|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
4.9.2009 15:33:13   
september25
ojla!
tud js kr čekiram, če je že kej novga - če se že cartata!!!
Februarka js  tud ne čutim več takih intenzivnih gibov, sn povedla gin na prejšnjem pregledu-mi je na hitr naredu UZ in je reku, da se vseeno čudovito giblje. pri meni se še bolj kot ne obrača, ne vem kok še ma plac. ma si ga že nardi!!!je pa to tud mene skrbelo, da je kaj narobe. žal se moj user posted image še ni obrnil na glavco...

zdej grem pa spat, js moram vsako popoldne mal zadremat, ker drgač stat ne morem. ful sem utrujena in čist možn, da mi spet železa primanjkuje
lp

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
4.9.2009 15:35:03   
rozilu
Februarka: glede brc ne vem točno kako je. Samo se mi zdi, da če so prisotne, je OK. Ker pri meni so se tudi spremenile... je bolj eno tako raztezanje na vse strani... kot da bi user posted image protestiral, ker nima placa in si ga hoče izboriti user posted image . Aja, pa kolcanje skoraj vsak dan, oz. večkrat dnevno. Meni se zdi to OK.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
4.9.2009 15:42:59   
tassika
No vam bom pa jaz povedala, Rižko še ne carta, čakajo močnejše popadke, to je pa trenutno tudi vse kar vem.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
4.9.2009 15:49:27   
gorenka
ninasiki - kva pa vem...mislm da ma una že tko debelo kožo da se je gotou neb nč prjeluser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 15:50:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
4.9.2009 16:06:59   
malaMravljica
Iiiiii prvi oktobrcek bo kmalu tu! PA fantek bo otvoril sezono oktobrk user posted image  bravo mali Rizkoo! Drugace je pa Rizkoo ze tako dalec, da mali ne bi smel imet cist nobenih problemov. MAl bo manjsi na azcetku, pa kaj pol, saj je mami tudi v st 50 kupovala.

Majakla, ja pri meni gre pa jutri zares ja. Hmm.. vceraj zvecer sem v postelji pomilsila, da bo danasnji dan zadnji fraj in me je kar stislno, neka panika, sploh ne vem od kje in zakaj. Rinkica je pa takoooo lepa.  Ej, midve imava pa tud sam se 28 dni a ne. Bravo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
4.9.2009 16:36:29   
Meliitak
oooo me sam en dan ni gor pa vidm da dogaja...

Rižko drži se, vse smo s teboj, če ne v porodni pa tukej...da le gre vse kot je trebauser posted image user posted image user posted image ...jah bo pa fantek kraljeval na seznamu oktobrk, čeprav bo rojen septembra user posted image

Zdej ko vidm da gre zares sm pa še bolj v skrbeh...pr men se pa dojenčica premika non stop in sem utrujena četud sam ležim...sem hotla že v P klicat a je to že to, ker me tud strašno tišči dol, hodt skor ne morem, belga toka kot da je vsak dan vse več, mam občutek da sem skoz mokra, v hrbet me sm pa tja prime...kakšnih rednih "popadkov" pa ne zaznavam, vse je tko neredno...se trudim, pa se očitno vid kako prenašam, ker me vsak ko me vid vpraša če me zdej brca, ker se tko pačim...hmm a se res he, he?

...grem ležat...pa bom vsake tok pokukala če bo kaj novičk...držte se punce

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
4.9.2009 16:40:08   
pattaya
Rižkoo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
4.9.2009 16:41:25   
tane
Ooooo, prvi oktoberček, Rižkooo, drži se vse bo vredu, bodo že poskrbeli za oba tako, da bo prav.

