Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:18:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa ji daješ od mesa...skuhaš in ji daš z rižem in/ali zelenjavo? zaenkrat sva še samo na piščancu, ker nimam nič govedine doma,ko pa grem v trgovino pa so Milch reisi pomembnejši kot govedina in nanjo stalno pozabim . Sem ji enkrat piščanca popekla (na kančku olivnega olja) pa dala zraven krompir in rdečo peso, zdaj pa ji več ali manj skuham zelenjavno juho in noter kr vržem piščanca, da se zraven skuha. tak bom tudi jaz začela...Kako dolgo pa je sita po takem mesnem obroku? Ker moj frajer še vedno na 3 ure je! Lija je kakšne 2 urci že sita, tak da se nama dojenje ful zavleče. Sicer pa sem ugotovila, da ji tak ni nekaj najbolj za vlečt več, da ima raje na žlico. Po eni strani sem ful žalostna zarad tega, po drugi strani pa se tolažim, da sva pa vseeno se dojili 6.mesecev. Če bo šlo tako naprej, se bova dojili ponoči, zjutraj in zvečer. Čez dan pa bova ukinli. Itak se dojiva max.2krat na dan.. Uffff, samo!???? Od mesa, pa tak malo? Koliko pa poje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:31:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uffff, samo!???? Od mesa, pa tak malo? Koliko pa poje? ma poje tam okoli 100-120ml. Čist odvisno. Ja Lija je ful hitro lačna. Kaj pa boš na to rekla, zadnjič ji mami naredi juhico z mesom in je frajla bila po POL urah lačna tak da sva se dojili dobrih 10.min in je vlekla kot nora . Midve se ponavadi najeva v 5.-7.min.,takrat pa kr ni mogla nehat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:33:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uffff, samo!???? Od mesa, pa tak malo? Koliko pa poje? ma poje tam okoli 100-120ml. Čist odvisno. Ja Lija je ful hitro lačna. Kaj pa boš na to rekla, zadnjič ji mami naredi juhico z mesom in je frajla bila po POL urah lačna tak da sva se dojili dobrih 10.min in je vlekla kot nora . Midve se ponavadi najeva v 5.-7.min.,takrat pa kr ni mogla nehat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:42:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mogoče pa bo V. bolj priden in dlje časa vzdržal. Jaz ji zdaj dam na sredi obroka mal soka ali pa čaja za popit, da mal poplakne dol in pol vzdržima mal dlje. Saj verjamem da to belo meso tak rodo, da se ji mora zataknit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:45:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj je babike ne moreta spat jaz čakam kerega princa da bi jedel pa nič ,spita že od sedmih.Pri nas to ni navada .Ko se bom dol počla te ,pa bota začela ordinirat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:46:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica ,a si se že odomačila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:46:42
|
|
|
|
tasa_m
|
ooooo Persida, sem mislila da se boš Mariborčankam pridružla
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.9.2009 21:47:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:47:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj je babike ne moreta spat jaz čakam kerega princa da bi jedel pa nič ,spita že od sedmih.Pri nas to ni navada .Ko se bom dol počla te ,pa bota začela ordinirat. Oooo, Persida! Kako si? Ja, moj že tudi od 19h spi, pa bo spal do jutra z vmesnimi cmokanji za dudo in 1x za papico. Tak smo ga navadli, da hodi hitro spat, da ima še mama potem za RR čas!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:48:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica ,a si se že odomačila? Jaaaaaa!!! Prideš v četrtek na srečanje? Ti bom spet malo Valentina posodila!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 5.9.2009 21:49:21 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:49:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooooo Persida, sem mislila da se boš Mariborčankam pridružla Kak sma jo obe pozdravili z OOOOOO!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:49:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ..., da ima še mama potem za RR čas!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:49:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooooo Persida, sem mislila da se boš Mariborčankam pridružla Kak sma jo obe pozdravili z OOOOOO!!! ja, tak se štajerci pozdravljamo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 21:54:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Uporabice Pampers pleničk: Dajte mi prosim povedat, ali ste pri vam že tudi zasledile, da po nekaj kratnem uriniranju v pleničko, plenička full zaudarja? Jaz ne vem ali imamo mi neko škart robo ali kaj, v glavnem ko se L,. parkrat polula v pleničko, plenička tak smrdi da mi gor dviguje. Previjam jo na urco-urco pa pol, ker dlje časa ne vzdržim, da voham.