Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:12:52
|
|
|
|
Olivija*
|
lana, lahko noč. naj bo prva, ki bo prespana v enem kosu!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:35:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala Alenka Za tisto, kar si napisala na strani 5
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:35:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you gloria..............čestitke za nov zobek!! A kar sedem jih ima že Nik? Zobko mali je že. Ja, res
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:35:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ojla, čveke! Se spet malo oglašam... V službi se kar ne morem ujet v ritem. Upam, da bo kmalu spet vse po starem. No, doma pa vse po starem. Lovro še ne hodi, zobka ima 2 in 1 na poti, na ta forum pa tudi še en teden ne sodi te čisto razumem okol službe. Upam, da se kmalu uigramo Jaz si moram za začetek 100 fac z imeni in priimki zapomnit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:35:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* oo, a ste jo k fotografu peljali? me zanima, koliko to stane? Ne vem, je dobila za darilo. Babica jo je prejšnji teden peljala. Samo se je tam tak bala in , da jo je bilo treba še drugam peljat Cena pa je odvisna od formata, od števila fotografij in pa od tega, če fotke obdelajo ali ne.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:36:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Pozdravljene! Se oglašam po dooooooooooooolgem času. Naj se pohvalim, da se nam je uspelo izpisat iz kluba brezzobih pred enim letom. :) Jon še ne hodi, raje rita in je že pravi brzič. Začel je uveljavljat svojo voljo in zna bit prav vztrajen. Če mu kaj ne gre, se pa tak razburi in je pravi cukr, ko se na ves glas krega in razburja. Še vedno pa vztraja v klubo junakov, ki še niso prespali cele noči. :( Vsem slavljenčkom in slavljenkam VSE NAJBOLJŠE, čestitke pa tudi mamicam. ja, mene že tudi malo skrbi ta naša trmica...mislim, da bom morala do knjižnice po kak priročnik o vzgoji. priporočate kaj? Ma te naj ne skrbi. Bodi sam dosledna. Se učijo "preživetja" v družbi. dobro si to napisala. Jaz bi samo še čas dodala.... je treba pač prerast to.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:39:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ma te naj ne skrbi. Bodi sam dosledna. Se učijo "preživetja" v družbi. dobro si to napisala. Jaz bi samo še čas dodala.... je treba pač prerast to. potiho sem upala, da je to le obdobje in da jo bo minilo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:41:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo par slikic, zdaj vas grem pa za nazaj brat . Vidim, da je bila vroča tema .....lubika mala.... ....ta mi je še posebej všeč....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:43:58
|
|
|
|
gloria
|
...čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:45:04
|
|
|
|
gold fish
|
meta in lana pozdravljeni...... sta bili že med pogrešanimi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:46:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* iiiiiiiiiiii, pupika mala...... ...a tu sta bile pa na aerobiki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:46:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you gloria..............čestitke za nov zobek!! A kar sedem jih ima že Nik? Zobko mali je že. ...ja hvala...dva naenkrat,pol 4 v enem tednu....zdej pa po dolgem času eden ki nas je matral dobrih 14 dni ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:48:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz si moram za začetek 100 fac z imeni in priimki zapomnit ..... bodo v glavi kot bi mignil ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:48:34
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kaj se pa tiče tašč, pa verjetno nobena ne mora presegati moje........... Se krepko motiš draga moja.... tašči mojega moža, ne seže nobena niti do kolen.... ...originalna izjava
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:49:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer čer ...kot da bi vedela, da prideš gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:50:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ojla, čveke! Se spet malo oglašam... V službi se kar ne morem ujet v ritem. Upam, da bo kmalu spet vse po starem. No, doma pa vse po starem. Lovro še ne hodi, zobka ima 2 in 1 na poti, na ta forum pa tudi še en teden ne sodi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:50:29
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta in lana pozdravljeni...... sta bili že med pogrešanimi Midve sva pa res usklajeni... že kar mal skeri!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:52:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta in lana pozdravljeni...... sta bili že med pogrešanimi Midve sva pa res usklajeni... že kar mal skeri! če sta pa čist na dohvatu...se samo malo pocukata skoz okno, ....ej greva zdaj malo na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:52:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer čer ...kot da bi vedela, da prideš gor ..a ne da ....sem se do mal prej matrala z malim da je zaspal...pa še osa me je pičila in mam nogo čist zatečeno...zdej sem si pa dala obkladek od kisa in morem bit pri miru en čas,tak da imam izgovor da na rr visim ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:53:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo par slikic, cuker mali ..ja res
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:54:08
|
|
|
|
gold fish
|
...sem te hotla vprašat kak je ščitnica? ...umirjena?...... se je kaj spremenilo? ..lahko na mail jaz sem šla zdaj..... moja vrednost tsh je pa čist na spodnji meji....izvide -kri - pri tirologu še čakam, pregled pa imam drug teden... upam, da končno pridemo na čisto....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:54:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Pozdravljene! Se oglašam po dooooooooooooolgem času. Naj se pohvalim, da se nam je uspelo izpisat iz kluba brezzobih pred enim letom. :) Jon še ne hodi, raje rita in je že pravi brzič. Začel je uveljavljat svojo voljo in zna bit prav vztrajen. Če mu kaj ne gre, se pa tak razburi in je pravi cukr, ko se na ves glas krega in razburja. Še vedno pa vztraja v klubo junakov, ki še niso prespali cele noči. :( Vsem slavljenčkom in slavljenkam VSE NAJBOLJŠE, čestitke pa tudi mamicam. ..o tebe pa ni bilo dolgo tukaj ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:55:32
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - a si bubiko postrigla? ..... al je samo počesana drugače? ....se mi malo drugačna zdi.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:56:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ojla, čveke! Se spet malo oglašam... V službi se kar ne morem ujet v ritem. Upam, da bo kmalu spet vse po starem. No, doma pa vse po starem. Lovro še ne hodi, zobka ima 2 in 1 na poti, na ta forum pa tudi še en teden ne sodi te čisto razumem okol službe. Upam, da se kmalu uigramo Jaz si moram za začetek 100 fac z imeni in priimki zapomnit ...saj bo šlo mami
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 22:56:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Pozdravljene! Se oglašam po dooooooooooooolgem času. Naj se pohvalim, da se nam je uspelo izpisat iz kluba brezzobih pred enim letom. :) Jon še ne hodi, raje rita in je že pravi brzič. Začel je uveljavljat svojo voljo in zna bit prav vztrajen. Če mu kaj ne gre, se pa tak razburi in je pravi cukr, ko se na ves glas krega in razburja. Še vedno pa vztraja v klubo junakov, ki še niso prespali cele noči. :( Vsem slavljenčkom in slavljenkam VSE NAJBOLJŠE, čestitke pa tudi mamicam. ..o tebe pa ni bilo dolgo tukaj ... samo res..... lana...a ti tud že delaš? ....spet v 3?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
tjašabonicefaJaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučithaloooooo (
72%)
ne vem (
28%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!