|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.9.2009 16:33:39   
tulpek
Kepica, čestitam za super porod in za luštkano malo štručko user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
6.9.2009 16:36:27   
tažana
meni je zdanjič rekla G. da se vidi, da plodovnica počasi zori, ker v njej nekaj plava (povedala je kaj vendar si nisem zapomnila) user posted image . Gledala pa je z UZ. Ni pa me dala na kakšno amnio, očitno ni razloga za preplah user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
6.9.2009 17:34:24   
tažana
mož: user posted image user posted image user posted image za sinka!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
6.9.2009 18:42:06   
Mož*

Najlepša hvala vsem za čestitke, ki jih, seveda, vračam vsem, ki že pestujte.
Naš Klemen je staršem zelo prijazni otroček, saj samo je in spim. Prav je prvi otrok, ki ga budim zaradi hranjenja, ampak predvsem zaradi sebe. Imam namreč tak naval mleka s kot kamen trdimi dojkami, da izmenjujem vroče masaže, hlajenje z ledom, Sintocinon, dojenje, ..., ponovi vajo X-krat. Čeprav bo tole moje četrto dojenje, se mi kaj takega dogaja prvič.
Sicer sem popolnoma fit, kot da ne bi rodila. Jutri greva na prvi kratki sprehod, če bo le vreme prijazno.
Glede čepa: lahko je različne barve in konsistence. Nabolj klasičen je gosta sluz, pomešana z rjavo rdečim izcedkom. Če se lušči zelo zelo počasi, lahko izgleda le kot malo krvavkasta sluz.

Se beremo!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
6.9.2009 18:43:35   
barika
Tulpek, kdaj boš jutri na CTG-ju? jaz bom nekje okoli 10.30. A si kaj vprašala kateri zdravniki delajo?? (da se pripravim na "najhujše" - nič pregeda, samo zdravo in adijouser posted image )

Kepica, dobrodošla doma!!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
6.9.2009 19:05:16   
veselka
js lepim še slikice, ker sem v user posted image

s tatijem po jutranjem previjanju
user posted image

družinska idila, ati je seveda za fotoaparatom
user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
6.9.2009 19:07:41   
SONČEK LARA
Mož iskrene čestitke za Klemnauser posted image user posted image . Tudi jaz si želim da bi tokrat dojila.

Kepica...prisrčen fantek!! In tako porodno zgodbo sem si nekako zamislila zaseuser posted image  vsaka mislim da si zasluži in želi porod kot je bil tvoj.

Jaz pa imam jutri končno pregled in komaj čakamd a izvem kaj o svojem otročku. Matra me nič, razen utrujenost, ker kr slabo spim, res težko nazaj zaspim po sprehodu na wc.

Fajn bodite, jutri pa poročam kako je bilo na pregledu

lp

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
6.9.2009 19:11:52   
Lubenička
veselka...lepo družinico imaš user posted image

vse tiste, ki že uživate v crklanju user posted image in radosti družinice...kar malo vam zavidam...user posted image
komaj čakam na našega fantička user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
6.9.2009 19:18:07   
Tanik
kepica dobrodošla doma pa lep fantek user posted image

veselka prava družinica steuser posted image , kok se smejčka tamala user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
6.9.2009 19:26:54   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

kepica dobrodošla doma pa lep fantek user posted image

veselka prava družinica steuser posted image , kok se smejčka tamala user posted image

so ble pa mačke prou smešne. najprej je bla valda previdnost, kaj je zdej to neko deralo, pa ful so previdno hodile v voziček gledat, če bo kej vn skočil user posted image ... pol so očitno ugotovile, da je to neki, kar bo zdej zasedlo njuno mesto pri crkljanju in se zdej obe ob vsaki priliki tko nastavljata za čohat, da se mi že prou smilta. in pol jih vsake tolk fino premrcvarim, pa moj user posted image tud, da sta obe čist blaženi. kakih drugih vedenjskih motenj ni. se bomo že navadli vsi skupaj na novo situacijo, da ne bo nihče za nič prikrajšan user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 6.9.2009 19:28:26 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
6.9.2009 19:46:36   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Tulpek, kdaj boš jutri na CTG-ju? jaz bom nekje okoli 10.30. A si kaj vprašala kateri zdravniki delajo?? (da se pripravim na "najhujše" - nič pregeda, samo zdravo in adijouser posted image )

Kepica, dobrodošla doma!!