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:07:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Uporabice Pampers pleničk: Dajte mi prosim povedat, ali ste pri vam že tudi zasledile, da po nekaj kratnem uriniranju v pleničko, plenička full zaudarja? Jaz ne vem ali imamo mi neko škart robo ali kaj, v glavnem ko se L,. parkrat polula v pleničko, plenička tak smrdi da mi gor dviguje. Previjam jo na urco-urco pa pol, ker dlje časa ne vzdržim, da voham. Jih uporabljam, izključno kupljene v Mullerju, pa ga previjam na cca 3 urce, ponoči pa zdrži tudi 12ur. Nekega ekstra smradu ne zaznavam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:10:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - pridem ,če pride skokica moram malo spet trenirat mišice pri nas malo popušča nošenje povdarek na "malo" tasi - malo ti sledim , ,če si glih ti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:12:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - kdaj pa je urin že dišal mi povej .Pri nas ne smrdijo plenice ampak tisto kar se na lu,lu,lulaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:14:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - kdaj pa je urin že dišal mi povej .Pri nas ne smrdijo plenice ampak tisto kar se na lu,lu,lulaaaaaaaaaaa ja ni dišal, samo še nisem pri nobenih plenicah tolko vohala, kot voham pri teh Pamperskah. Pa imam Made in Germany za katere pravijo da so dost boljše. Vraga so In imte že vse parajt za jutrišnji dogodek? KJe vas počakam da vas pofotografiram? (hecam se)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:15:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jih uporabljam, izključno kupljene v Mullerju, pa ga previjam na cca 3 urce, ponoči pa zdrži tudi 12ur. Nekega ekstra smradu ne zaznavam! srečnica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:17:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - kdaj pa je urin že dišal mi povej .Pri nas ne smrdijo plenice ampak tisto kar se na lu,lu,lulaaaaaaaaaaa ja ni dišal, samo še nisem pri nobenih plenicah tolko vohala, kot voham pri teh Pamperskah. Pa imam Made in Germany za katere pravijo da so dost boljše. Vraga so In imte že vse parajt za jutrišnji dogodek? KJe vas počakam da vas pofotografiram? (hecam se) Kaj pa bo, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:18:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - kdaj pa je urin že dišal mi povej .Pri nas ne smrdijo plenice ampak tisto kar se na lu,lu,lulaaaaaaaaaaa ja ni dišal, samo še nisem pri nobenih plenicah tolko vohala, kot voham pri teh Pamperskah. Pa imam Made in Germany za katere pravijo da so dost boljše. Vraga so In imte že vse parajt za jutrišnji dogodek? KJe vas počakam da vas pofotografiram? (hecam se) Meni pa so zakon!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:18:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - kdaj pa je urin že dišal mi povej .Pri nas ne smrdijo plenice ampak tisto kar se na lu,lu,lulaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:19:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - pridem ,če pride skokica moram malo spet trenirat mišice pri nas malo popušča nošenje povdarek na "malo" tasi - malo ti sledim , ,če si glih ti pride, pride!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:20:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - pridem ,če pride skokica moram malo spet trenirat mišice pri nas malo popušča nošenje povdarek na "malo" tasi - malo ti sledim , ,če si glih ti pride, pride!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:21:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - malo grem v spovednico v stolnico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 5.9.2009 22:21:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Meni pa so zakon! Veš kaj, te Pamperske ki jih imava zdaj so iz Austrije iz DMa in piše made in Germany. Finta pa je v tem, da je sama plenička narejena čisto enako,kot tista katera je narejena za Poljski trg Ponavadi so Made in Germany v podlogi (al kak se reče) drugačne, kot made in Poland. Ta pa je čist enaka Mogoče zato tak smrad. Sem pa kupila tudi Mullerjeve Activ Fit in takoj ko uporabimo te (jih imamo še okol 20) grem na tiste..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?