|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
4.9.2009 15:27:18   
metuljci
evo sem iz mb, očitno se bom iz metuljčka mogla preimenovat v kokoško, ker imam baje ogromno celic user posted image

v ponedeljek morem nazaj na uz in dat kri. kaj to pomeni? kdaj lahko čakam punkcijo? zdej sem pa že tak vzhičena, da komaj čakam user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
4.9.2009 15:37:13   
womanpolice
Pozdravljene punce...

Moj prehlad se je mnogo izboljšal, tud vročine nimam več... Porabla sem 12 paketov robčkov... smeti polne žnudrčkov... adijo pamet user posted image

Najprej čestitke MIŠKI73... sta pa pohitela.. nism mogla verjet, ko sm danes gledala novičke na mobilniku na RR, medtem ko sem čakala na vrsto pri ginekologinji. Želim vam zdravje in srečo!!!

BIBA.. Ja, SUPER!!! Iskrene čestitke ob plusku. Držim pesti, da bo vse ok in želim ti mirno nosečnost.

Kakšne novičke imam od ginekologinje... ne dobre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ginekologinjo sem zamenjala iz dveh razlogov; prvi je bil ta, da mi je sedaj predaleč, odkar živim drugje, drugič pa ker me tudi ona (kot tudi dr. Bokalova) ni hotla dat na nobene preiskave. Češ, da z mano ni nč narobe, da se ve kaj je težava pr nama (češ pr mojmu, itd....). In tako imam sedaj drugo ginekologinjo dr. Kežarjevo, ki je pa SUPER ženska. Vzela si je čas zame... me PODROBNO pogledala in mi povedala... nč dobrega... Za en endometrium sem vedela, da imam v desnem jajčniku, vendar ga imam tudi v levem, povedala je, da sumi na endometriozo, na UZ pa je videla tudi manjšo pregrado. Dala mi je napotnico za laparoskopijo in histeroskopijo ter mi povedala, da glede na videno na UZ postopki niso mogli bit uspešni ter da dokler to ne bom uredila, postopki zagotovo ne bodo uspešni. Tko sem jezna, ker sem skoz govorila predvsem dr. Bokalovi, da me naj da na kakšne preiskave, da je mogoče pa tud z mano kaj narobe, glede na to, da sm bila dvakrat na LETZ. Prav na sumu sem imela, da nekaj ni ok... no, in sedaj pa tole... super, ni kaj... zdaj se pa morm dogovorit za poseg.
Tko sem jezna in žalostna, saj so trije postopki šli po nepotrebnem v nič... zastonj sm se špikala, in doživljala razočaranja... to ne moreš verjet... in komu se imaš za tožit? nikomur...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
4.9.2009 16:07:23   
womanpolice
KIMSY... Hvala za "wellcome back" dobrodošlico.... Kako pa si ti kaj? Kaj novega dogaja?

MISMIS.. Hvala za ažuriranje.. ti si pa res tko pridna!!!

REBY... Pa ti si super mami!!! Spet nam kuhaš kavice... Hvala. Morm pa rečt, da je Tomi pravi mali zapeljivček.. ta pa bo ženske preganjal... user posted image

BEBIII Kako je z zamrzjenčkom? Sorry, sem zdajle bolj slabo na tekočem...

HOPE2.. Hvala, da nisi pozabila na nas, in da nas še prideš pogledat.. pogrešamo pa tvojo slikovno stimulacijo tetke na RR...

GIGI... Kr tko sem te dans mal poklicala... Nč ni blo nujnga... imej se lepo in se javi kaj ko prideš nazaj...

ZUP2... Tud tebe nism dolg slišala... a potem si šla po otročka.. se pravi, da grejemo...? Držim pestke!!!

KRUCETOVI... Iskrene čestitke ob rojstvu Karoline.. pa ste jo dočakali... Čestitke!!!

TASSI.. Lep pozdrav v Savinjsko.. sm bla v nedeljo tam ceeeeeeeeeeel dan... in z močnim prehladom strigla moje brate... sm si kr robec zatlačla v nosnici... user posted image

SERENDIPITY... Wellcome back!!! Lepo, da nas nisi pozabila..

GLORIA.. A vi pa ste imeli trgatev??? In? Pridelek?

BOZZA... Kje je zdaj tvoja user posted image ? Že prišla?

PIKOVIT.. Sm te klicala... pa te niiiiiiiii user posted image LP.

