Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 14:04:25
|
|
|
|
Dudica1
|
hehe...bom probala...bom dala na fb rajš olive kako ste drugač??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 14:04:38
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kdo gre spet na žur Dudekova dva,oz.4.je..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 14:05:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kdo gre spet na žur Dudekova dva,oz.4.je.. noup samo 2...ne bom jih vlekla s sabo pa še grdo vreme je kam jih bom pa dala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 14:06:56
|
|
|
|
OliveOyl
|
Saj veš,mi smo vedno o.k. Babe spijo,tamal je pri sosedovih,tastar je v delavnici(bi bilo že čudno da ne bi bil ) jaz se pa nekaj trudim pospravljat,počas se bo samo pospravilo..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 14:07:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Saj veš,mi smo vedno o.k. Babe spijo,tamal je pri sosedovih,tastar je v delavnici(bi bilo že čudno da ne bi bil ) jaz se pa nekaj trudim pospravljat,počas se bo samo pospravilo.. ja ja tko kot pr nas...se tud samo pospravi...hehe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 14:08:37
|
|
|
|
OliveOyl
|
Pr nas je sonce,sam piha pa full mrzlo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 14:11:02
|
|
|
|
Dudica1
|
tud pr nas je grdo...tko da ne mislim otrok ven vlačit v takem,pa pr nas pomoje še bolj piha kot dol pr vas...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 14:13:22
|
|
|
|
OliveOyl
|
Se je že zbudila,je*****ti tasta..mora skoz nekaj razbijat. Mi gremo vseeno ven,tudi če piha,jih je treba zakalit,da ne bojo skoz bolni.. grem,dudi ti pa uživaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 14:19:26
|
|
|
|
Dudica1
|
ja samo pri nas je burja ne vetrič bom bom...tud vi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 15:01:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 Dober večer... Vidim da vas je večina tudi na FB...še mene dodajte :D kdo pa si na FB?? cveka darilo lahko enrat na dan pošlješ (isti osebi seveda)... tud men pa včasih dvakrat... včasih pa niti enkrat... ne vem po kakšni logiki to gre IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Skoz me neki heca tale RR.Skratka, jaz nisem nobenih daril dobila A ve ste dobile moje?Al pa ne znam do njih prit? jz dobila tvoje darilo! a greš na prvo stran in tam na desni zgoraj ti je narisana koruza in ti piše zraven GIFT in še nekaj.... no na tisto klikneš in pol najdeš na strani uni k se ti pokaže in še enkrat klikneš... Ne znam...Ne grem se več najprej pogledaš na prvi strani FB desno zgoraj k ti piše vsa povabila, darila.... pa klikneš tja... pol daš accept gif... pol ti spodaj piše pendings - yes ali no... tko da zbereš glede na to če maš še kaj ali samo eno darilo... pol ti pa itak sam odpre FV.. če pa ne maš pa pol k ga odpreš spodaj desno tako darilce narisano in če te čakajo darila maš zraven napisano številko (1,2,3..) odvisno kok daril maš... klikneš na to darilo in daš pol use... nato si ga namestiš nekam na kmetijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 15:02:15
|
|
|
|
Leela
|
Jaz sem sama doma z otrokoma. T. ima nek službeni žur na morju. tako, da mi trije že tadrugi dan doma čepimo. Zunaj pa ful burja piha. Zadnjič sem naročila en footmuff iz Am in so včeraj javil, da so ga odposlali. me prav zanima kakšen bo. Cena bo pa skupaj s poštnino, carino in ddv-jem podobna kot pri nas. dudi fajn se imej na žuru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 15:26:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo tkole smo dons poskušal frutkov korenček/jabolko.. sicer mal je čudno gledala, ji je bil pa full všeč.. ga je full velik pojedla, pa se pol smejala k mi je baterij zmanjkal v fotkiču, tko da je nisem mogla slikat z nasmeškom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 15:34:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo tkole smo dons poskušal frutkov korenček/jabolko.. sicer mal je čudno gledala, ji je bil pa full všeč.. ga je full velik pojedla, pa se pol smejala k mi je baterij zmanjkal v fotkiču, tko da je nisem mogla slikat z nasmeškom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 15:41:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja naša požeruharca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 16:26:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ojla, babe. Mene je pa ponoči tako zvilo, da še zdaj zvezde vidim. Sem bila štiri ure sam na sekretu, kozlala in srala ko vidra. Grozna noč, še zdaj nisem k sebi prišla. Čist sem švoh. Kaj lahko jem, da bom mal moči dobila?