Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:28:07
|
|
|
|
timy
|
Witto tudi za tebe upam, da se ti bo uspelo zmeniti, da boš lahko delala bliže doma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 13:28:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:29:32
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo neki me zanimaaaaaa mam svež brokoli, ker kr hitr rata rumen bi ga dala u skrino, pa me zanima a ga čem prej skuhat, al dam srovega???????KJE STE KUHARCE jaz bi ga najprej dala za par minutk v vrelo vodo, potem pa bi ga zamrznila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:30:30
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo U BISTVU ME ZANIMA TUDI ZA OSTALO ZELENJAVO (CVETAČA, KORENJE, BLITVA, ŠPINAČA....), ZDEJ K JE DOST DOMAČE ROBE, DA TO MAL POSKLADIŠČIM tudi s tem bi enako naredila, oz. tako naredim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:35:07
|
|
|
|
Urša08
|
timy a z bučko tud tako nardiš? Jaz sem do zdej kr oprala, narezala pa v skrinjo dala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:36:54
|
|
|
|
witto
|
Kolumbo,jast vso zelenjavo očistim in operem,in jo surovo dam v zamrzovalnik IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo neki me zanimaaaaaa mam svež brokoli, ker kr hitr rata rumen bi ga dala u skrino, pa me zanima a ga čem prej skuhat, al dam srovega???????KJE STE KUHARCE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:37:17
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 timy a z bučko tud tako nardiš? Jaz sem do zdej kr oprala, narezala pa v skrinjo dala ne, bučko pa ponavadi kar tako kot si ti napisala, enako kumare. Drugo zelenjavo pa večinoma malo blanširam, potem pa z zmrzovalnik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:38:09
|
|
|
|
witto
|
a ja,kar se pa tiče blitve in špinače,jo pa prej skuham in dam v zmrzovalnik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:39:10
|
|
|
|
baki
|
URŠA..sem iz prevalj na koroškem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:40:32
|
|
|
|
Urša08
|
No ko smo pri debati o hrani me pa še neki zanima. A katera skuha zelenjavo en dan prej, pa naslednji dan ponudi otročku? Včasih je gužva in bi mi to prav prišlo, da naprimer korenček, cvetačo, bučko,... pač tako zelenjavco en dan prej skuham drug dan pa samo pogrejem in npr. mal polentice not vkuham.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:41:29
|
|
|
|
baki
|
pri nas tk lije kot iz škafa moj je šel pa na šiht.tamali pa full kriči.se mu očitno dopade.jutri pa imamo piknik.upam da bo lepše vreme
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:44:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No ko smo pri debati o hrani me pa še neki zanima. A katera skuha zelenjavo en dan prej, pa naslednji dan ponudi otročku? Včasih je gužva in bi mi to prav prišlo, da naprimer korenček, cvetačo, bučko,... pač tako zelenjavco en dan prej skuham drug dan pa samo pogrejem in npr. mal polentice not vkuham. jst sem zadnič skuhala krompirček, korenček in grahek... ko sem spasirala sem vidla, da sem naredla za 2 dojenčka in ne enga in sme vzela mali kozarček dala pol not in zaprla pa postavla v hladilnik.... drug dan sem samo vzela ven pogrela (dodala par kapljic vode) in je vse pojedu aja pa je blo istega okusa k prejšni dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:45:10
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No ko smo pri debati o hrani me pa še neki zanima. A katera skuha zelenjavo en dan prej, pa naslednji dan ponudi otročku? Včasih je gužva in bi mi to prav prišlo, da naprimer korenček, cvetačo, bučko,... pač tako zelenjavco en dan prej skuham drug dan pa samo pogrejem in npr. mal polentice not vkuham. ja, jaz to včasih naredim, ker mi drugače ne bi zneslo, potem pa naslednji dan dodam še npr. polento, riž, testenine, krompir.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:46:31
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy za stanovanje.... sem zgleda zgrešila novico.... čestitam, in upam, da boste užival. a mate to daleč od tle k ste zdej? a privat al kako? sej verjetno si vse že napisala, sam sem očitno jst preskočla.... v glavnem čestitam in da bi uživali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:46:55
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No ko smo pri debati o hrani me pa še neki zanima. A katera skuha zelenjavo en dan prej, pa naslednji dan ponudi otročku? Včasih je gužva in bi mi to prav prišlo, da naprimer korenček, cvetačo, bučko,... pač tako zelenjavco en dan prej skuham drug dan pa samo pogrejem in npr. mal polentice not vkuham. jst sem zadnič skuhala krompirček, korenček in grahek... ko sem spasirala sem vidla, da sem naredla za 2 dojenčka in ne enga in sme vzela mali kozarček dala pol not in zaprla pa postavla v hladilnik.... drug dan sem samo vzela ven pogrela (dodala par kapljic vode) in je vse pojedu aja pa je blo istega okusa k prejšni dan jaz tudi včasih naredim toliko kot bi imela doma tri dojenčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:48:23