Ja, a veste, da se baje na polno luno bolj rojeva...tko, da upam, da ne bo še katera sledila Rižkotu...še malo naj pa vseeno počakajo.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
4.9.2009 16:45:44   
Februarka08
Ja, se strinjam, mormo počakat še kakšno lunouser posted image jaz grem danes še v kitajsko, komaj čakam, upam da ne zavijem potem v P ki je čisto zravenuser posted image user posted image mal heca... bi me pa doma iz kože dali če bi blo res... ker kao izzivam usodouser posted image user posted image

Je pa user posted image od Rižkota že tako težek, da mislim da ne bo nobenega problemauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
4.9.2009 16:46:57   
tane
Meliiitak, meni tudi ful dol tišči ampak sem opazila tekom nosečnosti, da me to vedno pred in med grdim vremenom...kar reciuser posted image naj počaka

Februarka, a ni to normalno, da se kasneje ne čuti več toliko brcik ampak bolj samo jaz temu pravim guzenje, raztegovanje...mislim, da je važno, da našteješ 10 gibov na dan pa če so tudi bolj leni...drugače je pa nam babica v MŠ rekla, da če ga kdaj cel dan user posted image ne čutite, da popijte en gosti sok s smetano in čez pol ure naj bi se začel premikat, ko dobi cuker

meni je pa danes ful puding zadišal in ga bom kar naredila, pa poskusila bom z riževim mlekom, sem ga danes prvič kupila...zadnje čase me namreč vsi mlečni izdelki ful napenjajo, pa mi je prijateljica svetovala to...upam, da ni preveč zanič...a katera to pozna?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
4.9.2009 16:56:50   
Aniiita
Rižkooooo! user posted image user posted image

Držim pesti, da bo šle vse tako dobro,kot le lahko gre in da kmalu stisneš svojega fantka v objem.. Joj, kako lepo-prvi je že tu! user posted image

Februarka: meni se zdijo gibi še vedno podobni, čeprav je res več premikanja kot brcanja..ko brcne s epa cel trebuh trese potem. user posted image Pomoje je vse ok,veš. Važno da kaj pomiga.

Pa tako kot od Rozilu- tudi vsak dan kolca..navadno celo večkrat na dan.

Mala Mravljica- tudi tebi želim jutri en res nepozaben dan (to bo brez dvoma, no..) s čimanj stresa in samimi lepimi rečmi.

To stvar z Zoo sem očitno spregledala..moram nazaj prebrskatuser posted image Čeprav nisem navdušenec nad Zoo-jem v splošnem..se mi vedno zdi, da tiste živali tam noter trpijo..čeprav otroka bi vseeno peljala enkrat pogledat.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.9.2009 17:01:53   
lindi1
Pri meni se tudi manj čuti oziroma drugače,ampak včasih me pa tako butne,da kar zastokam,sploh zvečer,ne niso neč isti gibi,ja,nam so tudi tako rekli,da moramo šteti gibe,najmanj 10,in da sta to že 2 če te takoj en za drugim dregneuser posted image .Nam je tudi rekla,nekaj sladkega in potem se hitro oglasiuser posted image kot da tega že ne vemuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
4.9.2009 17:03:39   
lindi1
MM,saj bo,ne bo nič drugačeuser posted image verjamem pa,da te malo stisne...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
4.9.2009 17:09:53   
tane
Aniiita, se strinjam s teboj, jaz tudi ne maram ZOO jev, ker živali tam trpijo ampak ko bo enkrat otrok, ja verjetno ga bom peljala tja kljub mojim načelom, no zdaj za nas to še ne pride v poštev

našemuuser posted image se tudi večkrta na dan kolcauser posted image sem ravno mojemu danes rekla kako nizko ima glavico, pravi kako pa veš...sem rekla primi se mu ravno kolca

