|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
3.9.2009 12:56:16   
blaža
Dragi naši februarski nosečki. meni je tudi dosti krat kriza za vstat, ma kaj pa čem, če ma tak urnik. gre ob sedmi in se zbudi tam okoli šeste. Njemu je dovolj, meni večkrat ne.user posted image Ma verjamita mi, da bo pri vas še manj spanja, ko rodita.user posted image

Evo našetkala sva se in obredla cel Trst. pol sva šla še v Tori d evropa in še tam vse pregledala. lepo sva se mela.

Zdej pa še malo, pa gremo po bubce. Ob dveh pa pol.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
3.9.2009 14:16:15   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

evo, me je klicala mama, ki je šla po jakoba. ni bilo težav. tud kosilo je že kar ok jedel danesuser posted image tko da jutr ga gre še mal kasnej iskat - pač po kosilu. se bom pa mal posvetovala z vzgojiteljico kdaj bi ga bilo za pustit spat tam... to mi še mal dela težave kako s tem. jaz bi ga po eni strani kar jutr pustila že tam, po drugi strani mogoč mal zgodaj, nočem pa da bi se navadil na idejo, da ga pride pa babi zmer iskat po kosilu... kakšna ideja?

tko kt si sama rekla - posvetuj se z vzgojiteljico user posted image  bo še najbolj vedla. pri nas smo probal in sem bla v bližini, če bi bla štala, da ga grem iskat, a je blo ok. lepš spi v vtrcu kot doma user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
3.9.2009 14:29:40   
itata
točn tko bom naredila lilči, mamo bom tja poslala, da bo v garderobi počakala! če bo huda kriza bo uletela, če ne pa JUHU. en dan mu bo že uspeluser posted image si mislim, da tele banditi naši sam doma izsiljujejo. naš tud ko me ni blo 10 min - pa sem poslušala pred vrati - tud muksnu ni, ko sem prišla nazaj, se je pa začel obešat po men. sem si mislila "prav nič hudo ti ni, dokler me ne vidiš in sem počas šlauser posted image " itak on nima občutka a je tam eno al pa 3 ure....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
4.9.2009 8:37:52   
Stipe air force
Jutro.... user posted image

....ma vas je veliko na rr-u.... nehajte tolk klepetat.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , ne sfolgam prebrat..... user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
4.9.2009 8:48:56   
Februarka08
Jutro.

Ja, res se ful dogaja tukiuser posted image
Jaz sem tako zaspana da komaj gledamuser posted image dobro da zdele moj pride da kavo skuham, upam da se bojo učke kaj odprleuser posted image klinc pa tale luna, čudne sanje in obračanje iz enega na drug bokuser posted image Pa še dežuser posted image user posted image to bo ludnica danes notri, pa še same bova cel dan, moj ma fešto, ampak zvečer grem pa tudi jaz venuser posted image še zadnjič na večerjico in en dober čvekuser posted image da bo spet mal dežjauser posted image
Larisa je pri telebajskih in cvili zravenuser posted image tako da mam svojih 5 minutuser posted image

Dolenjka, kako si? Te je lunca pustila pri miru?user posted image Čakava na naslednjo, a ne?user posted image A že kaj zatekaš? Jaz sem opazila samo malo pri prstanih, noge so še ok... se spomnim pri tamali, da sem mela gležnje kot krofeuser posted image no, saj mam še mal časa, tako da predvidevam da me to še čaka... bo teta vaga spet poskočilauser posted image

Lep petek vsem in še lepši vikenduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
4.9.2009 9:00:12   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mladoporočenca živita v isti hiši kot tašča. Nevesta je bila vajena malce
dlje spati, počasi popiti kavo...

Nekega jutra začne tašča: "A veš da vse punce tvojih let vstajajo zgodaj.
Ob tej uri imajo že kosilo skuhano in vse pospravljeno. Ne vem kaj je s
tabo."

Pa reče nevesta vsa zaspana: "Ja draga tašča, tudi gospe vaših let so že vse pod zemljo, pa vam tega nikoli ne očitam."