|
|
|
|
Urša08
|
Punce hvala za odgovore Res včasih prov pride da maš vsaj napol kaj pripravljeno Katjuša , ko sta bili z majchy na morju je Ajvy našla stanovanje. Stanovanje je v bližini, mislim da privat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:51:16
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pa dons mal med Nejčkove cunce pokukala in je tok enih lepih cotk da sploh nč ni treba kupit za Žiga, no neki že Kombinezonček tud mam, pa bundico tud. Nejcu sem dala pomert lanski kombinezon in bundo in mu je še vse prav zdej pa ne vem al nej ne kupujem al naj kr kupim za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:53:04
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy urša...kako lepo da je tvoj uskočil....pridn možek..... Naša Tisa miga končno jo je po celi sobi dovolj a dobi črvička? ah kje....še daleč.. ..samo ni več pri miru...kar me veseli..... še prekmalu bojo začeli lazit okoli in pa hodit kar groza me je ko vem da bom samo še 5 mesecev doma,potem pa spet služba joj...sploh ne govori...jst bom šla po dobrih treh letih v službo.....uf...kar zmrazi me ko pomislim
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:53:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy super za ključke saj boš v novem stanovanju tud imela dostop do interneta kajne Kako pa Tarja in pleničke? A v vrtcu tud nadaljujejo z odvajanjem? Pa Tisa in gosta hrana? Jah., bom sam ne še takoj..si moramo modem zrihtat....ampak se bom švercala kle pr očiju..... Tarja in projekt razpleničevanja poteka super.....v vrtcu jo zaenkrat pustijo po počitku, naslednji teden pa bo čist brez......kolkr sem rekla, sem si vzela tvoj nasvet na znanje...počasi...in gremo res počasi....in uživamo....doma je pa čist brez...no ponoči bomo še kar nekaj časa..... Tko da odrašča.....dude nima več, flaške na cucelj tut ne ....še pleničke...pa smo...vav....kam čas leti Tisa....hm...ona je totalno proti sadju in še nisem našla vsaj ene vrste da bi ji bila všeč....zelenjavo ima pa zelo rada in kašice te mlečne od milupe.....a vseeno..ziza je še vedno zakon...sploh ne morem verjet kak zizoman je ta otrok....ah..moj občutljivko..... Pa pri tebi?????? ps...hvala za vprašanje in skrb
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:53:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......kakšna je bila nočka? he he ..ob 3 sem šla spat.....ob 6.30 se je Tisa zbudla ;-)....v redu Hvala za skrb a to je zate uredu? dobra si,da fogaš s tako malo spanja ......super za selitev-sem full vesela za vas se je organizem navadil mogoče boš pa v novem stanovanju boljše spala more zakleni v staro stanovanje to so zdej že skrbi.....sej bom...sam da vse porihtam....da se navadim na spremembo....ker se zelo težko navadim na nekaj novega...pol pa bo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:53:20
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy upam da ti rata samo dopoldan delat uf pr nam je dons nornhaus. Sem Nejca spat poslala in štrajka, Žiga trenutno spi sam pomoje ne bo prov dolg k dons mu ni za spat . Tisa je bla pa zdej tolk tečka....da sva se odločili da gre spat....in je v sekundi zaspala....vreme....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:53:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa NUJNO A MA KERA DOMA REKLAMO OD METRO -AVSTRIJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne deri se...ušesa bolijo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:53:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Ajvy za stanovanje, no ko se boste pa enkrat preselili, boš pa sigurno laže več spala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:53:49
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo neki me zanimaaaaaa mam svež brokoli, ker kr hitr rata rumen bi ga dala u skrino, pa me zanima a ga čem prej skuhat, al dam srovega???????KJE STE KUHARCE skuhaj ga.....jst ga še v kašo spremenim...in ko ga rabim ga sam odtajam...če je pa za vas...ga pa v kosih pust Pa hvala za lepe želje glede stanovanja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:54:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Witto tudi za tebe upam, da se ti bo uspelo zmeniti, da boš lahko delala bliže doma po mojem se da vse lepo zmenit...z diplomacijo se daleš pride...ti želim da ti uspe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
nosečnost in kajenjezvezdica90Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?ne kadim (
85%)
kadim redno (
6%)
kadim občasno (
10%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!