LANA70.. Kje si zdaj ti? V ilegali? Nč ne pokličeš.. pozabila na nas... user posted image user posted image user posted image

PALCICA user posted image user posted image user posted image

BARBIG.. Kolikokrat se je men to nardil.. sm imela cele eseje.. pa je šlo vse k v...gu... user posted image Kak si pa ti kaj? kdaj v postopek?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.9.2009 17:08:48   
Rakica_80
WP.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRAVILNO DA SI ZAMENJALA G., nič bit žalostna, vse kar je bilo, pusti za sabo, bodi vesela, da je ugotovila vzrok neplodnosti in da ti nebo treba brezveze še v en postopek.
Praviš da greš v drug postopek komaj naslednje leto, do takrat boš vse lepo poštimala in šla v akcijo pouser posted image . Pomisli raje, kaj če nebi zamenjala G., in čakala naslednje leto na nov postopek in ko bi prišla tam, da ti tam povejo, da moraš prej na Laparo, to bi bil šele šokuser posted image
Ko rešiš Laparo, mogoče ti tudi uspe naravno zanosituser posted image
Jaz ti želim vso srečo in da se hitro poštimašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem sedaj po zamrznjenčkauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
4.9.2009 17:11:46   
Rakica_80
Matejka78, poročilo prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
4.9.2009 17:49:58   
bit
bemt... sem že mela vse napisano.. no gremo še en bot.

Biba..... čestitke za najlepši pluson...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebii.... želim ti da greš čim prej otroke in da ti ne bo treba več ns sendviče v LJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WP.... tako kot ti je bebii rekla ..glej naprejuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Naša Miklarom je urgentno ostala v bolnici, ker se je 3 cm odprla in so ji takoj naredili cerklažo. Zaenkrat je vse vredu, ostaja pa v bolnici na dolgi rok s predpisanim strogim ležanjem.
Draga mikla, drži se, mislimo nate in na tvojo pikico              

Miklarom..... drži se.... počivaj in ostani čimdlje 2v1   user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
4.9.2009 17:53:11   
bit
pa še nekaj user posted image

eno nagradno vprašanje za vse predvsem za Atove......
a ko ste šle po zamrznjenčke ste si tudi zujutraj vzele prometriumuser posted image

khmmm...sm pozabla...pa sej poznate našega Ateka.....user posted image

ni mi ga za poslušat na dan ko dobim otročkauser posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 4.9.2009 18:00:59 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
4.9.2009 17:57:59   
sonček33
WP verjamem, da si žalostna in veš kaj? Nam se lahko potožiš! Vedno. Prav je, da si poslušala sebe in zamenjala G. In zdaj končno veš, da je morda vzrok drugje .. Tako si dobila žal s slabo novico tudi upanje, da po tem, ko urediš tele malenkostiuser posted image  (tako jim rečem, ker je potem lažje sprejeti), postopek uspešnejši.
Drži se.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.9.2009 18:48:05   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: bit

pa še nekaj user posted image

eno nagradno vprašanje za vse predvsem za Atove......
a ko ste šle po zamrznjenčke ste si tudi zujutraj vzele prometriumuser posted image

khmmm...sm pozabla...pa sej poznate našega Ateka.....user posted image

ni mi ga za poslušat na dan ko dobim otročkauser posted image

Bit, ti ga kar vzemi, če ti je sitno, ga pa tokrat pojej. Se pa bojim, da atu ne uidešuser posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
4.9.2009 18:52:51   
bit
biba...TNX.... vedno grem tako previdno do njega...ker nikoli ne vem kaj me čaka za vrati  user posted image

čepprav me zadnje 2 obiska prav preseneča user posted image user posted image   pozitivno.

kdaj imaš UZ?   in želim da zagledaš en velikuser posted image   al pa kr user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
4.9.2009 19:02:13   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

WP.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRAVILNO DA SI ZAMENJALA G., nič bit žalostna, vse kar je bilo, pusti za sabo, bodi vesela, da je ugotovila vzrok neplodnosti in da ti nebo treba brezveze še v en postopek.
Praviš da greš v drug postopek komaj naslednje leto, do takrat boš vse lepo poštimala in šla v akcijo pouser posted image . Pomisli raje, kaj če nebi zamenjala G., in čakala naslednje leto na nov postopek in ko bi prišla tam, da ti tam povejo, da moraš prej na Laparo, to bi bil šele šokuser posted image
Ko rešiš Laparo, mogoče ti tudi uspe naravno zanosituser posted image
Jaz ti želim vso srečo in da se hitro poštimašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem sedaj po zamrznjenčkauser posted image

