arneja
|
Evo mene . Sem poskusila nazaj zaspat, pa ne gre. Sem vstala že ob petih . Z atom bilo pa spet zabavno . Deževalo kot iz škafa, tako da sem malo pred 6-o prišla v čakalnico in že razmišljala, da jih bom slišala, da zamujam . Pa gledam skozi tista mlečna stekla v čakalnici in si mislim, da sigurno ni nikogar več, ej, pa pridem notri, pa ljudi kot mravljic na mravljišču . Pika, a sva se videli? Ena je bila tako oblečena, kot si rekla, da boš, ampak je tako tečno v nekoga zijati. Si imela oranžen flis? Aja, pa zjutraj se mi je malo rjavega izcedka začelo, tam sem šla pa na WC in je na srečo kar prava M pritekla . No, in čakam cele pol ure, potem pa atu takoj rečem, da mi je Dipherelina zmanjkalo, da si ga že včeraj nisem dala, pa da je pa M zdaj tudi lepo prišla. In me takoj z Dipherelinom špikne. In potem začnem takoj težiti, če lahko Gonal kar danes dobim za domov in mi ga je dal brez problema . Pa pojokcala sem, da s petka na soboto ne bom v naših krajih in da če lahko v nedeljo pridem in je tudi to brez problema dovolil . Uf, prav paše. Da bi morala jutri samo zato spet ob petih vstajati, ker bi šla po Gonal, bi še umrla. No, in potem računava pol ure, koliko Gonala rabim, ker ga bom imela po 375 enot. In dobim en kup škatel, jih zagrabim v roko, misleč, jih bom že zunaj pospravila, pa ata, ja, kako zdaj to držite kot kakšna padalka . Sem rekla, ja, če moram hitro ven. Drugi del zgodbe v naslednjem postu napišem, da me slučajno ven ne zabriše. In kako je naša novopečena nosečkica, Bibončica, danes spala ?