arneja
|
No, in potem se že peljem domov in računam in računam in naračunam, da mi je dal eno škatlo premalo. Ker pridem šele na 9. dan na UZ, pa še na 2. dan se bom sama špiknila. Aja, pa notri sem ga spraševala, da če lahko ostanek v injekciji naslednjič porabim, pa on, da to pa ne gre. Jaz se pa niti točno nisem spomnila, kako sem si to prej dvakrat dajala. No, in ga kličem iz avta, da mi je premalo dal, pa da bom prišla enkrat popoldan, ko bodo sestre tam, iskat. In potem me kliče nazaj in mi razlaga, da imam dovolj injekcij, pa jaz, da jih imam premalo, pa to traja kakšnih 10 minut, potem pa meni le potegne, da lahko tiste ostanke ponucam, četudi je prej rekel. da ne. In jaz, da potem pa ok, potem imam pa dovolj, pa da sem spet brez zveze paniko naganjala. Pa on, da ni brez zveze, da bolje tako, kot da se ne bi razumela. In potem, pazite zdaj : reče, no, kdaj se potem vidiva, v nedeljo, 13-tega, ne? Jaz vas že zdaj čakam . Za polulat smešno, sem potem morala dodati, da se naj ima lepo danes .