|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
4.9.2009 13:28:07   
timy
Witto tudi za tebe upam, da se ti bo uspelo zmeniti, da boš lahko delala bliže domauser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 13:28:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
4.9.2009 13:29:32   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

neki me zanimaaaaaa

mam svež brokoli, ker kr hitr rata rumen bi ga dala u skrino, pa me zanima a ga čem prej skuhat, al dam srovega???????KJE STE KUHARCE

jaz bi ga najprej dala za par minutk v vrelo vodo, potem pa bi ga zamrznila

Neposredna povezava do sporočila: 1128
4.9.2009 13:30:30   
timy

U BISTVU ME ZANIMA TUDI ZA OSTALO ZELENJAVO (CVETAČA, KORENJE, BLITVA, ŠPINAČA....), ZDEJ K JE DOST DOMAČE ROBE, DA TO MAL POSKLADIŠČIM

tudi s tem bi enako naredila, oz. tako naredim.

Neposredna povezava do sporočila: 1129
4.9.2009 13:35:07   
Urša08
timy a z bučko tud tako nardiš? Jaz sem do zdej kr oprala, narezala pa v skrinjo dalauser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
4.9.2009 13:36:54   
witto
Kolumbo,jast vso zelenjavo očistim in operem,in jo surovo dam v zamrzovalnik

neki me zanimaaaaaa

mam svež brokoli, ker kr hitr rata rumen bi ga dala u skrino, pa me zanima a ga čem prej skuhat, al dam srovega???????KJE STE KUHARCE

Neposredna povezava do sporočila: 1131
4.9.2009 13:37:17   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

timy a z bučko tud tako nardiš? Jaz sem do zdej kr oprala, narezala pa v skrinjo dalauser posted image

ne, bučko pa ponavadi kar tako kot si ti napisala, enako kumare. Drugo zelenjavo pa večinoma malo blanširam, potem pa z zmrzovalnik

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
4.9.2009 13:38:09   
witto
a ja,kar se pa tiče blitve in špinače,jo pa prej skuham in dam v zmrzovalnik

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
4.9.2009 13:39:10   
baki
URŠA..sem iz prevalj na koroškem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
4.9.2009 13:40:32   
Urša08
No ko smo pri debati o hrani me pa še neki zanima. A katera skuha zelenjavo en dan prej, pa naslednji dan ponudi otročku? Včasih je gužva in bi mi to prav prišlo, da naprimer korenček, cvetačo, bučko,... pač tako zelenjavco en dan prej skuham drug dan pa samo pogrejem in npr. mal polentice not vkuham. 

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
4.9.2009 13:41:29   
baki
pri nas tk lije kot iz škafa moj je šel pa na šiht.tamali pa full kriči.se mu očitno dopade.jutri pa imamo piknik.upam da bo lepše vreme

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
4.9.2009 13:44:49   
Katjusa

No ko smo pri debati o hrani me pa še neki zanima. A katera skuha zelenjavo en dan prej, pa naslednji dan ponudi otročku? Včasih je gužva in bi mi to prav prišlo, da naprimer korenček, cvetačo, bučko,... pač tako zelenjavco en dan prej skuham drug dan pa samo pogrejem in npr. mal polentice not vkuham. 

jst sem zadnič skuhala krompirček, korenček in grahek... ko sem spasirala sem vidla, da sem naredla za 2 dojenčka in ne enga in sme vzela mali kozarček dala pol not in zaprla pa postavla v hladilnik.... drug dan sem samo vzela ven pogrela (dodala par kapljic vode) in je vse pojedu aja pa je blo istega okusa k prejšni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
4.9.2009 13:45:10   
timy

ja, jaz to včasih naredim, ker mi drugače ne bi zneslo, potem pa naslednji dan dodam še npr. polento, riž, testenine, krompir.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
4.9.2009 13:46:31   
Katjusa
ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za stanovanje.... sem zgleda zgrešila novico.... čestitam, in upam, da boste užival. a mate to daleč od tle k ste zdej? a privat al kako? sej verjetno si  vse že napisala, sam sem očitno jst preskočla....
v glavnem čestitam in da bi uživali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
4.9.2009 13:46:55   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem zadnič skuhala krompirček, korenček in grahek... ko sem spasirala sem vidla, da sem naredla za 2 dojenčka in ne enga in sme vzela mali kozarček dala pol not in zaprla pa postavla v hladilnik.... drug dan sem samo vzela ven pogrela (dodala par kapljic vode) in je vse pojedu aja pa je blo istega okusa k prejšni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi včasih naredim toliko kot bi imela doma tri dojenčkeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
4.9.2009 13:48:23   
Urša08
Punce hvala za odgovore user posted image user posted image user posted image Res včasih prov pride da maš vsaj napol kaj pripravljenouser posted image