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
4.9.2009 9:20:35   
itata
jutro,
najprej poročilo od včeraj: otrok se je imel super. so šli na trampolin, igrali na zvončke, risali. samo ena mala krizica v 3 urah. priden!! danes ful laufat proti avtu pa se od dedija poslavljat brez težav... prideva v vrtec se neki obeša po men. počakam 10 min, da pripeljejo zajtrk, hočem it, JOK!???!! nič jasno... sem mal počakala v garderobi in se je kmal pomiril pa spet mal začel... pol sem pa šla počas. mah mi je blo težko.
je pa rekla vzgojiteljica glede na to, da je šlo do zdej tko dobr mu (če odštejemo jutranji incident), da bi ga probal dat spat. če pa ne bo šlo. ga bo šla pa babi iskat pa ga bomo še mal dajal doma spat. ne vem. upam, da nisem kaj zaj**** k sem rekla, da naj ga že danes probajo dat spat. sam sem pol gruntala, tud če se bo jokal, da bo pol itak vikend in verjetno bo imel v ponedeljek itak krizo... mah tole uvajanje je izčrpavajoče!!

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1932
4.9.2009 10:14:58   
dolenjka
Jutro user posted image

Carica je spala do 7.50 user posted image  user posted image  user posted image  V varstvu sem jo odložila 9.30 šele user posted image  
Pa včeraj nam je štromar nove lepe srebrne štekarje namontiral, pa zunanje luči in reflektorčke v predsobi, tko da počasi zaključujemo z deli user posted image  user posted image  user posted image

Februarka, načeloma ne zatekam, samo če nisem pridna in ne počivam, Tko kot ko so bili malarji in 2 dni nisem nil počivala, sem imela valda posledično krofe na nogah user posted image  Drugače je OK, bolj mi trebuh občasno otrdeva, ampak za 37 teden je to že kar normalno in ne bom preveč jamrala. Vse je odvisno če kaj počivam al ne in če pijem magnezij. No, tega zdaj kar redno pijem - 2 na dan in se mi zdi da pomaga user posted image  Ampak danes mi bo še Stipko nogice zmasiral je obljubil tko da bom sploh tipi topi user posted image
Za ju3 mi je obljubil da gremo po solatko da se je najem pred porodom, v nedeljo imem pa pregled v PO in potem jo šibnemo mogoče še na obalo na izlet, če bom OK user posted image

Itata, vsi imejo krize, eni prej, eni kasnej, sej bo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
4.9.2009 12:43:43   
itata
dan,
moja mama je šla do vrtca (5 min stran od hiše) in bila v garderobi, ko so jih dajal spat. je rekla, da so se vsi mal drliuser posted image pol ga je pa slišala, da je rekel kje bo spal - si je zbral posteljo - in pol je bil čisti miruser posted image user posted image sem prav pomirjena zdej. in tud se mi zdi, da glede na to, da se men zdi kar razvajen otrok, da je tole kar uspešno uvajanje... vsaj glede na to kolk me je skrbel kako bo šlouser posted image sej ponavad mame bolj skrbi kot je treba nimaš kej.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
4.9.2009 12:51:17   
Februarka08
Dolenjka, super da si okuser posted image uf, da bi bla jaz v 37. tednu, pa čeprav je to samo 2 tedna več, se ful pozna... no, saj še malo, upam da bouser posted image drugače pa ja, otrdevanje trebuha je isto pri meni, 2 Mg na dan pijem že od cerklaže, bolečine pod trebuhom itak konstantne, tako da pri meni nič novegauser posted image naj le tako ostaneuser posted image
Pri oktobrkah je eni ki ima 2 dni pred mano PDP odtekla vodauser posted image in zdaj čakamouser posted image ufffffffff, se je že začelouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.9.2009 12:51:57   
Februarka08
Itata, superuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.9.2009 16:30:31   
dolenjka
No Itata vidiš user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem bila pa na potepu na Rudniku, sem šla še po mal fasnge v Lidl, pa v čistilnico po najin kovter in z našo nevestico Jencili na pico in čvek user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa s carico baševa nektarine in gledava Baby TV user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1937
4.9.2009 16:33:39   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No Itata vidiš user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem bila pa na potepu na Rudniku, sem šla še po mal fasnge v Lidl, pa v čistilnico po najin kovter in z našo nevestico Jencili na pico in čvek user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa s carico baševa nektarine in gledava Baby TV user posted image

Mi tudi gledamo.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
4.9.2009 16:36:58   
blaža
dan!

danes sem bla v Kp oz v izoli v bolnici in sem dobila Mireno. Močno upam, da mi ne bo delala težav.

