|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
4.9.2009 13:06:15   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Joj, jaz skoz hodim gledat če je kaj novegauser posted image

Jaz tudi, zdaj sem ravno prišla nazaj domov, pa takoj na RR pokukat.

Zdaj me je prešinilo, da... lahko se že zdaj zgodi katerikoli, tudi meni. Jaz pa totalno nepripravljena user posted image . Vse je še raztreščeno po hiši, pa nekaj imam tu na morju; veliko stvari še sploh nimam itd.

Aja, sem vam pozabila povedat kaj sem zadnjič sanjala: moj user posted image je bil tu, no v porodnišnici (kar tako sam, brez mene je prišel user posted image ). Jaz sem ga morala samo it iskat user posted image . Pa že to je bila panika, ker nisem imela nič pripravljeno, pa sem gledala ene kompletke in nisem vedla katerega vzet, ker nisem bla sigurna za spol...

Se mi je svakinja včeraj smejala, da če bi jaz kar tako, na easy to rada izvedla user posted image . Rižkoooo, še vedno vse mislimo nateeeeee

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 13:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
4.9.2009 13:38:43   
*chance*
Rižkooo držim pesti, da bi se vse izšlo kot se morauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
4.9.2009 13:41:05   
rakica 2
rižkoo drži se pa čimlažji poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče se ti pa kmal pridružim,sm misnla da bo že dans ponoč akcija,zaenkrat je mir,bomo vidli...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 4.9.2009 13:42:21 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
4.9.2009 13:41:58   
Anonimen
ok, me 3 ure ni gor, pa preberm prvo stvar in šok ... RIŽKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sm zdj moji user posted image zabičala, da saj en mesc, da mi še ne pride vn!!!

(odgovor članu *chance*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
4.9.2009 13:46:16   
HelloKitty1
Ojoj pa ne da se je že začelo.... Punce a smo res že počas na vrsti????????
Z Rižkom in njemim sinkom itak da bo vse v redu ... držim pesti za čim lažji in ka se da najboljš izid...

Mene in mojega kužeja je pa ravno dež dodobra opral na sprehodu user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
4.9.2009 13:54:26   
karmen b
Rižkoo držim pesti...naj ti mine hitro in čim manj boleče. Tvoj dečko bo gotovo bp! Bodo ti pa new born pamperske prav prišle, ker so tako mini, jih boš kar nekaj časa rabla.

Klub ZOO se pa ni kaj prida prijel vidim, Sva zaenkrat samo dve. No pa saj je še čas. Ampak ideja se mi je zdela tako super, da sem jo mogla takoj delit z vami. Pa še res je fajn darilo ob rojstvu, ker je dons že vsaka stvar 30€. Jaz bom sigurno dala komu predlog. Itak me že vsi sprašujejo, kaj rabim, da ne bodo kr nekej prinesli.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
4.9.2009 13:56:45   
boob
karmen, jst sm tudi za ZOO. . sam jst k preberem, pa predn kej napišem že vse pozabim user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
4.9.2009 13:57:18   
lindi1
Joj punce,ko vas poslušam,da vas že popadki matrajo,METKA -ZONE,RAKICA,ŠTEFY, me pa kar malo stisne in zaskrbi,saj že komaj čakam,da bo kaj,ampak me je vseeno strah,komaj čakam,da izvemo veselo novico za Rižko-ta,nisem si mislila,da bo tako kmalu,sploh mi ne da ves čas mislim nanjo,naj ja čimprej mine in s čimmanj bolečinuser posted image user posted image

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
4.9.2009 13:59:21   
najčka
Uf ja pa res se je že začelo RIŽKOuser posted image user posted image upam da bo vse kot mora bit, nič hudega če mal prezgodaj sam da bosta oba zdrava. Drugač pa se je tudi pri na ulil dež in se malo lažje diha. Pa še eno novico mam, pridem iz MŠ in me mami kliče da je prispel moj E paketuser posted image moram čimprej preverit kako vse to izgleda, sem firbčna kouser posted image Držte se.

