|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
4.9.2009 22:01:35   
maja1488
Lahko noč. Jst še mal pokmetujem, pol pa grem.

Nočko!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
4.9.2009 22:04:34   
ledenka
a vse greste spat? jaz pa sem ravno v feelingu za pir user posted image mam jih par v hladilniku... sam so brezalkoholni. pa boljš kot nič

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
4.9.2009 22:18:49   
maja1488
Ledenka, midva z mojim sva anti pivca. Na kaki poroki spijeva mal vina, pa sva oba pijana. Pivo pa nama včasih zapaše, sam nama alkohol potem mal preveč v glavo stopi. Sva probala vse brezalko pive, ki se prodajajo in je blo vse nič od niča. Tudi mal ni blo pivu podobno. Pol sem pa vzela v hoferju za 0,35€ brezalkoholno in je hudičevo obrega okusa. Zdaj j mamo skoz v hladilniku.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
4.9.2009 22:30:04   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ledenka, midva z mojim sva anti pivca. Na kaki poroki spijeva mal vina, pa sva oba pijana. Pivo pa nama včasih zapaše, sam nama alkohol potem mal preveč v glavo stopi. Sva probala vse brezalko pive, ki se prodajajo in je blo vse nič od niča. Tudi mal ni blo pivu podobno. Pol sem pa vzela v hoferju za 0,35€ brezalkoholno in je hudičevo obrega okusa. Zdaj j mamo skoz v hladilniku.

viš, bom šla kupit! jaz kupujem Veltins v Sparu, nama je najbolj všeč od brezalko varjant. ostalo je pa srednja žalost...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
4.9.2009 22:41:26   
zoja10
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Je bla tašča na obisku, je Tajo nafutrala, pa uspavala, tko da lahko zdej v miru film pogledam do konca, pa mal morm kuhinjo pospravt, tko da se tipkamo jutri.

Lahko noč!

OOOO blagor tebi za tako taščo...user posted image , da bi bla moja kej druzga sposobna kot sam sebe pedenat bi blo zlata vredno user posted image ...

Taja je kooooonnnččno omagala,.....danes je bil dolg dan,....sej bo jutri boljš...user posted image

Se mi še ne spi,...petek je,....user posted image user posted image ....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
4.9.2009 22:49:39   
ledenka
zoja, moj mali je tudi omagal uro in pol po svojem običajnem času user posted image luna pa pritisk tudi naše male bibe zdrmata user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
4.9.2009 22:55:35   
maja1488
Mojidve tudi spita. Maša je sama zaspala v pol ure. Vmes je prišla lulat, pa pit, pa vprašat, če lahko še eno knjigico prebere. Pa pol da je lačna...no tuki nisem popustila, sem rekla, da je večerja bla in če takrat ni jedla, tudi zdej ne bo in naj počaka na zajtrk user posted image Pa je ni pretirano motlo. Sam izgovore išče, da lahko pol še mal blodi po hiši.

Gre kr lepo tole s spanjem. Sem se bala, da bo jokala, glede na to, da sva do zdej skoz z njo zaspala. Pridna je!

No zdej pa grem. Zarja se ponavadi zbudi mal pred peto, maša pa ustane ob šestih.

Lahko noč.

Aja farmo sem razširla in mal preureila. Živali so pa kot v vojski user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
4.9.2009 22:57:36   
maja1488
Aja kmetke....par dni nazaj sem kupla korito z vodo. Zdej ga pa iščem, pa ga nikjer ni user posted image Sem ga že vmes pogrešala, pa sm mislila, da je skrito kje med kravami in konji. Zdej ga pa ni, pa sm vse žvali premetala naokoli.

KJE JE MOJE KORITO ZA ŽIVALI!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
4.9.2009 23:30:25   
Andrejka9386
Dober večer...
Vidim da vas je večina tudi na FB...še mene dodajte :D

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
5.9.2009 7:02:30   
Anonimen
dobro jutro

no jz sem vstala, ob pol sedmih k ne morem spat ostali trije pa HB  še spijouser posted image user posted image user posted image user posted image

joj kakšen vreme, dež pada upam da se bo čez dan kaj zrihtu k pol ne vem kako bouser posted image
cel dan v bajti bit je pa tud za znortuser posted image

no kmetijo sem mal poštimala, pomovzla krave, pobrala jajca....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mater me neki prehlad lovi upam da ne bom še bolj zbolelauser posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
5.9.2009 7:06:08   
Anonimen
tanja: sem ti krokarje napodila, pe eno darilce poslala si čist uboga, pa še pridelek ti je zgniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
5.9.2009 7:09:40   
maja1488
Jutro!

