|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.9.2009 8:29:40   
baby blue
Dobro jutro

Najprej... Mož* čestitke za sinčka user posted image user posted image

Moje spanje je bilo danes čudno... Sem se na vsake toliko časa zbujala pa bolelo me je v jajčnikih ampak spet nič konkretnega tako da smo še vedno 2v1 user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
6.9.2009 8:34:53   
dolenjka
Jutrouser posted image

Mi smo bili včeraj malo bolj bizi, ampak vse v mejahn normale, da ne bi Bety razočarala in ne šla z njo rodit user posted image

Čestitke Mož* user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem ravno pokofetkala, zdaj se grem pa počasi očedit v kopalnico, ker imam pregled v P, pa še torbe nisem naštimala, čeprav je rekel G da naj imam vse sabo user posted image  Sam bom naštimala, da ne bi izzivala ker tko je ziher ne bom rabila, drugače se pa lahko še kaj obrne user posted image

Potem gremo še na primorsko na sončka in sprehod, tako da vam poročam stanje po pregledu zvečer ali pa ju3 zjutraj user posted image

Če bo šla katera v Rim, ji pa želim hitro pot in vse najlepše user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
6.9.2009 8:48:21   
Anya22
Jutro, nosečke!!!!

To spanje me matra 100 na uro, slabo spim, samo lulam, otroček mi pritiska ful navzdol, ščipa me, vendar noče še priti ven user posted image .

Naj napišem za seznam, da imam kontrolo 9.9 + CTG, ker 2.9 sem bila v P in nisem šla na kontrolo takrat.

Sem vidla, da je 12.9 prvi lunin krajec, mogoče se bo takrat dogajalo kaj. Upam!!!!!!!!!

Mož, iskrene čestitke za fantiča Klemena.

Kar se tiče pa čep - a, je obarvan krvavo!! Je kot nekakšna krvava sluz.

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
6.9.2009 8:58:59   
klaja
Mož* čestitke za Klemna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
6.9.2009 9:09:48   
polari
Dobro jutro!

Mož*, čestitke za sinčeka user posted image user posted image user posted image

Prav fajn je prit zjutraj sem gor, pa prebrat take lepe novičke.....user posted image

Mene tak vse boli....boki, mislim...od spanja...kot da  bi bla fuuuul zaležana...ah, saj bo.....še 10 dni...user posted image

Pravkar jem zajtrk - čokolino user posted image user posted image user posted image .....saj vem......user posted image

Potem pa še hitro skočim v trgovino....pogrešam sadje...
Kaki lep dan se je naredil zunaj.....To je zdaj užitek, ne pa tista hica prej....lepo 21 stopinj, sonček......pašeeeeeeeeee user posted image

Aja, o čepu ne vem jaz nič povedat.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
6.9.2009 9:16:58   
zadovoljnalana
Moja izkušnja prvega poroda:

Glede čepa pri meni je bilo prvič tako. Nič čez dan. Ob enih zjutraj čisto malo odtekala voda, kot da lulam, sploh nisem vedela da je, no potem sem počasi skužla, da je plodovnica. Takoj zatem čep. Krvava kepica, sluz. Takoj zatem hudi popadki, nič na pol ure, na par minut. Pol treh sem bila v porodnišnici odprta sedem prstov. Popadki do pol šestih. Potem potiskanje do 5.54 in evo punčka je bila zunaj. Ker je bilo vse zelo na hitro hemoroidi in rezana.

Zdaj pa imam rok v sredo in sem že tako nervozna, nič prav ne spim. Groza.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
6.9.2009 9:49:01   
Tanik
Dobro jutro,

danes sem pa za spremembo malo več spala, samo 3x obisk wc-ja, uf, boljše kot 6x.
kavico že spila, zdaj pa ne vem kaj naj počnem user posted image

mož* čestitke user posted image

bety11 nosečniški pas, zakaj naj bi ga rabila? a si me zamenjala s kero?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
6.9.2009 9:51:45   
tulpek
Mož, čestitam user posted image user posted image user posted image .

