|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
4.9.2009 12:58:04   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Punce morem vam povedati, stanovanje prodala, pozneje grem papirje urejati.....

če bo po sreči se čez tri mesece selimo.................ADIJO STARO PLESNIVO STANOVANJE (sem morala zakričati)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
4.9.2009 12:59:40   
tulpek
Sončica, mene je kakšnih 10 dni pred rokom dvakrat v enem tednu nekaj šraufalo in zvijalo, pa ni prineslo sadov user posted image . Od takrat pa NIČ. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
4.9.2009 13:02:52   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Altaja, daj kar danes user posted image .

A karkoli čutiš?

Ja, čutim nekakšno špikanje oz krče, ki trajajo kako minuto potem pa preneha. Ampak ni še boleče, tko kot pred menstro. Jst sem mela pred menstro skoraj vedno hude bolečine, tko da to kar mam zdej je še mala malca. Se mi je pa že včeraj zvečer dozdevalo da se neki pripravlja.

Me je pa zabolelo pri pregledu, ko je preverila koliko sem odprta. Sva nardile en trening da sem vidla kako zgledajo popadki, pa kako jih je treba predihat. Pa tud ni blo ne vem kako grozno...jst sem bla vesela user posted image . Pa ovoj je probala dat stran da bi pospešila oz vzpodbudila naravne popadke.

Tebe bo na hitr zvilo, boš vidla.

JaLuca: jeeeeeeeees, bravo user posted image
Sontschica: pri tebi bo tud akcija ta vikend user posted image

Je sestra na CTG-ju rekla, da take lune še ni vidla..da so včeraj zvečer gledale v nebo kak močan ovoj je mela okrog...in da je dans akcija na polno, da so jih že ful sprejel in da so sobe polne. Torej...punce, pripravite se user posted image . Je pa baje naval porodov 3 dni prej in 3 dni kasnej...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
4.9.2009 13:07:07   
klaja
Altaja pa se bo začelo dogajat pri tebi user posted image user posted image Upam da bo šlo po naravni poti!

JaLuca čestitke za prodajo stanovanja!!!!!!!!!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
4.9.2009 13:07:38   
Erdbeere
o šit, sobe polne....a pol bomo kar na hodniku, če gremo rodit user posted image user posted image ma sej men tud če na brzino rečejo, da grem lahko domov....mi ni treba 3 dni notr ležat pa dolgčas preganjat user posted image user posted image user posted image

Jaluca...čestitke za prodajo stanovanja tudi od mene...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 4.9.2009 13:08:19 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
4.9.2009 13:12:10   
tulpek
Meni se že nekaj dni zdi, da se nekaj pripravlja... ampak očitno samo v moji glavi user posted image . Zaenkrat me še nič ne špika. Sem pa tudi js navajena močnih M krčev pred in med M, da kaj minimalnega mogoče niti opazila ne bom. Upam, da me res čim prej zvije, ker sem že sama sebi tečna.

Pa ribe bi jedla, ampak ne upam... ker se potem to voha spodaj in če grem potem rodit bi mi bilo sila neprijetno... ampak po drugi strani... če jih bom jedla, bom zihr šla rodit. Se še odločam, kaj težje prenašam...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
4.9.2009 13:13:09   
tulpek
Aja, pa meni je že skoraj vseeno, če rodim v večposteljni sobi, tak da Barika in Oktavija, lahko gremo danes ponoči skupaj v akcijo user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
4.9.2009 13:14:40   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: altaja
Sontschica: pri tebi bo tud akcija ta vikend user posted image

iz tvojih ust v božja ušes
a user posted image user posted image

Je sestra na CTG-ju rekla, da take lune še ni vidla..da so včeraj zvečer gledale v nebo kak močan ovoj je mela okrog...in da je dans akcija na polno, da so jih že ful sprejel in da so sobe polne. Torej...punce, pripravite se user posted image . Je pa baje naval porodov 3 dni prej in 3 dni kasnej...

no bomo videle, če ta teorija drži držiuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
4.9.2009 13:14:43   
JaLuca
Mancag imaš ZS

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
4.9.2009 13:15:25   
altaja

Pa ribe bi jedla, ampak ne upam... ker se potem to voha spodaj in če grem potem rodit bi mi bilo sila neprijetno... ampak po drugi strani... če jih bom jedla, bom zihr šla rodit. Se še odločam, kaj težje prenašam...

Ma dej, tam so navajeni vsega boga, tko da se zarad tega ne rabiš obremenjevat. Privošči si ribice!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
4.9.2009 13:17:40   
barika

Aja, pa meni je že skoraj vseeno, če rodim v večposteljni sobi, tak da Barika in Oktavija, lahko gremo danes ponoči skupaj v akcijo user posted image

kamot,  samo jaz pridem po polnoči, ker grem še prej na en babji čvekuser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
4.9.2009 13:23:02   
sontschica
tulpek kar privošči si ribice, če si jih želiš. tako kot je altaja rekla, so navajeni na vse.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
4.9.2009 13:32:07   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

kamot,  samo jaz pridem po polnoči, ker grem še prej na en babji čvekuser posted image user posted image

Ok, lahko po polnoči user posted image . Samo glej, da se ne začvekaš preveč in pozabiš, nočem katere druge tam zraven user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
4.9.2009 13:32:52   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

tulpek kar privošči si ribice, če si jih želiš. tako kot je altaja rekla, so navajeni na vse.

