ratala, pa še tak čudn filing mam, da mirno sploh ne morm sedet...user posted image ...pa tko rada drgač vozm...dobr da sem na dopustu in da mi ni treba delat, ker vsak dans e vozit v LJ bi zdej blo res ubitačno, kaj šele delat, glede na to da bi skoz ležala...

grem jest zdej mal pozajtrkovat...nč novga marmelada bo, ker ni druge ideje...bom pa pol pokala velik sadja vase ker mi glih paše user posted image

držte se

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
7.9.2009 8:14:22   
gorenka
Jutro punce!

Tut jst že nekej časa pokonci. Pa se zdej šele mal javljam k čez vikend zmerej tolk naklofate da mam u pondelk zjutrej že ustaljeno navado da najprej "domačo nalogo" nardim da vse čez preberem.user posted image
Jst dons bolj švoh spala, se mi je kr skoz nekej sanjal...pa nobena poza ni bla ta prava...user posted image , no pol me je pa moj user posted image mal požgečkal zjutej po trebuščku pa je kar naenkrat postalo eno lepo sončno jutrouser posted image .
Zdej pa fruštk, pa dobra muska zravn (hvala karmenuser posted image ), pol pa mal ven na zrak, na en krajši sprehod...se slišmo.

Boob - nam v MŠ so povedal da je to mrtvičenje rok "normalno za user posted image ". Tko da se ne boš kej ustrašla...nej bi pa dal pod roko povšter, (ko ležiš na boku) da imaš npr. desno roko v isti višini kot boke...baje pomagauser posted image druzga ti pa ne vem svetovat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
7.9.2009 8:18:38   
Meliitak
no pa sem res sklerozna...vsak dan mislm to napisat pa mi uide...

za tebelo:...jest imela rojstni dan že junija tko da mojo starost lahko poporaviš na 33...uhh kako lepa številka he, he...ostalo vse prov napisan user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
7.9.2009 8:23:06   
ninasiki
ojla

sm bla učeri ceu dan odsotna tko da sploh ne vem kaj ste ker načvekale in vs morm še prebrat, mam pa še pregled dons in bom to zrihtala pol vs pa obvestim če bo kej nouga in nou datum za pregled

RAZPREDELNICA je le lepa I LIKE user posted image

upam da ste mele lep vikend in brez problemou  se slišmo popoudan papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
7.9.2009 8:27:00   
boob
ooo ste me kr pomirile. . . sam da je to od user posted image

ker če bi se mi spet ponovilo to z hrbtom bi bla pa štala zdej, ker na zadnej sm bla zagipsana od pasu pa do vratu in to 6t. .

Pa glede prebave in H . .sm tud mela občutek da se neki dogaja, ampak se je umirilo. . morem potrkat. . .drgač pa če sm zaprta mi pomaga grozdje, ga imam ful rada pa še pred bajto ga imamo. . sam ko ga pojem morem bit v bližini WCja user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
7.9.2009 8:33:56   
pattaya
Dobro jutro.

Rižkoo in Liam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce ne smete se še toliko pogovarjt o popodkih. Jaz še o tem nisem razmišljala, pa kot vidim vse ostale kak vas že muči se bom mogla tudi jaz pripravit in postavit pohištvo na svoje mesto, dokupit še nekaj malenkosti in pripravit torbo za v P.

Mene pa zanima kako pogosto še kaj prakticirate user posted image , mene je že kar malo strah, da bi lahko z user posted image kaj prehitro sprožla in zato recimo prakticiram to 1 do 2 krat na teden.

LP

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
7.9.2009 9:21:32   
tane
Punce, kaj naj naredim, a je to normalno?

V soboto ponoči okrog 4h sem se zbudila, ker me je na desni strani, ne vem pod rebri ful bolelo....sem najprej mislila, da mi pač user posted image pritiska v rebra, sem se dala na drug bok še bolj bolelo, sploh nisem mogla več spati ne na eni ne na drugi strani...vstanem malo sprehodim in potem kao boljše...ampak še zdaj me boli na desnio strani tako, da lahko ponoči spim le na levem boku kar pa tudi ne gre, ker me začne vse bolet in potem ni druge kot, da vstanem se malo razgibam in spet spat na levi bok...
Aha, pa še duši me, da začnem ful kašljat kadar ležim ali pa sedim...danes moja G dela ampak ne vem a naj grem na pregled?

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
7.9.2009 9:30:50   
karmen b
Dobro jutro punce...