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.9.2009 14:07:04   
boob
mater pa kje ste vi doma. .. povsod dež, sam pri nas ne. . pa tko bi rada, da mal popada, ker ful dol tišči

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.9.2009 14:12:40   
karmen b
Ja res dol tišči...jaz grem kar spat. Pridem ko se naspim, da bidim, še mali Rižkoo že veka ;)

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
4.9.2009 14:13:53   
Anonimen
jst sm tut z zoo user posted image

Mene je tut stisnl, k sm vidla

Pr ns je tut vsake tok cajta kšna kapla dežja

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
4.9.2009 14:14:38   
september25
Pozdravljene!!
Joj zdej pa že res gre zares!!!
Rižkoo drži se, samo da bo vse vredu s tabo in tvojim user posted image !!!

Me je začela kr panika grabit, da je pa zdaj že res user posted image lahk kmal v naročju! Ful velik vas že popadki mučijo, js moram potrkat, da še ni bilo nobenga alarma!
Tud pr nam dežuje, je počutje takoj boljše. Vse mam odprto, da se mal prezrači!
Se še tipkamo!!!
Rižkoo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
4.9.2009 14:15:40   
štefy
Vidim da smo danes vse prisotne verjetno zaradi našega Rižkoota ker komaj čakamo da kaj izvemo.Tudi pri nas lije kot bi škaf obrnil.Sem sedaj palačinke spekla pa jih tudi kr neki pojedla samo mislim da jih je bilo mal preveč me še bolj vse tišči.Za ZOO pa škoda da se nemorem iti zraven ker sem predaleč doma sem jim letos obljubila da jih bom peljala pa nisem prišla tako daleč mogoče pa drugo leto user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
4.9.2009 14:18:01   
Anonimen
Sem prišla preverti, če je že kaj novih novic o Rižkoo. Vidim, da smo danes vse tukaj gor in, da smo z mislimi z Rižkoo. Super oktobrkeuser posted image

(odgovor članu štefy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
4.9.2009 14:29:29   
skačica
hej!

Jaz sem slučajno pri mami malo na net uletela in kaj vidim:

RIZKOO- držim pesti, da bi imela čimlažji in hiter porod in da bo z malim sinkom vse OK. Itak, da bo.

Kdaj je pa imela PDP?

zoo- mi smo bili letos res velikokrat tam, ker Iza full uživa. Tko da najbrž bomo tudi zdej, ko bosta dve. Ena peški, druga pa v vozku, mislim, da bom kupila letne karte. Tko da štejte me zraven, čeprav imam do zoo.ja slabe pol urce.

Kje imate dež, pri nas ni padla še niti kaplja. Je pa vseeno lepo sveže zunaj, upam, da jutri ne bo presveže.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
4.9.2009 14:35:21   
Anonimen
pdp je mela 12.10.

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1943
4.9.2009 14:35:29   
majakla
Rižko je imela PDP: 12.10, če se ne motim.

Kar držimo pesti!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
4.9.2009 14:38:28   
gorenka
Jao, a rojevamo že a kajuser posted image Me je kr mal vrglo zdejle. Rižkoo - user posted image user posted image user posted image držim pesti zate, vidm da bo en firbčen bebi kmalu pri mamic, k hoče že 5t prej vnuser posted image

Jst bila na pregledu (voda, pritisk, ipd.) in zgleda vse ok, no voda tko k ponavad mal slabš (to smo že navajen) drugač pa ok. Me je dal tut na CTG in tut user posted image tm vse ok, srček bije kot treba, linija za popadke je pa tut še nizka (in nej kr tko do oktobra ostane). Še pred pregledom sm mogla u laboratorij vodo dat in morm rečt da je bla taka gužva da je za pop..., sestra s ta levo nogo ustala (mislm če lepo vprašaš kolk časa rabiš čakat na izvid k že 15min zamujaš na pregled ni treba da ti pred nosom vrata zapre a neuser posted image ). Je blo glih na meji da bi ji mal napovedala, pa je zgleda dons tko nizk pritisk da se mi tut kregat ni dal z eno kokoško.user posted image Sej ok če majo gužvo pa še luna pa tko...a me user posted image k pa pridemo tja že ob zjutrej, letiš z enga konca P v druzga (s polnim mehurjem), nej bomo pa uvidevne al kaj... Kot je karmen že pogruntala...kšne so res že tko stare da so mal pozable kako je bit user posted image ... Sm pršla ob 10:30 šele domu, sm šla uhka samo spat...Tko sm se mal spucala zdej tlele...user posted image

Naslednji pregled: UZ 15.09., pregled pri g. 25.09.

