|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
5.9.2009 21:07:42   
baby blue
Nič jst vas tudi zapuščam... Zdej grem  malo TV pogledat potem pa spat...

Jutri je nov dan in čakam novičke o novopečenih mamicah user posted image user posted image

Pobožajte trebuščke in prijetne sanje pa mirno noč

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
5.9.2009 21:45:03   
baby blue
Nama pa tako lepo polna luna v spalnico sveti... Prav lepo je...

No sedaj pa res grem user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.9.2009 21:48:58   
veselka
čestitke Cukr07, vili malini, larilu in altaji za vaše sončke in sončnice user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
5.9.2009 21:49:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Nama pa tako lepo polna luna v spalnico sveti... Prav lepo je...

No sedaj pa res grem

Zihr boš še prišla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4179
5.9.2009 21:49:31   
barika

ČESTITKE LARILU in ALTAJA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lubenička, v Celju čakajo 14 dni, pa danes npr. me zdravnica še povohala ni, ne da bi me pregledalauser posted image , v pon. bom pa malo zatežila, ker sem prejle komaj domov prišla, tak me je matralo, potem me je še parkrat zašravfalo in usekalo med nogami,,,user posted image
ma sploh ne vem, kaj tako dolgo čkajo, zdej otroku samo še "škodo" delamo, nobene koristi nima več od nas, pa če se pokaka tudi ni dobro za njega ... pacerjiuser posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
5.9.2009 21:52:46   
tulpek
Barika, js bom tudi začela težit. A veš, kak sistem imajo, kdo dela tam spodaj? Na začetku tedna je bila ena druga, ki se mi zdi, da je bila precej bolj natančna in zavzeta, mi je vse kazala na UZ in razlagala. Je bila pa tudi blont in malo mlajša od današnje. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
5.9.2009 21:54:42   
barika
Verjetno je bila SAlobirjeva (taka prijazna), čez to ko je bila pa danes se pa kar dosti pritožujejo. Ne vem kak je sistem, 2 leti nazaj je bil za vsako drug zdravnik, verjetno je odvisno od dežurstva user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
5.9.2009 21:54:54   
Erdbeere
tulpek, dej nehi se švercat, sej maš napisan, da je otrok že doma user posted image user posted image Raje nam zaupaj tvojo porodno zgodbo user posted image user posted image user posted image
Jao, men dogaja, grem rajš spat user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
5.9.2009 22:03:05   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Verjetno je bila SAlobirjeva (taka prijazna), čez to ko je bila pa danes se pa kar dosti pritožujejo. Ne vem kak je sistem, 2 leti nazaj je bil za vsako drug zdravnik, verjetno je odvisno od dežurstva user posted image

Je bila ena, ki je imela malo težav s slovenščino. Ko gledam po seznamu zaposlenih, bi rekla, da verjetno Ljiljana Pavičevič, ampak nisem sigurna. Imela je dolge blont lase, to vem user posted image . Ta danes je pa res bolj na hitro vse pogledala in rekla samo ,da je vse OK, nič pa ni pokazala ekrana in razlagala. Sem razvajena, a ne user posted image user posted image user posted image .

Uh, zdaj me je pa začelo v križu štihat kot pred menstro... pa ne vem, če od preveč sedenja ali od česa drugega user posted image . Grem spat... pa vmes pridem še pokukat, kaj se dogaja.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
5.9.2009 22:04:50   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

tulpek, dej nehi se švercat, sej maš napisan, da je otrok že doma user posted image user posted image Raje nam zaupaj tvojo porodno zgodbo user posted image user posted image user posted image
Jao, men dogaja, grem rajš spat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Porodna zgodba: po enem tednu sem ugotovila, da je moje dete že v posteljici in ne več v bušiju user posted image user posted image user posted image . Da sem to ugotovila, je pa kriva Jagoda, tak da hvala ti, da si mi povedala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
5.9.2009 22:06:34   
Erdbeere
tulpek sem žleht kaj...sej bo boš vidla...mogoče se pa že kaj začenja...držim pesti, da čimprej dobiš svoj zakladek v naročje user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
5.9.2009 22:08:41   
tulpek
Ti kr bodi žleht, js sem tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
5.9.2009 22:10:21   
Erdbeere
sej mogoče bova pa še na isti dan rodili, meni so včeraj v P rekli, da je bolj realen datum 13.9. tko da pustimo se presenetiti...bova pa na koncu obe user posted image

nič zdej grem pa res spat...dost za dons

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
5.9.2009 22:13:31   
tulpek
Dajva raje obe dve 7.9. 

