veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Sporočam, da se nam je 2.9. pridružil naš 52 cm dolgi in 3120 težki Klemen. Babica je bila izjemna profesionalka, vse se je začelo in končalo v manj kot štirih urah. Šivana nisem bila. Dekleta, čudež rojstva, in občutki od tem, so eni najveličastenejših. Danes sva prišla domov, počutje izvrtsno, kot da ne bi rodila. Celo težo imam isto, kot pred nosečnostjo. Za vse, ki čakate, držim pesti. jutro, čestitke uf, ti je uspelo kar takoj na isto težo prit . jaz sem v P pustila samo 3... sem obdržala 70 svojih in 4 v vozičku ... bomo počasi s sprehodi in dojenjem še tistih 13 odstranli, samo se nam še nikamor ne mudi midve sva se pa ravno prej podojile (smo 1 uro papali), je spala celo noč, pridkana moja (patronažna je rekla, da ker je že tako velika, je ni treba zbujat ponoči, čeprav men bodo pa prsi eksplodirale, pa jih moram že tko praznit praznit). zdej se bova šle počasi umit in previt, sam mami ima 10 min kavico, Aurora pa za dudo, da se mal v želodčku usede mlekec, pa zdej jo tati crklja - je čist zaljubljen.