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
4.9.2009 17:15:43   
*chance*
Ja drage oktobrke, začel se je čas, ko je potrebno biti v pripravljenosti in imeti pripravljeno torbo za v porodnišnico, predvsem za tiste, ki imate rok v začetku oktobra user posted image Včeraj sem imela pregled in je naše detece težko 1,8 kg, obrnjeno pa že kar na glavouser posted image Sploh nič čudnega, da me že cel teden špika in tišči dol...user posted image Sem dobila buscopan, ki upam, da bo kaj pomagal, danes še ni prijel in me je res kar malo strah, da se te bolečine in špikanje ne bi stopnjevale...vsaj ne še sedaj...naj počaka še vsaj 4 tedneuser posted image potem pa prosto po prešernuuser posted image
Samo bo res zanimivo spremljati kdaj bo katera odšla v Rim...user posted image Začela je Rižkoo, ki upam, da že carta svojega fantiča user posted image
Vsem ostalim pa želim čimmanj tiščanja in nepotrebnega špikanja...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
4.9.2009 17:21:38   
Aniiita
Ja, za pripravljat torbo za porodnišnico se mi je zdelo prezgodaj,ko ste začele s to temo..sedaj pa vidim, da bo najbolje, da kar pripravljena čaka user posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.9.2009 17:29:24   
Emilly
Skoz vas danes spremljam, kot vse...pa se mi sploh neč ne da napisat

Ampak Rižkooo - kar ne morem verjet!! Še mal pa bo, če že ni... Itak da bo vse OKuser posted image Upam da bolečine le niso prehude... smo vse z mislimi pri tebi!

Jst pa čakam dragega da končno pride po celem tednu, pa tud jst sem danes tolk zaspana, da se kar nekaj valjam po stanovanju in nimam nobene prave volje... Sem pa zjutraj dobila še en paketek cunjic in ugotovila, da mam pa res že vsega prevečuser posted image user posted image Po mojem bom sto na uro zbirala kako pa naj zdaj oblečemuser posted image , al te žabice al teuser posted image user posted image (ja to smo pa tehtnice...)

Ja neč vas bom gotov še kaj brala danes, ker me res zanima tale naš prvi user posted image , mogoče pa kasnej še kaj napišem...

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
4.9.2009 17:43:18   
lenika83
Ojoj, zdaj sem pa skoraj s stola padla, ko sem videla, da se je že začela čisto prava akcija.
Rižkoo en kup user posted image , da bo vse ok, pa čeprav malo zgodaj. Pa saj zdaj je po moje že toliko daleč, da menda nima kaj biti narobe.

Sem pričakovala, da se bo oktober odprl tam nekje po 15. septembru, pa da bodo to tiste čisto z začetka seznama. Zdaj pa že kar ena iz sredine meseca. Malo me je stisnilo. Očitno bo se treba malo bolj resno spravit k pripravam. Mislim, da bom šla kar zdaj za ene pol urce likat user posted image

Pridem še kasneje malo pokukat, če že imamo prvega oktobrčka.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.9.2009 18:14:43   
HelloKitty1
A ni še nič??? Joj kok sem nestrpna....user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.9.2009 18:20:48   
boob
jst tud skoz čekiram . . . user posted image   babe firbčne user posted image
čeprou me kr mal skrbi. . upam da bo vse ok

sej nemorem verjet, končno se je tud pr nas ulilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.9.2009 18:22:18   
tassika
Zaenkrat še nič. zdaj pa jaz šibam vn, malo počekirajte na temi v pričakovanju + - 2.del. Tam bo sigurno oibjavljeno takoj ko kaj bo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.9.2009 18:29:58   
karmen b
Jej smo nestrpne. Sem prebirala, pa reberem tole tvoje Boob, da se je tud pri vas ulilo, pa me je kar spreletel, ker sem misla da ti je voda odtekla. Pol sem se takoj spomnla, da se tud od dežja pogovarjate.

Emilly to si dobro napisala glede cunjc, ko se tehtnice ne bomo mogle odločit, kaj otroku oblečt, če bo cunjc preveč.

Rozilu, se že veselim šole in snidenja s tabo user posted image ...se vidiva v ponedeljek ob 18h. Da ne pozabiš, da je to na Rudniku!

< Sporočilo je popravil karmen b -- 4.9.2009 18:30:29 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.9.2009 18:32:45   
najčka
Ojej ja tudi jaz sem firbčna pa vsake tolk mal pogledam če je že kej, Mal se vleče tole, ampak držimo pesti da bo vse OK

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.9.2009 18:37:08   
boob
user posted image user posted image user posted image user posted image  ne ne karmen. . upam da ni še moj cajt . . . Drgač je pa že nehal padat user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?