Pa naj povem še eno novico: danes je rodila predzadnja avgustovka (pa še ta je imela datum 1. septembra), samo js še čakam user posted image user posted image user posted image user posted image .
Znaki pa... še vedno NIČ od NIČ. Tisto lažno špikanje včeraj se je končalo, kakor hitro sem se ulegla v posteljo. Boste vse rodile pred mano user posted image .

(odgovor članu zadovoljnalana)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
6.9.2009 10:37:24   
barika
Tudi jaz sem še tu .. z "groznimi" bolečinami v predelu medenice - včeraj mi je babica v P. rekla, da se pač vse širi ... ja, samo če bo šlo takle naprej, me bo raztrgalo...

pa ful mi od nekje burek diši ... mmmmmm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
6.9.2009 11:13:08   
Tanik
tulpek a si ti prepričana, da se niso zmotili v tvojem PDP?user posted image to je pa res že čudno.
ne bom nič govorila, da ne bom jaz na koncu tako pri oktoberkah user posted image

Žan

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
6.9.2009 11:25:59   
tulpek
Zagotovo se niso zmotili, ker sem imela točne cikle in tako očitne ovulacije, da točno vem, kdaj sva naredila  user posted image , oz. kateri dan je bil tisti kritični. In ta moj datum se čisto sklada z datumom od G. Lahko bi bil edino kak dan gor ali dol, če bi šlo za nekaj urni zamik. 

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
6.9.2009 11:29:11   
Tanik
jaz vsak dan nate mislim in želim da boš imela bebija v naročju, prav pogledam telefon, če je kaj.user posted image

Žan

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
6.9.2009 11:50:36   
Bety11
Tanik....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Spraševala si, zakaj tako pogosto greš na WC zvečer in če poznamo zdravilo za to.

In moj nasvet je nosečniški pas, da otrok ne tišči tako močno navzdol in ne potiska na sečevode, pa da nimaš vseskozi obutka, da moraš lulati.......kapiš????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
6.9.2009 12:22:51   
baby blue
Danes sem že cel dan taka kot bi bila polomljena... Komaj hodim in se premikam sem kot stara mama tam pri 80 user posted image user posted image Vse mi dol pritiska pa po celem delu trebuha in križa me kar boli nekaj... Enkrat tu enkrat tam...

Grem nazaj ležat

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
6.9.2009 12:22:56   
sonchek
hej..

IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Kar se tiče pa čep - a, je obarvan krvavo!! Je kot nekakšna krvava sluz.

ja točno takouser posted image user posted image user posted image

..tudi mi še kr čakamo..no pa saj ima še čas..vsak dan ko je dlje not bolje je za njega..tako da naj še kr mal počaka..seveda do PDP-ja..user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
6.9.2009 13:11:04   
Nepoznana
Ojla!

Da ne bom spet samo "špijonirala", se vam še malo javim...Sicer nimam kaj pametnega povedat, ampak vseeno user posted image

Danes čez 14 dni naj bi moja bejba privekala na svet. Me prav zanima, če bo res, ali bom tako kot Tulpek user posted image

Mož, čestitke za user posted image !

Sicer pa tudi jaz hodim vsaj po ene 5x na wc, spim kar dobro odkar se je ohladilo, čez dan pa itak nič pametnega ne počnem, ker se mi ne da ali se  pa tako hitro utrudim, da kmalu odneham. Imam pač to srečo, da si lahko privoščim ogromno počitka user posted image .

Uživajte, Tulpek, tebi pa želim čim prejšnjo "odrešitev"!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
6.9.2009 13:24:19   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tanik....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Spraševala si, zakaj tako pogosto greš na WC zvečer in če poznamo zdravilo za to.

In moj nasvet je nosečniški pas, da otrok ne tišči tako močno navzdol in ne potiska na sečevode, pa da nimaš vseskozi obutka, da moraš lulati.......kapiš????user posted image user posted image user posted image

kapiš user posted image , joj sem smotkica user posted image , dam vprašanje pol pa pozabim.

