Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:25:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem vidla, da ji kr dajo dudo, če tečnari, čeprav sem jim rekla, da naj jo ima samo za zaspat.... ker pa je ona zaspana veliko prej, kot jih dajo spat, jo tko malo zamotijo in pomirijo, ker imajo z drugimi več dela... Pa tudi, če jim še enkrat rečem, ne verjamem, da bojo upoštevali... sem gruntala, da bi dudo kar vzela, potem pa nej se slikajo, ko bo treba zaspat. Bubiki je tudi problem zdržat do 11.30, ko je kosilo. Glede dude pa kar še reči.... moja izkušnja je taka, da vzgojiteljice to ful upoštevajo. Vem, da sem pri bubiju rekla, to pa zato, ker se je lepo igral ampak pač imel dudo v ustih. Res čisto brez potrebe. Od takrat je duda bila vedno pripravljena na polički za vzet domov. Bubika pa jo po moje trenutno ful rabi. Doma ji vzamem, kadar se mi zdi nepotrebna, za v vrtcu pa bom to omenila čez nekaj časa.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:27:22
|
|
|
|
arabela*
|
A pa noče počivat v vrtcu...............že ko blazino vidi,dobi solzno oko.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:28:40
|
|
|
|
gloria
|
...kr čvekajte ob 23,00 pridem brat...pa pa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:31:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tako da lahko rečem, da se je navadila in da uživa!!! o, super. pridna Upam, da bom konec meseca lahko jaz tudi to rekla jaz pa drug mesec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:31:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kje lahko to vidimo? user posted image Pa dajte že posnet vaše otročke, kako ritkajo. Jaz tega nisem še nikoli videla user posted image Ma jst vse to imam, ma mi noče filmčkov pripenjat.. ti bom poslala na email.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:33:21
|
|
|
|
petra1978
|
Čer! Ena izgubljena se javlja . En izpit sem naredila, sedaj pa sem se odločila, da grem v četrtek, bolj probat kot kaj druga, še na en izpit. Gospodarsko pravo. Pa saj je snov zelo zanimiva, samo malo premalo časa, da bi se vse naučila zraven Gala. Pa še seminarsko moram naredit. Mah, bo že, enkrat . Vsem malčkom, ki so sedaj praznovali želim vse najlepše, enako tudi mamicam in atijem. Se mi zdi, da ta prvi rojstni dan starši bolj praznujemo kot malčki . Fiši, sem se spomnila, da sem ti že pred časom nekaj obljubila. Dobiš na mail zdaj takoj. Drugič pa me malo spomni, jaz včasih kaj pozabim, pa ne zanalašč. PF, čimprej se pozdravi Grem zdaj seminarsko delat in pridem vmes kaj pokukat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:40:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A pa noče počivat v vrtcu...............že ko blazino vidi,dobi solzno oko..... boga Saj ti jo itak greš prej iskat, ne? Kaj jih drugače silijo zaspat? Pri bubiju morajo pač počivat in bit tiho. Letos je ta pomočnica vzgojiteljice bolj popustljiva in jih dvigne že po 10 min Fora pa je v tem, da bubi rabi malo več časa, da zaspi, potem pa spi dobro uro in to zelo potrebuje. Če jim dovoli prehitro vstat, je pa problem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:42:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A pa noče počivat v vrtcu...............že ko blazino vidi,dobi solzno oko..... kdaj pa imajo počitek?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:42:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* boga Saj ti jo itak greš prej iskat, ne? Kaj jih drugače silijo zaspat? Pri bubiju morajo pač počivat in bit tiho. Letos je ta pomočnica vzgojiteljice bolj popustljiva in jih dvigne že po 10 min Fora pa je v tem, da bubi rabi malo več časa, da zaspi, potem pa spi dobro uro in to zelo potrebuje. Če jim dovoli prehitro vstat, je pa problem. ja.ja,jaz jo imam zaenkrat v vrtcu od 8.30 do 12.30. je ne silijo spat...smao vsi ostali otročki počivajo,pol pa ona sama tam sedi pa mene čaka...kaka faca mi je...ne so pa full prijazni tu v vrtcu...ni problem,kdaj jih pripelješ zjutraj..pa nič....sem zelo zadovoljna zaenkrat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:43:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A pa noče počivat v vrtcu...............že ko blazino vidi,dobi solzno oko..... kdaj pa imajo počitek? menda po kosilu..-okol12.15....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 20:45:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Gospodarsko pravo. Pa saj je snov zelo zanimiva, samo malo premalo časa, da bi se vse naučila zraven Gala. Pa še seminarsko moram naredit. Mah, bo že, enkrat . Seveda bo. Ne dvomim vate. Drugače pa mi je to gospodarsko pravo znano Celo seminarsko sem pisala. Se ve, komu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 21:30:11
|
|
|
|
ključek
|
no, pa spet nikjer nobene.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 21:34:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you no, pa spet nikjer nobene......... jaz sem tu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 21:45:51