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
5.9.2009 22:39:19   
Lubenička
Jao...men se zdi 14 dni, preveč!! user posted image
A ni tko, da imamo PDP v 41. tednu...najdlje se pa čaka do 42. tedna? user posted image To je en teden...

Tulpek in Barika...na vajinem mestu, bi bila jaz zelo tečna...in tudi bom, če bom čakala na našega fantiča.

Ok...sej smo neučakane in imamo že vsega dost...ene bi rade še kakšen teden prej rodile, da bi crklale naše user posted image ...ampak, če to ni mogoče in moramo še malo počakati... Jaz nisem zato, da se čaka tako dolgo!! Meni se zdi predolgo!
Nekatere na PDP rodijo pa se jim je user posted image že pokakal...to pa je nevarno zanj...
En teden razumem...ampak 14 dni...NE!!!user posted image

Hehehe...malo sem se razjezila...

Ne gre mi v glavo...če vidi G, da je posteljica zrela...to pomeni, da se nismo zmotili v PDP-ju in da bi morala kmalu roditi...je res?
A če user posted image noče sam ven...mu pač pomagaš. Ne pa čakaš 14 dni... Če ni prišel v 7 dneh ven, tudi v 14 dneh ne bo...

Zdj pa sem se razpisala... user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
5.9.2009 22:46:41   
barika
Lubenička, mene je samo strah, da se tudi ta ne bi pokakal, kot se je prvi ... potem je bila pa kar na 1x panika..
pa brala sem od Tulpek post na Avgustovkah ... jutri ji ne bojo delali UZ, šele v pon ... pa potem ukrepajo .. ja kok hudiča, če so pa tolk leni in neusklajeni tile dohterji, da človeka še v oči ne pogleda, ko pride na pregled, o kakšnem UZ sem danes lahko samo sanjala, noter v ambulanto nas je pa klicala ko pse user posted image . **** pa tak odnos, če se jim ne da delat, naj pa dajo odpoved,,,ali pa imajo res prevelke plače, pa se jim je*be za vse ...

ma danes sem pa še jaz ful slabe volje.user posted image user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
5.9.2009 22:50:27   
tulpek
A se na UZ vidi, če se je pokakal?

Bova z user posted image poskrbela, da jutri CTG ne bo OK in bo že jutri spet pregled user posted image user posted image user posted image . Bo celo noč žurka v trebuhu, dopoldne pa koma spanje user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
5.9.2009 22:55:39   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

A se na UZ vidi, če se je pokakal?

baje da se .. če se vidi, da je plodovnica motna, da ni več "prozorna", potem lahk sklepajo, da ni vse ok.

me je pa danes kar vleklo v tiste prazne porodne sobe.. kot en magnet user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
5.9.2009 23:44:46   
Mož*

Sporočam, da se nam je 2.9. pridružil naš 52 cm dolgi in 3120 težki Klemen. Babica je bila izjemna profesionalka, vse se je začelo in končalo v manj kot štirih urah. Šivana nisem bila. Dekleta, čudež rojstva, in občutki od tem, so eni  najveličastenejših. Danes sva prišla domov, počutje izvrtsno, kot da ne bi rodila. Celo težo imam isto, kot pred nosečnostjo. Za vse, ki čakate, držim pesti.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
5.9.2009 23:46:02   
barika
Mož, iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
6.9.2009 0:26:35   
Lubenička
Mož*...čestitke!! user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
6.9.2009 4:54:18   
sontschica
dobro jutro

joj, kako mi gre na živce tole spanje oz. nespanje. spet sem že od 4h pokonc, pa tut vmes nisem fajn spala. pol bom bla pa spet kot ena cota. grrrrrrrrrrruser posted image

altaja iskrene čestitke za Vida. pa si ga le dočakalauser posted image user posted image user posted image

mož iskrene čestitke za Klemnauser posted image user posted image user posted image

kok je fajn prebrat, ko je vsak dan kakšen nov septembrček med namiuser posted image user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
6.9.2009 7:20:02   
dreja79
Dobro jutro,

evo mene, tudi jest ne spim od petih. Pa sem ob šestih vstala, pa sem malo po kuhinji pospravla, pa cunje sem zlikala, zdej pa lahko grem nazaj spatuser posted image .