Žan

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
6.9.2009 13:27:12   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

sej mogoče bova pa še na isti dan rodili, meni so včeraj v P rekli, da je bolj realen datum 13.9. tko da pustimo se presenetiti...bova pa na koncu obe user posted image

nič zdej grem pa res spat...dost za dons

A ti si še kar tukaj? Hitr za Tejo in Žigcem se podituser posted image user posted image user posted image , potem pa v P po novega člana user posted image user posted image user posted image user posted image .
Držim pesti, da čimprej dočakate še enega člana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
6.9.2009 13:50:12   
Pupček
Hojla user posted image ,

čestitke novopečenim mamicam! user posted image user posted image user posted image  

VilaMalina tvoja mikena je pa ta prava pupa. upam da porod ni bil pre hud.
Altaja user posted image user posted image user posted image , je bil že čas.

še malo pa bo tema Septembrčki 2009 aktualna, komi čakam.user posted image

jaz pa kr malo pogrešam buši user posted image . žal mi je, da ga nisem zadnji dan poslikala, zadnja slika ki jo imam je slikana 1 teden pred porodom, ampak sej se od takrat ni veliko spremenil. no naj se še malo pohvalim... spet sem na svojih kilah user posted image . zgleda da sem bila res polna vode, tko da Tulpek (če se ne motim je tebe skbela maščoba), to je verjetno samo voda in po porodu gre sama od sebe.

No, uživajte, pa čimprej prešaltajte na novo temo, da vas bom lahko brala user posted image .

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
6.9.2009 14:14:10   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

še malo pa bo tema Septembrčki 2009 aktualna, komi čakam.user posted image

Čau septemberke...
najprej čestitke vsem mladim mamicam septemberkam user posted image user posted image user posted image , ostalim želim da bi dnevi do tistega ko boste svoj zakladek imele ob sebi minili čim hitrej in brez težav.

strinjam se s pupček in tud jzt komej čakam da se preselimo na temo naših sončkov user posted image

mi smo sicer kar ok, nočni sprehodi po stanovanju, podiranje kupčka, previjanje in hranjenje je tisto kar počnemo..., Maks se veselo crta, z očijem sta prava zaveznika, oči je čist na frišno zalublen user posted image

tulpek držim pesti da boš res čim prej cartala in verjamem da se ti tole že pošteno vleče...

vsem k še čakate dan D zaželim srečno.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
6.9.2009 14:46:41   
kepica
Hojla punceuser posted image

Sem vas prišla malo pogledat, da vidim, če se kaj dogaja.
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam: cukr07, vila MaLiNa, Larilu, altajauser posted image user posted image user posted image

barika in tulpek, kaj sta še vedno tukajuser posted image Vsaj na vaju sem računala, da sta šli za mano v Rimuser posted image Držim pesti, da ne bosta več dolgo 2v1.

Ja, pa obveščam vas, da spet sprejemam vaše sms-euser posted image

Zahvaljujem se vam za vse čestitke in lepe želje ob rojstvu naše male kepiceuser posted image user posted image

Včeraj sva z Anžetom prišla domov, so naju spustili en dan prej, ker sva se lepo dojila in ker nisem bila nič šivanauser posted image user posted image

