|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
5.9.2009 20:25:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem vidla, da ji kr dajo dudo, če tečnari, čeprav sem jim rekla, da naj jo ima samo za zaspat.... ker pa je ona zaspana veliko prej, kot jih dajo spat, jo tko malo zamotijo in pomirijo, ker imajo z drugimi več dela... user posted image user posted image Pa tudi, če jim še enkrat rečem, ne verjamem, da bojo upoštevali... sem gruntala, da bi dudo kar vzela, potem pa nej se slikajo, ko bo treba zaspat.

Bubiki je tudi problem zdržat do 11.30, ko je kosilo. 

Glede dude pa kar še reči.... moja izkušnja je taka, da vzgojiteljice to ful upoštevajo. Vem, da sem pri bubiju rekla, to pa zato, ker se je lepo igral ampak pač imel dudo v ustih. Res čisto brez potrebe. Od takrat je duda bila vedno pripravljena na polički za vzet domov.

Bubika pa jo po moje trenutno ful rabi. Doma ji vzamem, kadar se mi zdi nepotrebna, za v vrtcu pa bom to omenila čez nekaj časa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.9.2009 20:27:22   
arabela*
A pa noče počivat v vrtcu...............že ko blazino vidi,dobi solzno oko.....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.9.2009 20:28:40   
gloria
...kr čvekajte ob 23,00 pridem brat...pa pa

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.9.2009 20:31:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

tako da lahko rečem, da se je navadila in da uživa!!!

o, super. user posted image  pridna user posted image  Upam, da bom konec meseca lahko jaz tudi to rekla user posted image

jaz pa drug mesecuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.9.2009 20:31:39   
Lara Croft
Kje lahko to vidimo? user posted image

Pa dajte že posnet vaše otročke, kako ritkajo. Jaz tega nisem še nikoli videla user posted image

Ma jst vse to imam, ma mi noče filmčkov pripenjat.. ti bom poslala na email.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.9.2009 20:33:21   
petra1978
Čer!

Ena izgubljena se javlja user posted image . En izpit sem naredila, sedaj pa sem se odločila, da grem v četrtek, bolj probat kot kaj druga, še na en izpit. Gospodarsko pravo. Pa saj je snov zelo zanimiva, samo malo premalo časa, da bi se vse naučila zraven Gala. Pa še seminarsko moram naredit. Mah, bo že, enkrat user posted image .

Vsem malčkom, ki so sedaj praznovali želim vse najlepše, enako tudi mamicam in atijem. Se mi zdi, da ta prvi rojstni dan starši bolj praznujemo kot malčki user posted image .

Fiši, sem se spomnila, da sem ti že pred časom nekaj obljubila. Dobiš na mail zdaj takoj. Drugič pa me malo spomni, jaz včasih kaj pozabim, pa ne zanalašč.

PF, čimprej se pozdravi user posted image user posted image

Grem zdaj seminarsko delat in pridem vmes kaj pokukat.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.9.2009 20:40:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

boga user posted image

Saj ti jo itak greš prej iskat, ne? Kaj jih drugače silijo zaspat? Pri bubiju morajo pač počivat in bit tiho. Letos je ta pomočnica vzgojiteljice bolj popustljiva in jih dvigne že po 10 min user posted image  Fora pa je v tem, da bubi rabi malo več časa, da zaspi, potem pa spi dobro uro in to zelo potrebuje. Če jim dovoli prehitro vstat, je pa problem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.9.2009 20:42:34   
ključek

kdaj pa imajo počitek?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.9.2009 20:42:54   
arabela*

boga user posted image

Saj ti jo itak greš prej iskat, ne? Kaj jih drugače silijo zaspat? Pri bubiju morajo pač počivat in bit tiho. Letos je ta pomočnica vzgojiteljice bolj popustljiva in jih dvigne že po 10 min user posted image  Fora pa je v tem, da bubi rabi malo več časa, da zaspi, potem pa spi dobro uro in to zelo potrebuje. Če jim dovoli prehitro vstat, je pa problem.

ja.ja,jaz jo imam zaenkrat v vrtcu od 8.30 do 12.30.
je ne silijo spat...smao vsi ostali otročki počivajo,pol pa ona sama tam sedi pa mene čaka...kaka faca mi je...ne so pa full prijazni tu v vrtcu...ni problem,kdaj jih pripelješ zjutraj..pa nič....sem zelo zadovoljna zaenkrat.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 309
5.9.2009 20:43:41   
arabela*

kdaj pa imajo počitek?

menda po kosilu..-okol12.15....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 310
5.9.2009 20:45:38   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Gospodarsko pravo. Pa saj je snov zelo zanimiva, samo malo premalo časa, da bi se vse naučila zraven Gala. Pa še seminarsko moram naredit. Mah, bo že, enkrat user posted image .

