Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 11:01:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Polari....sem našla, pa čeprav jaz nisem iz teh koncev....naročila torto...pa kg čajnega peciva vzela....je ful dobro....pa ni nobenega doma, da bi mi škatlo vzel iz mize in ta škatla te kar sili, da tvoji prsti po njej stikajo, a ne?
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 11:11:08
|
|
|
|
JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Polari....sem našla, pa čeprav jaz nisem iz teh koncev....naročila torto...pa kg čajnega peciva vzela....je ful dobro....pa ni nobenega doma, da bi mi škatlo vzel iz mize in ta škatla te kar sili, da tvoji prsti po njej stikajo, a ne? ja, kar pravI: VZEMI ME, VZEMI ME...... Grem rajši za kosilo pripravljavti, pa mislim še danes jabolčno pito speči....to bo cukra
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 11:11:10
|
|
|
|
Anonimen
|
JaLuca sej te čist razumem k mi je to znano
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 11:16:34
|
|
|
|
Erdbeere
|
mmm jabolčna pita...sem kr lačna ratala...matr...šibam jest, pol pa likat, da en bo spet šel cel dan v franže
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 11:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
aja še neki vas hočem že 3 dni vprašat pa mi zmeri izgine iz glave kolikokrat menjate te dnevne vložke približno?če jih sploh mate? k matr vam povem da tale podjetja bi lahk sam na men služila
< Sporočilo je popravil larilu -- 4.9.2009 11:30:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 11:31:43
|
|
|
|
tulpek
|
Js nimam nič izcedkov, tak da dnevnih vložkov sploh ne uporabljam.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 11:45:16
|
|
|
|
JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu aja še neki vas hočem že 3 dni vprašat pa mi zmeri izgine iz glave kolikokrat menjate te dnevne vložke približno?če jih sploh mate? k matr vam povem da tale podjetja bi lahk sam na men služila jaz kar stare sp. hlače menjavam, dnevne vložke imam, ko kam grem (kar je pogosto)...saj pri meni bi tudi lahko služila
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 11:50:02
|
|
|
|
JaLuca
|
larilu, še to, ponoči spim spodaj brez, pa sem pokrita čez hrbet s staro rjuho, katero tak dam potem prati.... zdaj prav nič ne gane za , ko spim zraven njega dobesedno gola, pa bi se smuknil samo pod rjuho....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 11:54:50
|
|
|
|
altaja
|
Poročilo iz pregleda: CTG narisal popadke - končno . Jst sicer nič konkretnega čutila. So že razmišljali da bi me obdržali, ampak so me za enkrat poslale še domov, ker je v P totalna gužva. Pa tudi veliko raje čakam doma kot na oddelku. So potrdile tezo, da je ob polni luni norišnica . Mela sem tud vaginalni pregled ter UZ. Teža malega je cca 3,5 kg, lepo je ležal in cuzal palec (briga ga, važno da on uživa), odprta za 1 prst. Pretoki ok, plodovnica na meji.. Če se danes ne bo začelo spontano (kar dr upa da se glede na ctg bo), pridem jutri dopoldne nazaj in mi bodo verjetno zaradi manjše količine plodovnice sprožili. Tko da punce, danes ali pa jutri bomo zibali Upam samo, da se bodo popadki okrepili in da grem danes po naravni poti!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 11:59:37
|
|
|
|
Erdbeere
|
uf altaja....držim pesti, da bo čimprej... A da je gužva v LJ P? Jest mam tud namen v kratkem it rodit, mogoče bova pa še cimri
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:03:37
|
|
|
|
aromaja
|
larilu...cca dva do tri na dan porabim, včasih mi pa dopizdi, pa kar enga tapravega porabim, da je za dlje. Pregled je za mano, vse mirno, CTG raven. Dete ima glavico že nizko doli, samo jaz sem še vse zaprta. Verjetno bom šla čez rok. A ****! Naslednji pregled imam v ponedeljek 7.9. ko je tudi moj PDP.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
altaja super za novičke,pa se boš rešila bušija in končno začela cartat ma glede vložkov sm vprašala zato k se mi zdi nenormalno velik no,pa k bi bil vsaj izcedek tko se pa sam pozna da je bilo mokro ful tko čuden in pol pa še k sm mogla takrat res 2 vložka zamenjat v 15 minutah k sm mela vse premočeno spodi sam zato sm mislna da mi je že neki vode odteklo in sm predvidevala da mi bo zato pogledala pa ni nič zdele sem pa iz sprehoda prišla me tko tm pr trtici boli k sem se stegovala za kamne ko sm larilu metala madonca sem se počutila k kaka stara mama
