Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 12:26:58
|
|
|
|
ninka80
|
nezy85, včasih si pa policaji res preveč dovolijo. tassika, ti kr pojdi v H&M al pa C& A, pa boš sigurno kej luškanga dobila. Jst si cunj zame ne bom kupovala, no, kako majčko si morm kupit za na fešte in to je to. Letos majo vsi neke okrogle (mami 50, teta 50, tast 70) , tako da bo še veselo. Hlač pa ne bom, mam še ene lanene, pa ene navadne, še od prve nosečnosti, pa bojo dobre. Ker večino časa bom pa itak v trenirki, k nisem več v službi. Ta vikend gremo pa mal v "mama hotel", da mojadva po dolgem času spet mal malega vidita. Pa da ju tamal spet okol prsta navije .
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 12:37:45
|
|
|
|
petkapet
|
Pozdravljene, haha, mi2 se še tudi nisva odločila glede imena. Iiii, Pi82ka, meni je tudi zelo všeč Lovro, pa mojemu ni preveč. Drugače pa so mi všeč še Peter, Tine, Nejc, Rok, pa še par drugih. Če se pa ne bova uskladila, bova pa določla ena 3 imena, ki so nama všeč, pa žrebala .
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 13:23:52
|
|
|
|
mayamaya
|
Ejla jaz sem pa danes tako vesela. sem prišla zdej s pregleda - UZ kontrole rasti. Vse je na svojem mestu, vse prav veliko, otroček je prav velik in že lepo postavljen na glavico ij težek okoli 1500g. Straha za kaj prezgodnjega po mnenju g ni, ker je posteljica lepo zdaj in ni nizko . In nimam ''cukra'' tega sem se še najbolj bala, ker sem kar sladkosneda . so bile vrednosti krepko pod mejo. je bil pa moj tudi včeraj hiperaktiven. zgleda, da je bila res luna v igri. aja, pa včeraj zvečer sva v postelji izbrala imena za fantka in punčko. to sploh ni tako enostavno. ob vsej poplavi imen, meni skoraj nobeno ne ''potegne''. je bil kar problem se uskladit. no, na koncu sva izbirala med 2 za punčko, za fantka pa je obveljalo od dragega, ker jaz sploh nisem imela nobene ideje
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 13:25:27
|
|
|
|
mayamaya
|
aja, pa najbrž se bova odločila za darovanje matičnih celic. sva se malo z g tudi o tem pogovarjala, da sva slišala še stališče uradne medicine.
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 13:33:13
|
|
|
|
rožica13
|
A da so dobili v H&M novo kolekcijo, pol je pa treba it čim prej da vse ne poberejo. Jaz nujno rabim ene hlače, tako bi imela kavbojke ker jih nisem mela na riti že ohoho časa, ostale imam pa poletne pa saj bi še šlo ampak me tišči elastika v trebuh, ne vem zakaj delajo tako močene. Joj imena, ne mi jih omenjat ker ošpice dobim, ker se ne moreva odločiti, mojmu ni nič všeč kar je meni, tisto ime ki je pa moj izbral pa meni ne potegne tako kot katero drugo. Sej je ful lepo ampak ne vem mi ne potegne tako lepo. Tassika a da je pa tvoja kolegica v porodni pa ima 15.10. drugače rok, ojojoj, saj me bo še kap! Če tako gledam sem lahko jaz na vrsti že čez 2 tedna pa nimam še ničesar pripravljenega ker stvari ne tečejo kot bi si želela. Ampak ne smemo zganjati panike, to bom malo mojemu zatežila, da greva vsaj kupit vse, pa čeprav bo potem po vrečkah stalo.
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 13:47:25
|
|
|
|
Metuljcica77
|
tolk ste luštne z izbiranjem imen ...jst sem imela že pred leti izbrano ime za punčko in ko smo zvedel da bomo imeli deklico za fantka bi pa kr mal tuhtala ... a veste, sem slišala zdaj že za par primerov, da sta si mamica in očka v porodni sobi, ko se je otroček roidl, v trenutku premislila, jima kr ni šlo že izbrano ime k otročku ki je ravnokar prijokal na svet ... to sploh ni lahka naloga, izbrat ime svojemu otroku, s katerim bo potem živel me zanima vaše mnenje okoli otroških ležalnikov/ gugalnikov ... a bo katera kupovala že sedaj oz. pred rojstvom?
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 14:10:24
|
|
|
|
Nezy85
|
Gugalnik sem že mislila kupit, sam bom še pa malo počakala!!