Boob tole glede mrtvičenja rok je res čist možno, da ti tamala na kak živc prtiska. Če bo pa slabše, bi pa jaz vseeno mal vprašala pri dohtarjih.
No meni se ne dogaja to, pač pa ko se vsedem na wc, mi takoj ratajo mravljinčaste noge. Še dobro, da nomam navade sedet na školjki v nedogled, tako kot večina moških naprimer.

Katrin, tebi naj pa minevajo dnevi v bolnici kar se da nedolgočasno. Če maš pa dost dober telefon, pa lahko probaš, če se lahko priklopiš na kak nezaklenjen whireless internet, pa boš lahko zastonj prebirala rr. No tole informacijo ti bo verjetno mogla posredovati Boob...drži se, mislimo nate.

Pravoda, če te srbijo podplati, pomeni, da boš šla plesat user posted image user posted image user posted image ...da te razvedrim.

Tane mogoče te je pa beba tako močno brcnila? No upam, da ni kajhudega. Če se ti zdi, da ti je hudo, potem je bolje poklicat G in povedat kako in kaj, potem ti bodo pa že oni svetovali, kaj narest. Če bo pa treba se it pokazat, boš pa šla. Važno je, da si mirna, tako da ti kar poslušaj svoje telo in se odloči tako, da bo tebi fino.

Tako, jutranjo domačo nalogo sem nardila, pojedla zajtrk vmes, zdaj grem pa likat, da bo kej koristi od mene.

Gorenka super , da uživaš ob vrhunski glasbi in da sem jaz kriva za to user posted image ...grem te posnemat user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.9.2009 9:34:19   
ninasiki
pattaya mislm da od 32t pa do 38t ni dobr met user posted image  ker lahko tvoj užitek al pa njegov izliv sprožijo popoadke tko da midva mava zdej mal sušo ****t ga se je pa pohecala in rekla da pol od 38t naprej pa napauno ker je kao ta tedn najbol idealn da se otrok rodi
tko smo mi slišal zdej kok je pa to res pa ne vem sam mislm da nam babca nebi neki lapala za brezveze user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.9.2009 10:01:56   
Anonimen
No jaz se moram pa malo ustaviti. Sem čistila tuš kabino, pa smeti pripravljala za ločeno zbiranje pa me je tako špikat začelo pa tako čudno slabo mi je, da o dihanju ne govorim. No sem se zjutraj preveč hvalila kako me nič ne špikauser posted image
Danes imamo 3. materinsko šolo, po pravici povedano komaj čakam, da bo konec, ker se moram voziti pol ure v eno smer in me kr zmatra vožnja. V četrtek bomo zaključili tako, da smo ''pripravljeni''user posted image .

Sedajle sem klicala v Kranjsko porodnišnico ( samo v komentar, če katero zanima!) in sem govorila z eno zelo prijazno osebo -ga. Lea Ahčin in jo povprašala vse o zdravljenju oz. kako je z porodnicami, ki so okužene s streptokokm B. Povedala je vse o tem ( pravi, da mora vse pač povedati tudi negativne plati user posted image user posted image ), da so uspešni pri zdravljenju, da zdravijo pač normalno tudi otročka vse pregledajo po porodu. Je rekla nič ne skrbeti vse bo OK. Res zelo vredu oseba.

Punce ne morem verjeti da smo že 7.9. A še eno vprašanje ? Ali so vam kaj spreminjali PDP ? Jaz sem ga imela do 32 t 9.10., potem so rekli 2.10., ampak ga nismo spreminjali. Štejem potem pri sebi kar 9.10. kaj ne ?

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.9.2009 10:23:16   
rozilu
Dobro jutro ali pa dober dan bolj zgodnjim user posted image

Nina, ti si me pa kar presenetila s temi izjavami od babice... pa tako NE bi še rada, da user posted image pride kaj prezgodaj. Samo ne vem, user posted image se zaenkrat še ne bom odrekla, sploh zdaj ko imam dragega vsak dan pri sebi user posted image .

Mravljinci itd. - tudi mene pogosteje kaj mravljinči - ko sedim, ležim... Pa ni preveč hudo, sem mi pa včasih zdi, da je zaradi otekanja (npr. prstov na roki).

No vas pridem še kaj pol pogledat, grem zdaj bit kaj pridna, bot treba kako cunjo oprat - za naju in user posted image .

Lep dan!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.9.2009 10:27:35   
Februarka08
Dobro jutro.