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
4.9.2009 14:43:18   
spelka12
rižkoo upam, da sinek že joka in da je vse ok s tabo in z njim. Malo se mu je mudilo, ampak bo hitro nadoknadil vse.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
4.9.2009 14:54:02   
lindi1
Joj jaz kar naprej čekiram,če je kaj novega...ne morem pomagati...Upam,da nas kdo obvesti kako in kajuser posted image da ne bomo preveč nervozne a ne,sam je pa noro,tako sem živčna,kot bi svojega čakal,ne moreš 
verjetiuser posted image Ja mislim,da je imela PDP 12.10.09,sem šla malo prej pogledat,ampak glede na to ,da sem zadnje čase sklerozna,lahko,da ni točnouser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
4.9.2009 14:58:30   
ninasiki
ooo moooooj boooog rižko veliiiiiiiiiik sreče mislimo nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

GORENKA a sm ti rekla da je katastrofa v laboratoriju sploh pa una tastara k zgleda k ena pijanka oooo k bi jo kr čez kolena pa po tazadni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač sm pa čist fuč pol pa še na forum pridem da vidm kaj ste kej lepga napisale pa nas rižko preseneti zgleda hoče sinek kr k mamici da ga stisne, sm se pa zamisnla in bom kr torbo prpraula ta vikend pa mojga po brzala da sobo prepleskava in polimava me prou nč ne zanima pol se pa kej tazga nardi in ne bo nč skup sestauljeno pa še lrči me dajejo vsake tok časa mi je reku moj da tale zih prej vn pride user posted image

nč grem počivat pa vs pridm pol pogledat pa prevert kako je rižko preživela

punce še mal zdržmo pol pa AKCIJA oktoberskega baby booma

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
4.9.2009 15:08:43   
naty6
Ja tudi jaz želim veliko sreče rižkotu.user posted image user posted image .
Upam, da nam user posted image oktoberkam ne bo treba preveč hiteti že v septembru.
Sicer pa pri nas tudi dežuje in lahko malce počivam, kajti mi ni treba po malega iti v vrtec, ker se je tast ponudil da mi ga pripelje on domov. Super, a ne? Sedaj le moža počakam in gremo spet kaj pojest.
Adijo... se beremo.

Naty

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
4.9.2009 15:24:56   
Februarka08
Evo, jaz sem po kosilu, sem vse nafutrala, sebe, user posted image , hčerko pa še taščouser posted image in valda grem kuj gledat na RR če je kaj novgauser posted image user posted image no, nič še... upam da bo kaj kmalu, če ne mi bo spet baterija crknilauser posted image
Danes že cel dan čutim glavico od user posted image kako jo premika tam spodaj... prav boleče in nadležno je ratalouser posted image včasih me tudi v nožnici ščipne, kot da bi hotel roko ven pomolitiuser posted image
Mam pa eno vprašanje glede gibov: ali zdaj opazite kakšne spremembe gibov? Namreč niso ravno več tiste brce, ki trajajo ful dolgo, pri meni so premiki pa mal spreminjanje trebuhauser posted image pa glavico čutim čisto spodaj, če pa sedim, pa kakšno v rebra fašemuser posted image hočem prašat, če tud ve čutite, da ni vse tako intenzivno kot je blo prej, al je samo pri meni takouser posted image saj vem da izgublja prostor in ne more več akrobacij delat, ampak ni user posted image glih dons sem prebrala, da če manj intenzivno čutimo user posted image je treba k dr.user posted image user posted image ah...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?