Hvala ti.. No, kar se tiče naravne zanositve... je verjetnost 1 : 1 000 000, ker ima moj zelo slab spermiogram... V Mariboru imava prvi razgovor 1.10. pri dr. Reljiču, na vrsto za postopek pa bi naj prišla šele nekje junija ali septembra 2010.
Ja, imela sem občutek, da nekaj ni ok, saj odkar pomnim imam prvi dan zeloooooooooooo bolečo mensturacijo in že to se mi je zdelo čudno... Jst upam, da ko bova to zrihtala, da pa nama tud rata prit do najinih otročičkov...

Hvala ti za želje in držim pesti za vajinega zamrzjenčka!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1261
4.9.2009 19:03:44   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: bit

bemt... sem že mela vse napisano.. no gremo še en bot.

Biba..... čestitke za najlepši pluson...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebii.... želim ti da greš čim prej otroke in da ti ne bo treba več ns sendviče v LJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WP.... tako kot ti je bebii rekla ..glej naprejuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Naša Miklarom je urgentno ostala v bolnici, ker se je 3 cm odprla in so ji takoj naredili cerklažo. Zaenkrat je vse vredu, ostaja pa v bolnici na dolgi rok s predpisanim strogim ležanjem.
Draga mikla, drži se, mislimo nate in na tvojo pikico              

Miklarom..... drži se.... počivaj in ostani čimdlje 2v1   user posted image

hvala  BIT ... dans sm malce slabe volje, vendar bo kmalu bolje... tolažim se s tem, da je vse za nekaj dobro... je že moralo biti tako.. čeprav pa me jezi ta šlamparija določenih zdravnikov.. kljub temu, da jih opozoriš, te kr "odslovijo".. to se mi pa ne zdi prav...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
4.9.2009 19:06:53   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

WP verjamem, da si žalostna in veš kaj? Nam se lahko potožiš! Vedno. Prav je, da si poslušala sebe in zamenjala G. In zdaj končno veš, da je morda vzrok drugje .. Tako si dobila žal s slabo novico tudi upanje, da po tem, ko urediš tele malenkostiuser posted image  (tako jim rečem, ker je potem lažje sprejeti), postopek uspešnejši.
Drži se.

Hvala, Sonček33! Res je.. zelo mi je všeč, da se tukaj "gor" lahko potožimo ena drugi in si pomagamo, itd. to mi je všeč... Tud jst sm vesela, da sm poslušala svoj instinkt... vendar kakor sem že napisala bit... me jezi šlamparija določenih zdravnikov... in tud ni mi jasno.. tolikokrat so mi delali UZ pa niso videli pregrade... čeprav ni velika, pa vendar... "suma" vsega pa so bili neuspešni postopki... in ker sem imela dvakrat LETZ, mi je rekla ginekologinja, da ko bo nama uspel zanosti, da bo takoj na začetku me dala ne cerklažo, ker imam maternični vrat dolg le 1,5 cm... Upam, da bo vse ok od sedaj naprej... lep večer!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
4.9.2009 19:09:13   
Rakica_80
WP, vem kako se počutiš, tako je bilo tudi pri nama, jaz sem mojemu osebnemu G, tu v Kopru govorila, da je neki narobe čim jaz ne zanosim par letuser posted image  On je meni govoril še leto pa pol da je z menoj vse ok in da je to samo psihauser posted image  No, ko pa sem mu povedala enih par.....mi je dal napotnico za Neplodnostno a. in na HSG so takoj odkrili vzrok moje neplodnosti, zamašeni 100% jajcevodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tako so šla leta, zaradi moje psiheuser posted image
Take je treba vreč stran iz Ginekologijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Važno da je to za nami.......kr pogumno naprej in samo pozitivnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1264
4.9.2009 19:10:18   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

evo sem iz mb, očitno se bom iz metuljčka mogla preimenovat v kokoško, ker imam baje ogromno celic user posted image

v ponedeljek morem nazaj na uz in dat kri. kaj to pomeni? kdaj lahko čakam punkcijo? zdej sem pa že tak vzhičena, da komaj čakam user posted image

čestitke!!!

