Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:12:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......kakšna je bila nočka? he he ..ob 3 sem šla spat.....ob 6.30 se je Tisa zbudla ;-)....v redu Hvala za skrb
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:13:35
|
|
|
|
Ajvy
|
joj....včeraj sem malo gledla slikice ko je bila Tarja majčkena-....o mary...kako gre čas hitro...zdej pa je moja punca velika....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:14:29
|
|
|
|
Ajvy
|
urša...kako lepo da je tvoj uskočil....pridn možek..... Naša Tisa miga končno jo je po celi sobi dovolj
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:15:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......kakšna je bila nočka? he he ..ob 3 sem šla spat.....ob 6.30 se je Tisa zbudla ;-)....v redu Hvala za skrb a to je zate uredu? dobra si,da fogaš s tako malo spanja ......super za selitev-sem full vesela za vas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:15:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy urša...kako lepo da je tvoj uskočil....pridn možek..... Naša Tisa miga končno jo je po celi sobi dovolj a dobi črvička?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:22:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy urša...kako lepo da je tvoj uskočil....pridn možek..... Naša Tisa miga končno jo je po celi sobi dovolj a dobi črvička? ah kje....še daleč.. ..samo ni več pri miru...kar me veseli.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:22:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
AJVY zakaj ne spis???Poskusi spati,upam da bos res zacela kmalu spati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:22:28
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......kakšna je bila nočka? he he ..ob 3 sem šla spat.....ob 6.30 se je Tisa zbudla ;-)....v redu Hvala za skrb a to je zate uredu? dobra si,da fogaš s tako malo spanja ......super za selitev-sem full vesela za vas se je organizem navadil
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:23:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO AJVY zakaj ne spis???Poskusi spati,upam da bos res zacela kmalu spati sej bom....samo še malo....da se še par stvari uredi...pa bo lažje hvala za skrb
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:24:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy urša...kako lepo da je tvoj uskočil....pridn možek..... Naša Tisa miga končno jo je po celi sobi dovolj a dobi črvička? ah kje....še daleč.. ..samo ni več pri miru...kar me veseli..... še prekmalu bojo začeli lazit okoli in pa hodit kar groza me je ko vem da bom samo še 5 mesecev doma,potem pa spet služba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:24:18
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy super za ključke saj boš v novem stanovanju tud imela dostop do interneta kajne Kako pa Tarja in pleničke? A v vrtcu tud nadaljujejo z odvajanjem? Pa Tisa in gosta hrana?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:25:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......kakšna je bila nočka? he he ..ob 3 sem šla spat.....ob 6.30 se je Tisa zbudla ;-)....v redu Hvala za skrb a to je zate uredu? dobra si,da fogaš s tako malo spanja ......super za selitev-sem full vesela za vas se je organizem navadil mogoče boš pa v novem stanovanju boljše spala more zakleni v staro stanovanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:26:12
|
|
|
|
Urša08
|
majchy saj boš kmalu srečka nosečka Kako službico pa maš če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:29:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy saj boš kmalu srečka nosečka Kako službico pa maš če smem vprašat? v trgovini delam .....urnik je pa tak da pridem domov ob 22.00 in ne bom nič videla Hane(se bom probala zmenit da bi samo zjutraj delala).....sem se odločila da bomo z nosečnostjo malo počakali-bom najprej šolo končala in zamenjala službo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:35:37
|
|
|
|
Urša08
|
majchy upam da ti rata samo dopoldan delat uf pr nam je dons nornhaus. Sem Nejca spat poslala in štrajka, Žiga trenutno spi sam pomoje ne bo prov dolg k dons mu ni za spat .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:41:18
|
|
|
|
črticaa
|
NUJNO A MA KERA DOMA REKLAMO OD METRO -AVSTRIJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:42:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa NUJNO A MA KERA DOMA REKLAMO OD METRO -AVSTRIJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! žal ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 12:51:51
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy saj boš kmalu srečka nosečka Kako službico pa maš če smem vprašat? v trgovini delam .....urnik je pa tak da pridem domov ob 22.00 in ne bom nič videla Hane(se bom probala zmenit da bi samo zjutraj delala).....sem se odločila da bomo z nosečnostjo malo počakali-bom najprej šolo končala in zamenjala službo Joj ko sem tole prebrala sem se spet spomnila da bo isto pr nas tudi jaz delam v trgovini ...pa pr nas mislim da tko in tko ne bo mogoče da bi delala skoz zjutraj vprašat ni greh... Da bi bila pa še enkrta srečka nosečka pa ne bom pa ne da ne bi mogla bit ampak imam dovolj dve lepi in ZDRAVI princeski naša obrt se je zaprla z dnem 06.02.2009 11:18...
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 12:54:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:07:04
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jutro...nocka zaspal ob 19h ....ob 20h tak jok ,da sem ga morala vzet in luc prizgati,potem sem mu sla mleko nardit ,ker ga ob 19h ni cist pojedel...nato je ob 21h zaspal,ko je popal mleko in nato je celo noc cmeral jaz vstajala in dajala dudo,caj.....no potm mi je moj rekel ,da naj ga dam k nam v posteljo ,da ne morem vec vstajat ...pa je pri nas spal od 4:30 h do 6:30h sm mislila ,da sem 7 ur spala ne pa dve ,ker drugac se skozzzz zbuja najvec eno uro spi da ne zajokca... Ah,bo ze...ce bo pri enem letu spal bolje bom ze zdrzala se teh 6 mesecev....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:08:01
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy Katjuša Florjan je pa čisto v stilu z novo preprogo ja sma mu nov kopalni plašček kupla mu fuul paše, tak mali božiček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:16:47
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy saj boš kmalu srečka nosečka Kako službico pa maš če smem vprašat? v trgovini delam .....urnik je pa tak da pridem domov ob 22.00 in ne bom nič videla Hane(se bom probala zmenit da bi samo zjutraj delala).....sem se odločila da bomo z nosečnostjo malo počakali-bom najprej šolo končala in zamenjala službo Joj, Majchy, držim pesti, da se boš lahko kako zmenila, glede na to, da imaš doma še tako majhno punčko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:17:45
|
|
|
|
witto
|
Evita Urša priden možek,priden Ajvy, bravo za stanovanje Vidim,da ene par vas dela v trgovini,tudi jast delam v trgovini, imamo pa na srečo malo bolj normalen urnik.Od 8-20,tako, da sem 20.45 doma,edino čez poletje imamo do 21,takrat sem pa doma tudi ob 22.30. Sem pa tudi jas razmišljala, da bi prosila za premestitev v Koper,ker trenutno delam v Luciji,15km ,tu v Kp pa imam pet korakov,bomo videli kaj se bo dalo zmenit. Majchy,a vidva tudi razmišljata o drugem . Mi smo se zmenili, da počakamo, da Matija shodi in potem veselo na delo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 13:17:48
|
|
|
|
timy
|
Ajvy za stanovanje, no ko se boste pa enkrat preselili, boš pa sigurno laže več spala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 13:27:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
prašičja gripabučiTe je strah prašičje gripe?da (
20%)
na nek način, svet je zelo majhen (
15%)
zavdam se potencialne nevarnosti, vendar ni za pretiravat (
36%)
ne delajte panike, zadeva je daleč stran (
5%)
malo pa res (
7%)
ne (
18%)
Število vseh glasov: 582Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!