Stuhica, ko si spraševala glede števila bodijev ipd... jaz mislim da imaš dovolj, le kakšno pižamico več bi si jaz nabavila. Ker tega gre ful, ker je non stop user posted image nekaj pobruhan in to ful smrdi. Razen če ti bo stroj skoz laufaluser posted image no, meni ne bo, zato imam vsega kakšen kos mal več. 
Pravoda, lepo da so ti povedali kaj koristnegauser posted image a boš tud v KR rodila? Mogoče se pa še srečavauser posted image
Mrtvičenje rok - joj, meni se tud to skoz dogaja... pa že pri tamali je blo tko, tko da mislim da je res user posted image ˝kriva˝user posted image
Mene so pa včer zvečer hormoni čist iz tira spravl, sem user posted image kot dež. Kakšen dan sem že tako naveličana svojih problemov da vam ne morm povedat. Pa vedno znova mam kaj, res ne morm uživat v user posted image . Me je potem moj miril, da če drugega ne, sem imela vsaj porod lep in dokaj hiter, da bo tudi ta tak (iz njegovih ust......) pa da bojo zdravi otroci ipd... Ja, upam da bo res tako, bom že potrpela še telih nekaj tednov samo da bo vse ok. Ampak včasih maš res polno kapo vsega, pa bolečine naredijo svoje in ne morš večuser posted image ah...

Sem pa ravno zibko uredila, sem jo čisto obrisala, dala obrobo not pa jogi oblekla, vrtiljak naštimala in dekce not zložila tako da je pripravljenouser posted image torba za user posted image je tudi že posušena, moja se pa še kar lufta na terasiuser posted image naj se še kakšen danuser posted image
Jutri gre moj v Tosamo, jaz se sploh ne bom več vozila kam daleč, ker mi vožnja in tisto tresenje ne pašeta, mi takoj trebuh otrdiuser posted image tako da gre še po pleničke za user posted image , vložkov imam pa pomoje dost še od tamale. Morm pogledat kolk mi jih je ostalo. Mrežaste hlačke sem tudi kupila lani v Tosami, pa jih nisem nič rabila, tako da so še zapakirane, ostalo pa mislim da imamo. Aja, še vato bo vzel in je to touser posted image v sredo greva na hitro še v BC po kompletek, dudice in še kakšno malenkost, pa v lekarno, potem smo pa res PRIPRAVLJENIuser posted image

Kar čvekam in čvekam, a ne? Sigurno se vam ne da več bratuser posted image saj že grem...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.9.2009 10:53:04   
majakla
Dobro jutro.

Jaz pa sem spet v službi,
čeprav imam že porodniško,
ampak sem še le pol urce tu,
pa prebiram RR, čez pol ure
pa že šibam v bolnico, user posted image
"jaka" služba, ne. user posted image

Imam danes sestanek za EA,
me prav zanima, kaj bom še
izvedela. user posted image

To, da toliko čvekate in
opisujete kaj vse pripravljate
meni fuuul paše, ker tako
izvem: Aja, še to rabim,
pa to, pa ono, pa ...! user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.9.2009 11:02:12   
Anonimen
Februarka08 ti mogoče se pa res srečava. Jaz imam res kar v Kranju rodit, saj prvim bolelo me bo tako v Postoini, Ljubljani kot Kranjuuser posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
7.9.2009 11:09:43   
lindi1
FEBRUARKA škoda,ker gre tvoj v Tosamo,če bi šla ti,bi šle lahko na pjačko,stanujem čisto zravenuser posted image ,pa ne boš verjela še vedno nisem šla iskat tja,kar rabim,ej katere vložke pa moram kupiti,meni ni nič več jasno,vsaka mi pove druge,ena vir 80,ki so  roza,druga modre nekaj ekstra,ki,pa še ene nove,ki imjo bombaž narisan gor tudi svetlo modre,pa vse naj bi bile kao naravneuser posted image skoraj sem celo študijo naredila iz teh vložkov.user posted image

< Sporočilo je popravil lindi1 -- 7.9.2009 11:11:05 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
7.9.2009 11:14:22   
boob
jst sm vzela Vir80 roza. . .vsi so mi za te rekli pa tud povsod piše da so ti najbolš. . tko da

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
7.9.2009 11:34:52   
naty6
Ojla.