Meni je izrecno rekla, naj bom naslednji teden ob 8ih tam, ker sta takrat dva G, če bi bilo potrebno kaj sprožit. Pa sem omenila, da je potem manj gužve, ker sem prejšnji teden hodila okrog 11ih, pa je rekla, naj se vseeno potrudim priti prej. Tak da bom poskusila biti zgodaj tam, če se mi ne bi dalo vstat (včasih zaradi žurke v trebuhu dolgo v noč bedim) bom pač kasneje. Lahko ti pa po sms sporočim, kdo bo tam, če bom ugotovila (si zapomnila), ker vseh ne poznam. Danes je bila še tretja bjonda z dolgimi lasmi, ki se ni pisala Salobir, ampak nekaj na K.... si nisem zapomnila.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 6.9.2009 19:47:57 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
6.9.2009 19:49:54   
barika
Tulpek, jaz bi šla prej, pa je odvisno od moje mami, ker more dat dopust, da bo malega pazilauser posted image - bo pa verjetno okoli 10.30 (jaz tudi upam, da prej, ker ob 13. gre mali spat, drugače je sranjeuser posted image ).

Ti pošljem tel. na zs, ampak, če se srečava, te bom po slikicah iz FB spoznala, pa te ogovorim.user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
6.9.2009 19:53:13   
veselka
tulpek in barika js vama želim, da vaju danes ponoči na turbo odnese v P user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
6.9.2009 19:57:28   
tulpek

Tulpek, jaz bi šla prej, pa je odvisno od moje mami, ker more dat dopust, da bo malega pazilauser posted image - bo pa verjetno okoli 10.30 (jaz tudi upam, da prej, ker ob 13. gre mali spat, drugače je sranjeuser posted image ).

Ti pošljem tel. na zs, ampak, če se srečava, te bom po slikicah iz FB spoznala, pa te ogovorim.user posted image

Ti me kar ogovori user posted image , js ful ne prepoznam obrazov, tak da raje niti ne poskušam, ker sem nekajkrat že ogromne kikse naredila user posted image user posted image user posted image in se vdirala nekaj 100 metrov pod zemljo.

Aja, pa zihr bom izgledala besno in naveličano vsega skupaj user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 6.9.2009 20:00:20 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
6.9.2009 19:57:45   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

tulpek in barika js vama želim, da vaju danes ponoči na turbo odnese v P user posted image

Hvala, js nama tudi to želim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
6.9.2009 19:59:38   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Hvala, js nama tudi to želim user posted image user posted image user posted image .

enako, in naj se ti besede pozlatijo Veselka user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
6.9.2009 19:59:53   
veselka

ja zdej bi vaju mogl počas že nehat hecat... razn, če s tem zbujata še večji užitek do hecanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
6.9.2009 20:01:26   
tulpek
Ah, mene ne moti hecanje, sama tudi na veliko zafrkavam tukaj gor vsako, ki mi da priložnost, tak da ni panike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
6.9.2009 20:05:59   
barika

Ah, mene ne moti hecanje, sama tudi na veliko zafrkavam tukaj gor vsako, ki mi da priložnost, tak da ni panike user posted image user posted image user posted image

mene ne moti, da se tule med sabo hecamo v smslu, kaj pa ti tukaj, a še nisi šla ...(nekatere še boste, nekatere smo že bile postavljene pred dejstno da smo že bile/ smo spetuser posted image čez rok), mene ful motijo sosedje, znanci, ljudje, ko so me mogoče 2x v življenju vidli ..in po večini žesnke, ki so že mame in ki vedo, kako tečno je to čakanje...

evo, prejle pridemo iz obiska in pride soseda dol, pa je rekla, da je glih hotla pridet vprašat, če je že kaj novega user posted image user posted image user posted image user posted image WTFuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kaj pa njo briga, saj splloh ne ve, kdaj imam rok, pa že nekaj sklepajo, da bi bilo treba it rodit ...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
6.9.2009 20:07:05   
tulpek
Barika, podpis pod tvojo objavo... ti ljudje so pa zgodba zase, ampak imam oster jezik in jim kar kaj nazaj rečem, tak da večinoma niti ne upajo kaj preveč govorit. Verjetno so bližnji že vse opozorili... sorodniki pa tako mamo kličejo, če je že kaj in mene pustijo pri miru.