|
|
|
|
ključek
|
http://copatki.homeip.net/index.php?ukey=home rabim pomoč.....naročila sem copatke, velikost 14 cm. vendar so ji kar precej prevelike. nogico ima okrog 12 , in zdej ne vem, ali se splača naročiti velikost 12,7 cm. ker malo prostora itak rabi nogica in ne bi rada naročila copatke za 14 dni. kaj menite?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 21:56:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://copatki.homeip.net/index.php?ukey=home rabim pomoč.....naročila sem copatke, velikost 14 cm. vendar so ji kar precej prevelike. nogico ima okrog 12 , in zdej ne vem, ali se splača naročiti velikost 12,7 cm. ker malo prostora itak rabi nogica in ne bi rada naročila copatke za 14 dni. kaj menite? jaz ne bi manjših jemala...malo itak mora bit spredaj prostora....pa glede na to,da je guma zadaj...da je ne bi tiščalo slučajno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 22:01:33
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, kje bi kupila spodnje dele trenerkic, take za po igralnici gulit? H&M je prav slabo založen z njimi. Merkator ima veliko tega.... Poceni so, pa ne izgledajo tko slabo.... Thx, bom šla pogledat - sem enkrat dobila par stvari iz Mercatorja, pa so bile prav fajn.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 22:04:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, kje bi kupila spodnje dele trenerkic, take za po igralnici gulit? H&M je prav slabo založen z njimi. Merkator ima veliko tega.... Poceni so, pa ne izgledajo tko slabo.... Thx, bom šla pogledat - sem enkrat dobila par stvari iz Mercatorja, pa so bile prav fajn. to imajo samo v hipermarketu, kot je npr. v llj-šiška?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 22:09:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tako da lahko rečem, da se je navadila in da uživa!!! o, super. pridna Upam, da bom konec meseca lahko jaz tudi to rekla seveda boš lahko *bubi*!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 22:10:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tako da lahko rečem, da se je navadila in da uživa!!! o, super. pridna Upam, da bom konec meseca lahko jaz tudi to rekla jaz pa drug mesec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 22:13:34
|
|
|
|
ključek
|
grem spat. jutri ne bo nič lenarjenja, žurka bo!!! nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 22:18:33
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, kje bi kupila spodnje dele trenerkic, take za po igralnici gulit? H&M je prav slabo založen z njimi. Merkator ima veliko tega.... Poceni so, pa ne izgledajo tko slabo.... Thx, bom šla pogledat - sem enkrat dobila par stvari iz Mercatorja, pa so bile prav fajn. to imajo samo v hipermarketu, kot je npr. v llj-šiška? Mislim da ne, po moje tudi drugje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 22:20:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .. ti bom poslala na email. meni tud lahko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 22:23:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A pa noče počivat v vrtcu...............že ko blazino vidi,dobi solzno oko..... boga Saj ti jo itak greš prej iskat, ne? Kaj jih drugače silijo zaspat? Pri bubiju morajo pač počivat in bit tiho. Letos je ta pomočnica vzgojiteljice bolj popustljiva in jih dvigne že po 10 min Fora pa je v tem, da bubi rabi malo več časa, da zaspi, potem pa spi dobro uro in to zelo potrebuje. Če jim dovoli prehitro vstat, je pa problem. pri naših je bilo podobno...nisi rabili kao spat....samo ležat so "morali" na blazinah.....itak je vseh zmanjkalo čez čas..... samo razlagali so pol....ne rabimo spat, samo počivamo ..... Pa jih je res na tak način lažje spat dat.....ker imajo filing, da je po njihovo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 22:24:29
|
|
|
|
Čarli08
|
Ene prav lepe slikce ste gor nalepile, Pf želim čim prejšnje okrevanje, me veseli, da sta se Meta in Lana oglasili, pa mislim, da sem najpomembnejše zajela. Pa še Fiši sem nekaj dolžna ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 22:26:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://copatki.homeip.net/index.php?ukey=home rabim pomoč.....naročila sem copatke, velikost 14 cm. vendar so ji kar precej prevelike. nogico ima okrog 12 , in zdej ne vem, ali se splača naročiti velikost 12,7 cm. ker malo prostora itak rabi nogica in ne bi rada naročila copatke za 14 dni. kaj menite? fizioterapevtka mi je ravno v petek razlagala, da njena deklica, ki ima št. noge okrog 23...sedaj nosi tiste 12-18mesecev..... se raztegnejo baje kasneje, pa tud fajn je če je noga fiksno not....če veš kaj sem hotla povedat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
nadstropna posteljawillmaKoliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?okrog enga leta (
14%)
okrog dveh let (
7%)
okrog treh let (
15%)
okrog štirih let (
16%)
okrog pet let in več (
48%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!