|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
5.9.2009 8:51:33   
arneja
No, in potem se že peljem domov in računam in računam in naračunam, da mi je dal eno škatlo premalo. Ker pridem šele na 9. dan na UZ, pa še na 2. dan se bom sama špiknila.

Aja, pa notri sem ga spraševala, da če lahko ostanek v injekciji naslednjič porabim, pa on, da to pa ne gre. Jaz se pa niti točno nisem spomnila, kako sem si to prej dvakrat dajala.

No, in ga kličem iz avta, da mi je premalo dal, pa da bom prišla enkrat popoldan, ko bodo sestre tam, iskat. In potem me kliče nazaj in mi razlaga, da imam dovolj injekcij, pa jaz, da jih imam premalo, pa to traja kakšnih 10 minut, potem pa meni le potegne, da lahko tiste ostanke ponucam, četudi je prej rekel. da ne. In jaz, da potem pa ok, potem imam pa dovolj, pa da sem spet brez zveze paniko naganjala. Pa on, da ni brez zveze, da bolje tako, kot da se ne bi razumela.

In potem, pazite zdaj user posted image : reče, no, kdaj se potem vidiva, v nedeljo, 13-tega, ne? Jaz vas že zdaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image . Za polulat smešno, sem potem morala dodati, da se naj ima lepo danes user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
5.9.2009 8:58:04   
arneja
WP, super, da si si zrihtala napotnico za laparaskopijo, zna potem kar natural uspeti user posted image . Maternični vrat imam pa jaz tudi čisto kratek, sem ravno tako imela Lletz-a, tako da mi je Reško že povedal, da bom imela cerklažo. Razumemo te pa itak me tu gor najbolje, drugi nimajo pojma, kaj čez dajemo. In prav je, da si center zamenjala. Leta te itak še ne bašejo, tako da si lahko privoščiš tudi malo čakanja.

Mismis
, a ti pa tako pridno študiraš? A to so še stari dolgovi ali gre za nadgradnjo user posted image ?

Biba, dan bo pa res bolj za ležat. A spet ZS-ji zafrkavajo user posted image ?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.9.2009 9:01:29   
pika74
O arneja user posted image ,
ne jaz nisem imela roza... pomoje si prišla za mano oz. takrat, ko sem jaz že odšla. Drugič se bova za uro točno zmenile user posted image .

Jaz imam najbrž v sredo punkcijo... uh gre hitro.

pa-pa

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.9.2009 9:02:35   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

O arneja user posted image ,
ne jaz nisem imela roza... pomoje si prišla za mano oz. takrat, ko sem jaz že odšla. Drugič se bova za uro točno zmenile user posted image .

Jaz imam najbrž v sredo punkcijo... uh gre hitro.

pa-pa

držimo pestke, Pika user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.9.2009 9:11:04   
arneja
Pika, potem se res nisva videli.

Biba, poglej, če si dobila moje ZS.

Zdaj pa jaz na kavo šibnem, jo že potrebujem, je bila rana ura, zlata ura user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.9.2009 9:12:13   
ledenka
pa arnejči je spet v akciji user posted image user posted image user posted image tvojim poročilom dogodivščin z atm se vedno nasmejim

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.9.2009 9:14:21   
arneja
Ledenka, moj tudi komaj čaka, da sliši nove dogodivščine user posted image . Moramo priznat, da je ata v tem smislu zares car user posted image . In kako je kaj mali Maks in kdaj bo bratca/sestrico dobil user posted image ? Lepo ime sta izbrala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.9.2009 9:22:52   
S*
Dobro jutro!

Jaz pa čakam poštarja. Mi je ena prijazna gospa včeraj šla po vse zdravila na Madžarsko in mi tako naredila velikansko uslugo. No sedaj pa samo še user posted image počakamo, potem pa akcija. Če bo vse po sreči, začnem enkrat naslednji vikend.

pika74, čese ne motim si ti začela s uporabo spreja prvi dan user posted image ??? Ker meni je ata naročil, naj ga prinesem s seboj šele drugi dan in da mi bo takrat vse obrazložiluser posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.9.2009 9:31:27   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gloria, 7 jih je že, zobkov namreč, ali naš princ že kaj hodi (sam)

...hodi še ne...no tko ob sedežni gre ali pa če se stene drži user posted image .....gre pa po 4 da ga komi lovimuser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.9.2009 9:32:38   
Rakica_80
Prišla iz deževne LJ........dala sem kri brez UZ, čakam klic, da mi pove če rabim pit jutri na UZ ali v ponedeljek, pa še dve špike sem dobila za rezervo, to pa mi bo tudi povedala, če jih moram vzeti ali ne.....za seznamček še malo počakat.
Lep vikend vsem skupajuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.9.2009 9:37:21   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pika, potem se res nisva videli.

Biba, poglej, če si dobila moje ZS.

Zdaj pa jaz na kavo šibnem, jo že potrebujem, je bila rana ura, zlata ura user posted image .

Dobila. In odgovorila. Je šlouser posted image .