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 14:30:52
|
|
|
|
*I.am.happy*
|
Ležalniki oz. gugalniki...mogoče malenkost kasneje, definitivno pa, ker so baje zelo uporabni. V tem trenutku sem zmedena in ne vem kje naj začnem kar se oblekic itd tiče. Kozmetiko bom kar en dan v DMu in lekarni kupila pa prve pleničke. Pa še v Ikeo bi šla po kakšne frčkarije. Previjalna torba, ki pride pleg Mutsy-ja mi ni všeč in bi kakšno drugačo. Da je velika in uporabna.Mate kakšne ideje? Drugače je pa tole nakupovanje vsak dan težje, ker fizično ne gre. Itak mam pa gležnje včeraj in danes, no ja nimam jih!! Zalite totalno! To je tale vreme, pritisk, luna vse obenem. Katastrofa! Aja pa še nekaj za tiste punce, ki ste iz LJ. Na katerem od CSD-jev se urejajo papirji? Ker imava vsak svoje stalno bivališče, začasno še ni urejeno. Kam ne ker CSD? lepo bodite
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 14:40:45
|
|
|
|
tassika
|
Na tisti csd kjer imaš ti kot mati prijavljeno stalno prebivališče. Baje ima dm neke dobre previjalne torbe za solidno ceno, jaz sem jo gledala od quinny-a sam je takoj 50 eur.
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 15:19:02
|
|
|
|
Bojana82
|
Midva pa sva ležalnik - gugalnik že kupila in sicer sva se odločila za PegPeregotovega...res je malo dražji, vendar je meni pri tej stvari zelo pomembna kvaliteta, gledala pa sva nato, da je od novorojenčka dalje, da ima več nastavitev naklona, stabilnost, itd.... Pri prvem , mi je ta ležalnik prišel res prav, je zelo uporaben!
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 15:41:14
|
|
|
|
tassika
|
Tudi jaz imam pegperegotovga in mi je všeč ker ima toliko naklonov in sigurno ne bo imel dojenček ritke višje od glave kot se je eni zgodilo.
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 16:19:58
|
|
|
|
soča
|
Sicer se ne oglašam pogosto, ampak sem tko vesela za miško 73. Bravo miška73in držte se!
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 18:33:31
|
|
|
|
mayamaya
|
meni so pa ležalniki od chicco-ta všeč, samo ne vem še, če bi ga kupila že zdaj ali potem. a ve imate namen že kar na začetku jih imeti v ležalniku, ali kako gre to? priznam, da o tem še sploh nisem razmišljala in ste me kar presenetile.
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 19:21:29
|
|
|
|
Lupinca
|
miška73 ČESTIKE!!! upam da ste vsi ok in zdravi, ter da greste kmalu domov!! tassika...ma kaj te briga za bivšo ;) to je pa res zadnja zadeva, zarad katere se maš za sekirat karkol boš mela oblečeno boš super, ker imaš najlepši okras barbchen...a hodiš v Lj v šolo za starše? zdej pa grem mal ležečki, ker tud na našo žabiko luna tko vpliva da je čist hiper, na mene pa tko, da rabim zobotrebce med vekam, da imam lahko oči odprte
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 4.9.2009 20:40:50
|
|
|
|
barbchen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca barbchen...a hodiš v Lj v šolo za starše? ne kupinca, v Postojno in je ful fajn, smo imeli tako faco babico, da smo se ful narežali in tko sproščeno je bilo, bi jo kr mela zraven pri porodu, mogoče pa rata
|
|
RE: November2009 - 2. del 5.9.2009 7:33:33
|
|
|
|
valerija77
|
Pozdravljene Končno smo se preselili. Sicer smo se preselili že 13. avgusta, ampak na pohištvo smo pa čakali. Kuhinjo so mi montirali kar 3 dni tak da sem že skor živčnega dobla. Da o tv in internetu ne govorim, ker smo bli 3 tedne brez. Zdaj čakamo še na eno omaro, potem pa začnem pripravljati sobico še za novega člana. No se še tipkamo...
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 5.9.2009 8:22:31
|
|
|
|
tassika
|
Ojla punce, ja zsem pa danes zelo slabo spala, sem se zvečer najedla čevapčičev in pol sem bila žejna, pa želodec me je bolel ob dveh sem dobila sms in sem bila takoj budna, potem me je tiščalo na wc,... skratka vsega supaj sem dobro spala od 11do2 . Ampak saj bo, upam, ker pri nas je mrzlo in oblačno, dežuje pa trenutno ne. Še kavico skuham potem pa letiva po barvo za sobo, jaz res ne vem zakaj ravno bele vedno zmanjka, vse ostalo je pa na zalogi pri nama, če kakšna potrebuje imam oranžno, rumeno in zeleno, pa malo bež, nekaj vijolične, pa rdečo in rumeno za cevi . Sem skoraj kot trgovina.
|
|
RE: November2009 - 2. del 5.9.2009 9:54:24
|
|
|
|
mashy
|
valerija77: čestitke za selitev!!
