Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 10:55:55
|
|
|
|
Najaa
|
OMB, Persida, pozabla sem!!!! Oprosti! VSE NAJBOLJŠE BAVCEMA ZA 8 MESECEV!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 10:57:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sta me spomnili sedaj...Kje pa je MalaČebelica? Tudi jaz imam zanjo nekaj slikic od našega srečanja, ki smo ga imeli v Biogradu. No, pa ona jih tudi ima nekaj zame! Jaz sem eno že videla Vem ja....pa še ena tu gor! Od drugih pa nimam mailov. Jaz!! tukaj. želite? jaz mam tudi za tebe slikice ja Kokica. samo še mam tudi en filmček, ko Valntin skače. pa ti ne morem tega na mail dat ker je preveč...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 11:03:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
vse najboljše Nikica pikica in Persidina bavca kaj si ti nor kak čas beži
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 12:53:03
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica vse najboljše Nikica pikica in Persidina bavca kaj si ti nor kak čas beži čestitke še z moje strani
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 12:55:13
|
|
|
|
trezika
|
Maruša je pa dans jedla proseno kašo z jabolkom in slivo.... me je ful presenetla kako je jedla še bolj pa je bil ati presenečen ker je bil ziher da ji ne bo za jest on itak pravi da ji zdaj še kr naj dajem takšne stvari za jest... ko pa bo enkrat meso probala pa baje adijo zelenjava in podobne čorbe upam, da mu res ne bo še pri tem podobna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 14:46:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dan, a jaz sem še na seznamu kako ste? mi smo OK, Žiga skače po svoje, možek rihta strope v zgornjem štuku, Lea pa kao spi; tudi naša gospodična je začela z GH, no malo več poje kot pred kakim tednom ampak še zmeraj prisega na joško, kaj pa čmo.... nekaj me zanima: ali ima katera doma pralni in sušilni stroj tak, ki se polne od zgoraj? če da, kako ste zadovoljne z njimi in katera znamka je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 15:27:02
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa zgleda res štrajkate...no zuni je tak fajni luft, sonce sije...nič čudnega da nobene nikjer...js mam pa eno uprašanje...kaj naj dam Taju da ne bo imel več driske..mislim da ima drisko...ker ni klobase tak kot ponavadi ampak je voda obarvana pa rdečo ritko ima... in to že od včeri... Nika je tudi danes kakala na ful in bilo je tekoče. Jaz sumim zobke, ker slini se 100 na uro, sitna je prav tako, pa občuti se malo hrapavo na dlesni. Kdaj bo vzunaj, pa kdo bi vedel? a driska je lahko zaradi zobov? no jabolko sm mu dala pa ni nič pomagalo... ma siten je ful včeri ob pol polnči se je zbudil in v tak jok...ne vem al je kej sanjal al kaj...kr naenkrat ni ga blo mgoče potlažit..potem sm mu dala za jest je vse pojedel in še vedno jokal....sm mu dala tudi čaj ma ni dosti pomagalo...pol se je le potlažil in zaspal nazaj... dans pa spet neki tečnari, ma sploh ga nisem navajena tazga ... pa sploh nočem rečt da so krivi zobi ker to govorim že 3 mesece....pa še vedno nič... sej ne da jih komi čakam samo čudno je ko ima taka obdobja ko pojma nimam kaj mu je...no čeprav tudi mi navadni smrtniki nismo vedno dobre volje .....ma bo že...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 15:27:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VČERAJ SO PRAZNOVALI: 7 MESECEV LIA OD CITE. 6 MESECEV MARCEL OD SPPS IN MATEVŽ OD MEDIUHEC.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 15:27:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica vse najboljše Nikica pikica in Persidina bavca kaj si ti nor kak čas beži čestitke še z moje strani pa še z moje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 15:28:19
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV MOJA MALA PIKICA NIKICA. in vse najboljše ANŽETU ter TOMAŽU za 8mesecev
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 15:48:29
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica vse najboljše Nikica pikica in Persidina bavca kaj si ti nor kak čas beži čestitke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 16:01:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV MOJA MALA PIKICA NIKICA. in vse najboljše ANŽETU ter TOMAŽU za 8mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 16:15:18
|
|
|
|
Najaa
|
mamaM kaj se sam zato javljaš, da boš ostala na seznamu haha NoBady, ja, lahko je driska zarad zobkov.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 16:27:41
