Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 8:55:21
|
|
|
|
JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica IZVIRNO SPOROČILO: klaja Sontschica mislim, da nisem pred porodoma hodila kaj več na wc kot običajno, sedaj pa hodim na wc 10x dnevno če ne več, zgleda da toliko pritiska dol ali na stran. kaj pa glede popadkov? se je kakšen dan prej že pripravljalo? Pri meni se ni nič vnaprej pripravljalo, sem bila vedno zabetonirana...pač obakrat ponoči krvava sluz, potem kar driska, kljub temu, da sem prej vsakodnevno hodila na veliko potrebo najmanj4x, potem popadki, prvič čez eno uro mi odteče plodovnica, no drugič so mi jo predrli, sem pa rodila obe še na isti dan..prvič pozno popoldne, drugič zgodaj popoldne (vsaj malo bolj hitro), sem pa se bolj počasi odpirala kljub mojim popadkom in umetnim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 9:03:57
|
|
|
|
jpnincy
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Cukr07 čestitke za Lenarta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje počutje je bolj slabo, celo noč nisem spala, sem se samo premetavala, še moj me je razkuril včeraj, da sem bila jezna ko ris. Ni si mogel vzet ene minutke, da bi mu pokazala kaj še mora izpolnit za očetovski dopust, potem pa je imel čas po netu brskat in v tv bulit. danes sem sitna in tečna da je kar hudo, pa tudi enkrat brez energije. Dobro jutro! Tudi jaz skoraj celo noč nisem spala (mogoče 3 urce vsega skupi). Non stop obiski WC-ja, pa zvečer pazim, da ne pijem preveč. Sploh ne vem od kod toliko vode v mojem mehurju ? Zdaj sem pa čist brez energije.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 9:09:09
|
|
|
|
polari
|
Jaz sem obležala na kavču, pokrita z odejo...komaj držim oči odprte....nič se mi ne da....zaspana sem....čisto brez energije....to se mi ne zgodi pogosto... Dobro opravite na pregledih..mogoče pa bodo katero not obdržali....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 9:10:32
|
|
|
|
barika
|
Jutro cukr, čestitke!!!!! jaz sem spala ko polh, prvič sem šla na wc šele ob sedmih zjutraj , danes pa še pade kitajska s kolegicami, potem pa lahko grem iz kitajske direkt v rim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 9:12:59
|
|
|
|
Tanik
|
Dobro jutro, jaz sem spala eno figo, lulanje na 2 uri, vroče, glava me je bolela, še bi lahko naštevala. zdaj sem pa k en zombi pa tečna k rit. men se bo zrolalo, najboljše da se preselim v kopalnico zraven WC-ja pa še hladno je. cukr07 čestitke
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 9:17:05
|
|
|
|
BBP
|
Čestitke vsem, ki že pestvate!!!!!!!!!!!!! Uživajte sto na uro z vašimi zakladki. Vse, ki ste čez rok, upam da bodo vaši čim prej pri vas. Pri nas ni nič novega. Vsake toliko me malo špikne, ampak to najbrž niso tisti ta pravi popadki. Si pravim, da ko bo šlo zares, bom vedela. Vsaj upam. Drugače imam pa danes popoldne CTG, tako da bomo videli, kaj je na stvari. Bolj kot se bližam PDP (no, saj je še daleč ), bolj me je strah vsega skupaj. Naš čmrlj sedi na riti, tako da me čakata ali porod z ritko naprej ali pa CR. Ne ena ne druga možnost mi nista preveč všeč in bi zaradi tega najraje videla, da bi moj podnajemnik kar podaljšal pogodbo za nedoločen čas. Še pred par dnevi se s tem sploh nisem obremenjevala, zdaj mi je pa kar naenkrat ven udarilo. Mi je pa zelo všeč današnje vreme. Samo kaj ko se mi ne da likat, pa bi bilo treba.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 9:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! cukr čestitke no cukrček je odprla turnejo tko da zdej pejmo pa po vrsti okej? me je tamavči v vrtcu tko objel kot da me zadnjič vidi,zdej če je on kej čutil ne vem bomo videl je reku ta slep je pa res da bejba ni več tok aktivna tko da who knew včeri sem imela popoldne še par takih da mi je pritisk narastel k je bilo iz čiste žlehtnobe in dans zjutri tud tko da dolgčas mi definitivno ni pol bom nardila maso za palačinke da bom fanta pocrkljala pa tko,zdele grem pa en sendviček vase dat še prej me pa wc školjka vabi na obisk
