Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:22:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - malo grem v spovednico v stolnico saj ti nebi škodlo, tud če bi večkrat šla kot pa enkrat na leto A obleke si dobila za tamala sva?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:22:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - sem ti hotela napisat kaj pa mullerjevim manjka .Ne menjavaj toliko ,pa bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:24:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - sem ti hotela napisat kaj pa mullerjevim manjka .Ne menjavaj toliko ,pa bo. Ma veš kak je..Muller je taaak daleč, DM pa mam čez cesto. Sicer pa sta mi je tašča & mami zadnjič prinesli Hoferjeve in so mi ful l vredu, ker so kot Pamperske. Razlika smo da Hoferjeve ne zaudarjajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:24:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
obleke- nebi ti govorila.Na koncu mi je vse opalilo in sem nekaj skup zmučkala .Če bomo na sliki kak zgledli te dobiš po mailu pa ne tak kot ti meni pošiljaš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:25:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - dobiš v četrtek od mene naše plenice
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:29:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA obleke- nebi ti govorila.Na koncu mi je vse opalilo in sem nekaj skup zmučkala .Če bomo na sliki kak zgledli te dobiš po mailu pa ne tak kot ti meni pošiljaš pa če mi ne gre, no daj me razumi napiše da ni prav mail naslov. Te pa ne vem kaj si mi dala za enega Dobiš v čet. VSEEEEE na CD-ju od prve slike do zadnje pa še kako mojo vmes
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:29:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - dobiš v četrtek od mene naše plenice kaj, da jih bom lahko vonjala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:33:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - malo grem v spovednico v stolnico saj ti nebi škodlo, tud če bi večkrat šla kot pa enkrat na leto A obleke si dobila za tamala sva? Aha...krst torej! Kapiram!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:35:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - dobiš v četrtek od mene naše plenice kaj, da jih bom lahko vonjala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:37:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sta me spomnili sedaj...Kje pa je MalaČebelica? Tudi jaz imam zanjo nekaj slikic od našega srečanja, ki smo ga imeli v Biogradu. No, pa ona jih tudi ima nekaj zame!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:38:27
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič drage moje, se odpravljam v posteljo, ker se iz spalnice sliši prijetna glasba (beri - smrčanje) tak da se odpravljam spat,preden se vklopi še druga melodija Lahko noč. Za lažje spanje in lepše sanje pa vam poklanjam tega fantiča
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:39:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sta me spomnili sedaj...Kje pa je MalaČebelica? Tudi jaz imam zanjo nekaj slikic od našega srečanja, ki smo ga imeli v Biogradu. No, pa ona jih tudi ima nekaj zame! Jaz sem eno že videla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:39:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa LAHKO NOČ! Fantiča pa Persidi prepustim, ker meni nekak ni všeč! Žal!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:40:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sta me spomnili sedaj...Kje pa je MalaČebelica? Tudi jaz imam zanjo nekaj slikic od našega srečanja, ki smo ga imeli v Biogradu. No, pa ona jih tudi ima nekaj zame! Jaz sem eno že videla Vem ja....pa še ena tu gor! Od drugih pa nimam mailov.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:44:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida, če mi na ZS pošlješ e-mail naslov, ti lahko jaz pošljem slikice od našega zadnjega srečanja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 23:01:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
babike nočko kokica imaš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 23:13:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA babike nočko kokica imaš LAHKO NOČ, Persida! Persida imaš nazaj! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 6.9.2009 12:16:24
|
|
|
|
NoBady
|
DAAAAAAAAAAAAAN! Ka pa to zdej, še vse spite? Vsem želim eno lepo sončno nedeljo..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 6.9.2009 14:02:28
|
|
|
|
tasa_m
|
pa kaj zaj babnice, kaj te štrajkate tukaj? Ponavadi take pridne čvekulje vsaj zvečer, zdaj pa še to ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 6.9.2009 15:52:10
|
|
|
|
NoBady
|
pa zgleda res štrajkate...no zuni je tak fajni luft, sonce sije...nič čudnega da nobene nikjer...js mam pa eno uprašanje...kaj naj dam Taju da ne bo imel več driske..mislim da ima drisko...ker ni klobase tak kot ponavadi ampak je voda obarvana pa rdečo ritko ima... in to že od včeri...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 6.9.2009 17:10:22
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Dober daaaaaaaaaaaaaaaannnn.... GOSPA se javlja na raport... morem it pogledat če sm sploh še na seznamu jutri mam izpit (ja.. super medeni tedni, vem ) tako da za net nimam kaj dosti časa... se bom pa od torka naprej bolj javljala in vestno opravljala svojo dolžnost POROKA je bla prečudovita in če bi lahko.. bi še enkrat ponovila papa pupce moje
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 6.9.2009 17:11:09 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 6.9.2009 17:11:37
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa zgleda res štrajkate...no zuni je tak fajni luft, sonce sije...nič čudnega da nobene nikjer...js mam pa eno uprašanje...kaj naj dam Taju da ne bo imel več driske..mislim da ima drisko...ker ni klobase tak kot ponavadi ampak je voda obarvana pa rdečo ritko ima... in to že od včeri... em... js se ne spoznam na te zadeve.. sori
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 6.9.2009 19:07:21
|
|
|
|
tasa_m
|
NoBady če se ne motim so zadnjič punce govorile da pomaga jabolko, ki dlje časa stoji prav tako pa tudi banana, ki stoji.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 6.9.2009 19:36:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m NoBady če se ne motim so zadnjič punce govorile da pomaga jabolko, ki dlje časa stoji prav tako pa tudi banana, ki stoji. Res je tako..pri nas je to takoj delovalo...sem mu pa kar oboje skupaj zmešala....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 6.9.2009 19:37:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dober daaaaaaaaaaaaaaaannnn.... GOSPA se javlja na raport... morem it pogledat če sm sploh še na seznamu jutri mam izpit (ja.. super medeni tedni, vem ) tako da za net nimam kaj dosti časa... se bom pa od torka naprej bolj javljala in vestno opravljala svojo dolžnost POROKA je bla prečudovita in če bi lahko.. bi še enkrat ponovila papa pupce moje Ooooo, GOSPA!!! Hitro se vrni, da mi sporočiš podrobnosti! Jutri pa bom držala pesti!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?