|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
4.9.2009 8:55:21   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Sontschica mislim, da nisem pred porodoma hodila kaj več na wc kot običajno, sedaj pa hodim na wc 10x dnevno če ne več, zgleda da toliko pritiska dol ali na stran.

kaj pa glede popadkov? se je kakšen dan prej že pripravljalo?

Pri meni se ni nič vnaprej pripravljalo, sem bila vedno zabetonirana...pač obakrat ponoči krvava sluz, potem kar driska, kljub temu, da sem prej vsakodnevno hodila na veliko potrebo najmanj4x, potem popadki, prvič čez eno uro mi odteče plodovnica, no drugič so mi jo predrli, sem pa rodila obe še na isti dan..prvič pozno popoldne, drugič zgodaj popoldne (vsaj malo bolj hitro), sem pa se bolj počasi odpirala kljub mojim popadkom in umetnim

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
4.9.2009 9:03:57   
jpnincy

Cukr07 čestitke za Lenarta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moje počutje je bolj slabo, celo noč nisem spala, sem se samo premetavala, še moj me je razkuril včeraj, da sem bila jezna ko ris. Ni si mogel vzet ene minutke, da bi mu pokazala kaj še mora izpolnit za očetovski dopust, potem pa je imel čas po netu brskat in v tv bulit.  danes sem sitna in tečna da je kar hudo, pa tudi enkrat brez energije.

Dobro jutro! Tudi jaz skoraj celo noč nisem spala (mogoče 3 urce vsega skupi). Non stop obiski WC-ja, pa zvečer pazim, da ne pijem preveč. Sploh ne vem od kod toliko vode v mojem mehurjuuser posted image ? Zdaj sem pa čist brez energije.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
4.9.2009 9:09:09   
polari
Jaz sem obležala na kavču, pokrita z odejo...komaj držim oči odprte....nič se mi ne da....zaspana sem....čisto brez energije....to se mi ne zgodi pogosto...user posted image

Dobro opravite na pregledih..mogoče pa bodo katero not obdržali....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
4.9.2009 9:10:32   
barika
Jutro

cukr, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

jaz sem spala ko polh, prvič sem šla na wc šele ob sedmih zjutrajuser posted image user posted image , danes pa še pade kitajska s kolegicami, potem pa lahko grem iz kitajske direkt v rimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
4.9.2009 9:12:59   
Tanik
Dobro jutro,

jaz sem spala eno figo, lulanje na 2 uri, vroče, glava me je bolela, še bi lahko naštevala. user posted image user posted image zdaj sem pa k en zombiuser posted image pa tečna k rit. men se bo zrolalo, najboljše da se preselim v kopalnico zraven WC-ja pa še hladno je.

cukr07 čestitke user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 4005
4.9.2009 9:17:05   
BBP
Čestitke vsem, ki že pestvate!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživajte sto na uro z vašimi zakladki. Vse, ki ste čez rok, upam da bodo vaši user posted image čim prej pri vas.

Pri nas ni nič novega. Vsake toliko me malo špikne, ampak to najbrž niso tisti ta pravi popadki. Si pravim, da ko bo šlo zares, bom vedela. Vsaj upam. Drugače imam pa danes popoldne CTG, tako da bomo videli, kaj je na stvari.

Bolj kot se bližam PDP (no, saj je še daleč user posted image ), bolj me je strah vsega skupaj. Naš čmrlj sedi na riti, tako da me čakata ali porod z ritko naprej ali pa CR. Ne ena ne druga možnost mi nista preveč všeč user posted image  in bi zaradi tega najraje videla, da bi moj podnajemnik kar podaljšal pogodbo za nedoločen čas. Še pred par dnevi se s tem sploh nisem obremenjevala, zdaj mi je pa kar naenkrat ven udarilo. user posted image  

Mi je pa zelo všeč današnje vreme. Samo kaj ko se mi ne da likat, pa bi bilo treba. user posted image  

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
4.9.2009 9:30:16   
Anonimen
dan!