Seveda bo. Ne dvomim vate. Drugače pa mi je to gospodarsko pravo znano user posted image  Celo seminarsko sem pisala. Se ve, komu user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.9.2009 21:30:11   
ključek
no, pa spet nikjer nobene.........user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 312
5.9.2009 21:34:50   
arabela*

no, pa spet nikjer nobene.........user posted image

jaz sem tuuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 313
5.9.2009 21:45:51   
ključek
http://copatki.homeip.net/index.php?ukey=home

rabim pomoč.....naročila sem copatke, velikost 14 cm. vendar so ji kar precej prevelike. nogico ima okrog 12 , in zdej ne vem, ali se splača naročiti velikost 12,7 cm. ker malo prostora itak rabi nogica in ne bi rada naročila copatke za 14 dni. kaj menite?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.9.2009 21:56:49   
arabela*

rabim pomoč.....naročila sem copatke, velikost 14 cm. vendar so ji kar precej prevelike. nogico ima okrog 12 , in zdej ne vem, ali se splača naročiti velikost 12,7 cm. ker malo prostora itak rabi nogica in ne bi rada naročila copatke za 14 dni. kaj menite?

jaz ne bi manjših jemala...malo itak mora bit spredaj prostora....pa glede na to,da je guma zadaj...da je ne bi tiščalo slučajno

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.9.2009 22:01:33   
Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Punce, kje bi kupila spodnje dele trenerkic, take za po igralnici gulit? H&M je prav slabo založen z njimi.

Merkator ima veliko tega.... Poceni so, pa ne izgledajo tko slabo....user posted image

Thx, bom šla pogledat - sem enkrat dobila par stvari iz Mercatorja, pa so bile prav fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 316
5.9.2009 22:04:37   
ključek

Punce, kje bi kupila spodnje dele trenerkic, take za po igralnici gulit? H&M je prav slabo založen z njimi.

Merkator ima veliko tega.... Poceni so, pa ne izgledajo tko slabo....user posted image

Thx, bom šla pogledat - sem enkrat dobila par stvari iz Mercatorja, pa so bile prav fajn.

to imajo samo v hipermarketu, kot je npr. v llj-šiška?

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 317
5.9.2009 22:09:18   
ključek

o, super. user posted image  pridna user posted image  Upam, da bom konec meseca lahko jaz tudi to rekla user posted image

seveda boš lahko *bubi*!!!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 318
5.9.2009 22:10:20   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jaz pa drug mesecuser posted image

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 319
5.9.2009 22:13:34   
ključek
grem spat.

jutri ne bo nič lenarjenja, žurka bo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 320
5.9.2009 22:18:33   
Čarli08

to imajo samo v hipermarketu, kot je npr. v llj-šiška?

Mislim da ne, po moje tudi drugje

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 321
5.9.2009 22:20:56   
gold fish

.. ti bom poslala na email.

meni tud lahkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 322
5.9.2009 22:23:47   
gold fish

boga user posted image

pri naših je bilo podobno...nisi rabili kao spat....samo ležat so "morali" na blazinah.....itak je vseh zmanjkalo čez čas.....  samo razlagali so pol....ne rabimo spat, samo počivamouser posted image .....  Pa jih je res na tak način lažje spat dat.....ker imajo filing, da je po njihovouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 323
5.9.2009 22:24:29   
Čarli08
Ene prav lepe slikce ste gor nalepile, Pf želim čim prejšnje okrevanje, me veseli, da sta se Meta in Lana oglasili, pa mislim, da sem najpomembnejše zajela.
Pa še Fiši sem nekaj dolžna ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.9.2009 22:26:48   
gold fish

fizioterapevtka mi je ravno v petek razlagala, da njena deklica, ki ima št. noge okrog 23...sedaj nosi tiste 12-18mesecev.....   se raztegnejo baje kasneje, pa tud fajn je če je noga fiksno not....če veš kaj sem hotla povedatuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!