Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:57:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* iiiiiiiiiiii, pupika mala...... ...a tu sta bile pa na aerobiki
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:58:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem te hotla vprašat kak je ščitnica? ...umirjena?...... se je kaj spremenilo? ..lahko na mail jaz sem šla zdaj..... moja vrednost tsh je pa čist na spodnji meji....izvide -kri - pri tirologu še čakam, pregled pa imam drug teden... upam, da končno pridemo na čisto.... Lahko tudi tukaj... Zdaj jem 125 mg eutyroxa in je ok. Tudi kile se po polžje topijo ampak glavno, da se. Pregled mam decembra. Držim pesti, da se ti zrihta!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 23:01:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta in lana pozdravljeni...... sta bili že med pogrešanimi Midve sva pa res usklajeni... že kar mal skeri! če sta pa čist na dohvatu...se samo malo pocukata skoz okno, ....ej greva zdaj malo na rr Sta še ene dva okna vmes, tak da se morva kar zadret, haha! Hecno je to, da sva šli hkrati na porodniško, hkrati nazaj delat, v službi se srečujeva pol pa še na rr v istem času prideva!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 23:06:49
|
|
|
|
gold fish
|
meta...kako dolgo še da boš teta?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 23:09:50
|
|
|
|
gloria
|
....no temu se reče čvekanje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 23:19:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....no temu se reče čvekanje ...pa čeprav samo za kratek čas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 23:32:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....no temu se reče čvekanje ...pa čeprav samo za kratek čas ..kratko slatko ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 23:38:12
|
|
|
|
gloria
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 23:59:29
|
|
|
|
Olivija*
|
kaj je zdaj to, a ste že vse šle spat? jaz sem končno vse pomila po tleh v miru, ker se mi noben ne mota pod nogami, en ga je šel pit, druga pa spi in ko sem konc...nobene več nikjer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 0:00:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* iiiiiiiiiiii, pupika mala...... ...a tu sta bile pa na aerobiki ja, zgleda res je treba kmalu začet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 7:39:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....no temu se reče čvekanje ...pa čeprav samo za kratek čas Seveda, če pa ob taki nemogoči uri tu gor visite Pa D O B R O J U T R O vsem skupaj Je še malo torte ostalo, če pride katera na kavico s sladico
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 9:43:40
|
|
|
|
gloria
|
...dobro jutro ... Bubi hvala za povabilo je mamljivo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 12:18:03
|
|
|
|
gold fish
|
dober dan ....naše dete ga je danes nekaj sračkalo ponoči...... ne vem, če ni kaka dvojka zunaj...moram ob priliki, ko bo razpoložen preverit.... ...kosilo imam kuhano, zdaj počakamo še možeka pol pa navalimo ....... pikec pa naj kar spi...bomo vsaj v miru jedli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 14:48:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naše dete pa je bilo že ob šestih auf...pa ni sekunde na miru,tak da sem ju pobasala v avto in smo šli naokoli do sedaj...zdaj pa bosta malo pri babici...da si živce spočijem Tak da kraljujem sama,dragi je tak za dva dni šel v tolmin... Zdaj pojem sladoled,kuhat mi ni treba,ker imam še taščino pizzo od včeraj v hladilniku..nato grem pospravljat ,nato še šibnem na fitnes...in bo že večer,ko prideta frklje domov... lep dan še naprej Saraya za svobodo. Sem ti včasih prav favš, ko lahko takle uživaš. Jaz imam bronhitis in ne more L k babici, ena je na morju do danes zvečer, druga pa si ne zrajta, ker se ji ne zdi, da ne bi zmogla jaz sama oz. se ji ne zdi vredno, da bi pomagala, čeprav sem na robu že.
< Sporočilo je popravil pf -- 5.9.2009 14:49:19 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 15:42:49
|
|
|
|
*bubi*
|
pf Hitro se pozdravi! Imaš kaka zdravila za bronhitis?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 16:54:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak da kraljujem sama, .....kdaj sem te jaz nazadnje kraljevala sama ......nimam pojma......vem pa, da bi pasalo... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 16:56:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf Hitro se pozdravi! se kar podpišem .... še tukaj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 17:56:10
|
|
|
|
gloria
|
....mi trije smo pa pridni....mami sesa,ati pomiva,Nik pa z svojo metlico pometa ....pa še pizza se peče...mmmmmmmmmmmmmmm....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 17:56:34
|
|
|
|
gloria
|
Pf
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 17:59:43
|
|
|
|
sonček33
|
gloria pridem na večerjo ... pridni ste
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:03:16
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf Hitro se pozdravi! Imaš kaka zdravila za bronhitis? Najprej sem tri dni jedla hiconcil (po nepotrebnem), sedaj pa amoksiklav 1000, pa tiste praške sem kupila za izkašljevanje, ter nekaj za čiščenje nosa. Najhuje pri vsem pa je, da je danes L tečna kot sto hudičev. Ali bo nov zob, ali je luna, ne vem no, ampak bogu hvala, da je zaspala in da se zbudi zjutraj magari ob šestih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:32:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem Laro posnela, ko je pela zraven melodije.. PF... si kej boljše?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 5.9.2009 19:43:08
|
|
|
|
ključek
|
čer.........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?