Vidim, da se počasi uvajate v vrtce.user posted image Sej bo počasi. Mi se Blaž kar malo msili, ko tam vsi ta novi tulijo. Ena punčka se prav dere kadarkoli sem tam. user posted image pa brez ene solzice. Pač protestira. Ma Blaž pa prav čudno gleda ko tolko tulijo, ki on ni navajen kej preveč piskat, mu je pa prav muka, ko kdo joče in vedno reče: joka, joka.user posted image Se bo že navadu, pa ostali tudi.

No moj pelje vpisat Matijo k nogometu, midva z Blažem, bova pa sobico malo pospravla med tem časom.user posted image

Si še kej tipkamo. lep vikend vsem. je peeeetek!!user posted image

P.s. A je Jencili že gospa, al še gospodična?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
4.9.2009 18:58:30   
bamby
Dan!

Nekateri se uvajate v vrtec, mi pa v šolo user posted image . Smo se že kar dobro uvedli in upam, da bo pri tem tudi ostalo. Anaja je pa zadnje nekaj dni štrajkala pri kosilu. Danes pa mislim, da je pojedla user posted image .

itata, dobro vam gre uvajanje. Včasi nas po nepotrebnem preveč skrbi,. Moraš vedet, da so vzgojiteljice uspsobljene za razne vragolije iz malčkovih glavic in porihtajo otroke kot se šika. ne bom rekla, a so vse po vrsti take, večina izmed njih pa. Jaz sem zdaj tako zadovoljna z bivšo Timovo vzgojiteljico user posted image .

Jutri imamo pa namen iti na trgatev. Jaz se sicer še nisem odločila ali grem ali ne, moj user posted image  sigurno gre. Odvisno kakšno bo vreme.

Gdč. jencili naj bi postala ga. jencili zadnjo soboto v septembru user posted image  (mislim, da je 26. sept. user posted image )

dolenjka,  a ti si pa že 37. teden user posted image . Uf, tole je šlo pa brzinsko naglo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
4.9.2009 19:01:48   
Stipe air force
Ceeeeeeeeer..... user posted image  user posted image  user posted image

Sefla pece palacinke.... Carica gleda Baby TV in debatira z menoj okrog cudnih pojav k so tam..... user posted image ... Skratka lep petkov vecer, ki ga privoscim tudi vsem vam Februarcicam, malckom in okupatorjem.....
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
4.9.2009 19:04:02   
blaža
Evo Blažo spi, oz sem ga dala spat, bo pa kmalu zmanjkal. matija je s tatkotom še vedno na nogometu in jaz sem fraj.

kaj pa kej vi delate? No Stipe zate vem, da se bašeš z palačinkami, mmm, mnjama.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1942
4.9.2009 19:59:47   
listek1
čer,

no, da se še jest malo javim user posted image  

Itata - super vam gre tole uvajanje. Me veseli, da Jakob nima večjih težav.

Blaža - tako, kot je Bamby napisala, se naša GDč. Jencili poroči 26.9., točno na moj rojstni dan user posted image user posted image user posted image  Sta si izbrala zeeelllloooo lep datum.

Dolenjka - palačinke, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, jest jih že tok dolg sanjam, pa mi jih še ni ratal narest. A bo mogoče kakšna viška ostala, bi poslala kakšno sem na Drulovko user posted image

Februarka - uživaj v današnjem večeru.

No, mi smo bili pa danes pri eni varuški na razgovoru in smo se odlično ujeli. Tako, da sva se odločila, da ga dava sedaj k njej v varstvo. Ima 4 otroke, je super ženska, David je že zdajle ful užival tam, se igral in se ful smejal zraven. Tako, da s ponedeljkom začneva pri njej. Se je pa sedaj končno pozdravil in upam, da nam bo tole privat varstvo prišparalo kakšno bolezen.