Pika, super, kako gre hitro, potem ko enkrat štartamo, a ne? A pa je bil ata pri tebi tudi danes tako dobrodušen? Ker če ja, potem ima pa mogoče res samo name alergijo....en takšenle mild-case ošpicuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.9.2009 9:37:23   
gloria
Arneja kok podrobno opišeš pogovor z atom da se tko nasmejimuser posted image ...si faca user posted image
S*upam da paketek čim prej pride...lepo da obstajajo tko dobri ljudjeuser posted image
Pika 74 o punkcija že...jaz držim pesti in tokrat ima da rata...si pa prava borka user posted image
Bebii ti si pa že z LJ...poročaj kaj bodo povedal user posted image ...držim pesti

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.9.2009 9:40:07   
gloria
...dobro jutro vsem skupaj...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.9.2009 10:04:42   
metuljci
joj punce ko vas berem kakšne probleme imate z ginekologi, da vas ne dajo naprej na preiskave, čeprav imate težave, si prav mislim, da imam srečo s svojo ginekologinjo, čeprav je prejšnji tudi bil za en ..... midva se trudiva za bebija že 6 let nekje. takrat sem imela še prejšnjega ginekologa. ko po enem letu ni ratalo sem šla k njemu in sem si mogla eno leto samo meriti temperaturo, na nobene nadalnje preiskave ni dal ne mene ne njega user posted image . nenehno mi je pa govoril naj se ne sekiram ker sem še mlada (zdaj jih mam že 30) user posted image . ta temperatura je celo narekovala najino spolno življenje, ker sem bla prav tečna, ko je bila ovulacija in sva seksala ko zajca tiste dneve in ni bilo več nobenega užitka. bil je seks pod mus user posted image . potem sem si poškodovala koleno in sem imela v roku enega leta dve operaciji. takrat sva delanje bebice prav odmislila. in čeprav sva bila sproščena še vedno nič. ko sem koleno porihtala pa sem menjala ginekologa (kar mi je moj govoril že dve leti) in na prvem pregledu nama je takoj dala napotnice za preiskave, zame in zanj. in tako sva pristala v ambulanti za neplodnost v mb, čeprav z žalostnimi razultati, ampak vsaj veva na čem sva.

ja moji folikli me tiščijo že kar od četrtka, mam občutek da mam dve žogici notri. tud pri uz ni blo prijetno, ker sem imela občutek, da mi jih bo porinila ven user posted image  ne vem kolko je celic, ker niti nisem vprašala od navdušenja, ko je rekla, da jih je ogroooomnooo. se mi zdi, da niti ni vseh izmerila, ker je rekla, da jih je zadosti. po mojem vprašanju: in? mi je samo rekla, celic je pač ogromno in v ponedeljek takoj zjutraj dat kri in še en uz. takrat mi bodo povedali kdaj bo punkcija. joj kar strah me je kaj bo sledilo user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.9.2009 10:12:33   
lana70
morgeeeen....

BEBIII, kakšno je vreme na obali, a je za kavbojke oblečt??? k pr nas je mraaaaaaz, me zebe kot medvedka user posted image user posted image ..pa šibam v toplejše kraje...

< Sporočilo je popravil lana70 -- 5.9.2009 10:13:01 >

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.9.2009 11:05:51   
Rakica_80
O Lanicaaaa, pa nisi se valda zmrznilauser posted image user posted image user posted image  Pri nas piha burja, tako da ena majca od več ti ne bo škodilauser posted image  Prideš v Koper? Pridi mimo, da vidiš kaj ga lomimouser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.9.2009 13:04:13   
Rakica_80
Sej nemoreš verjetuser posted image user posted image
Me je sestra pozabila klicat in potem sem jaz njo klicarila 2 uri in nisem dobila nobenega, hallloooooooouser posted image user posted image user posted image
Dobro da sem dobila eno žensko, ta je klicala domov sestro in ta mene nazaj in se opravičuje....in jaz prijazna kot vednouser posted image ma ni problema gospa.....user posted image
Vrednost je 30, in jutri se grem pokazat na UZ, glede na to da sem imela hiperco, sem jo vprašala če lahko prekinem s enekcijami, pa je rekla da naj se pridem jutri pokazat, da mi ni trba še jutri pikat.....uff sem zblodlauser posted image
Za evidenco :
06.09- Kri-UZ

Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.9.2009 15:26:28   
Anonimen
Punce, lep pozdrav vsem!

Še eno vpr imam... Po punkciji so ugotovili, da je vseh 7 celic zrelih, oplodile so se 4, dve malo boljši so mi vstavili, 2 malo slabši čakata.

Obljubila sem si, da sploh ne bom razmišljala o tem in sem res že skoraj pozabila, potem pa se spomnila: a je bolje, da počivam ali lahko delam vse...cela zmeda. Kar naenkrat samo o tem razmišljam in seveda zganjam paniko. user posted image

ET sem imela na 3. dan in na sliki je krogec izgledal zelo balončkast - je reku dr. Reš, da je vitalna, da se hitro razvija.

Skratka: zanima me ali je treba zdaj počivat al se delat Francoza?user posted image

Hvala za odg.

L.

Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.9.2009 15:57:32   
Rakica_80
Anonimna, delaj kar ti paše samo ne preveč dvigat težkih stvariuser posted image
Vso srečo in da postaneš srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.9.2009 16:38:26   
Anonimen
Hvala! Upam, da mi bo uspelo odmislit! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.9.2009 16:48:58   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: S*

pika74, čese ne motim si ti začela s uporabo spreja prvi dan user posted image ??? Ker meni je ata naročil, naj ga prinesem s seboj šele drugi dan in da mi bo takrat vse obrazložiluser posted image .

ja res je, snifat sem začela na 1. dan M.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.9.2009 17:25:59   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala! Upam, da mi bo uspelo odmislit! user posted image

Ta bo pa težkauser posted image

Pika74 in S*, vso srečo in da tokrat zagledata debel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.9.2009 17:47:03   
cukica
Pozdravljene mi smo danes dobili user posted image zdaj pa nevem al juti dela sestra Milica da se naročim al je najbolje da ji pošljem email? Zdaj me pa skrbi da bom prekasna.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.9.2009 18:19:29   
Rakica_80
Jutri zjutraj probaj poklicat, če ne pa lahko v ponedeljek. greš v postopek ali po zamrznjenčka?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.9.2009 18:38:39   
cukica
BEBIII grem v postopek z zamrznjenčki,bom poslala email pa še jutri bom probala poklicat,...

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?