Vsem novopečenim mamicam čestitke za vaše zakladeuser posted image user posted image user posted image .

Kolk vas je vsak dan. Me zanima, če bo do konca septembra sploh še kakšna ostalauser posted image .

Uglavnem, jest bi bla še kakšen teden 2 v 1 da dopolnim 38. tednov potem pa tudi jest lahko grem. Mam tud že počas dost! 9 mesecev je predolga doba!user posted image

Lubenička, za nosečnost se šteje obdobje od 38 pa do 42 tednov. Večina otrok se rodi tam v povrečju okrog 40. tedna. 40. tednov dopolniš na PDP. Kar je več si že čez rok, ampak ni še nič kritično, če je vse ok. Se pravi, da plodovnica ni motna, da se otroku dobro godi, itd. Vsaj mislim tako. Jest sem prvega rodila 4 dni čez rok, torej sem bila noseča na dan poroda 40.tednov in 4/7. Tud jest ne bi rada čakala 14 dni čez rok, že 4 dni se je vleklo kotuser posted image . Sedaj bi rada šla malo prej. Je pa zadnjič napisala ena, da ji je ginekologinja rekla, da če je prvič zamujal, da se zna zgodti, da bo tudi drugičuser posted image  ojoj!

Me pa še nekaj zanima! Kaj je s tem čepom? Kaj pomeni, če se ti čep odlušči? Namreč v prvi nosečnosti, se mi ni zgodilo nič od tega. A to pomeni, da se začne MV tanjšati, ali da se začneš odpirat, al kaj. Razsvetlite me, prosim!user posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim, tiste pa ki greste rodit, pa veliko sreče in čim krajši porod.

Neposredna povezava do sporočila: 4198
6.9.2009 7:20:14   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Sporočam, da se nam je 2.9. pridružil naš 52 cm dolgi in 3120 težki Klemen. Babica je bila izjemna profesionalka, vse se je začelo in končalo v manj kot štirih urah. Šivana nisem bila. Dekleta, čudež rojstva, in občutki od tem, so eni  najveličastenejših. Danes sva prišla domov, počutje izvrtsno, kot da ne bi rodila. Celo težo imam isto, kot pred nosečnostjo. Za vse, ki čakate, držim pesti.

jutro,

čestitke user posted image user posted image user posted image

uf, ti je uspelo kar takoj na isto težo prit user posted image . jaz sem v P pustila samo 3... sem obdržala 70 svojih in 4 v vozičku user posted image ... bomo počasi s sprehodi in dojenjem še tistih 13 odstranli, samo se nam še nikamor ne mudi user posted image

midve sva se pa ravno prej podojile (smo 1 uro papali), je spala celo noč, pridkana moja (patronažna je rekla, da ker je že tako velika, je ni treba zbujat ponoči, čeprav men bodo pa prsi eksplodirale, pa jih moram že tko praznit praznit). zdej se bova šle počasi umit in previt, sam mami ima 10 min kavico, Aurora pa za dudo, da se mal v želodčku usede mlekec, pa zdej jo tati crklja - je čist zaljubljen.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
6.9.2009 8:19:29   
Bety11
Četitke altaji, mož.....in  še drugim, ki niso sporočile....

Tanik...Če jaz ne bi imela nosečiškega pasu, bi mi Damjan že zdavnaj pokukal ven....Zakaj se ti to dogaja samo zvečer, pa mislim, da si čez dan aktivna in vse skupaj pade dol....Ko pa malo počivaš, pa se dvigne ...

Rešitev je nosečniški pas imeti vedno ob hoji in počivati večkrat na dan....

Čep....Jaz ga še nikoli nisem zasledila in ne vem kako zgleda. Verjetno se odlušči, ko se MV začne tanjšati in se začneš odpirati.....

Lep dan vama želim...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?