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 9:34:00
|
|
|
|
klaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica kaj pa glede popadkov? se je kakšen dan prej že pripravljalo? Pri prvem porodu sem jih imela že ponoči na 15 minut, potem do jutra na 10, ko pa sem šla na pregled pa so se nehali in po prihodu domov spet pričeli. Tako da sem jih potem celo popoldne imela na 8 -6 minut, zvečer ob 18. uri pa na 4 minute in takrat sva se odpravila proti porodnišnici, kjer sem v 2 urah rodila. Mara81 vse dobro! Larilu k meni se Julija tudi tako stiska in boža trebušček, da mi je kar malo sumljivo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 9:50:56
|
|
|
|
tulpek
|
Cukr, čestitam . Altaja, pojd rodit, da lahko grem potem tudi js! Js po starem, NIČ od NIČ. Edino spala sem že drugo noč zapored blazno slabo , se mi zdi, da sem pol noči prebedela. Zjutraj je pa en sosed kosil ali žagal ali nekaj podobnega, da nisem mogla spat. Še dobro, da se je vlilo in je nehal, js sem pa vsaj 2 urici v miru odspala. Sedaj sem pa zmatrana. Sem že obupala nad tem, da bom šla rodit. Noče ven .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:05:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Larilu k meni se Julija tudi tako stiska in boža trebušček, da mi je kar malo sumljivo. Naša se tut že 1 teden tko k men stiska kot še nikoli, samo jaz upam, da to nič ne pomeni - ŠE
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:07:05
|
|
|
|
dolenjka
|
ISkrene čestitke novim mamicam in dobrodošlica njihovim palčkom in palčicam
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:08:06
|
|
|
|
baby blue
|
Evo tla se svetijo sem jih uspela pomit... Zdej pa malo počitka... Sem vas pa prej še pogledat prišla če je že kaj novega...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:26:33
|
|
|
|
chebelica21
|
Dan punce,.. Moj spanec danes je bil katastrofa,... Nič nisem spala samo premetavanje iz enega boka na drugega,... Pa še kislina me je ful matrala celo noč,... Sedaj sem pa cela adijo,... Polna luna ima očitno vpliv na mene,... Čestitke vsem novim mamicam,...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ne vem lahk da kej pomen lahk da pa tamavčija sam luna daje,vem pa da eno od tega more bit k tega nima v navadi k ponavad meni nič tebi nič in ga že ni več k tok hitr švigne se igrat tko da bomo videl sončica glede popadkov pa tega pa jaz nisem pravi naslov k pr tamavčiju nisem mela ne popadkov,niti voda ni odtekla in niti čepa ni bilo sam boleč križ in pa obiskovanje wc školjke in k sm šla dol se pokazat sm bila že 3 cm odprta rodila pa v tri četrt ure,tko da smo bili ekspresni
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Larilu k meni se Julija tudi tako stiska in boža trebušček, da mi je kar malo sumljivo. Naša se tut že 1 teden tko k men stiska kot še nikoli, samo jaz upam, da to nič ne pomeni - ŠE mislim da midva s Klajo pa obe upava da bo kej sam da ne bo na koncu pa tko da pr nama ne bo nič bo pa zato pri tebi
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:32:42
|
|
|
|
mancag
|
Hojla! Kepica: čestitke za Anžeta. Pri meni nič kaj posebnega. Jaz zvečer ne morem zaspati, ko pa zaspim moram pa na wc in kar naprej mi je vroče. Včasih grem kar petkrat. Komaj čakam, da imam pregled 15.9..da bom videla kaj se dogaja z mojo . Zdaj pa grem počasi kuhati filano papriko. Tanik: zanima me katera bo prej rodila( jaz ali ti)
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:34:45