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:04:16
|
|
|
|
altaja
|
Luna je...baje je povsod gužva. V prejšnjem postu sem pozabila.... Cukr07 čestitke!!!!!!!!!!!!! Evo, luna nam je že prinesla enga dojenčka...še hočemo, še!!!!!!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:05:40
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu kolikokrat menjate te dnevne vložke približno?če jih sploh mate? odvisno, skor tak kot malemu plenico , na ene 2 - 3 urce, resno, ker imam skoz nek izcedek, če pa ne zamenjam, pa sledi vnetje Ej Tulpek, če te slučajno danes nič ne zašravfa..kdaj boš jutri v P? Jaz študiram, da bi šla tam okol 8.30 od doma. pa še neki ...verjetno se ni treba it dol vpisovat, ampak grem kar tja, ko so CTG-ji, ne? sem že malo pozabla
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:07:21
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Tko da punce, danes ali pa jutri bomo zibali Upam samo, da se bodo popadki okrepili in da grem danes po naravni poti! super novica
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:14:31
|
|
|
|
baby blue
|
altaja držim pesti da boste čimprej zibali... Je pa res že čas ane Aha potem luna le ima nekaj vpliva Kdo ve mogoče ga bo imela tudi name... Sem bila že na vseh štirih in pomila po tleh... Pridna
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:27:56
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Ej Tulpek, če te slučajno danes nič ne zašravfa..kdaj boš jutri v P? Jaz študiram, da bi šla tam okol 8.30 od doma. pa še neki ...verjetno se ni treba it dol vpisovat, ampak grem kar tja, ko so CTG-ji, ne? sem že malo pozabla Js bom takrat vstala, če bo sreča, tak da v Celju pred 10.30 ne bom. Vpisovat se je pa verjetno treba it samo čez teden. Prejšnji vikend sem bila v nedeljo in ni bilo vpisa, potem v torek pa.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:28:30
|
|
|
|
tulpek
|
Altaja, daj kar danes . A karkoli čutiš?
< Sporočilo je popravil tulpek -- 4.9.2009 12:29:06 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:33:59
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Tko da punce, danes ali pa jutri bomo zibali Upam samo, da se bodo popadki okrepili in da grem danes po naravni poti! super novička držim pesti, da bo že kar danes.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:43:54
|
|
|
|
Lubenička
|
pozdravljene, cukr07...čestitke!! altaja...končno dobre novičke!! želim ti čim lažji in hitri porod...da boš kmalu cartala sonchica...očitno se nekaj pripravlja, a sej veš...ni odvisno od tebe sej drugače imaš pa samo še en teden oz 5 dni,a ne? no...jst sm dobr spala...drugače pa nič novega... mislim, da name polna luna ne bo imela vpliva
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:47:28
|
|
|
|
JaLuca
|
Punce morem vam povedati, stanovanje prodala, pozneje grem papirje urejati..... če bo po sreči se čez tri mesece selimo.................ADIJO STARO PLESNIVO STANOVANJE (sem morala zakričati)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:48:22
|
|
|
|
Lubenička
|
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Punce morem vam povedati, stanovanje prodala, pozneje grem papirje urejati..... če bo po sreči se čez tri mesece selimo.................ADIJO STARO PLESNIVO STANOVANJE (sem morala zakričati) super!! čestitke!!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:51:12
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička sonchica...očitno se nekaj pripravlja, a sej veš...ni odvisno od tebe sej drugače imaš pa samo še en teden oz 5 dni,a ne? ja ja vem, da ni odvisno od mene - žal sej midve imava na isti dan PDP, a ne? mogoče se bo pri tebi tut začelo kej dogajat. IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Punce morem vam povedati, stanovanje prodala, pozneje grem papirje urejati..... če bo po sreči se čez tri mesece selimo.................ADIJO STARO PLESNIVO STANOVANJE (sem morala zakričati) superca
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 4.9.2009 12:54:40
|
|
|
|
mancag
|
Ja Luca: ali si dobila moje z.s. Altaja:držim pesti, da bo kmalu zunaj .
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?