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM kaj se sam zato javljaš, da boš ostala na seznamu haha NoBady, ja, lahko je driska zarad zobkov. joj prosim naj že pridejo veeeeen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 16:40:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM kaj se sam zato javljaš, da boš ostala na seznamu haha NoBady, ja, lahko je driska zarad zobkov. joj prosim naj že pridejo veeeeen Jaaaa! Pa se mu že kaj vidi? Nika ima malo hrapavo, sam to še ni to. Če bi držalo, da pri vseh otrocih v družini pridejo pribl. isti čas ven, bi ga morala Nika dobit - danes. Tiji je prvi zobek pokukal ven točno na 7 mesecev.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 19:19:49
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Mi smo imeli pa danes posvetovalnico in podatki so naslednji: teža 7300g ter velika 68 cm.Aja imamo pa tudi fajn napeto zgornjo dlesen, tako da je baje vprašanje časa kdaj bodo zobkiIn boge moje zize a ne.No sej bomo vidli. Drugače pa Tjaša že en čas govori nekaj podobnega ata(on je pač treniral od rojstva, da bo ja to prva beseda ), da pa ni dovolj hudo, pa govori še Dada, ki je pa atijeva bivša jah o mama, ki jo je rojevala 5 ur pa ne duha ne sluha In tak so otroci mami hvaležni naslednja P 15.10
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:02:43
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Mi smo imeli pa danes posvetovalnico in podatki so naslednji: teža 7300g ter velika 68 cm.Aja imamo pa tudi fajn napeto zgornjo dlesen, tako da je baje vprašanje časa kdaj bodo zobkiIn boge moje zize a ne.No sej bomo vidli. Drugače pa Tjaša že en čas govori nekaj podobnega ata(on je pač treniral od rojstva, da bo ja to prva beseda ), da pa ni dovolj hudo, pa govori še Dada, ki je pa atijeva bivša jah o mama, ki jo je rojevala 5 ur pa ne duha ne sluha In tak so otroci mami hvaležni naslednja P 15.10 ZA LEPO NAPREDOVANJE... ja kar se pa govorjenja tiče je pa Taj trenutno pri BABA ... Tko da fehtam za MAMA pa se mi samo nasmeji in reče BABABABABABABA.... tko da pol raj kr neham
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:04:55
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM kaj se sam zato javljaš, da boš ostala na seznamu haha NoBady, ja, lahko je driska zarad zobkov. joj prosim naj že pridejo veeeeen Jaaaa! Pa se mu že kaj vidi? Nika ima malo hrapavo, sam to še ni to. Če bi držalo, da pri vseh otrocih v družini pridejo pribl. isti čas ven, bi ga morala Nika dobit - danes. Tiji je prvi zobek pokukal ven točno na 7 mesecev. no da ne boš jutri rekla danes imamo prvi zob drgač se pa Taju vidijo samo črtice bele...to je pa tak že od 3.meseca...al sm pa že jst mal čorava, sej ni važn...ko bo, pač bo no...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:44:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps KOKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TUUUUKAJJJJJ!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:44:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Niste resne! Grem...na kebab...papa....LAHKO NOČ! se boš zredila, če boš tak pozno jedla.... Se ne sekiram več!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:44:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sta me spomnili sedaj...Kje pa je MalaČebelica? Tudi jaz imam zanjo nekaj slikic od našega srečanja, ki smo ga imeli v Biogradu. No, pa ona jih tudi ima nekaj zame! Jaz sem eno že videla Vem ja....pa še ena tu gor! Od drugih pa nimam mailov. Jaz!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:44:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VČERAJ SO PRAZNOVALI: 7 MESECEV LIA OD CITE. 6 MESECEV MARCEL OD SPPS IN MATEVŽ OD MEDIUHEC. BRAVOOOOO!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:44:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV MOJA MALA PIKICA NIKICA. BRAVOOOOO!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:45:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE BAVCEMA ZA 8 MESECEV!!! BRAVOOOO!!! Mamica drži se! Se vidimo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 7.9.2009 20:48:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sta me spomnili sedaj...Kje pa je MalaČebelica? Tudi jaz imam zanjo nekaj slikic od našega srečanja, ki smo ga imeli v Biogradu. No, pa ona jih tudi ima nekaj zame! Jaz sem eno že videla Vem ja....pa še ena tu gor! Od drugih pa nimam mailov. Jaz!! tukaj. želite? jaz mam tudi za tebe slikice ja Kokica. samo še mam tudi en filmček, ko Valntin skače. pa ti ne morem tega na mail dat ker je preveč... Imaš ZS, MalaČebelica!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?