Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:43:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo par slikic, cuker mali se podpišem!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:43:40
|
|
|
|
arabela*
|
tako...otroci spijo....jaz pa relax...........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:44:09
|
|
|
|
arabela*
|
Pf...za tebe da bo hitro boljše
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:44:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf Hitro se pozdravi! se kar podpišem .... še tukaj.... jaz tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:45:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tako...otroci spijo....jaz pa relax...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:48:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* takole smo se imeli pa mi na morju (čeprav naše slikce tudi še 2 tedna ne bojo pasale na ta forum, pa vseeno): lepotka!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:48:26
|
|
|
|
ključek
|
mi smo sicer praznovanje za jutri odpovedali, ampak sta mami in sestra rekli, da bosta vseeno prišli, ker imamo torto itak naročeno, tko da zdej pečem, kuham.........muffini že lepo dišijo.........njami...........upam,da jih še kaj ostane za jutri.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:49:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo sicer praznovanje za jutri odpovedali, ampak sta mami in sestra rekli, da bosta vseeno prišli, ker imamo torto itak naročeno, tko da zdej pečem, kuham.........muffini že lepo dišijo.........njami...........upam,da jih še kaj ostane za jutri......... vi pa boste imeli pravo pojedino
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:49:46
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa si bom sedaj privoščila "borovničke",pa kekse
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:50:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo sicer praznovanje za jutri odpovedali, ampak sta mami in sestra rekli, da bosta vseeno prišli, ker imamo torto itak naročeno, tko da zdej pečem, kuham.........muffini že lepo dišijo.........njami...........upam,da jih še kaj ostane za jutri......... vi pa boste imeli pravo pojedino je tok samo moje bljižne žlahte (mami, sestri, nečaka, babi...), da je treba mal več pripraviti..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:50:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa si bom sedaj privoščila "borovničke",pa kekse na zdravje in dober tek!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:52:19
|
|
|
|
arabela*
|
mty....kak je LN v vrtcu,se je navadla?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:53:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf Hitro se pozdravi! Imaš kaka zdravila za bronhitis? Najprej sem tri dni jedla hiconcil (po nepotrebnem), sedaj pa amoksiklav 1000, V Hiconcilu in Amoksiklavu je ista učinkovina, tako da je taka zamenjava rahlo nesmiselna. Ok, ni čisto isto, več tu ne bom razlagala bubi dobi pri bronhitisu en veliko bolj učinkovit antibiotik. Glavno, da si pljuča sčistiš, veeeeliko toplega pit. Kar pa se L tiče... tudi bubika je že dva dni ful čudna. Zdaj pa tudi jaz upam trdit, da imajo zobki svoje vmes, pa luna, pa vrtec,.... očitno preveč vsega za to majhno bitjece.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:58:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mty....kak je LN v vrtcu,se je navadla? ej, zdej je super. no, sicer že trkam po lesu (beri glavi........ ), ampak močno upam, da bo tako ostalo. rabila je nekaj časa oz. dober mesec, pa še to je bil problem, ker so bile vsak dan druge vzgojiteljice in drugi otroci. čez poletje je itak vse pomešano. sedaj ima pa svojo vzgojiteljico in pomočnico in njena skupinica se počasi polni. in obe vzgojiteljici sta ji simpatični, gre bp k njima, sedaj lepo pomaha, ko jo zjutraj oddam, pa tudi joka ne več čez dan. spi po dobro uro, velikokrat že sama hoče jesti kosilo in tudi zajtrk, tako da lahko rečem, da se je navadila in da uživa!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:01:00
|
|
|
|
arabela*
|
No...fajn da se je navadila.....pridna punca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:16:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
tako da lahko rečem, da se je navadila in da uživa!!! Superca.... ma kaj jim pa druzga preostane... Lara je pa ful drugačna, od kar hodi v vrtec... ful je postala glasna in za vsak drekec kriči... Zredila se je, ker rada je in oni ji dajo pač toliko, kolikor vpraša... pa neke ogabno sladke soke jim dajo, upam, da ne vsak dan... Drek ji obupno smrdi, odkrar je tam. Sem vidla, da ji kr dajo dudo, če tečnari, čeprav sem jim rekla, da naj jo ima samo za zaspat.... ker pa je ona zaspana veliko prej, kot jih dajo spat, jo tko malo zamotijo in pomirijo, ker imajo z drugimi več dela... Pa tudi, če jim še enkrat rečem, ne verjamem, da bojo upoštevali... sem gruntala, da bi dudo kar vzela, potem pa nej se slikajo, ko bo treba zaspat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:18:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tako...otroci spijo....jaz pa relax........... a že za noč ..... naš je še na polnih obratih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:18:32
|
|
|
|
arabela*
|
naša mati pa je danes spet smrklice v europark vozla...ma jaz ne vem...al kitajsko govorim al kaj??????
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:18:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem Laro posnela, ko je pela zraven melodije.. PF... si kej boljše? Kje lahko to vidimo? Pa dajte že posnet vaše otročke, kako ritkajo. Jaz tega nisem še nikoli videla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:19:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tako...otroci spijo....jaz pa relax........... a že za noč ..... naš je še na polnih obratih ja za noč ja.....ob sedmih sem ju začela pripravljat...ob 19.40 sta spali obe. Vsak večer imamo tako
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:20:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kako ritkajo. Jaz tega nisem še nikoli videla kaj ritkajo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:21:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mty....kak je LN v vrtcu,se je navadla? ej, zdej je super. no, sicer že trkam po lesu (beri glavi........ ), ampak močno upam, da bo tako ostalo. rabila je nekaj časa oz. dober mesec, pa še to je bil problem, ker so bile vsak dan druge vzgojiteljice in drugi otroci. čez poletje je itak vse pomešano. sedaj ima pa svojo vzgojiteljico in pomočnico in njena skupinica se počasi polni. in obe vzgojiteljici sta ji simpatični, gre bp k njima, sedaj lepo pomaha, ko jo zjutraj oddam, pa tudi joka ne več čez dan. spi po dobro uro, velikokrat že sama hoče jesti kosilo in tudi zajtrk, tako da lahko rečem, da se je navadila in da uživa!!! superca.....najbolj pomembno je, da je njej fajn tam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:21:40
|
|
|
|
arabela*
|
Ma jaz bi jo posnela kak hodi sama....ampak je tak šlampasta,da ko sem sama ne morem...bom se z mojim zoorganizirala v nedeljo ima da jo smema...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 5.9.2009 20:22:05 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:24:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša mati pa je danes spet smrklice v europark vozla...ma jaz ne vem...al kitajsko govorim al kaj?????? ojoj..... ............res grdo, nimam kej drucga za rečt.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:25:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tako da lahko rečem, da se je navadila in da uživa!!! o, super. pridna Upam, da bom konec meseca lahko jaz tudi to rekla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?