Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:58:04
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Punce morem vam povedati, stanovanje prodala, pozneje grem papirje urejati..... če bo po sreči se čez tri mesece selimo.................ADIJO STARO PLESNIVO STANOVANJE (sem morala zakričati) SUPER!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:59:40
|
|
|
|
tulpek
|
Sončica, mene je kakšnih 10 dni pred rokom dvakrat v enem tednu nekaj šraufalo in zvijalo, pa ni prineslo sadov . Od takrat pa NIČ.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:02:52
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Altaja, daj kar danes . A karkoli čutiš? Ja, čutim nekakšno špikanje oz krče, ki trajajo kako minuto potem pa preneha. Ampak ni še boleče, tko kot pred menstro. Jst sem mela pred menstro skoraj vedno hude bolečine, tko da to kar mam zdej je še mala malca. Se mi je pa že včeraj zvečer dozdevalo da se neki pripravlja. Me je pa zabolelo pri pregledu, ko je preverila koliko sem odprta. Sva nardile en trening da sem vidla kako zgledajo popadki, pa kako jih je treba predihat. Pa tud ni blo ne vem kako grozno...jst sem bla vesela . Pa ovoj je probala dat stran da bi pospešila oz vzpodbudila naravne popadke. Tebe bo na hitr zvilo, boš vidla. JaLuca: jeeeeeeeees, bravo Sontschica: pri tebi bo tud akcija ta vikend Je sestra na CTG-ju rekla, da take lune še ni vidla..da so včeraj zvečer gledale v nebo kak močan ovoj je mela okrog...in da je dans akcija na polno, da so jih že ful sprejel in da so sobe polne. Torej...punce, pripravite se . Je pa baje naval porodov 3 dni prej in 3 dni kasnej...
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:07:07
|
|
|
|
klaja
|
Altaja pa se bo začelo dogajat pri tebi Upam da bo šlo po naravni poti! JaLuca čestitke za prodajo stanovanja!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:07:38
|
|
|
|
Erdbeere
|
o šit, sobe polne....a pol bomo kar na hodniku, če gremo rodit ma sej men tud če na brzino rečejo, da grem lahko domov....mi ni treba 3 dni notr ležat pa dolgčas preganjat Jaluca...čestitke za prodajo stanovanja tudi od mene...
< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 4.9.2009 13:08:19 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:12:10
|
|
|
|
tulpek
|
Meni se že nekaj dni zdi, da se nekaj pripravlja... ampak očitno samo v moji glavi . Zaenkrat me še nič ne špika. Sem pa tudi js navajena močnih M krčev pred in med M, da kaj minimalnega mogoče niti opazila ne bom. Upam, da me res čim prej zvije, ker sem že sama sebi tečna. Pa ribe bi jedla, ampak ne upam... ker se potem to voha spodaj in če grem potem rodit bi mi bilo sila neprijetno... ampak po drugi strani... če jih bom jedla, bom zihr šla rodit. Se še odločam, kaj težje prenašam...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:13:09
|
|
|
|
tulpek
|
Aja, pa meni je že skoraj vseeno, če rodim v večposteljni sobi, tak da Barika in Oktavija, lahko gremo danes ponoči skupaj v akcijo .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:14:40
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Sontschica: pri tebi bo tud akcija ta vikend iz tvojih ust v božja ušesa Je sestra na CTG-ju rekla, da take lune še ni vidla..da so včeraj zvečer gledale v nebo kak močan ovoj je mela okrog...in da je dans akcija na polno, da so jih že ful sprejel in da so sobe polne. Torej...punce, pripravite se . Je pa baje naval porodov 3 dni prej in 3 dni kasnej... no bomo videle, če ta teorija drži drži
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:14:43
|
|
|
|
JaLuca
|
Mancag imaš ZS
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:15:25
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Pa ribe bi jedla, ampak ne upam... ker se potem to voha spodaj in če grem potem rodit bi mi bilo sila neprijetno... ampak po drugi strani... če jih bom jedla, bom zihr šla rodit. Se še odločam, kaj težje prenašam... Ma dej, tam so navajeni vsega boga, tko da se zarad tega ne rabiš obremenjevat. Privošči si ribice!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:17:40
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Aja, pa meni je že skoraj vseeno, če rodim v večposteljni sobi, tak da Barika in Oktavija, lahko gremo danes ponoči skupaj v akcijo . kamot, samo jaz pridem po polnoči, ker grem še prej na en babji čvek
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:23:02
|
|
|
|
sontschica
|
tulpek kar privošči si ribice, če si jih želiš. tako kot je altaja rekla, so navajeni na vse.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:32:07
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Aja, pa meni je že skoraj vseeno, če rodim v večposteljni sobi, tak da Barika in Oktavija, lahko gremo danes ponoči skupaj v akcijo . kamot, samo jaz pridem po polnoči, ker grem še prej na en babji čvek Ok, lahko po polnoči . Samo glej, da se ne začvekaš preveč in pozabiš, nočem katere druge tam zraven .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:32:52
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica tulpek kar privošči si ribice, če si jih želiš. tako kot je altaja rekla, so navajeni na vse. Bom videla, mogoče bom res mal... potem pa akcija . Če bi le delovalo...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:33:56