Lep večer še naprej user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
4.9.2009 20:16:36   
dolenjka
Čer user posted image

Ja, moram mal razvajat moja 2 dokler jih še lahko in tako jima 1x na teden povpračno spečem palačinke. Če bi katera kakšno naj pride, 3 so še user posted image

Listek, jaz imam pa en dan za tabo RD, ko bo mama Jencili že gospa user posted image
Pa seveda user posted image  user posted image  user posted image  za varstvo in upam, da se sedaj res ognete toliko boleznim. A o operaciji žrelnice pa niste razmišljali potem user posted image  Larisin Nejc je ful bolj zdrav zdaj po operaciji user posted image

Ja Bamby, hitro gre in tika taka bom dupla mama kot ti user posted image  ampak prej kot 20.9. ne, ker sej veš da sem bolj bizi user posted image

Zdaj sem pa mojmu obljubila pedikuro, ravno carico je v posteljo odložil, tako da je na vrsti za malo razvajanja, dokler imam še kaj časa zanj user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
4.9.2009 20:34:33   
listek1
dolenjka - o operaciji smo razmišljali ja, ampak nam je rekel zdravnik, da je še premajhen. zelo neradi operirajo pred 2 letom ali celo 3. Tako, da bomo morali še malo počakati. Sej upam, da bomo zdej s tem privat varstvom kaj rešili. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
4.9.2009 20:36:40   
blaža
nam je pa vse ven vrglo ki je zmanjkalo elektrike. user posted image

sem pozabla povedat eno dobro novičko za nas, da so nam vrtec iz 3 plačilnega zmanjšali na 1.user posted image user posted image user posted image pol ne bo tako hudo za plačat, čeprav je še Matija po novem za plačat - malca kosilo pa varstvo. No ma vsekakor super.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
4.9.2009 22:27:55   
jencili
čer,

vidim, da ste se čist razpisale o gdč. Jenciliuser posted image . Punce, lepo, da mislite name, tud jst vas imam v mislihuser posted image user posted image
Drugače pa je vse resuser posted image .
Danes sem se spet malo načvekala z mami Dolenjko, poročim se na najlepši datum (kajne Listek) in Taa meče luna, ker se spet neki oglaša iz spalniceuser posted image user posted image user posted image user posted image
No, je že tišina, spi naprej, jst grem pa tudi počasi pod tuš, ker imam zjutri ob 8h že treninguser posted image

nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
5.9.2009 6:13:37   
blaža
Jutro 1.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
5.9.2009 8:03:03   
Februarka08
Jutro.

Princesa se ravno oglaša, tako da lahko zalaufam mešalnikuser posted image , mam že vse pripravljeno za peko peciva, moj je šel pa tudi že nekam po sveže postrvi, ker dobiva kolege na kosilouser posted image mljaskiuser posted image user posted image
Nič, grem jo polupčkat, jo zvečer nisem, ker sem ga žuralauser posted image sem se fajn fajn najedla kitajske hrane in se še zadnjič fajn fajn načvekala preden grem v Rimuser posted image

Vsem lep vikend, izkoristite ga maksimalnouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
5.9.2009 8:49:46   
dolenjka
Jutro user posted image

Tudi mi smo spali odlično, do 8h user posted image  user posted image  user posted image  Carica je res ful pridna zadnje čase in zato jo je treba še malo dodatno razvajati user posted image
Zdaj sestavlja legice, mi2 a kofetkava potem pa skočimo do BTCja eno luč zamenjat in po mal solatke na trg, potem pa domov, da gre carica spat, jaz kosilo na šporget dam in popoldan še piknik pade na hribčku. Imamo vsako leto tradicionalni piknik vaščanov user posted image

Vmes bom pa še mal počivala, pa torbo za v P si moram naštimat, ker imam ju3 pregled in je G rekel da moram imeti vse samo. Ga bom ubogala, čeprav vem, da je še ne rabim user posted image

Februarka, sej lahko mal peciva še k nam prineseš al pa pošlji, če se ti vozit ne da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......