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
4.9.2009 19:13:04   
womanpolice

WP, vem kako se počutiš, tako je bilo tudi pri nama, jaz sem mojemu osebnemu G, tu v Kopru govorila, da je neki narobe čim jaz ne zanosim par letuser posted image  On je meni govoril še leto pa pol da je z menoj vse ok in da je to samo psihauser posted image  No, ko pa sem mu povedala enih par.....mi je dal napotnico za Neplodnostno a. in na HSG so takoj odkrili vzrok moje neplodnosti, zamašeni 100% jajcevodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tako so šla leta, zaradi moje psiheuser posted image
Take je treba vreč stran iz Ginekologijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Važno da je to za nami.......kr pogumno naprej in samo pozitivnouser posted image

no, pa to ti pravim... pa to je nedopustno... takšna šlamparija... Halo? na zdravju pacientov?????

Sej si ne predstavljam, kaj bi bilo, če bi men nekdo govoril "men so pa avto ukradli", jst pa bi mu rekla "eh, pa to si sam domišljate... gotovo ste ga nekje parkirali, pa ste pozabili kje.." HALO? Pa slekli bi me iz uniforme...

Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.9.2009 21:54:14   
tinkamiška
dober večer user posted image

sem vidla, da je med vami dvema uspelo, kakšno veselje je videt tak plus in debeli črtici, čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst se pikam in imam 15 UZuser posted image

Kar se tile šlamparije...prav žalostnouser posted image Jst imam HB super ginekologinjo in brez nje ne bi blo niti moje Ize...

evo, pestke za vse!user posted image

in lahko noč

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 1267
4.9.2009 23:04:02   
gloria
WP ne bit žalosna no....ti kr pridi večkrat tuki gor in se izkašljaj saj zato pa smo tukaj....trgatev je bila zelo uspešna...prav uživam v tem,no lani sem bila prikrajšana zaradi porodauser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
5.9.2009 1:52:39   
mismis
Glede na to, da je zelo pozna ura in se jaz šele sedaj odpravljam spati, končno stran od bukel, mi ne bote zamerile, ker bom kratka...

Miklarom, držim pestke, da bodo poštimali tole tvojo cerklažo in da prideš srečno do konca.

WP, ma to je pa res eno veliko sr@nje, upam da z operacijo vse poštimaš

metuljci, ma ti si ultra kokoš, samo zaupaj nam okvirno cifro koliko foliklov je bilo

BibaTolstojBond, plus je že ta prav, malo mi dišiš po dveh razbojnikih

Arneja, upam da čimprej pride in ja sanje so dovoljene oz. celo zaželjene

BEBIII, dobro zrihtaj danes na UZ

Gloria, 7 jih je že, zobkov namreč, ali naš princ že kaj hodi (sam)

tinkamiška, te jutri dopolnim na seznamu, a prav. Sem bolj bizi zadnje čase

Blanči, tvoja deca je res krasna, pa jaz jih tak na FB občudujem user posted image user posted image

Barbig, a ta vikend kam mahata z motorčkom?

nč, moram iti spat, žal se učke zapirajo, jutri je nov dan...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
5.9.2009 7:19:03   
biba007
Dobro jutro, pupike mojeuser posted image . Danes bo pa en dan za izležavanje, bi rekla.....v mojem primeru na 14 dni podlageuser posted image user posted image user posted image ....

Arnejčica, ti poskušam poslat z.s., pa spet ne greuser posted image . A si že nazaj? Sta z atom zrihtala?

WP, tole z namišljeno ukradenim avtom si pa super zadelauser posted image user posted image . Pa res no, kaj je s tem našim zdravstvom...za čisto vsaka jajca se moraš borit in dokazovat, da nisi samo-panična-babauser posted image . No, saj so tudi svetle izjeme....glej, važno je, da zdaj veš, pri čem siuser posted image . In imaš novo upanje, ni res? Boš videla, boste kmalu imeli mariborsko decouser posted image

Metuljčica, bravo, a te foliklčki že kaj žulijo ?