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 5.9.2009 16:28:44
|
|
|
|
spelap1
|
živjo, danes je pa tko smotan dan, samo ležala bi in spala, tudi jaz se ponoči nisem dobro naspala, upam da bo naslednja noč boljša lepo izkoriste dan, vidim da se kaže sonček
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 5.9.2009 17:21:30
|
|
|
|
tassika
|
Pri nas nič sončka. Punce tako me boli želodec že od ponoči in zdaj spet se mi kar dviguje . Pa sitna sem ko hudič, no zdaj malo manj, moj je hotel s službo it ta vikend na triglav in potem so prestavli že z včeraj na danes in kaj zdaj gor je sneg in je še kar ena baba bla pametna da morjo it,... pa ja de da kdo kam pade a ne po snegu gor, pa noben izkušen planinc in zdaj so končno celo odpovedali. Drugače sem bila pa danes spet v trgovini pri svakinji (beri pri njej doma) in odnesla banco na stojalu in pa igralno blazino, super je tako nabavljat, pa še malco sem dobila Evo tukaj je pa moja najnovejša pridobitev: Drugače pa jaz ne čutim več toliko veliko brcik bolj tiste premike ko mi cel trebuh valovi in ko prov vem da gre iz enega konca na drugega, miga cel dan, saj je to tudi ok a ne, no sej tudi pobrca v celem dnevu jih naštejem 10 in še več če bi sam ni pa več tako pogosto kot je bilo, zdaj je več premikov.
|
|
RE: November2009 - 2. del 5.9.2009 18:14:00
|
|
|
|
Nezy85
|
tassika iiiiiiiiii full je lepa, sama iščem nekaj tako lepega, pa seveda da bi bilo ugodno!!Pa saj tudi jaz ne spim dobro vsake tolko se zbujam obračam ko čevapčič pa še pohodi na wc, sem ponoči celo sanjala da sem dobila popadke in da sem morala v bolnico pol sem se pa zbudila!
|
|
RE: November2009 - 2. del 5.9.2009 18:19:34
|
|
|
|
tassika
|
Nezy sicer je daleč, ampak od čet-ned. imaš v lj na gospodarcu otroški bazar, kjer bodo prodajali tudi rabljeno otroško opremo, če vama ni predaleč se mogoče splača zapeljat, pa baje da še vstopnine ni. Tale zadeva stane kar krepkih 70 eur, je še cena na ovitku
|
|
RE: November2009 - 2. del 6.9.2009 10:54:54
|
|
|
|
divja
|
ojla punce, kako ste danes...spet je malo sončka in topleje, mene je včeraj prav zeblo ko se je tako ohladilo. drugače sem se pa včeraj potepala ....sem šla z mojimi starši v Lenti, seveda z namenom da kupimo kaj za nešega , tako da smo zapravili cca 120 eur, kupili smo pa jogi 60*120(bio kokos), ful luštnega zimskega, mehkega in toplega pajacka in pa v isti barvni kombinaciji dekico, prevleko za jogi in pa veliko kopalno brisačo. bom probala slikico gor prilimat. je pa res bistveno ceneje na M kot pri nas, s tem da je prodajalka ful lepo govorila slovensko,mislim da je bila šefica, ker je rekla da ima 3 take trgovine, pa še dala mi je vizitko in mi rekla da ko rodim naj pošljem slikico ki jo bo dala na zbirko ki jo ima na steni, ter da po pošti pošlje darilo.
|
|
|
|
RE: November2009 - 2. del 6.9.2009 12:47:48
|
|
|
|
tassika
|
Dan punce, kako kaj, vse zunaj ker je lep sončen dan No pa da jaz malo pojambram. Včeraj mi je ful otrdeval trebuh in nisem nič pisala, ker sem se cel dan obremenjevala s tem, da ne govorim, da je mala cel dan muvala gor in dol in je bil čisto asimetričen, ampak to me je vsaj malo nasmejalo. In potem grem jaz panik brat zadeve in piše, da je čisto normalno, da so to lažni popadki ampak niso nevarni dokler ne povzročajo odpiranja in jaz naj to sigurno opazim sama doma, potem sem spila dva magnezija, vzela en buscopan in šla spat, danes je pa bolje. Ah ja, malo me panika daje, ker zadnje čase vse prej rojevajo. No danes je stanje boljše, sem ugotovila, da mi bolj otrdeva če sem recimo sklonjena ali pa v kavbojkah. Tako da zdaj malo bolj počivam pa gre, samo ker je vse v razsulu ne morem ravno cel dan počivat in potem nekaj naredim, pa počivam,... Popoldne pa upam, da bova šla še na kakšen sprehod, je tako lepo zunaj, ko me sonček greje, zraven vsega pa lahko še diham normalno. Obožujem lepo jesen in pa pomlad, ko se začnejo lepi sončni dnevi.
|
|
RE: November2009 - 2. del 6.9.2009 13:44:12
|
|
|
|
Nončika
|
divja, ja, večino časa, posebej ob sobotah dela kar šefica sama. lepo obvlada slovenščino, oz. se zelo trudi. bravo za nakup, pa slikice nam nalimaj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......