|
|
|
|
tulpek
|
Kje je pa Erdbeere??? Kaj pa Vila Malina, imamo kaj novičk?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:34:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Larilu k meni se Julija tudi tako stiska in boža trebušček, da mi je kar malo sumljivo. Naša se tut že 1 teden tko k men stiska kot še nikoli, samo jaz upam, da to nič ne pomeni - ŠE mislim da midva s Klajo pa obe upava da bo kej sam da ne bo na koncu pa tko da pr nama ne bo nič bo pa zato pri tebi močno upam da ne drgač pa vi2 kar upajta, upanje umre zadnje
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:36:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Kje je pa Erdbeere??? Kaj pa Vila Malina, imamo kaj novičk? Edbeere verjetno kak stiropor polaga al pa po štacunah leta Sam Malinčkovi se pa res že dolgo niso javili
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:38:19
|
|
|
|
Erdbeere
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Kje je pa Erdbeere??? Kaj pa Vila Malina, imamo kaj novičk? Evo mene....sem ravno iz pregleda in kavice pri mamici Jah stanje moje je: CTG lep kaj že to pomeni, popadkov ni zaznal, odprta 2cm, vse pripravljeno, je pa brezveze oz. ni potrebe, da bi se sprožilo. Cukr07...čestitke za Lenarta Naslendji pregled 8.9. upam, da ne bo potrebno, kg +0,5 kg
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:40:23
|
|
|
|
Erdbeere
|
Čak samo res, malina bi pa po vsej verjetnosti že morala rodit, vsaj zadnjič je njen možek nekaj pisal....nadaljevanja pa ni...mogoče je oči preveč zaplaval pa pozabil na nas...upam, da je že vse za njo. Drugače pa stiropor je položen, jutri pridejo delat talno gretje v trgovino grem pa mal kasneje, ne vem še sicer al kmalu al bolj pozno popoldan...odvisno kdaj pride možek domov...morva jet kopalnico naročit
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:45:22
|
|
|
|
tažana
|
Tako tudi jaz sem s pregleda . Doma imam polno planov kaj vse jo moram vprašat, potem pa toliko časa čakam pred vrati, da vse pozabim . Sem skoraj pozabila rečt za recept za železo , dobro da me je dvakrat vprašala če imam še tablete . Drugače vse v redu. Velikosti mi ni povedala (sem se spomnila zunaj). Mi je pa naredila UZ in preko ultrazvoka ugotovila, da plodovnica pooočasi zori ampak jo je pa dovolj . Menda nekaj plava notri. Dala mi je napotnico za CTG enkrat drug teden, v petek 11.09 pa kontrola pri njej. A se kateri kaj sanja kaj to s plodovnico pomeni- ali lahko to preko UZ vidi oz. zakaj me potem ni dala na amnio? Torej grem v torek na CTG- Kranj prihajam sedaj me bo pa počasi zadelo, da se mi bliža . Noro kaj mi je tega šeenkrat treba . cukr: za sinkota. Slikce so pa res tako fletne, da bi še ne noseča dobila lušte po šeenem .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:52:29
|
|
|
|
JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Larilu k meni se Julija tudi tako stiska in boža trebušček, da mi je kar malo sumljivo. Meni se tudi J zadnje čase tako stiska in boža, kar reče:"mami dojenčeka bi pobožala". Tudi L se zadnje čase rada stiska in carta, svoj trebušček nasloni na mojega, pa kar obsedi za najmanj pol ure.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:58:55
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mancag Tanik: zanima me katera bo prej rodila( jaz ali ti) zakaj te to zanima , a misliš da bova tako kot altaja pa tulpek. ampak zdaj se mi pa res že smilita, zato za vaju , da bo danes vajina noč-dan D
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 10:59:45
|
|
|
|
JaLuca
|
Polari....sem našla, pa čeprav jaz nisem iz teh koncev....naročila torto...pa kg čajnega peciva vzela....je ful dobro....pa ni nobenega doma, da bi mi škatlo vzel iz mize
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.