|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
4.9.2009 11:01:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Polari....sem našla, pa čeprav jaz nisem iz teh koncev....naročila torto...pa kg čajnega peciva vzela....je ful dobro....pa ni nobenega doma, da bi mi škatlo vzel iz mize user posted image

in ta škatla te kar sili, da tvoji prsti po njej stikajo, a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
4.9.2009 11:11:08   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Polari....sem našla, pa čeprav jaz nisem iz teh koncev....naročila torto...pa kg čajnega peciva vzela....je ful dobro....pa ni nobenega doma, da bi mi škatlo vzel iz mize user posted image

in ta škatla te kar sili, da tvoji prsti po njej stikajo, a ne? user posted image

ja, kar pravI: VZEMI ME, VZEMI ME......user posted image

Grem rajši za kosilo pripravljavti, pa mislim še danes jabolčno pito speči....to bo cukrauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
4.9.2009 11:11:10   
Anonimen
JaLuca sej te čist razumem k mi je to znanouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
4.9.2009 11:16:34   
Erdbeere
mmm jabolčna pita...sem kr lačna ratala...matr...šibam jest, pol pa likat, da en bo spet šel cel dan v franže

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
4.9.2009 11:18:11   
Anonimen
matr ste pridne men se pa čist nč ne dauser posted image
madonca sm se pa zdele nasmejala  bom link prpopala
http://www.ringaraja.net/forum/resitev-ce-vam-ni-do-seksa/m_4469175/mpage_1/tm.htm#4469249
user posted image user posted image user posted image najboljša mi je pa tista vrata pa WD40user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 4030
4.9.2009 11:29:42   
Anonimen
aja še neki vas hočem že 3 dni vprašat pa mi zmeri izgine iz glaveuser posted image
kolikokrat menjate te dnevne vložke približno?če jih sploh mate?user posted image
k matr vam povem da tale podjetja bi lahk sam na men služilauser posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 4.9.2009 11:30:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4031
4.9.2009 11:31:43   
tulpek
Js nimam nič izcedkov, tak da dnevnih vložkov sploh ne uporabljam. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
4.9.2009 11:45:16   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

aja še neki vas hočem že 3 dni vprašat pa mi zmeri izgine iz glaveuser posted image
kolikokrat menjate te dnevne vložke približno?če jih sploh mate?user posted image
k matr vam povem da tale podjetja bi lahk sam na men služilauser posted image

jaz kar stare sp. hlače menjavam, dnevne vložke imam, ko kam grem (kar je pogosto)...saj pri meni bi tudi lahko služilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
4.9.2009 11:50:02   
JaLuca
larilu, še to, ponoči spim spodaj brez, pa sem pokrita čez hrbet s staro rjuho, katero tak dam potem prati....

user posted image zdaj prav nič ne gane za user posted image , ko spim zraven njega dobesedno gola, pa bi se smuknil samo pod rjuho....user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
4.9.2009 11:54:50   
altaja
Poročilo iz pregleda:

CTG narisal popadke - končno user posted image . Jst sicer nič konkretnega čutila. So že razmišljali da bi me obdržali, ampak so me za enkrat poslale še domov, ker je v P totalna gužva. Pa tudi veliko raje čakam doma kot na oddelku. So potrdile tezo, da je ob polni luni norišnica user posted image . Mela sem tud vaginalni pregled ter UZ. Teža malega je cca 3,5 kg, lepo je ležal in cuzal palec (briga ga, važno da on uživa), odprta za 1 prst. Pretoki ok, plodovnica na meji.. Če se danes ne bo začelo spontano (kar dr upa da se glede na ctg bo), pridem jutri dopoldne nazaj in mi bodo verjetno zaradi manjše količine plodovnice sprožili.

Tko da punce, danes ali pa jutri bomo zibali user posted image user posted image user posted image Upam samo, da se bodo popadki okrepili in da grem danes po naravni poti!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
4.9.2009 11:59:37   
Erdbeere
uf altaja....držim pesti, da bo čimprej...

A da je gužva v LJ P? Jest mam tud namen v kratkem it rodit, mogoče bova pa še cimri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
4.9.2009 12:03:37   
aromaja
larilu...cca dva do tri na dan porabim, včasih mi pa dopizdi, pa kar enga tapravega porabim, da je za dlje.