Miklca, drži seuser posted image

Hej, a pa katera pozna še kakšno finto za prelisičit tele RRjeve "Sporočila ni bilo mogoče prenesti'"??? Sem si že naložila tanovo verzijo Explorerja, pa ne potegna, tudi z Mozillo neuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
5.9.2009 7:23:39   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

BibaTolstojBond, plus je že ta prav, malo mi dišiš po dveh razbojnikih

Miša, iz tvojih ust v božja ušesauser posted image . Ima pa Bibon še eno vprašanje: a so morda podražili briketke, da mora naša MisLider toliko garat? Svašta...Viš, se takoj pozna, da me že 14 dni ni bilo v štacuniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
5.9.2009 7:37:50   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
5.9.2009 8:04:57   
Goldy
WP - moram te malo potolažit.  Pri nam je čist isto, moj ima slab spermiogram, jaz sem imela pregrado in endometriozo, pa cartamo zdej doma našo princesko. Je pa res, da je mene moja G takoj poslala v bolnico na operacijo, že pred 3 leti. Držise!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
5.9.2009 8:21:51   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

no, pa to ti pravim... pa to je nedopustno... takšna šlamparija... Halo? na zdravju pacientov?????

Sej si ne predstavljam, kaj bi bilo, če bi men nekdo govoril "men so pa avto ukradli", jst pa bi mu rekla "eh, pa to si sam domišljate... gotovo ste ga nekje parkirali, pa ste pozabili kje.." HALO? Pa slekli bi me iz uniforme...

Ja, sem imela jaz tud podobno izkušnjo, neprestano klomifen, kar lep čas, da sem ga potem že sama prenehala jemat zarad premočnih stranskih učinkov user posted image , ker naj bi z obema bilo vse b.p.. No pa sem zamenjala dr., takoj vidi, da je PCO, pregrada čez in čez, čist zamašeni jajcevodi in da jajčniki dobesedno spijo, in takoj poseg. Tam pa je blo podobno .... sprostit se user posted image . Ampak k sreči takrat še nisem pokoristla niti nobenega iui, to je vse sledil po posegu.
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice
... je že moralo biti tako.. čeprav pa me jezi ta šlamparija določenih zdravnikov.. kljub temu, da jih opozoriš, te kr "odslovijo".. to se mi pa ne zdi prav...
Tko da ja, se podpišem.

womanpolice, ti se kr skašljaj tu, več ko si bomo povedale, več bo znanih izkušen in mirnejša duša, dobro prestani sedaj poseg, potem pa da bi že prvi postopek po njem bil zadetek v polno user posted image user posted image !

Metuljci, kokoška, to pa je čudovito slišat, kaj, no kakšna pa je številka?

Pa lep dan želim vsem, neglede na to, ali boste ta deževen dan šreživele v izležavanju ali pa če boste aktivne!

< Sporočilo je popravil loremi -- 5.9.2009 8:23:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1274
5.9.2009 8:47:45   
arneja
Evo mene user posted image . Sem poskusila nazaj zaspat, pa ne gre. Sem vstala že ob petih user posted image .

Z atom bilo pa spet zabavno user posted image . Deževalo kot iz škafa, tako da sem malo pred 6-o prišla v čakalnico in že razmišljala, da jih bom slišala, da zamujam user posted image . Pa gledam skozi tista mlečna stekla v čakalnici in si mislim, da sigurno ni nikogar več, ej, pa pridem notri, pa ljudi kot mravljic na mravljišču user posted image .

Pika, a sva se videli? Ena je bila tako oblečena, kot si rekla, da boš, ampak je tako tečno v nekoga zijati. Si imela oranžen flis?

Aja, pa zjutraj se mi je malo rjavega izcedka začelo, tam sem šla pa na WC in je na srečo kar prava M pritekla user posted image .

No, in čakam cele pol ure, potem pa atu takoj rečem, da mi je Dipherelina zmanjkalo, da si ga že včeraj nisem dala, pa da je pa M zdaj tudi lepo prišla. In me takoj z Dipherelinom špikne. In potem začnem takoj težiti, če lahko Gonal kar danes dobim za domov in mi ga je dal brez problema user posted image . Pa pojokcala sem, da s petka na soboto ne bom v naših krajih in da če lahko v nedeljo pridem in je tudi to brez problema dovolil user posted image . Uf, prav paše. Da bi morala jutri samo zato spet ob petih vstajati, ker bi šla po Gonal, bi še umrla.

No, in potem računava pol ure, koliko Gonala rabim, ker ga bom imela po 375 enot. In dobim en kup škatel, jih zagrabim v roko, misleč, jih bom že zunaj pospravila, pa ata, ja, kako zdaj to držite kot kakšna padalka user posted image . Sem rekla, ja, če moram hitro ven.

Drugi del zgodbe v naslednjem postu napišem, da me slučajno ven ne zabriše.

In kako je naša novopečena nosečkica, Bibončica, danes spala user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?