O mene dobite danes raco. Lahko jo mate jutri za kosilo user posted image

Andrejka, javi na ZS kontakt, da te najdemo.

Noč je bla grozna. Zarja se je skoz premetavala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
5.9.2009 7:13:46   
Anonimen
maja hvala za racouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
5.9.2009 7:17:31   
lake
Dobro jutro!

Tok zodej pa mislm da še nisem vstala, ponavad ne vstane pred polosmo, zdej je pa že polna energije.

user posted image
Eno kavico za dobro jutro, jst rabm trojno dozo zdele.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
5.9.2009 7:19:08   
Anonimen
o hvala za kavico

jz zdejle pijem lekadol, da mal uničim bacile, pol pa pride kavica na vrstouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
5.9.2009 7:25:24   
Dudica1
dobro jutro
vreme je čist v p****...eh bo že sej mamo notr dost za počet...user posted image
kmetijo bom pa zdej porihtala...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
5.9.2009 7:32:55   
maja1488
http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=192525

če bi katera imela, je danes v spletni akciji.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
5.9.2009 7:41:17   
Dudica1

jaz sm dala pa 99€user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
5.9.2009 8:02:34   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

važičkauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
5.9.2009 8:23:13   
OliveOyl
Sam sem gor prlezem pa se zbudi..

Sem mogla it najprej jajca pobrat,da bom lahko kaj spekla..user posted image user posted image  Mi je eno gredico z vinkla ven vrglo,jo moram izbrisati k zraste pridelek.

ledenka sem te dodala..

Danes sem pa čist fertik,kar spala bi ,pa so mogli it spet kakat navsezgodaj-ob 6-ih..Trebuh me spet boli,včeraj sem mal zakrvavela,sploh ne vem kej je zdaj to.V ned.ni bilo nič več ostankov od posteljice noter videt,mogoče bo tardeča.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
5.9.2009 8:24:04   
OliveOyl
kati  tebe sem pa pogrešala,vidim da ste uživali na polno.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
5.9.2009 8:29:14   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

tanja: sem ti krokarje napodila, pe eno darilce poslala si čist uboga, pa še pridelek ti je zgniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, a ne, sm res ena revca....Hvala, k si jih napodila. Včer zvečer sm jagode posjala, pa so kr zgnile do zjutrej. Sej bi mogle šele po 12ih urah.

Jutro drugače!
Naše se zdej po novem ob 6.20 zbujauser posted image Upam, da je to samo faza. Pol je pa že ob pol devetih sitna za crknt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
5.9.2009 8:39:59   
PapuaNG
jutro,

tudi pri nas smo zgodni. Se je sicer spet ponoči nekaj zbujal, a manj kot včeraj, a ob 7ih ni šlo več. Se je pol eno uro igral v igralnem centru, pol pa seveda zakomiral. Jst pa že ko sovica. Pa čeprav bi še malo pasalo potegnit. Sva včeri s frendico skor do pol enih klepetale, je blo prav luštno, spet po dolgem času si vzet malo več časa. Pa da mi ni treba za tamalega še skrbet zraven.
Se pa že prav bojim sračke danes, ni včeraj nič kakal, samo poprdeval...upam, da ne bo spet do vratu user posted image

Vreme je pa res user posted image Upam, da se kaj zjasni čez dan, da bomo lahko šli kaj na sprehod malo noge raztegnit. Pa že od včeraj sanjam o masažni kopeli...me neki hrbet boli, pa bi prav pasalo...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
5.9.2009 8:42:48   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a si zadovoljna?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
5.9.2009 8:49:29   
ledenka
sicer pa jutro user posted image upam na še malo spanja... malega mučijo vetrovi in ga že 2 uri nosim user posted image pa spala sem zanič... bo že

< Sporočilo je popravil ledenka -- 5.9.2009 8:51:41 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......