Pregled je za mano, vse mirno, CTG raven. Dete ima glavico že nizko doli, samo jaz sem še vse zaprta. Verjetno bom šla čez rok. A ****!
Naslednji pregled imam v ponedeljek 7.9. ko je tudi moj PDP.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
4.9.2009 12:03:53   
Anonimen
altaja super za novičke,pa se boš rešila bušija in končno začela cartatuser posted image

ma glede vložkov sm vprašala zato k se mi zdi nenormalno velik no,pa k bi bil vsaj izcedek tko se pa sam pozna da je bilo mokro ful tko čudenuser posted image in pol pa še k sm mogla takrat res 2 vložka zamenjat v 15 minutah k sm mela vse premočeno spodi sam zato sm mislna da mi je že neki vode odteklo in sm predvidevala da mi bo zato pogledala pa ni ničuser posted image

zdele sem pa iz sprehoda prišla me tko tm pr trtici boli k sem se stegovala za kamne ko sm larilu metala madonca sem se počutila k kaka stara mamauser posted image

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4038
4.9.2009 12:04:16   
altaja
Luna je...baje je povsod gužva.

V prejšnjem postu sem pozabila.... Cukr07 čestitke!!!!!!!!!!!!! Evo, luna nam je že prinesla enga dojenčka...še hočemo, še!!!!!! user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
4.9.2009 12:05:40   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

odvisno, skor tak kot malemu plenico user posted image user posted image user posted image user posted image , na ene 2 - 3 urce, resno, ker imam skoz nek izcedek, če pa ne zamenjam, pa sledi vnetjeuser posted image

Ej Tulpek, če te slučajno danes nič ne zašravfa..kdaj boš jutri v P? Jaz študiram, da bi šla tam okol 8.30 od doma. pa še neki ...verjetno se ni treba it dol vpisovat, ampak grem kar tja, ko so CTG-ji, ne? sem že malo pozabla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.9.2009 12:07:21   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tko da punce, danes ali pa jutri bomo zibali user posted image user posted image user posted image Upam samo, da se bodo popadki okrepili in da grem danes po naravni poti!

super novica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
4.9.2009 12:14:31   
baby blue
altaja držim pesti da boste čimprej zibali... Je pa res že čas ane user posted image user posted image user posted image

Aha potem luna le ima nekaj vpliva user posted image user posted image Kdo ve mogoče ga bo imela tudi name... user posted image user posted image Sem bila že na vseh štirih in pomila po tleh... Pridna user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
4.9.2009 12:27:56   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ej Tulpek, če te slučajno danes nič ne zašravfa..kdaj boš jutri v P? Jaz študiram, da bi šla tam okol 8.30 od doma. pa še neki ...verjetno se ni treba it dol vpisovat, ampak grem kar tja, ko so CTG-ji, ne? sem že malo pozabla user posted image

Js bom takrat vstala, če bo sreča, tak da v Celju pred 10.30 ne bom. Vpisovat se je pa verjetno treba it samo čez teden. Prejšnji vikend sem bila v nedeljo in ni bilo vpisa, potem v torek pa.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
4.9.2009 12:28:30   
tulpek
Altaja, daj kar danes user posted image .

A karkoli čutiš?

< Sporočilo je popravil tulpek -- 4.9.2009 12:29:06 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
4.9.2009 12:33:59   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

super novička user posted image user posted image držim pesti, da bo že kar danes.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
4.9.2009 12:43:54   
Lubenička
pozdravljene,

cukr07...čestitke!! user posted image user posted image user posted image

altaja...končno dobre novičke!! user posted image user posted image user posted image želim ti čim lažji in hitri porod...da boš kmalu cartala user posted image

sonchica...očitno se nekaj pripravlja, a sej veš...ni odvisno od tebe user posted image sej drugače imaš pa samo še en teden oz 5 dni,a ne? user posted image

no...jst sm dobr spala...drugače pa nič novega... user posted image mislim, da name polna luna ne bo imela vpliva user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
4.9.2009 12:47:28   
JaLuca
Punce morem vam povedati, stanovanje prodala, pozneje grem papirje urejati.....

če bo po sreči se čez tri mesece selimo.................ADIJO STARO PLESNIVO STANOVANJE (sem morala zakričati)

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.9.2009 12:48:22   
Lubenička

če bo po sreči se čez tri mesece selimo.................ADIJO STARO PLESNIVO STANOVANJE (sem morala zakričati)

super!! user posted image čestitke!! user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.9.2009 12:51:12   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

sonchica...očitno se nekaj pripravlja, a sej veš...ni odvisno od tebe user posted image sej drugače imaš pa samo še en teden oz 5 dni,a ne? user posted image  

ja ja vem, da ni odvisno od mene - žal user posted image user posted image sej midve imava na isti dan PDP, a ne? mogoče se bo pri tebi tut začelo kej dogajat.

superca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.9.2009 12:54:40   
mancag
Ja Luca: ali si dobila moje z.s.
Altaja:držim pesti, da bo kmalu zunajuser posted image .

Manca

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?