Pa še poročilo iz P:
V sredo 2.9. sem zjutraj imala amnioskopijo, kjer so mi povedali, da je plodovnica mlečna in gosta in da, če se prej ne začne, da mi v petek 4.9. sprožijo porod. Po pregledu mi je trebuh veliko otrdeval, nisem pa čutila nobenih bolečin. Zvečer, okoli 18h, me je pri otrdevanju rahlo bolelo v predelu maternice, kot ob M, ampak se nisem posebej ozirala na to. Okoli 19h mi je vse skupaj postalo malo sumljivo in sem se šla raje stuširat. Takoj po tuširanju pa  se mi je odluščil velik del krvavega čepa, ki me ni preveč ganil, saj se mi je to dogajalo že par dni. Še malega sem dala v posteljo, ko se mi je nekaj ulilo. Grem gledat in ni bil čep, ampak bledo rumena tekočina (pozor:  plodovnica ni vedno prozorne barve, sploh, če je že zelo mlečna). Ker se mi je to še parkrat ponovilo, sva z možem ob 21h odšla v P. Popadkov nisem imela, razen nenehnega otrdevanja trebuha. Ob 21.30 sem bila že priklopljena na ctg, odprta 3cm. Vmes sem čutila otrdevanje trebuha, brez bolečin, ctg pa ni kazal kakšnega velikega dogajanja. Po ctg-ju sem šla še na klistir, hodila po hodniku in čakala, da se kaj prične, ampak mene ni nič bolelo, trebuh pa sem imela čisto trd. Ob 11h sem prišla v porodno, odprta 6cmuser posted image Potem so mi nastavili EA in umetne popadke. Popadkov nisem čutila nič, čeprav jih je ctg risal, odpirala sem se zelo hitro, malo do 1h ponoči sem dobila še dve svečki, potem pa sem kmalu čutila pritisk na presredek. Priletita babici in rekli, da bomo rodiliuser posted image Sem bila čisto presenečena, ker me še nič ni bolelouser posted image Na hitro sta vse pripravili. Potisnem enkrat, pride glavica, potem smo en popadek počakali, da se ne bi strgala, potem pa je prišel tretji popadek, pritisnem in mali je bil rojen ob 1:02. Vse skupaj torej 2h v porodni sobi, brez bolečinuser posted image user posted image Še danes ne morem verjet, kako je šlo vse skupaj hitro, sploh pa neboleče. Imela sem dve super babici, ki sta pazili na moj presredek, tako, da nisem nič šivana. Porod pa je bil res ekspresen. Sem se hecala, da je bilo tako, kot bi šla v trgovino po štruco kruhauser posted image
Na oddelku je bilo tudi super. Z Anžetom se lepo dojiva na 3-4 ure, mleka imam za izvoz. Vsi smo presrečni, da imamo doma spet malo štručko, ki se je sploh ne moremo nagledatuser posted image user posted image

Pa še slikica naše male štručke

user posted image

Lepo rojevajte, naj bodo vaši porodi hitri in čim manj boleči. Sploh pa, ko v rokah držiš svojo štručko, pozabiš na vse. Sreče ob tem se res ne da opisat in vse jo boste doživele ta mesec, če ne na PDP, pa kakšen dan čez. Važno, da jo boste.
Uživajte še v zadnjih nosečniških dneh. Vas pridem še kaj pogledatuser posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
6.9.2009 15:53:11   
Nepoznana
Iiiiiiiii, kepica, kakšen cukrček!

Meni pa zadnji dve uri tko trebuh otrdeva, da komi diham...user posted image Počivam na veliko. Kaj bi pa to pomenilo, pa boh ve.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
6.9.2009 16:04:54   
Lubenička
Pozdravljene,

3 dni do PDP-ja...a še vedno 2 v 1 user posted image

Kepica...če bi vsaka imela tak porod...bi bile P vsak dan polne user posted image
zelo lepega fantka imaš...pravega princa user posted image

Punce...šibam papcat...je moj user posted image kuhal. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
6.9.2009 16:27:16   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

jaz vsak dan nate mislim in želim da boš imela bebija v naročju, prav pogledam telefon, če je kaj.user posted image

Hvala user posted image .
Js sem že na pol obupala, sedaj je pa postal še moj siten in pol toliko tečen, kot sem js.... ker se še nič ne dogaja. Bom videla, kaj bo jutri.

Sem bila na pregledu in črta za popadke RAVNA, še nikoli ni bila skoraj čisto ravna črta, nič od nič. CTG od otročka pa tak, kot mora biti. Sedaj imam kontrole vsak dan. Če si mi ne bo zmešalo od čakanja na user posted image se mi bo pa od obiskov P in CTG-jev.

In vprašala sem, če se z UZ vidi, če je plodovnica zelena oz. če se je bebi pokakal in G mi je rekla, DA SE NE VIDI!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
6.9.2009 16:29:52   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

no naj se še malo pohvalim... spet sem na svojih kilah user posted image . zgleda da sem bila res polna vode, tko da Tulpek (če se ne motim je tebe skbela maščoba), to je verjetno samo voda in po porodu gre sama od sebe.

Bilo bi lepo, ampak mislim, da se mora odsotnost rekreacije tudi nekje poznat. Prej sem 5krat/teden vsaj eno uro nekaj športala, zdaj pa nič. Ampak pustimo se presenetit.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?