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 16:27:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo tkole smo dons poskušal frutkov korenček/jabolko.. sicer mal je čudno gledala, ji je bil pa full všeč.. ga je full velik pojedla, pa se pol smejala k mi je baterij zmanjkal v fotkiču, tko da je nisem mogla slikat z nasmeškom tlele pa ne zgleda,kot da ji paše
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 16:37:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ojla, babe. Mene je pa ponoči tako zvilo, da še zdaj zvezde vidim. Sem bila štiri ure sam na sekretu, kozlala in srala ko vidra. Grozna noč, še zdaj nisem k sebi prišla. Čist sem švoh. Kaj lahko jem, da bom mal moči dobila? hmmmmmmmm, tole mi je znano,... kaj praviš na tole ??? jej prepečenc da se ti tole mal pomiri, pol si pa kakšno juhco skuhaj da bo neki toplega... k se pa pomiri želodec si pa nekaj konkretnega privošči za jest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 16:49:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
punce, kje ste ????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 18:55:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ojla, babe. Mene je pa ponoči tako zvilo, da še zdaj zvezde vidim. Sem bila štiri ure sam na sekretu, kozlala in srala ko vidra. Grozna noč, še zdaj nisem k sebi prišla. Čist sem švoh. Kaj lahko jem, da bom mal moči dobila? hmmmmmmmm, tole mi je znano,... kaj praviš na tole ??? jej prepečenc da se ti tole mal pomiri, pol si pa kakšno juhco skuhaj da bo neki toplega... k se pa pomiri želodec si pa nekaj konkretnega privošči za jest haha, tole pa ne bo držalo. Smo suhi ko riba na prostem Sem izvedela, da je kriv vrtec Pa sva bila samo 4dni tam. No, vglavnem vrsta trebušne gripe, Jaka tudi bruha. Upam da kmalu preguramo in bomo potem kolikor toliko zdravi. Jaka pa ne gre več v vrtec, ampak lepo nazaj v privat varstvo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 19:47:57
|
|
|
|
lake
|
No pa je dn mim. Smo mel mao obiskov, pol sm šla pa še v Mullerja po vodo pa Aptamil, in mi je en "cigo" skor vso vodo pobral, jo je kr v škatle pakiral. Ne vem a se tuširajo z njo, ker nisem vidla da bi še kakšen mleko vzel. Sm pa pogruntala fajn telovdabo.Sm se vsedla na pojstlo, si dala Tajo na pokrčene noge in stegovala in skrčila noge, z njo na njih. Jst mam muskrfiber, Taja se je pa nasmejala na vsa usta zraven. Fajn zabava zanjo, zame pa telovadba.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 20:33:00
|
|
|
|
KatMat
|
ooo dame moje....evo se en dan za nami....danes je mamina joska predmet za igrat...cel dan se je spilala z josko spala pa skoraj da nic.....ne vem ali naj bom jezna ali naj se smejem kaksne spila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 21:03:55
|
|
|
|
KatMat
|
zdej pa pancat ker me neznansko glava boli...nocko...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 21:05:14
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, jaz sem pa mislila, da 4 ure rastejo in mam pol 8 ur časa jih obrat. Vidš, vsak dan se neki novga naučimo! Ja, sej jagode zorijo 4 ure in ne 2. Pobrat jih morš pa dokaj hitro, sam nikjer ne piše kolko časa čakajo. no sej sm jaz to že prej povedala da 4h... super jagode samo dve ure rabjo pa dvakrat vec denarja pokasiras...sam jih nima vsak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 21:09:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja kmetke....par dni nazaj sem kupla korito z vodo. Zdej ga pa iščem, pa ga nikjer ni Sem ga že vmes pogrešala, pa sm mislila, da je skrito kje med kravami in konji. Zdej ga pa ni, pa sm vse žvali premetala naokoli. KJE JE MOJE KORITO ZA ŽIVALI! Kaj se ti režiš. Res ga ni. Kje prijavim krajo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 21:10:06
|
|
|
|
KatMat
|
aja 30 daril na dan lahko prejmes....no ja pol jih pa vn postavis na farmo pol lahko pa spet 30....se pravi 30 v skatli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......