Katjuša , ko sta bili z majchy na morju je Ajvy našla stanovanje. Stanovanje je v bližini, mislim da privatuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
4.9.2009 13:51:16   
Urša08
Jaz sem pa dons mal med Nejčkove cunce pokukala in je tok enih lepih cotk da sploh nč ni treba kupit za Žiga, no neki že user posted image Kombinezonček tud mam, pa bundico tud. Nejcu sem dala pomert lanski kombinezon in bundo in mu je še vse pravuser posted image zdej pa ne vem al nej ne kupujem al naj kr kupim za vsak slučaj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
4.9.2009 13:53:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

urša...kako lepo da je tvoj uskočil....pridn možek.....

Naša Tisa miga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno jo je po celi sobi dovoljuser posted image user posted image

a dobi črvička?user posted image

ah kje....še daleč..user posted image user posted image user posted image ..samo ni več pri miru...kar me veseli.....user posted image user posted image

še prekmalu bojo začeli lazit okoli in pa hodituser posted image user posted image user posted image user posted image kar groza me je ko vem da bom samo še 5 mesecev doma,potem pa spet službauser posted image

joj...sploh ne govori...jst bom šla po dobrih treh letih v službo.....uf...kar zmrazi me ko pomislim

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
4.9.2009 13:53:11   
Ajvy

Ajvy super za ključke user posted image user posted image user posted image saj boš v novem stanovanju tud imela dostop do interneta kajne user posted image

Kako pa Tarja in pleničke? A v vrtcu tud nadaljujejo z odvajanjem? Pa Tisa in gosta hrana?

Jah., bom sam ne še takoj..si moramo modem zrihtat....ampak se bom švercala kle pr očiju.....

Tarja in projekt razpleničevanja poteka super.....v vrtcu jo zaenkrat pustijo po počitku, naslednji teden pa bo čist brez......kolkr sem rekla, sem si vzela tvoj nasvet na znanje...počasi...in gremo res počasi....in uživamo....doma je pa čist brez...no ponoči bomo še kar nekaj časa.....
Tko da odrašča.....dude nima več, flaške na cucelj tut ne ....še pleničke...pa smo...vav....kam čas leti

Tisa....hm...ona je totalno proti sadju in še nisem našla vsaj ene vrste da bi ji bila všeč....zelenjavo ima pa zelo rada in kašice te mlečne od milupe.....a vseeno..ziza je še vedno zakon...sploh ne morem verjet kak zizoman je ta otrok....ah..moj občutljivko.....

Pa pri tebi??????

ps...hvala za vprašanje in skrb

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
4.9.2009 13:53:16   
Ajvy

ajvy......kakšna je bila nočka?

he he ..ob 3 sem šla spat.....ob 6.30 se je Tisa zbudla ;-)....v redu user posted image

Hvala za skrb

a to je zate uredu?user posted image dobra si,da fogaš s tako malo spanjauser posted image user posted image user posted image ......super za selitev-sem full vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se je organizem navadil user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče boš pa v novem stanovanju boljše spalauser posted image user posted image user posted image more zakleni v staro stanovanjeuser posted image user posted image

to so zdej že skrbi.....sej bom...sam da vse porihtam....da se navadim na spremembo....ker se zelo težko navadim na nekaj novega...pol pa bo....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
4.9.2009 13:53:20   
Ajvy

majchy upam da ti rata samo dopoldan delat user posted image

uf pr nam je dons nornhaus. Sem Nejca spat poslala in štrajka, Žiga trenutno spi sam pomoje ne bo prov dolg k dons mu ni za spatuser posted image .

Tisa je bla pa zdej tolk tečka....da sva se odločili user posted image da gre spat....in je v sekundi zaspala....vreme....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
4.9.2009 13:53:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

NUJNO

A MA KERA DOMA REKLAMO OD METRO -AVSTRIJA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne deri se...ušesa bolijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
4.9.2009 13:53:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image  za stanovanje, no ko se boste pa enkrat preselili, boš pa sigurno laže več spalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
4.9.2009 13:53:49   
Ajvy

neki me zanimaaaaaa

skuhaj ga.....jst ga še v kašo spremenim...in ko ga rabim ga sam odtajam...če je pa za vas...ga pa v kosih pust

Pa hvala za lepe želje glede stanovanja

Neposredna povezava do sporočila: 1149
4.9.2009 13:54:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Witto tudi za tebe upam, da se ti bo uspelo zmeniti, da boš lahko delala bliže domauser posted image

po mojem se da vse lepo zmenit...z diplomacijo se daleš pride...ti želim da ti uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

nosečnost in kajenje
zvezdica90

Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?

ne kadim (85%)

kadim redno (6%)

kadim občasno (10%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!