|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
5.9.2009 8:50:41   
Tanja_
Mi mamo pa drugo soboto krst.Kam naj ji grem za obleč kupit?H&M, C&A,Kanz sem že bla, pa mi ni nič všeč. Bi jo kr kako lepo trenirko oblekla.Champion ma lepe,sam šele od 9.mesca

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
5.9.2009 8:52:58   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mi mamo pa drugo soboto krst.Kam naj ji grem za obleč kupit?H&M, C&A,Kanz sem že bla, pa mi ni nič všeč. Bi jo kr kako lepo trenirko oblekla.Champion ma lepe,sam šele od 9.mesca

poglej OshKosh in Okaidi user posted image ko je kaj znižano, ni tako drago

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
5.9.2009 8:56:18   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=192525

če bi katera imela, je danes v spletni akciji.

jaz sm dala pa 99€user posted image user posted image user posted image

a si zadovoljna?

ful,res je vredu...čist se skor poleže,strehica je velika...pa ful lahko se voziuser posted image

tanja jagode so 4h...a jaz mam tebe na fbuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
5.9.2009 9:08:44   
Tanja_

poglej OshKosh in Okaidi user posted image ko je kaj znižano, ni tako drago

Ja, sam žal ni nč znižano.user posted image Upam,da bom kaj našla...

dudi maš me na FB.Si mi ti vse kontakte dala.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
5.9.2009 9:11:42   
Anonimen
dobro jutro!user posted image

ne sodi dneva pred nočjo, ali kako je že,...user posted image  Urban je bil to noč ... se je stalno zbujal, ko sem ga dala na joško pa je 2x povlekel in zaspal,... če sem mu dala dudo, se je začel dreti, za čaj sem se pa spomnila šele proti jutru (no, takrat mi je dal uro spanca skupaj!) še previjala sem ga, ker sem mislila, da ga moti mokra plenica,... v glavnem nočem ponovitve!

pa še Oskar se je 2x zbudil in hotel, da ga prestavim nazaj v posteljico (je zlezel k meni in mi odvzel prostor za spanje). zjutraj pa mi seveda ni dal energijske urice spanca... sem morala z njim gledati tv.

deževno je danes,... moj gre popoldne delat, tako da premišljujem, da bi se takrat preselila k svojim do večera... pa ne vem, če se mi da.

maja, tisti voziček je pa lušten pa cena je tudi normalna! samo ne vem, koliko se mi splača, da ga kupujem, ker imam nevozičkarske otroke,...

ja, sirov burek za zajtrk,... grem jest, dokler Urban še spi in Ringaraja še laufa!
lep dan!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
5.9.2009 9:16:44   
Anonimen
aja, v Kranju je danes ŽIV ŽAV, če bi katero zanimalo

http://www.zivzav.si/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
5.9.2009 9:29:22   
KatMat

Aja kmetke....par dni nazaj sem kupla korito z vodo. Zdej ga pa iščem, pa ga nikjer ni user posted image Sem ga že vmes pogrešala, pa sm mislila, da je skrito kje med kravami in konji. Zdej ga pa ni, pa sm vse žvali premetala naokoli.

KJE JE MOJE KORITO ZA ŽIVALI!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
5.9.2009 9:56:02   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Aja kmetke....par dni nazaj sem kupla korito z vodo. Zdej ga pa iščem, pa ga nikjer ni user posted image Sem ga že vmes pogrešala, pa sm mislila, da je skrito kje med kravami in konji. Zdej ga pa ni, pa sm vse žvali premetala naokoli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se ti režiš.
Res ga ni. Kje prijavim krajo?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
5.9.2009 10:05:16   
Anonimen
tanja: jagode zorijo 2uri, tm k jih v marcetu kupuješ ti piše koliko časa porabi da dozori user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
5.9.2009 10:08:01   
lake
Tale smeh od KatMat je sumljiv user posted image , zakaj pa mislš da je bla zdej na morju. Slaba vest. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
5.9.2009 10:08:39   
Anonimen

Kaj se ti režiš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
5.9.2009 10:13:06   
Anonimen
joj me sam dve uri ni blo gor pa sem mela ful sadja za pobrat in kuram jajca pobrat pa kojne ......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
5.9.2009 10:14:46   
Tanja_
Aja, jaz sem pa mislila, da 4 ure rastejo in mam pol 8 ur časa jih obrat. Vidš, vsak dan se neki novga naučimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
5.9.2009 10:15:34   
Tanja_
A ste vidla odgovor na temo Vegeterijanske mamice?
Mislim, me je pa razpištolila...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
5.9.2009 10:30:00   
maja1488

Aja, jaz sem pa mislila, da 4 ure rastejo in mam pol 8 ur časa jih obrat. Vidš, vsak dan se neki novga naučimo!

Ja, sej jagode zorijo 4 ure in ne 2. Pobrat jih morš pa dokaj hitro, sam nikjer ne piše kolko časa čakajo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
5.9.2009 10:30:23   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Kaj se ti režiš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti ni jasno? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
5.9.2009 10:37:43   
lake

Se mi niti ne lub brat, ampak nekatere so res pametne, da se grejo po forumu kregat, pa eno temo so kao že zaklenil, pa so spet drugo odprle babe.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
5.9.2009 10:40:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Kaj se ti režiš.

Kaj ti ni jasno? user posted image

ni mi jasno kako ti lahko ena stvar kr izgineuser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
5.9.2009 10:42:34   
maja1488
čvekam neni tudi ne user posted image ampak ga res ni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
5.9.2009 10:44:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Se mi niti ne lub brat, ampak nekatere so res pametne, da se grejo po forumu kregat, pa eno temo so kao že zaklenil, pa so spet drugo odprle babe.

ja totalna bedarijauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
5.9.2009 10:47:34   
Anonimen

čvekam neni tudi ne user posted image ampak ga res ni

res ne vem!!!

dej pober češnjo da ti ne zgnijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2071
5.9.2009 10:50:41   
Anonimen
ej a darila lahko podariš samo enkrat na dan???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2072
5.9.2009 10:57:01   
ledenka
Cveka, maš ZS!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
5.9.2009 11:01:41   
Anonimen

Cveka, maš ZS!

evo sem se odklenila!!!

če imave skupne prijatelje me boš našla!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
5.9.2009 11:10:26   
Anonimen
ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......