Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 22:01:35
|
|
|
|
maja1488
|
Lahko noč. Jst še mal pokmetujem, pol pa grem. Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 22:04:34
|
|
|
|
ledenka
|
a vse greste spat? jaz pa sem ravno v feelingu za pir mam jih par v hladilniku... sam so brezalkoholni. pa boljš kot nič
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 22:18:49
|
|
|
|
maja1488
|
Ledenka, midva z mojim sva anti pivca. Na kaki poroki spijeva mal vina, pa sva oba pijana. Pivo pa nama včasih zapaše, sam nama alkohol potem mal preveč v glavo stopi. Sva probala vse brezalko pive, ki se prodajajo in je blo vse nič od niča. Tudi mal ni blo pivu podobno. Pol sem pa vzela v hoferju za 0,35€ brezalkoholno in je hudičevo obrega okusa. Zdaj j mamo skoz v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 22:30:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ledenka, midva z mojim sva anti pivca. Na kaki poroki spijeva mal vina, pa sva oba pijana. Pivo pa nama včasih zapaše, sam nama alkohol potem mal preveč v glavo stopi. Sva probala vse brezalko pive, ki se prodajajo in je blo vse nič od niča. Tudi mal ni blo pivu podobno. Pol sem pa vzela v hoferju za 0,35€ brezalkoholno in je hudičevo obrega okusa. Zdaj j mamo skoz v hladilniku. viš, bom šla kupit! jaz kupujem Veltins v Sparu, nama je najbolj všeč od brezalko varjant. ostalo je pa srednja žalost...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 22:41:26
|
|
|
|
zoja10
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Je bla tašča na obisku, je Tajo nafutrala, pa uspavala, tko da lahko zdej v miru film pogledam do konca, pa mal morm kuhinjo pospravt, tko da se tipkamo jutri. Lahko noč! OOOO blagor tebi za tako taščo... , da bi bla moja kej druzga sposobna kot sam sebe pedenat bi blo zlata vredno ... Taja je kooooonnnččno omagala,.....danes je bil dolg dan,....sej bo jutri boljš... Se mi še ne spi,...petek je,.... ....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 22:49:39
|
|
|
|
ledenka
|
zoja, moj mali je tudi omagal uro in pol po svojem običajnem času luna pa pritisk tudi naše male bibe zdrmata
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 22:55:35
|
|
|
|
maja1488
|
Mojidve tudi spita. Maša je sama zaspala v pol ure. Vmes je prišla lulat, pa pit, pa vprašat, če lahko še eno knjigico prebere. Pa pol da je lačna...no tuki nisem popustila, sem rekla, da je večerja bla in če takrat ni jedla, tudi zdej ne bo in naj počaka na zajtrk Pa je ni pretirano motlo. Sam izgovore išče, da lahko pol še mal blodi po hiši. Gre kr lepo tole s spanjem. Sem se bala, da bo jokala, glede na to, da sva do zdej skoz z njo zaspala. Pridna je! No zdej pa grem. Zarja se ponavadi zbudi mal pred peto, maša pa ustane ob šestih. Lahko noč. Aja farmo sem razširla in mal preureila. Živali so pa kot v vojski
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 22:57:36
|
|
|
|
maja1488
|
Aja kmetke....par dni nazaj sem kupla korito z vodo. Zdej ga pa iščem, pa ga nikjer ni Sem ga že vmes pogrešala, pa sm mislila, da je skrito kje med kravami in konji. Zdej ga pa ni, pa sm vse žvali premetala naokoli. KJE JE MOJE KORITO ZA ŽIVALI!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 23:30:25
|
|
|
|
Andrejka9386
|
Dober večer... Vidim da vas je večina tudi na FB...še mene dodajte :D
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 7:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no jz sem vstala, ob pol sedmih k ne morem spat ostali trije pa HB še spijo joj kakšen vreme, dež pada upam da se bo čez dan kaj zrihtu k pol ne vem kako bo cel dan v bajti bit je pa tud za znort no kmetijo sem mal poštimala, pomovzla krave, pobrala jajca.... mater me neki prehlad lovi upam da ne bom še bolj zbolela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 7:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
tanja: sem ti krokarje napodila, pe eno darilce poslala si čist uboga, pa še pridelek ti je zgnil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 7:09:40
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! O mene dobite danes raco. Lahko jo mate jutri za kosilo Andrejka, javi na ZS kontakt, da te najdemo. Noč je bla grozna. Zarja se je skoz premetavala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 7:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
maja hvala za raco
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 7:17:31
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Tok zodej pa mislm da še nisem vstala, ponavad ne vstane pred polosmo, zdej je pa že polna energije. Eno kavico za dobro jutro, jst rabm trojno dozo zdele.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 7:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
o hvala za kavico jz zdejle pijem lekadol, da mal uničim bacile, pol pa pride kavica na vrsto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 7:25:24
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro vreme je čist v p****...eh bo že sej mamo notr dost za počet... kmetijo bom pa zdej porihtala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 8:23:13
|
|
|
|
OliveOyl
|
Sam sem gor prlezem pa se zbudi.. Sem mogla it najprej jajca pobrat,da bom lahko kaj spekla.. Mi je eno gredico z vinkla ven vrglo,jo moram izbrisati k zraste pridelek. ledenka sem te dodala.. Danes sem pa čist fertik,kar spala bi ,pa so mogli it spet kakat navsezgodaj-ob 6-ih..Trebuh me spet boli,včeraj sem mal zakrvavela,sploh ne vem kej je zdaj to.V ned.ni bilo nič več ostankov od posteljice noter videt,mogoče bo tardeča.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 8:24:04
|
|
|
|
OliveOyl
|
kati tebe sem pa pogrešala,vidim da ste uživali na polno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 8:29:14
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 tanja: sem ti krokarje napodila, pe eno darilce poslala si čist uboga, pa še pridelek ti je zgnil Ja, a ne, sm res ena revca....Hvala, k si jih napodila. Včer zvečer sm jagode posjala, pa so kr zgnile do zjutrej. Sej bi mogle šele po 12ih urah. Jutro drugače! Naše se zdej po novem ob 6.20 zbuja Upam, da je to samo faza. Pol je pa že ob pol devetih sitna za crknt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 8:39:59
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, tudi pri nas smo zgodni. Se je sicer spet ponoči nekaj zbujal, a manj kot včeraj, a ob 7ih ni šlo več. Se je pol eno uro igral v igralnem centru, pol pa seveda zakomiral. Jst pa že ko sovica. Pa čeprav bi še malo pasalo potegnit. Sva včeri s frendico skor do pol enih klepetale, je blo prav luštno, spet po dolgem času si vzet malo več časa. Pa da mi ni treba za tamalega še skrbet zraven. Se pa že prav bojim sračke danes, ni včeraj nič kakal, samo poprdeval...upam, da ne bo spet do vratu Vreme je pa res Upam, da se kaj zjasni čez dan, da bomo lahko šli kaj na sprehod malo noge raztegnit. Pa že od včeraj sanjam o masažni kopeli...me neki hrbet boli, pa bi prav pasalo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 8:42:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=192525 če bi katera imela, je danes v spletni akciji. jaz sm dala pa 99€ a si zadovoljna?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 5.9.2009 8:49:29
|
|
|
|
ledenka
|
sicer pa jutro upam na še malo spanja... malega mučijo vetrovi in ga že 2 uri nosim pa spala sem zanič... bo že
< Sporočilo je popravil ledenka -- 5.9.2009 8:51:41 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......