cukr čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
no cukrček je odprla turnejo tko da zdej pejmo pa po vrsti okej?user posted image
me je tamavči v vrtcu tko objel kot da me zadnjič vidi,zdej če je on kej čutil ne vem bomo videl je reku ta slepuser posted image je pa res da bejba ni več tok aktivna tko da who knewuser posted image

včeri sem imela popoldne še par takih da mi je pritisk narastel k je bilo iz čiste žlehtnobe in dans zjutri tud tko da dolgčas mi definitivno niuser posted image
pol bom nardila maso za palačinke da bom fanta pocrkljala pa tko,zdele grem pa en sendviček vase dat še prej me pa wc školjka vabi na obiskuser posted image

(odgovor članu BBP)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
4.9.2009 9:34:00   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

kaj pa glede popadkov? se je kakšen dan prej že pripravljalo?

Pri prvem porodu sem jih imela že ponoči na 15 minut, potem do jutra na 10, ko pa sem šla na pregled pa so se nehali in po prihodu domov spet pričeli. Tako da sem jih potem celo popoldne imela na 8 -6 minut, zvečer ob 18. uri pa na 4 minute in takrat sva se odpravila proti porodnišnici, kjer sem v 2 urah rodila.

Mara81 vse dobro!

Larilu k meni se Julija tudi tako stiska in boža trebušček, da mi je kar malo sumljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 4008
4.9.2009 9:50:56   
tulpek
Cukr, čestitamuser posted image user posted image user posted image .

Altaja, pojd rodit, da lahko grem potem tudi js!

Js po starem, NIČ od NIČ. Edino spala sem že drugo noč zapored blazno slabo user posted image , se mi zdi, da sem pol noči prebedela. Zjutraj je pa en sosed kosil ali žagal ali nekaj podobnega, da nisem mogla spat. Še dobro, da se je vlilo in je nehal, js sem pa vsaj 2 urici v miru odspala. Sedaj sem pa zmatrana.

Sem že obupala nad tem, da bom šla rodit. Noče ven user posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
4.9.2009 10:05:21   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO:

Larilu k meni se Julija tudi tako stiska in boža trebušček, da mi je kar malo sumljivo.

Naša se tut že 1 teden tko k men stiska kot še nikoli, samo jaz upam, da to nič ne pomeni - ŠE user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
4.9.2009 10:07:05   
dolenjka
ISkrene čestitke novim mamicam in dobrodošlica njihovim palčkom in palčicam user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
4.9.2009 10:08:06   
baby blue
Evo tla se svetijo sem jih uspela pomit... user posted image user posted image

Zdej pa malo počitka... Sem vas pa prej še pogledat prišla če je že kaj novega...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
4.9.2009 10:26:33   
chebelica21
Dan punce,..

Moj spanec danes je bil katastrofa,... Nič nisem spala samo premetavanje iz enega boka na drugega,... Pa še kislina me je ful matrala celo noč,... Sedaj sem pa cela adijo,... Polna luna ima očitno vpliv na mene,... user posted image

Čestitke vsem novim mamicam,...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
4.9.2009 10:28:39   
Anonimen
ja ne vem lahk da kej pomen lahk da pa tamavčija sam luna daje,vem pa da eno od tega more bit k tega nima v navadiuser posted image k ponavad meni nič tebi nič in ga že ni več k tok hitr švigne se igrat tko da bomo videluser posted image

sončica glede popadkov pa tega pa jaz nisem pravi naslov k pr tamavčiju nisem mela ne popadkov,niti voda ni odtekla in niti čepa ni bilo sam boleč križ in pa obiskovanje wc školjke in k sm šla dol se pokazat sm bila že 3 cm odprta rodila pa v tri četrt ure,tko da smo bili ekspresniuser posted image

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 4014
4.9.2009 10:29:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO:

Naša se tut že 1 teden tko k men stiska kot še nikoli, samo jaz upam, da to nič ne pomeni - ŠE user posted image

mislim da midva s Klajo pa obe upava da bo kejuser posted image sam da ne bo na koncu pa tko da pr nama ne bo nič bo pa zato pri tebiuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4015
4.9.2009 10:32:42   
mancag
Hojla!
Kepica: čestitke za Anžeta.user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič kaj posebnega. Jaz zvečer ne morem zaspati, ko pa zaspim moram pa na wc in kar naprej mi je vroče. Včasih grem kar petkrat.
Komaj čakam, da imam pregled 15.9..da bom videla kaj se dogaja z mojo user posted image .
Zdaj pa grem počasi kuhati filano papriko.
Tanik: zanima me katera bo prej rodila( jaz ali ti)user posted image

Manca

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
4.9.2009 10:34:45   
tulpek
Kje je pa Erdbeere???