Pravkar sem prispela od G. in sem takoj skočila na RR, če je kaj novega. G mi je rekla, da sem se v zadnjem mesecu preveč zredila(5 kg)user posted image in da se moram držati dieteuser posted image . Pa še slabokrvna sem postala, tako da sem dobila železove tablete. Drugače pa mi je rekla, da je otrok za 1 cm manjši, čeprav sem se zredila. Kajti povedala je, da če se user posted image zredi, še to ne pomeni da tudi otrok; ampak baje obratno. Joj nič več nevem sploh kaj naj jem, če pa mi vse paše. Drugače pa je vse O.K., napotnice nisem dobila( mogoče jo dobim 21.9 pri naslednjem pregledu), saj pravi da sem še lepo vse zaprta.user posted image
Tako...sedaj pa šibam malo likat in poslušat muziko.

Se beremo...adijo

P.S. Ali gre katera rodit v Mursko Soboto?user posted image

Pričakujemo 5. oktobra

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
7.9.2009 11:39:07   
lindi1
Hvala za info,potem bom jaz te vlekla s sabo,koliko paketov pa vzameš s sabo 3...

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.9.2009 11:41:38   
lindi1
NATY jaz sem se v 3 tednih zredila 3 kg,pa sploh nimam občutka,da bi ful jedla,pa še dieto imam zaradi pritiska,pa so šle kile kar gor,pa še malo pred tem me je kregala v LJ. da sem se preveč zredila,ko sem se v 1 mesecu 2kg,tako,da me je kar strah,kako dieto si pa dobila

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.9.2009 11:44:20   
boob
vložke naj bi dobile v P. . jst bom vzela 1 paket s sabo, če bo pa nuja mi jih bo pa moj prnesu

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.9.2009 12:21:01   
rozilu
Oj, boob - zdaj sem se spomnila: a si ti že kaj klicala ali celo bila v PO? Imaš kake nove informacije?

Vam povem, jaz sem takoooo lena odkar sem na dopustu (no pa sej zato sem na dopustu user posted image ), da se mi še take stvari ne da pozanimat user posted image .

Imam cel kup idej v glavi, kaj moram še nardit, ker za opravit je milijon stvari... samo izvedba pa bolj peša user posted image - se raje usedem za rač in grem malo počvekat z vami user posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.9.2009 12:30:33   
Emilly
OJ!

Kok fajn vas je brat... vse kar me muči, takoj zvem odgovor...user posted image
Sem šla pa danes celo do CSDja in dobila dva lista za izpolnit, tko da moram še do svojga delodajalca jutri in bo počas to to...

naty6 - ne se sekirat za kg!! Kako pa lahko zmerjo otročka do cm natančno? Sem prepričana, če bi še enkrat merla, bi dobila gotov mal drugačne podatke...
Berem da vse nekaj kupujete v Tosami - kje pa je to? Tud v lj? Da se še jst zapeljem in dokupim, kar mi še manjka...

Zdej pa nazaj likat, kar sem že včer začela in cunjice za user posted image  bodo pripravljeneuser posted image user posted image .

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.9.2009 12:35:18   
frrrr
js bom tut samo en paket vložkov imela s sabo, ker drgač so itaq v porodnišnici tut. za vsak slučaj... naknadno jih itaq še lahko mož dostavi, če se pokaže potreba.

napotnice. men kr ni jasno, da ste še vedno brez napotnic. to, da si zaprt res nič ne pomeni. men je voda odtekla, bla še skor čist zaprta, pa se je v pol urce stanje spremenilo in sem bila pripravljena na porod.

aja, če ti voda odteče in nimaš popadkov, te 12 ur pustijo, potem dobiš pa AB in takrat naj bi tut šli potem v akcijo z umetnimi popadki. ste se spraševale kaj tolk časa pr Rižkuu traja.
ne vem čist točno kako potem naprej, ker men so mogli umetne mau prej dat, ker sem se začela fajn odpirat, popadkov pa menda nisem imela dovolj močnih user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.9.2009 12:35:44   
majakla

Tako, jaz sem že nazaj,
podpisala sem za EA, zdaj
pa moram samo še pazit, da
rodim v "uradnih urah" oz. po
1.10., ko bi naj imeli 24h.

Daj napišite še, kaj kupujete
v Tosami še razen vložkov,
mislim vato, kaj za umivanje
dojenčka, neke krpice, ... ?

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
7.9.2009 12:40:00   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: majakla
zdaj pa moram samo še pazit, da
rodim v "uradnih urah" oz. po
1.10., ko bi naj imeli 24h.

user posted image user posted image user posted image Seveda, med uradnimi urami, sej drugače ne gre user posted image Včasih se mi zdi ta naša država tako zbirokratizirana, da bi skoraj bili sposobni kaj takega uvest user posted image . No sej to za EA mi je jasno, če nimajo stalno anesteziologa tam... Držim pesti, da ti rata!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?