Bom videla, mogoče bom res mal... potem pa akcija user posted image . Če bi le delovalo...

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.9.2009 13:33:56   
sontschica

Bom videla, mogoče bom res mal... potem pa akcija user posted image . Če bi le delovalo...

drgač pa prvič slišim, da bi ribice kej pomagale pri sprožitvi poroda user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
4.9.2009 13:34:28   
Erdbeere
tulpek ti si kar privošči ribice....jaz pa delam svinjski paprikaš...sem se končno odločila kaj bo....zraven bo pa riž na vodi kuhan user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
4.9.2009 13:35:44   
Erdbeere
aja tulpek, jest sem včeraj zvečer jedla tune pa ni bilo nič user posted image user posted image , mogoče bi pa mogla postrvice narest, jih imam ravno v skrinji user posted image

pri nas se je pa tako dež uscal, da res ni....pada kot za stavo

< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 4.9.2009 13:36:14 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
4.9.2009 13:36:27   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

o šit, sobe polne....a pol bomo kar na hodniku, če gremo rodit user posted image user posted image ma sej men tud če na brzino rečejo, da grem lahko domov....mi ni treba 3 dni notr ležat pa dolgčas preganjat user posted image user posted image user posted image

v trboveljski P je bla začetk tedna taka gužva, da ena prijateljica od mojga sploh ni rodila v porodni sobi, ampak nekje drugje. pa tudi za postelje je taka gužva, da so postavljene kar v dnevni sobi, ki je drugače namenjena za obiske.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
4.9.2009 13:37:13   
tulpek

drgač pa prvič slišim, da bi ribice kej pomagale pri sprožitvi poroda user posted image

Saj ne gre za to, da bi ga ribe sprožile, ampak situacija sama... ker če jih jem, bi bilo fajn, da še user posted image dva dni počaka, da se tisti vonj od rib spravi ven iz mene. In si bom želela, da pač mineta ta dva dneva - in veš kaj se potem zgodi: rodiš takrat, ko je najmanj potrebno user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4069
4.9.2009 13:38:27   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

aja tulpek, jest sem včeraj zvečer jedla tune pa ni bilo nič user posted image user posted image , mogoče bi pa mogla postrvice narest, jih imam ravno v skrinji user posted image

pri nas se je pa tako dež uscal, da res ni....pada kot za stavo

Tune niso kritične, pa sladkovodne ribe tudi ne, ne puščajo vonja. Ampak imam doma samo takšne kritične.... pa bodo že preživeli v P, če bi le šla danes...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 4.9.2009 13:39:19 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
4.9.2009 13:39:43   
sontschica

in veš kaj se potem zgodi: rodiš takrat, ko je najmanj potrebno
user posted image user posted image user posted image .

murfijev zakon...itakuser posted image user posted image sam boljš to...kot pa čakatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
4.9.2009 13:40:32   
tulpek
Ga bom šla kar preizkusit user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa najboljše, da se še česna in čebule zraven najem, potem pa grem zihr danes rodit user posted image user posted image user posted image . AMpak bogi Barika in Oktavija, če bomo v triposteljni sobi...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 4.9.2009 13:42:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 4072
4.9.2009 13:44:53   
sontschica

Ga bom šla kar preizkusit user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa najboljše, da se še česna in čebule zraven najem, potem pa grem zihr danes rodit user posted image user posted image user posted image . AMpak bogi Barika in Oktavija, če bomo v triposteljni sobi...

za prihod otročička vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
4.9.2009 13:44:54   
simonae
Najprej čestitke vsem novim mamicam!

altaja in ostale, ki ste že neučakane!

Prvič sem šla za 10 dni čez rok in so mi rekli, da bo še kasneje, a se je potem končno začelo. Ko se drugič ni nič na rok dogajalo, pa sem bila odločena, da sedaj kmalu bo!user posted image Verjetno ste to že sprobale, saj tudi pri meni ni delovalo.user posted image

No, na pregledu v P (en dan po roku) poročam o prvem porodu, da je bila zelena voda... in G je rekel, da bo naredil po vaginalnem pregledu, kjer ni bilo nič videti, še UZ - malo podrobneje. Močno je pritiskal (pretoke plodovnice je menda hotel izmeriti) in med tem, ko jaz njemu, da se mi pač nič ne dogaja - me hudo useka prvi popadek user posted image in tako se je začelo. V roku 5 ur sem že rodila.

Torej, v P recite, da se ne počutite najbolje in da bi morda naredili še kakšen UZ ali kaj drugega - morda tudi vaše otročke spodbudijo vse te naprave, preizkave, da se končno sproži porod spontano?

Res vam želim, da čim prej držite svoje zdrave štručke v rokah. Tale luna se mi zdi, da je res močna (jaz tečna, moja mala dva tudi, da o odraslih moških okoli mene ne govorim!) - naj vam ustreže!

Sicer pa sem se tudi jaz začela prazniti (voda in blato) nekaj dni prej preden sem rodila, a tokrat imam že celo nosečnost večkrat praznjenje, tako, da to tokrat nič ne pomeni.

Sicer pa še za seznam: +14kg, naslednji pregled pa verjetno 8.9.09

Lep vikend vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4074
4.9.2009 13:46:38   
Erdbeere
pa sej bo klistir vse porihtal...pa nov nobenga vonja več...mene pa vetrovi dajejo, skoz nektarine jem pol so pa posledice user posted image user posted image user posted image upam,da do takrat ko bom rodila mine, samo kaj ko so pa tako dobre 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?