Kaj pa Vila Malina, imamo kaj novičk?

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
4.9.2009 10:34:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO:

mislim da midva s Klajo pa obe upava da bo kejuser posted image sam da ne bo na koncu pa tko da pr nama ne bo nič bo pa zato pri tebiuser posted image

močno upam da ne user posted image

drgač pa vi2 kar upajta, upanje umre zadnje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
4.9.2009 10:36:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Kje je pa Erdbeere???

Edbeere verjetno kak stiropor polaga al pa po štacunah leta user posted image  Sam Malinčkovi se pa res že dolgo niso javili user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
4.9.2009 10:38:19   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Kje je pa Erdbeere???

Evo mene....sem ravno iz pregleda in kavice pri mamici user posted image user posted image

Jah stanje moje je: CTG lep user posted image user posted image kaj že to pomeni, popadkov ni zaznal, odprta 2cm, vse pripravljeno, je pa brezveze oz. ni potrebe, da bi se sprožilo.

Cukr07...čestitke za Lenarta user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslendji pregled 8.9. upam, da ne bo potrebno, kg +0,5 kg

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
4.9.2009 10:40:23   
Erdbeere
Čak samo res, malina bi pa po vsej verjetnosti že morala rodit, vsaj zadnjič je njen možek nekaj pisal....nadaljevanja pa ni...mogoče je oči preveč zaplaval pa pozabil na nas...upam, da je že vse za njo.

Drugače pa stiropor je položen, jutri pridejo delat talno gretje user posted image user posted image user posted image v trgovino grem pa mal kasneje, ne vem še sicer al kmalu al bolj pozno popoldan...odvisno kdaj pride možek domov...morva jet kopalnico naročit user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
4.9.2009 10:45:22   
tažana
Tako tudi jaz sem s pregleda user posted image . Doma imam polno planov kaj vse jo moram vprašat, potem pa toliko časa čakam pred vrati, da vse pozabim user posted image . Sem skoraj pozabila rečt za recept za železo user posted image , dobro da me je dvakrat vprašala če imam še tablete user posted image .

Drugače vse v redu. Velikosti mi ni povedala (sem se spomnila zunaj). Mi je pa naredila UZ in preko ultrazvoka ugotovila, da plodovnica pooočasi zori ampak jo je pa dovolj user posted image . Menda nekaj plava notri. Dala mi je napotnico za CTG enkrat drug teden, v petek 11.09 pa kontrola pri njej.
A se kateri kaj sanja kaj to s plodovnico pomeni- ali lahko to preko UZ vidi oz. zakaj me potem ni dala na amnio?
Torej grem v torek na CTG- Kranj prihajam user posted image sedaj me bo pa počasi zadelo, da se mi bliža user posted image . Noro kaj mi je tega šeenkrat treba user posted image .
cukr:user posted image za sinkota.

Slikce so pa res tako fletne, da bi še ne noseča dobila lušte po šeenem user posted image .

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
4.9.2009 10:52:29   
JaLuca

Meni se tudi J zadnje čase tako stiska in boža, kar reče:"mami dojenčeka bi pobožala". Tudi L se zadnje čase rada stiska in carta, svoj trebušček nasloni na mojega, pa kar obsedi za najmanj pol ure.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
4.9.2009 10:58:55   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: mancag

Tanik: zanima me katera bo prej rodila( jaz ali ti)user posted image

zakaj te to zanima user posted image , a misliš da bova tako kot altaja pa tulpek. ampak zdaj se mi pa res že smilita, zato za vaju user posted image , da bo danes vajina noč-dan D

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
4.9.2009 10:59:45   
JaLuca
Polari....sem našla, pa čeprav jaz nisem iz teh koncev....naročila torto...pa kg čajnega peciva vzela....je ful dobro....pa ni nobenega doma, da bi mi škatlo vzel iz mize user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.