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: sontschica tulpek kar privošči si ribice, če si jih želiš. tako kot je altaja rekla, so navajeni na vse. Bom videla, mogoče bom res mal... potem pa akcija . Če bi le delovalo... drgač pa prvič slišim, da bi ribice kej pomagale pri sprožitvi poroda
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:34:28
|
|
|
|
Erdbeere
|
tulpek ti si kar privošči ribice....jaz pa delam svinjski paprikaš...sem se končno odločila kaj bo....zraven bo pa riž na vodi kuhan
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:35:44
|
|
|
|
Erdbeere
|
aja tulpek, jest sem včeraj zvečer jedla tune pa ni bilo nič , mogoče bi pa mogla postrvice narest, jih imam ravno v skrinji pri nas se je pa tako dež uscal, da res ni....pada kot za stavo
< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 4.9.2009 13:36:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:36:27
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere o šit, sobe polne....a pol bomo kar na hodniku, če gremo rodit ma sej men tud če na brzino rečejo, da grem lahko domov....mi ni treba 3 dni notr ležat pa dolgčas preganjat v trboveljski P je bla začetk tedna taka gužva, da ena prijateljica od mojga sploh ni rodila v porodni sobi, ampak nekje drugje. pa tudi za postelje je taka gužva, da so postavljene kar v dnevni sobi, ki je drugače namenjena za obiske.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:37:13
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: sontschica tulpek kar privošči si ribice, če si jih želiš. tako kot je altaja rekla, so navajeni na vse. Bom videla, mogoče bom res mal... potem pa akcija . Če bi le delovalo... drgač pa prvič slišim, da bi ribice kej pomagale pri sprožitvi poroda Saj ne gre za to, da bi ga ribe sprožile, ampak situacija sama... ker če jih jem, bi bilo fajn, da še dva dni počaka, da se tisti vonj od rib spravi ven iz mene. In si bom želela, da pač mineta ta dva dneva - in veš kaj se potem zgodi: rodiš takrat, ko je najmanj potrebno .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:38:27
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere aja tulpek, jest sem včeraj zvečer jedla tune pa ni bilo nič , mogoče bi pa mogla postrvice narest, jih imam ravno v skrinji pri nas se je pa tako dež uscal, da res ni....pada kot za stavo Tune niso kritične, pa sladkovodne ribe tudi ne, ne puščajo vonja. Ampak imam doma samo takšne kritične.... pa bodo že preživeli v P, če bi le šla danes...
< Sporočilo je popravil tulpek -- 4.9.2009 13:39:19 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:39:43
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: sontschica IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: sontschica tulpek kar privošči si ribice, če si jih želiš. tako kot je altaja rekla, so navajeni na vse. Bom videla, mogoče bom res mal... potem pa akcija . Če bi le delovalo... drgač pa prvič slišim, da bi ribice kej pomagale pri sprožitvi poroda in veš kaj se potem zgodi: rodiš takrat, ko je najmanj potrebno . murfijev zakon...itak sam boljš to...kot pa čakat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:40:32
|
|
|
|
tulpek
|
Ga bom šla kar preizkusit . Pa najboljše, da se še česna in čebule zraven najem, potem pa grem zihr danes rodit . AMpak bogi Barika in Oktavija, če bomo v triposteljni sobi...
< Sporočilo je popravil tulpek -- 4.9.2009 13:42:08 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:44:53
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Ga bom šla kar preizkusit . Pa najboljše, da se še česna in čebule zraven najem, potem pa grem zihr danes rodit . AMpak bogi Barika in Oktavija, če bomo v triposteljni sobi... za prihod otročička vse
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:44:54
|
|
|
|
simonae
|
Najprej čestitke vsem novim mamicam! altaja in ostale, ki ste že neučakane! Prvič sem šla za 10 dni čez rok in so mi rekli, da bo še kasneje, a se je potem končno začelo. Ko se drugič ni nič na rok dogajalo, pa sem bila odločena, da sedaj kmalu bo! Verjetno ste to že sprobale, saj tudi pri meni ni delovalo. No, na pregledu v P (en dan po roku) poročam o prvem porodu, da je bila zelena voda... in G je rekel, da bo naredil po vaginalnem pregledu, kjer ni bilo nič videti, še UZ - malo podrobneje. Močno je pritiskal (pretoke plodovnice je menda hotel izmeriti) in med tem, ko jaz njemu, da se mi pač nič ne dogaja - me hudo useka prvi popadek in tako se je začelo. V roku 5 ur sem že rodila. Torej, v P recite, da se ne počutite najbolje in da bi morda naredili še kakšen UZ ali kaj drugega - morda tudi vaše otročke spodbudijo vse te naprave, preizkave, da se končno sproži porod spontano? Res vam želim, da čim prej držite svoje zdrave štručke v rokah. Tale luna se mi zdi, da je res močna (jaz tečna, moja mala dva tudi, da o odraslih moških okoli mene ne govorim!) - naj vam ustreže! Sicer pa sem se tudi jaz začela prazniti (voda in blato) nekaj dni prej preden sem rodila, a tokrat imam že celo nosečnost večkrat praznjenje, tako, da to tokrat nič ne pomeni. Sicer pa še za seznam: +14kg, naslednji pregled pa verjetno 8.9.09 Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 13:46:38
|
|
|
|
Erdbeere
|
pa sej bo klistir vse porihtal...pa nov nobenga vonja več...mene pa vetrovi dajejo, skoz nektarine jem pol so pa posledice upam,da do takrat ko bom rodila mine, samo kaj ko so pa tako dobre
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?