Naj povem, da sem danes pridno vse pospravila in pobrisala... pa ne zato, ker bi verjela, da lahko to sproži porod, ampak zato, ker je bilo potrebno... Sem že vsaj 10krat vse pospravila z namenom, da bo user posted image prišel v pospravljeno in čisto, pa ga še ni user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 6.9.2009 20:09:25 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
6.9.2009 20:09:10   
dolenjka
Čer user posted image

Obljuba dela dolg, sem se vrnila v 1 kosu user posted image  user posted image

CTG je bil de lux kot pravi moj G, jaz sem baje tudi, tko da smo pol produžili do Portoroža in pojedli kosilce, pa 1 kepica sladoleda je padla za našega user posted image  user posted image , obisk pri prijateljih in veselo domov. Pravi dohtar da zgleda ok in da me nič veliko prej ne pričakuje user posted image  user posted image  Sem mu razložila da tut jaz nimam nobenega namena kaj veliko prej hodit rodit user posted image

Za seznam: naslednji pregled in CTG 14.9. user posted image

Aja pa še to: avgustovke, pejte rodit že, pa še Bariko sabo vzemte no user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
6.9.2009 20:19:39   
veselka
js sm misnla na to, da vaju user posted image hecata

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
6.9.2009 20:22:40   
barika

eh, to pa "tak al tak"user posted image user posted image user posted image , mene je že prvi, tak da sem se sprijaznalauser posted image user posted image user posted image
mene najbolj skrbi to, da bom spet ene 12 dni čez rok in bom mogla ostat v bolnici in čakat, da mi pospešijo, ker jaz bi rada bila samo 3 dni v P. ne pa 6 kot prvič, ker imam poln kufer teh bolnišničnih postelj in tega, da si moram z nekom nepoznanim sobo delit, ki smrči, potem ga še pa ruknat ne moreš ali pa it v dnevno spat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
6.9.2009 20:24:39   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Obljuba dela dolg, sem se vrnila v 1 kosu user posted image  user posted image

CTG je bil de lux kot pravi moj G, jaz sem baje tudi, tko da smo pol produžili do Portoroža in pojedli kosilce, pa 1 kepica sladoleda je padla za našega user posted image  user posted image , obisk pri prijateljih in veselo domov. Pravi dohtar da zgleda ok in da me nič veliko prej ne pričakuje user posted image  user posted image  Sem mu razložila da tut jaz nimam nobenega namena kaj veliko prej hodit rodit user posted image

Za seznam: naslednji pregled in CTG 14.9. user posted image

Aja pa še to: avgustovke, pejte rodit že, pa še Bariko sabo vzemte no user posted image

ja tale tvoj G je res faca. naju je po porodu prišel obiskat, pa povprašat, če je moja rožica že kej lulala... ker pač nihče ni nič rekel, je šel kr sestram rečt, da pogledajo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
6.9.2009 20:27:13   
veselka

eh, to pa "tak al tak"user posted image user posted image user posted image , mene je že prvi, tak da sem se sprijaznalauser posted image user posted image user posted image
mene najbolj skrbi to, da bom spet ene 12 dni čez rok in bom mogla ostat v bolnici in čakat, da mi pospešijo, ker jaz bi rada bila samo 3 dni v P. ne pa 6 kot prvič, ker imam poln kufer teh bolnišničnih postelj in tega, da si moram z nekom nepoznanim sobo delit, ki smrči, potem ga še pa ruknat ne moreš ali pa it v dnevno spat user posted image user posted image user posted image user posted image

vidš, zato pa sem jaz šla v Po, in je zraven mene spal moj user posted image sem pa tud komi čakala, da gremo domov.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?